N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Jack Thompson emnet

CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

Skrevet 14-06-2007 02:30 - Redigeret 14-06-2007 02:32

ja nu så jeg jo lige en nyhed på siden der omhandler ham der Jack thompson.

her er noget om ham

dette emne er til at diskutere hans meninger. og i det hele taget snakke om hva i syntes om ham

hvis i ikke kender ham er han kortsagt nok videospil hader #1. han mener at spil åbenbart skaber onde psykopater der slår folk ihjel osv.

jeg må sige at jeg virkelig ikke fatter ham en pind. hans begrundelser har ingen ben at stå på. og han kan slet ikke finde på at se tingene fra en anden side. i min mening hvis man ikke må spille spil bør man vel heller ikke se film. og bøger kan vi da heller ikke ha. i virkeligheden skulle vi alle ha en chip i hjernen som hver gang vi tænkte noget grimt så fik vi et ordenligt stød. er det ikke i virkeligheden der han vil hen.

men hva syntes i.

Gamer, Nerd, Bronie, it's all good.
    Kaptajn Knudsen
    Kaptajn Knudsen

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 14-06-2007 07:41

    Synes at folk bruger for meget tid på ham. Tag hans licens fra ham og ignorer hans tågede udtalelser. Jeg er træt af at høre på ham og hans ensformige udtalelser om hvilket spil han lige er faldt over den dag.

    Hvordan lever han når han ikke vinder nogen sager? Tror han tjener fede penge på medieopmærksomheden på den ene eller anden måde, og jeg kan ikke gentage min opfordring nok - Ignorer manden.


    AND
    AND

    547
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 14-06-2007 09:44 - Redigeret 14-06-2007 09:44

    Tja - det er jo præcis det samme man ser med fx. Heavy metal musik-genren. Tag bare Columbine Massakren - her blev Marilyn Manson jo gjort til syndebuk...

    I bund og grund tror jeg det handler om at mange mennesker har brug for en eller anden synliggjort synder - folk kan simpelthen ikke fatte at der findes mennesker derude som bare er rendyrkede psykopater - "der må være en logisk forklaring" siger man og vupti! Nintendo Wii er den nye trænings-mekanisme for hemmelige snigmordere og hvad ved jeg...

    Det er trist, men desværre tror jeg også at sådan en klovn som ham Thompson gutten efterhånden har gjort det til en profitabel affære at køre det show han gør...
    Især i USA - der er sikkert en masse andre paranoide tosser som donerer styrtende med penge til ham, så han kan fortsætte sit irriterende arbejde...


    CAPTAIN N
    CAPTAIN N

    0
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 14-06-2007 10:00 - Redigeret 14-06-2007 10:02

    ja jeg ville gerne se i % hvor mange normale mennesker der kan blive smittet så meget af fks GTA at de går ud med rocket launcer og skyder helekoptere ned og køre folk ned som psykopat.. hvis man gør det på grund af et spil.. så tror jeg godt man kan konstatere at det ikke lige er spillet der er synderen.

    vi kan jo ikke censurere hele verden fordi at 0.0001% mennesker er idioter. så skulle vi jo heller ikke ha biler. for dem kan man jo også føle sig fristet af at køre folk ned med.

    men som jeg har skrevet tidligere er det ifølge min mening utroligt at den mand ikke snart er blevet ramt på. han ber jo så voldsomt om det. han har ikke noget formål i det han vil andet end at ødelægge en masse sjov for folk. måske for folk der simpelthen ikke har andet i deres liv end den slags. og det vil han tage fra dem. så kan sku godt forstå de personer der truer ham lidt
    og fatter ikke han tør udsætte sin familie for det.


    M60dk
    M60dk

    0
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 14-06-2007 11:06 - Redigeret 14-06-2007 11:09

    Jack har da ret... Alle dem der sidder inde og spiller GTA går da ud når det bliver mørkt og røver banker, dræber, og sprænger bygninger i luften. Jeg kender det da fra mig selv. Smiley

    I forgårs kastede jeg min gamle mormor ud af vinduet, mens hun havde en molotov cocktail i munden. Gik ud og stjal en bil som jeg kørte hende over med 7 gange hvorefter jeg tog min rocketlauncher og skød den nærtlæggende politistation Smiley
    Og så købte jeg en hotdogSmiley



    AkiRa
    AkiRa

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 14-06-2007 13:45 - Redigeret 14-06-2007 13:54

    Nåh det var dig M60Berserker, ja der kan man bare se.
    Smiley

    Men jeg vil ikke engang lade som om jeg er overrasket, over de amerikanere. Det er hvad man kan forvente af en nation som er bygget på frygt. Det på en måde en typisk reaktion af mennesker, at begynde at skyde skylden over på alle andre end at kigge indvendig. Her tænker jeg dog ikke kun på Amerikanere, men den hele jordens befolkning.
    Men alle de overstående arguementer giver jeg fuldstændig ret, endda også And's Smiley For som And siger, så har selv Hævi Mætal fået slag for at opfordre børn til diverse selvmord. Magen til pjat skal man dog lede længe efter.
    Gudske tak og lov for at EU’s medlemslande vil ikke forbyde voldelige computerspil til børn og unge. Og vores kære justitsminister Lene Espersen siger Vi er enige om, at computerspil kan have en uheldig påvirkning på børn og unge. Men den rette vej, er den, vi allerede går på, mod et europæisk samarbejde om bl.a. mærkning. Der er ikke behov for lovgivning. Hun fortsætter med at det er op til forældrene der burde tage ansvaret for hvad deres børn spiller. Her vil jeg personlig indskyde at de burde sørme også lære deres børn at kende forskel på rigtig og forkert. Tage ansvar for hvad deres børn fortager sig. Og ikke skyde skylden over på Metal, spil eller film. Eller for den sags skyld over på Lærerne hvis deres børn ikke kan opføre sig ordentlig i skolen.


    AAAARRGH, jeg kan ikke stoppe, hvis nogle mennesker bare kunne tage ansvar for deres handlinger og det meste af verden ikke var styret af ren egoisme og idiotisme, så ville man ikke have brug for personer som Jack Thompson. Nu har vi selvfølgelig ikke brug for ham overhovedet!
    Det værste er dog, jeg tror ikke det tågehoved gør det for ren profit, jo jo han tjener vil nok på det. Og dem bruger han på eksperter som har den mening som han gerne vil udgyde. Jeg kan også kaste penge i nakken på nogen, som vil påstå at Jack Thompson sodomisere hjemmeløse. Men jeg er desværre sikker på, at han er overbevist om, at han arbejder i en god sags tjeneste.

    EDIT: Har lige læst at Thompson, pågrund af nogle juridiske ting, ikke må blokere salget af MANHUNT: 2.
    So one of the most violent games out there is coming out next month and the man who makes a living trying to fabricate a link between videogames and mass murder is legally barred from trying to block its sale or otherwise slander the game's producer. Sometimes things really do go right in the world.

    Han må åbenbart heller ikke desideret tale om spillets producenter. Så angriber han selvfølgelig Nintendo... Som kun kan betegnes som verdens hyggeligste firma.




    Shajita
    Shajita

    338
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 14-06-2007 15:05

    ak ja, manden taler for sin sag og han giver ikke op, den ros skal han sgu have, desuden har han et fedt navn Smiley .
    nu hvor rosen er overstået lad os komme til kritikken (det er jo det folk vil læse?)
    jeg synes at han er gået lidt over gevin! hvor mange år har han brokket sig over spil?
    og at kalde wii'en for en "training device" er stææææærkt overdrevet.
    jeg mener, jeg hverken kender eller har læst om eller har hørt om nogen der dræbte fordi at de gør det i spil, hvis nogen kender et tilfælde gider i så sende i link?



    Banksy
    Banksy

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 14-06-2007 15:14

    God vinkel, Akira...
    "Håber" bestemt også, der spiller mange flere faktorer ind, før man beslutter sig for at dræbe folk.
    Skal være ærligt at sige, jeg egentlig ikke kendte til Thompson før idag, sys bare det er vigtigt at tage folks meninger seriøst. Men kan lissom fornemme, at han måske ikke har de fedeste argumenter eller de rigtige hensigter, når han anklager i øst og vest. (((Gad vide om han egentlig selv spiller spillene?!)))

    - Måske denne type spil faktisk gør, at psykopaterne kan udleve deres sindssyge drømme hjemme i stuen, i stedet for IRL.
    - Men måske det også kan tænkes, at spillene vækker folk med latente drabs-behov. At spillene vækker deres interesse, og "retfærdigør" dét at trykke på aftrækkeren.

    Håber - og tror - selvfølgelig det første...men frygter stadig nr. 2 - derfor sys jeg det er fint med kritikere.

    Burde vel runde af med en "død over Thompson-kommentar", men synes kun det gør problemet større, så.... viva nintendo !


    stelzig
    stelzig

    4780
    Online
    Level: 24 (Whomp)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 14-06-2007 15:29

    Efter min erfaring er videogamere ofte de mest fredelige mennesker IRL (inklusive mig) og voldelige spil kan endda virke som afløb for ens agrresioner så man kommer af med dem gennem et videospil istedet for for eksempel at gå ned og slå en rigtig person ned.

    Hvis nogen bliver påvirket i den grad som Thompson foreslår kan det kun være fordi (som ovenstående også nævner) at personen ikke er helt rask til at begynde med og han/hun ville derfor ligeså godt kunne blive påvirket på samme måde af film, bøger og så meget andet.


    Kelzuthil
    Kelzuthil

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 14-06-2007 15:52

    AkiRa skrev:


    Men jeg vil ikke engang lade som om jeg er overrasket, over de amerikanere. Det er hvad man kan forvente af en nation som er bygget på frygt. Det på en måde en typisk reaktion af mennesker, at begynde at skyde skylden over på alle andre end at kigge indvendig. Her tænker jeg dog ikke kun på Amerikanere, men den hele jordens befolkning.



    Føler jeg mig lidt truffet, da jeg er halv Amerikansk. USA er så stor du ikke kan skære hele landet og dets holdninger over på denne måde. Da forskellen f.eks. i bibelbæltet til en by som NYC er kæmpe stor. Holdninger er så stik modsatte og generelt er kyst byerne meget "europæiske" i deres holdninger samt politik.

    Problemet derover kunne muligvis også findes i deres politik til psykiske syge? Ved ikke om du har noget kendskab til denne, men det er meget nemmere at tvangsindlægge en person f.eks. i Danmark end det er i USA, da man som private person nærmest skal give lov til dette.

    hvilket skaber det problem at mange "psykiske" syge muligvis ikke selv kan se de er syge, og at spil/film/bøger og alt muligt andet fiktion for den sags skyld kan forvrænge deres virkelighed til et punkt hvor de går ud og begår kriminalitet.

    Det jeg bare ville frem til er 1. Spillene har er en faktor, men kun for en så lille procent del af USAs befolkning (mener jeg engang så et tal der snakkede om ca. 1% der kunne tage skade. Men da jeg ikke lige har noget hard proof må i ikke hænge mig op på det.). Men for at spillene overhovedet kan blive en faktor er der først en masse andre punkter der skal svigte så det kan lade sig gøre. Men hvis en person når dertil hvor han/hun ikke får den hjælp de skal have og kan tage skade, kan det ligeså godt være film, tegneserier, bøger you name it der går ind og er med til at forvrænge virkeligheden for den person. Men igen, det er så ekstremt få folk der muligvis kan tage skade af dette, så det er åndsvagt at forbyde, så skulle smøger og alkohol væk først da dette dræbe mange flere mennesker og i stedet for at se på det lille problem et voldligt spil kan være, skulle man hellere kigge på de andre faktorer og hvad man kan gøre for at undgå en person kan komme så langt ud hvor han tror noget fiktion er virkeligt.

    - J

    http://kotaku.com/gaming/legal/take+two-thompson-settle-suits-253736.php


    stelzig
    stelzig

    4780
    Online
    Level: 24 (Whomp)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 14-06-2007 15:56

    Selvfølgelig var det en generalisering akira lavede og selvfølgelig er det langt fra alle amerikanere som er sådan, men derfor ser det stadigvæk ud til at de har en større tendens til sådanne sager. Smiley


    AkiRa
    AkiRa

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 15-06-2007 00:57

    Jeg vil lige forsvare mig selv lidt.
    Jeg håber ikke jeg lavede alt for stor generalisering af amerikaner, jeg påpejet bare i det citat du valgte. At amerikanere lever med en større frygt end mange andre. Jeg kunne endda nå at se det, i den korte tid jeg har været Chicago derovre. Deres nyheder er meget præget af at det er godt holde folk ved ilden. Mange deres indslag startede ved de siger What you don't know, can kill you. Nyhederne var meget fyldt med død og ødelæggelse, tager man det og lægger sammen med en nation, der ikke har haft en eneste præsident i embed, der ikke har skulle tage stilling til en krig de har medvirket, kan kun være små fyldt med frygt. Og den nation som frygter angreb og andet skidt udefra, sætter man den i situation hvor de heller ikke kan være trygge i deres eget land. Så er de nødsaget til at slå tilbage, og ikke altid med gennemtænkte planer.
    Har også igennem lang tid forsvaret den amerikanske befolkning, det er deres system, jeg har meget imod. Som sagt mit ophold derovre er kun fyldt med gode minder, og mange rare mennesker.
    Jeg kender lidt til psykiske lidelser, og ihvertfald det danske system. Ikke udenlandske, men jeg tror jeg har rimelig god hånd om det, da jeg beskæftigere mig meget med personer med svære psykiske og fysiske lidelser. Jeg har selv været en af dem, så den diskussion vil jeg ikke tage op.
    Plus jeg syntes også selv jeg fik drejet den over på hele jordens befolkning... Det er selvfølgelig en over generalisering.
    Til sidst på den her rant: Når jeg krititsere og generalisere amerikanere, så er det for det mest henvendt på deres system: Iform af medie, politik og andet væsen. Ikke den generelle befolkning, der er befolkningen skam for blandet og kuluturel til at man kan.
    Men undskyld hvis jeg stødt dig, det var ikke hensigten.

    Back on topic


    Banksy skrev noget som jeg syntes var en god udtalelse, der er set med øjne udefra som jeg vil vælge at citere.
    Det her forgik i den nyheds post der var.


    Banksy
    Wii'en ER da "kids-friendly" ... nem at betjene, billeder af alt, hvis ordene er for svære , Mii's, der henleder tanken på legomænd og play-mobil, masser af små spil med søde figurer osv osv.
    Så synes manden har fat i noget. Siger ikke JEG eller I går ud og dræber nogen, men tænk på alle de der "school-killings" - og "Trenchcoat Mafia" (som i: de jakker, som "heltene" bl.a. har på i scenen i Matrix, hvor trinity og neo går amok på vagterne i forhallen).
    De to "Columbine"-drenge der dræbte 12 elever, 1 lærer og sårede mindst 24 andre, havde tidligere lavet en hjemmeside, hvor deres hjemmelavede "DOOM"-baner (ja, et af de dengang nok mest voldelige spil) kunne spilles. En blog tilknyttet siden, handlede tit om personernes forhold til familie, klassekammerater og "venner", senere ligeså stille om hvordan man lavede eksplosioner mv... og slutningen på deres - og andres liv - kender de fleste..

    Skyder ikke skylden på DOOM, Matrix eller en anden film eller spil, men måske manden har fat i noget. Måske nogle mennesker rent faktisk vil bruge ting som Wii'en, som training-device... og måske ikke alle, der kan nøjes med at dræbe i stuen ...



    Jeg valgte at svare med.


    AkiRa
    Fin kommentar Banksy.
    Du har nok fat i noget, men den lille gamer inde i mig nægter bare at tro at en så simpel forklaring Mr. Thompson ligger ud med er rigtig. Jeg vil meget gerne rende rundt i en tro om at, det er mange katalysatorer til diverse massemord. Dårlig behandling, mangel på selvtillid der kan medføre en dårlig psyke. Så jo, de kan bruge spillene til at træne deres hjerne til at skyde uden at tænke og blinke.
    Men der er de allerede så langt ude, man skal tage fat i de få før de når det punkt i deres liv. Der skulle man nok råbe op til forældrene.
    Vil ikke til at starte en diskussion om Amerika, men deres ufattelige våbenlov, og lette adgang til håndvåben har altså sin skyld, i foreksempel Columbine episoden og Virginia Tech.
    Jo jo der findes også diverse slagvåben man kan bruge, som også er let at få fat på.




    dustman
    dustman

    17
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #12 - Skrevet 15-06-2007 01:56 - Redigeret 15-06-2007 01:57

    Synes folk har for ondt af sig selv

    alle bliver jo beskyldt for alverderdens ting
    men hvis der ikke sker noget officielt, så gør som #2 siger og ignorer det

    synes ikke det er synd for nogen (heller ikke marylin manson) at de bliver beskyldt for noget
    vi har frihed til at ytre os og frihed til at anklage hvem vi vil
    at nogen blive uskyldigt dømt, det er en anden sag, men ser det som en del af vores demokrati at uskyldige blive anklaget.

    AND: Der er en forklaring på at folk bliver psykpater (selvom den ikke nødvendigvis hedder wii)


    AND
    AND

    547
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #13 - Skrevet 16-06-2007 17:49

    Dustman - jeg har lidt svært ved at se den røde tråd i dit indlæg...?


    stelzig
    stelzig

    4780
    Online
    Level: 24 (Whomp)

    0
    1ups givet

    #14 - Skrevet 19-06-2007 14:34

    Muligvis en smule off-topic, men alligevel ikke helt: Manhunt 2 banned in UK