N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvordan ser dit gamer-liv ud lige nu?

Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 16-09-2012 19:36 - Redigeret 16-09-2012 19:38

I hvilket omfang og på hvilken måde er gaming en del af din hverdag pt?

Vejledende spørgsmål: Føler du at det fylder mindre og mindre for dig eller er kan du bare ikke få nok? Er der noget bestemt der optager dig eller er der ikke noget særligt på radaren lige nu? Hvordan vil du betegne dig selv som gamer i dag?


Gaming som hobby og interesse kan komme til udtryk på mange måder, så tænkte det kunne være interessant at høre nogle forskellige indtryk.



[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]
HGC
HGC

7036
Online
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 11-10-2012 16:41

Lige for tiden spiller jeg stort set kun League of Legends med mine klassekammerater. Jeg havde egentligt tænkt mig at købe New Super Mario Bros. 2, da det udkom, men indså, at jeg nok ikke ville komme til at spille det synderligt meget. Det samme gør sig gældende for Pokémon Black & White 2, som jeg også havde planlagt at købe - min interesse for det er simpelthen blevet skubbet til side af andre ting. Jeg tog dog min DS og Pokémon White med i skole i dag, så et par kammerater og jeg smuttede lige over i GameStop og downloadede Keldeo og fik os en god snak om Pokémon og Pokémon-miljøet i Danmark. Det var nu meget hyggeligt.


Dennis Høj-Suhr
Dennis Høj-Suhr

68
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 13-10-2012 12:35

er lige gået i gang med min Wii igen efter at have spille meget GW 2 og WoW men nu vil jeg se om jeg kan komme i gennem Pikmin 1 og Mad World Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 13-10-2012 12:59

#19 Skal vi spille om kap i Pikmin? Smiley


Dennis Høj-Suhr
Dennis Høj-Suhr

68
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 14-10-2012 22:20

så vil du vinde Bo jeg er langsom til det men det godt spil Smiley


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 16-10-2012 02:36

Jeg har spillet så meget på det sidste at mine øjne bløder, men vælger at spille videre. Jeg tror mine konsoller overheder før jeg stopper.
Borderlands er nede, jeg mangler lige nogle trophies (og in game mål), en easter egg og det meste af andet play through.
Jeg tror jeg vil have alt DLC, men jeg skal lige undersøge hvordan det kan gøres billigst. Måske noget med at købe game of the year edition, eller what ever.

Kingdom Hearts 3D er kommet ind af døren. Til min overraskelse er det peroder udgaven (hvilket der ikke blev reklameret med).
I det mindste kan jeg få lidt sollys med 3DS spillet da jeg kan tage det med udenfor. Spørgsmålet er bare hvorfor jeg skulle bevæge mig væk fra mit sofa hjørne...


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 22-10-2012 00:17

^Det er godt nogen kan blive ved med at bære gamer-faklen...

Mit såkaldte gamer-liv er i total dvale i øjeblikket. Selv i en efterårsferie, hvor jeg har haft masser af tid og mulighed for at gøre noget ved det har jeg end ikke rørt ved noget af det. Alas - er ikke meget gamer i øjeblikket.


martinmartin
martinmartin

1033
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 23-10-2012 07:01

Jeg må indrømme, at jeg nærmest ikke spiller spil mere, hvilket egentligt irriterer mig, fordi jeg har en masse gode spil, der venter på at blive gennemførst. Det er ikke tiden, der mangler, men mere min egen indlevelse og overskud til at sætte mig ned og virkelig drømme mig væk i disse perler.

Det seneste spil jeg virkelig har dyrket har været Dark Souls til min Xbox, men selv det har jeg ikke fået gennemført, til trods for at have brugt rigtig mange timer med det og nydt hvert sekund. Det er dog alligevel ved at være fire måneder siden, at jeg rigtig spillede det.

Jeg overvejer dog enten at købe Planescape: Torment eller Fallout 2 og gå i krig med dem, men jeg ved endnu ikke, om det bliver til noget. Specielt Planescape tiltaler mig helt vildt.


DaneMarr
DaneMarr

13
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 23-10-2012 11:18

Én gang gamer - altid gamer, no?
Anyways slutter mig til den flok, som ikke helt får spillet nok i forhold til de gode gamle dedikerede dage alias storhedstiden. Senest har jeg pløjet lidt igennem Borderlands 2, men nåede KUN lvl 25, da jeg simpelthen er for doven(?) til at gennemføre de fleste spil-eventyr, jeg påbegynder. Samler stadig titler ind, men får mest af alt spillet, når samvær med gamer-gutterne er på menuen. Alt for travlt med studier og diverse andre fritidssysler Smiley


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 23-10-2012 22:03

Jeg tror mit gamer liv får et større pift her i løbet af de næste 6-7 måneder. Går stærkt med tanker om at tage praktik og skrive min bachelor sammen med et af to danske indie-spil udviklere.

Har i dag deltaget i et foredrag omkring FORCED og snakket med lidt af folkene bag. De er nået rigtig langt med spillet og står pt og håber på en udgivelse tidligt næste år, hvis deres nye kickstarter kampagne bliver en succes (ps: Overvej lige at støtte dem guys Smiley ).
Virkelig interessant e-commerce og communication project for mit vedkommende - så bestemt noget jeg overvejer kraftigt.
Har en anden udvikler i tankerne, men mangler stadig at mødes med dem og få en snak. Men dammit - har nok fundet min indgangsvinkel til spiludvikling haha


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 07-11-2012 23:20

Jeg kan se jeg har fået skrevet om borderlands herinde.
Jeg har fundet ud af at det har haft indflydelse på hvordan jeg spiller, og kommer til at spille rigtig mange spil.
Før har jeg været trofast bruger af håndpistolen. Enkelt at bruge, nemt at mestre. Jeg har altid tænkt at hvis jeg har et våben der nemt og hurtigt kan bruges, vil jeg nemt kunne forsvare mig i de fleste situationer. Men nu ved i hvordan det var, men min holdning har ændret sig med borderlands.
I borderlands er der 8 forskelige våben typer, og 17.750.000 forskelige variationer af våben. Nogle varier mere end andre, men det de største forskelle er i typen. At finde lige netop det våben der passer til dig kan være lidt svært. Desuden vil du i løbet af spillet udvikle din karakter, som vil kunne udvikle forskelige evner som vil have indflydelse på hvordan du bruger dine våben, og hvilke du vil bruge. Jeg rendte håbløst rundt i starten, og brugte pistoler, men pistolerne var som oftest ikke et godt valg. Lidt ammunitation, skyder tit langsomt og har ikke en særlig god skade. Boderlands har tilmed 2 typer pistoler. Revolvere og repeaters. Revolvere har en stor skade, men skyder langsomt, hvor repeaters har en lav skade, men skyder hurtigt. Men bege har ikke så meget ammuniation.
Jo længere du bruger en våben type, desto bedre bliver våbene for din karakter. Så det gæaldes om at finde nogle få typer du bruger ofte. Jeg fandt aldrig min ideelle type i ide. Jeg endte med at bestemme mig for hvilke våben jeg ville bruge, ud fra hvad jeg finder på min vej. Hvilket medførte at jeg ikke fik speciale i et enkelt våben. Indtil at jeg fandt et bestemt våben der pasede rigtig godt til mig, mod min forventning. Det var et shotgun. Det havde en høj skade, og affyrede 12 skud i en affyring, hvilket medførte at skaden var langt højere end de fleste andre våben i første gennemspilning. Den skade lokkede virkelig meget. Men det der fik mig til at tvivle var at den var virkelig upræcis. en fjende skulle stå meget tæt på hvis jeg ville være sikker på at ramme med alle skud i en affyring. Desuden skød den langsomt og havde også kun 2 affyringer i magasinet, før man skal realode. Så jeg ville kun have en chance for at kunne dræbe en fjende der var tæt på mig... Lidt af et risiko at skulle tage. Det endte med at jeg blev ret vild med det. Jeg stormede ind over alt, og kunne bruge våbnet til at dræbe alt omkring mig, hvorefter jeg kunne bruge hvilket som helt andet våben der med lidt præcision til at tage fjender på længere afstand ud af funktion.

Før jeg vidste af det brugte jeg ikke kun shotgun i borderlands, men også i andre spil. Sidst spillede jeg med det i Golden eye. Jeg har aldrig været den store golden eye spiller. Men jeg spillede med nogen som har nostalgiske oplevelser med spillet, samt spillet det inden for det sidste års tid, modsat mig. I hvert fald tog jeg shotgun, og vandt næsten alle runder Smiley
De gav mig næsten forbud mod at bruge våbnet. Jeg syntes det var meget sjovt at det våben jeg før ikke kun se meningen i, er blevet mit fortrukne valg.
Nærkamp med et skydevåben er tilsyneladende det jeg er bedst til.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 07-11-2012 23:34 - Redigeret 07-11-2012 23:34

Borderlands virker som et spil, der let kan suge en ind i dets verden.

Jeg har i de sidste par dage haft min 3DS fremme, så jeg kunne tage et hurtigt spil hvis det har fristet. Der spiller jeg både lidt NSMB2, DLC-baner i Mutant Mudds og diverse i mit udvalg af download-titler. Det er rart nok at chille lidt med maskinen mens jeg ser en youtube-video eller et eller andet. Har overvejet om jeg skulle købe Mega Man (NES) i 3DS'ens VC.


AND
AND

547
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 08-11-2012 11:11

Ser du Youtube samtidig med at du gamer, Hassus? To skærme er måske ikke nok...? Smiley


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 08-11-2012 14:58

Man skulle lade 3DS'ens øverste skærm kunne afspille virtual console og den nederste Youtube! Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 08-11-2012 17:46

Det skuffede mig gevaldigt da det gik op for mig at en 3DS ikke var en DS med 3 skærme Smiley


JOEP
JOEP

74174
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 08-11-2012 18:30

Jeg har ferie, så jeg forsøger at game alt, hvad jeg kan, men desværre går det bare ikke godt med det, utroligt nok, fordi jeg skal arbejde lidt, besøge familie, se Fringe og træne. Jeg er i gang med Assassin's Creed III til Xbox 360, men er ikke nået særligt langt, maks to-tre timer inde. Er omkring halvvejs i Sekvens 3, så glæder mig bare itl at komme ordentligt videre i spillet. Forhåbentlig får jeg tid i løbet af weekenden til at kværne nogle timer af i spillet.