Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvad synes du om tråde, som ender i spørgsmålstegn?

BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

Skrevet 27-07-2012 20:32

Som overskriften siger.
Der er efterhånden blevet skabt en solid trend her på N-club, hvor at langt de fleste trådtitler efterhånden ender i spørgsmålstegn. Hvad synes du om det? Synes du, det er nemmere at skrive i tråde, hvor man egentlig bare skal svare på et spørgsmål, eller er du mere til tråde, der rent faktisk byder op til diskussion om et større emne, hvor at overskriften er en overskrift, og ikke størstedelen trådens indhold?
Kort sagt: Hvad synes du om tråde, som ender i spørgsmålstegn?

UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 03-08-2012 17:38

Jeg vil også gøre mere ud af min "blogting", hvis man kunne se når den bliver opdateret på forsiden. Lige nu er det meget tilfældigt hvad jeg putter ind.


AND
AND

462
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 04-08-2012 00:26

Rigtig god ide med forsideopdatering, Hassus - så bliver det pludselig aktuelt, med aktivitet på brugerens 'væg' modsat nu, hvor ingen alligevel lægger mærke til det...


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 04-08-2012 17:37

Jeg syntes det er mega irriterende. N-club er blevet til et spørgeskema efterhånden hvor man kan fortælle om ens interesser og spiservaner i stedet for Nintendos emner som spil og konsoller. Smiley Derfor er jeg ikke selv så aktiv herinde længere, da jeg er begyndt at kede mig ved at skulle skrive min musiksmag, hobbyer samt hvad jeg ser af OL og hvilke fodboldhold jeg tror vinder i dagens fodboldkampe. :I Men hvis det er det folk kalder et aktivt Elektronik-spil-forum, så er det vel sådan. Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 04-08-2012 17:44

#19 Jeg synes som sådan ikke der er noget galt i snakke om off-topic ting, men jeg er enig i at det er et problem at det er nærmest udelukkende er det der bliver snakket om herinde.

Jeg tænker det enten er fordi folk bare ikke spiller spil længere, og derfor kun er her for at følge lidt med og udnytte nostalgien og community'et til andre ting - ellers også er det bare fordi folk ikke snakker om de spil de spiller.

Hvordan ville du/N-club/alle have det med at det blev kutyme at have en tråd pr spil herinde?

Så kunne den første der fik spillet lave en tråd omkring det, og det behøvede ikke være noget storslået og specielt, men så kunne al snak om det spil foregå derinde fremover. Så ville de fleste nok være mere tilbøjelige til at skrive indlæg om et bestemt spil, hvis det ikke betød en hel ny tråd.

Ville det være i orden eller for meget spam og tomme indlæg tror I?


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 04-08-2012 19:04

#20 - Det ville komme for mange tomme emner hvis folk gjorde det for hvert eneste spil. Smiley Jeg tror en af grundene til den "Relevante-inaktivitet" (hvis du forstår mig ret) skyldes at der mange herinde som er gået død i Nintendo, og bare sidder og spiller pc eller andre retro-ting indtil Wii U udkomme,r så folk har en ny konsol fra Nintendos side, og nye gode spil, og så har de noget nyt som de kan snakke om.

Ud over det, så er det her jo også er et Nintendo-forum, hvilket betyder at dem som nu sidder og spiller på andre konsoller (bl.a. mig selv) ikke har så meget at snakke om herinde, mht. Nintendo, og det har betydningen at irealevante offtopic-spørgeskema emner opstår, samt at antallet af forskellige brugeraktivitet daler (de samme der logger ind og ud hver dag). SmileyJeg vil gerne komme med foreslag til hvad jeg mener der kunne gøre dette bedre, men jeg kan desværre ikke hjælpe da jeg ikke selv helt kan se, hvad der efterhånden har gjort N-club ret rodet og kedeligt i mit hoved. Hvis jeg skulle sætte en finger på hvad der kunne være skyld i irelevante emner, så er det Coins-systemet. Da man får coins for hver kommentar og for at oprette en ny tråd, begynder folk at skrive i de meget meningsløse emner for at få coins til at byde med. Og jeg vil lige sige at jeg ikke "hater" på dem der gør det, men jeg tror at det har lidt med alt det her at gøre. Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 04-08-2012 19:10

Mente nu heller ikke det skulle være alle spil nødvendigvis, blot skulle det være mere på mode at lave et separat emne til et spil man elskede. Jeg kan i hvert fald nævne mange spil fra de sidste generationer jeg sagtens kunne snakke meget om, hvis jeg vidste der var andre folk der også havde prøvet det og elskede det, men i stedet bliver de samtaler gemt væk i mere generelle emner.

Jeg sad for eksempel og snakkede Tetris DS med nogen på et andet forum tidligere i dag og indså jeg da har meget jeg kan sige om det spil og hvis andre herinde også havde interesse i det, så kunne det lede til at vi gad at spille det igen og måske også spille mod hinanden - tror bare det ville have en potentiel positiv effekt på siden, hvis der blev oprettet flere tråde dedikeret til diskussion af enkelte spil Smiley

Coins-systemet er bedre nu, og hvis alternativet er et helt dødt N-club ser jeg det bestemt ikke som en dårlig ting hvis der bliver snakket off-topic ting. Synes dog det er lige groft nok at kalde et emne meningsløst - så snart der er folk der svarer i det synes jeg i hvert fald det har en god årsag til at være oprettet.


powerfull499
powerfull499

107
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 04-08-2012 20:41

Der skal både være plads til emner, hvor folk har brug for et konkret løsning til et problem og til emner, hvor folk vil diskutere et eller andet. Jeg synes godt at tråde må ende i spørgsmålstegn, hvis man har et konkret problem.




Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 05-08-2012 18:27

Coins-systemet er godt, og det er jeg enig i. Dog tror jeg stadig på at N-club ville være bedre uden. Selvfølgelig er aktiviteten steget en smule (fra nogen) og folk har lyst til at kommenterer flere ting, men det er ikke alle kommentarer som er lige relevante og derfor syntes jeg at der er kommet mere "spam" hvis jeg da må kalde det det. Smiley
Jeg mener at de fleste sådanset bare opretter eller besvarer spørgsmålsforums med det ene formål, nemlig at få coins. Selv kommenterer jeg også kun enkelte få emner herinde af tvang for at få coins så jeg kan få et håb om at være heldig at vinde i en auktion. Jeg tror faktisk ikke på, at folk helt seriøst gider at vide om jeg spiller på et instrument eller om jeg har et kæledyr. Og alligevel kommenterer jeg på forums som dem for at få coins, også selvom det da er helt vildt urealevant i forehold til at dette skulle være et Nintendo-forum. Jeg mener også at det er alt for meget Off-topic til at jeg kan tage det seriøst, og derfor er jeg ikke så aktiv herinde længere.

Som sagt er det ikke fordi jeg er en kæmpe "hater" på dem der laver disse emner, men der kommer nye off-topic-emner hver dag, og de fleste omhandler ret ligegyldig viden som mere minder om et forsøg på at få coins i stedet for at få interessant og relevant aktivitet herinde. Dette er selvfølgelig MIN mening om N-club idag, og derfor behøver folk skam ikke at være enig på nogen måde. Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 05-08-2012 20:29 - Redigeret 05-08-2012 20:43

@Moysen: Jeg synes det er ærligt af dig at skrive(big props) og jeg er ikke i tvivl om at du i en vis grad har ret mht. coins og aktiviteten herinde. Selv sidder jeg med et dokument jeg har rodet lidt med i løbet af ferien omkring hvilken betydning Other M og dels Skyward Sword har for deres serier - det bliver pænt langt og indholdsrigt, tror jeg, men når jeg i sidste ende bliver færdig med det og poster det i brugerklummetråden vil jeg modtage samme antal coins som hvis jeg i stedet svarer i en anden tråd at min yndlingsfarve er blå... Man må blive enig med sig selv om hvor meget vægt man ønsker coins skal have på ens aktivitet herinde. Hvad gør man for coins og hvad gør man simpelthen bare for at gøre. Eagle læste jeg f.eks. et sted slet ikke var interesseret i coins og hans kommentarer er oftest nogle af de mest interessante synes jeg. Jeg synes ikke der er en decideret "coin-hamstrer" mentalitet - de spilleregler coins-systemer giver sætter bare et vist præg på aktiviteten.

Den skinnende mønt har helt sikkert sin lyse side men den har også en skyggeside.

Edit: Alt i alt synes jeg dog bedre om coin-systemet end hvis der ikke var et coin-system.


stelzig
stelzig

4725
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 05-08-2012 21:05

Faktisk vil jeg mene at et større problem er at når man skriver noget nintendo/gaming-relateret så er interessen oftest [i][markant/i] lavere end ved de her mærkelige off-topic emner.
Alle de initiativer som jeg finder interessante som high scores og navns let's play over skype idé vækker bare desværre ikke stor nok interesse til at det nogensinde bliver til noget ordentligt, hvilket jeg synes er en skam. I det mindste var der dog lidt liv i speedrunning tråden her i går Smiley


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 05-08-2012 21:22

#27 - En af de ting jeg også nyder mest er jeres Let's Play-tråde. Det er hyggeligt at deltage i en chat mens man kigger på nogle der gennemspiller gamle kendinger. Smiley Men jeg giver dig ret i, at jeg også er irriteret over at aktiviteten vedrørende selve N-clubs førsteprioritet (Nintendo formegenligt?) er dalet i forehold til off-topic-trådende som jeg finder lidt ligegyldige.

#26 - Jeg kan godt se hvad du mener. Og jeg er meget enig i det du siger. Man styrer selvfølgelig selv hvad man gider kommenterer på, og hvor højt man vil prioriterer at skrive i random tråde for at få coins. Og jeg må da sige at jeg godt kunne være interesseret i at vinde en dag, så coins har vel en betydning for mig. Jeg er dog ikke villig til at skulle deltage i mange tråde som jeg ikke finder relevante, for at få coins, men det bliver jeg jo nødt til i dette tilfælde. SmileySådan er det jo nu.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 06-08-2012 11:20

Det er primært et Nintendo-forum, helt enig. Jeg laver bestemt min del af emner, men ingen af dem laves blot for at få mønter. Jeg prøver at få aktiviteten op herinde idet jeg synes det er ærgerligt at det sidste danske Nintendo-forum er på vej ned. Jeg laver både Nintendo-emner og off-topic-emner og som Stelzig siger er det desværre oftest situationen at der ikke er særlig meget respons på de relevante Nintendo-emner herinde, så derfor bliver man nød til at prøve lidt andet.
Desuden får man kun mønter for de første 5 indlæg pr dag nu, så jeg ser det mere som en belønning for dem der kommer og er aktive lidt hver dag i stedet for et system der kan udnyttes til at få mønter ved spam. Det var det dog tidligere, hvilket også gjorde man skulle gøre sig fortjent til sine mønter, og dermed var emner som "N-club samarbejder" og "Turnering: Bedste Nintendo-serie" ikke så mulige at lave.

Du antager dog man kun har én interesse hver og at denne er Nintendo, det vil jeg bestemt ikke mene er korrekt. Mange deler ligeledes andre interesser så som musik, animé, konkurrencelyst med mere. Hvis der generelt er aktivitet i en tråd er det vel fordi der er folk med interesse i emnet herinde. Desuden synes jeg ikke det er i orden at lægge emner som fx "Kæledyr" og "Hvad er din yndlingsfarve?" i samme bunke, da der er meget mere kød på første emne (no pun intented). Og jo, jeg tror bestemt der er folk der er interesseret i at høre disse ting.

Generelt, så længe folk ikke svarer på emner med relevans for Nintendo, så står forumet enten til at være helt dødt eller overleve på off-topic emner indtil Nintendo endnu engang sender noget ud som er værd at snakke om, forhåbentlig Wii U - og så ser jeg helst at siden ikke dør hen. Det er dog uden tvivl at foretrække at det der bliver snakket om er Nintendo, så hvis du, eller nogen andre, har forslag til hvordan dette skal aktiveres igen, synes jeg bestemt du skal gøre det! Smiley

Til sidst, et par links til (typer af)emner jeg personligt ville ønske var mere aktive, da jeg synes det er relevant og meget kød på:

- https://n-club.dk/fora/emner/412240-mine-onlinespil-kamptrd

En oversigt over ens onlinespil, og mulighed for at arrangere kampe i dem. Jeg er meget konkurrence-menneske, så så godt dette blev mere populært, og generelt at flere folk dyste i high-score tråde herinde. Har overvejet at genstarte tråden med minispillene fra Super Mario 64 DS da jeg tænker mange har enten det eller New Super Mario Bros.

- https://n-club.dk/fora/emner/410545-hvad-nu-hvis

Synes der er mange gode diskussioner at have her, mangler bare nogen at diskutere med.

- https://n-club.dk/fora/emner/410437-smash-bros-u--3ds

Jeg vil enormt gerne snakke baner, figurer, indhold, online, etc., etc., etc. om disse, men interessen herinde synes at mangle.

- https://n-club.dk/fora/emner/412424-wii--spillene

Tilbageblik og revurdering af bestemte spil, blandt andet denne tråd, men der er mange af samme slags og der synes ikke at være interesse for det.

- https://n-club.dk/fora/emner/406724-bedste-spiljeblikke

Nostalgisk tilbageblik. Der har været lidt, men der burde kunne være meget mere kød på dette emne, hvis folk havde interessen.

- https://n-club.dk/fora/emner/143737-salgstal

Diskussion af salgstal, hvad de betyder og forudsigelser for næste uge, men virker også her som en af de eneste der har interesse.

Og som Stelzig sagde, så var det fedt der var aktivt i speedrun-emnet forleden! Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 06-08-2012 16:05

@Bo130: Jeg mener også du var meget aktiv før coins-systemet blev indført, så vil ikke pege min finger på dig. Vil helst ikke pege min finger på nogen, men må i sidste ende måske pege den på os allesammen(inklusiv mig selv), da vi alle er mærkede af systemet. Som Moysen skriver kan han ikke lade være med at handle efter det. Jeg gør det også selv i visse situationer.

Synes det er interessant at få lidt frem i lyset hvordan coins-systemet påvirker den daglige gang herinde, selv om(og måske især fordi) det muligvis ikke er noget alle er meget for at snakke om.


Birks
Birks

2
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 06-08-2012 16:18

Dybest set var det vel også selve hensigten med et coinsystem -- at sikre fortsat aktivitet herinde... Eller hvad var meningen med det?


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 06-08-2012 22:41

Mr Villy har ramt plet. Hele idéen er at holde aktiviteten på et højere niveau end før.

Personligt bruger jeg coins som en lille motivationsfaktor ja, men mest for at sikre mig en plads i lotteriet... Også selvom jeg ved at mine chancer er betydeligt lavere end mange andres, grundet mit relative lave aktivitsniveau de sidste par måneder.

Jeg har fået lidt af et tilhørsforhold til N-club.dk. Har været medlem på siden i godt og vel +10 år eller sådan noget. Har elsket alle de gode stunder N-club (og andre sites i vores communtity) har givet.
Min interesse i gaming er måske faldet, grundet mangel på tid eller alder, men interesse i vores community er ikke.
Smiley jer alle sammen manner. Haha.

Min pointe: Som Bo130 skrev: Når Nintendo ikke har noget interessant at byde på fortiden så må vores community jo udforske andre interesser samt nostalgi.
Når jeg ser en fed nostalgisk tråd, prøver jeg altid at deltage, mest i håb om at tråden vokser sig større.