Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Jeg vil genre have Mario til Xbox

Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 22-01-2007 13:30 - Redigeret 22-01-2007 13:30

Jeg fandt denne historie her, hvor i en ansat i en EB games i USA fortæller historien om en mor der bliver lettere hysterisk fordi han ikke vil sælge hende et Super Mario spil til hendes søns Xbox Smiley

Kvinden bliver hamrende hysterisk da hends søn selv har fortalt hende man godt kan få Mario til Xbox. Nu har jeg selv stået i butik i mange år og kan virkelig følge den stakkels espedient hehe.

Læs historien lige her.

Følg mig her: twitch eller twitter
Jainay
Jainay

2
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 22-01-2007 21:21

Det giverm ig bare lyst til at arbejde i en Ebgames. Sådan så jeg kan prøve sådan noget Smiley


GoOby
GoOby

3305
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 22-01-2007 21:29

Forældre har aldrig forstand på sådan noget.. Smiley


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 22-01-2007 21:51

Som tidligere medarbejder i EB Games kan jeg godt nikke genkendende til stilen...

Nogle folk (læs: Kunder) er bare så dumme... og jeg mener virkelig dumme.. hvad de ikke tror de har krav og ret på, kan forlange mv.. det er altså ikke småting..

Jeg har godt nok også måtte lægge øre til en del... det er sjovt at se en kunde i fjæset når de får svadaen retur - det er jeg godt nok kold over for - hvis de taler grimt til mig så taler jeg grimt til dem... og det er der ingen der regner med, deraf det sjove fjæs - det lukker dog munden på dem heldigvis, for jeg må godt nok tage hatten af for ham i linket.. jeg var røget op under loftet for længst.

Puha godt jeg ikke er i branchen længere.. sidder jo og bliver helt ophidset igen ved tanken om de dumme kunder Smiley


Koopajoh'N'
Koopajoh'N'

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 22-01-2007 21:57

jeg ved ikke om det ville være bedre, men jeg tror ikke jeg ville kunne lade være med at grine...
nogle folk burde bare tie stille hvis de ikke ved hvad de taler om...
og så prøve at stole lidt på at dem der arbejder i forretningen har styr på hvad de sælger.
kunne nu godt finde på at arbejde i en eb games hvis chancen byder sig... omgivet af alle de spil hver dag Smiley kan da ikke være så skidt igen Smiley
hygge Smiley


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 22-01-2007 22:22

Det er farligt at arbejde i en butik bare pga. spillene... butiksbranchen er det mest skod sted at arbejde.. hvorfor? Fordi lønnen er lav, arbejdstiderne er skæve, det er fysisk hårdt for ryg, knæ og fødder, og så skal man lægge øre til en masse lort og man er psykisk stresset hver dag pga. der hele tiden skal være run på varene, udstillingerne, opfyldninger, displays mv.

Så hvis du leve højt på at være omgivet af spil, så prøv det ...


Yoshi69
Yoshi69

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 23-01-2007 07:52 - Redigeret 23-01-2007 07:52

PriCorp skrev:
Fona og Merlin har også en masse reklamer, som deres sælgere helst gerne skal bevise virker, og støtte op om... af samme grund køber Jeg alle mine spil osv. i en legetøjsforretning hvor Jeg ved at de ikke har en masse crap deres medarbejdere har fået besked på de skal sige om et eller andet produkt... Man er ganske enkelt som forbruger bedre tjent med ikke at lytte til en masse salgstaler, men i stedet danne Sig Sit eget indtryk gennem 3.part eller ved selvsyn. Smiley



Mon ikke det er på tide, at prøve at vise dig et andet verdensbillede. Hvad får dig til at tro, at Merlin og Fona er interesserede i at sælge en PS2 til 999 kr, og så miste en kunde på den bekostning. Du får det til at lyde som om, det eneste der tæller, er salget her og nu. Det kæderne skal leve af, er tilfredse kunder. Man får kun tilfredse kunder, ved at sælge det forbrugeren har brug for. Butikkerne vil da skide på, om folk køber en konsol til 999 kr. da avancen på sådan en maskine er latterlig lille.
Det er givet at ikke alle de to kæders medarbejdere er lige skarpe i konsolverdenen. Men ligefrem at påstå, at de skal sælge efter reklamerne, er noget vrøvl. De varer der er i reklamerne, sælger for det meste sig selv.
Der er ikke noget stort i at sælge en ps2 konsol. Det er ikke ligefrem noget de snakker om i frokostpausen.

Det der er problemet, er at forældrene køber det barnets venner har. Hvorfor gør de det? Fordi barnet vil have det de andre har.
De andre har typisk PS2 - for det er den konsol der har de spil far vil spille. Den kan afspille DVD - så ungerne kan få en dvdafspiller på værelset.
Børnene tænker ikke så langt, at de ser efter, hvilke spil der ellers er til maskinen. De har prøvet et par spil hos vennerne og nu vil de have det samme.
Vil de så senere spille Pokemon, er det sur røv. Man kan i de fleste familier ikke have alle maskiner, så man kan spille alle spil.

Fona og Merlin sælger (i de fleste butikker) ikke Gameboy og DS.
Salget af Gamecube var ikke nogen succes i de to kæder. Nu er Wii kommet ind i varmen og sælgerne skal til at tænke i Nintendo også. Det nytter bare ikke noget, at råbe Wii efter kunden, hvis de allerede har besluttet sig for PS2 - og junior står og ser sur ud, fordi han absolut vil have GTA lige som hans venner.
Forældrene ved oftest ingenting om konsoller, og bøjer sig for barnets muggeri.

At påstå at Fona og Merlin vil gøre hvad som helst for at sælge folk en PS2 eller XBox 360 fra kataloget, er helt hen i vejret.
Det kommer næsten til at lyde som om de har en sekt som vil gøre alt for at sælge folk det forkerte.



BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 23-01-2007 08:15 - Redigeret 23-01-2007 19:25


Pricorp skrev:

Det der er problemet, er at forældrene køber det barnets venner har. Hvorfor gør de det? Fordi barnet vil have det de andre har.
De andre har typisk PS2 - for det er den konsol der har de spil far vil spille.

Egen kommentar:

Mine forældre sagde ellers at jeg IKKE skulle have en PS2 ( som alle mine venner havde) men en GC fordi det var det jeg havde snakket mest om. Og min far spillede MINDST ligeså meget GC som mig da jeg fik min Smiley Og det er sådan set også ham der spiller mest på min Wii

Pricorp det var mit første citat Smiley


ッVideoGamer™
ッVideoGamer™

15
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 23-01-2007 10:34

LOL!!!


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 23-01-2007 10:35

Trify© skal du bare have ham til af købe flere spil Smiley


PriCorp
PriCorp

41
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 23-01-2007 12:05 - Redigeret 23-01-2007 12:07

Yoshi69, Lad os starte med at fastslå at Jeg er universets centrum og derfor ikke behøver nogle alternativer til Mit verdensbillede! Smiley

Det Jeg skriver i Mit indlæg er ganske enkelt bygget på de erfaringer Jeg selv har gjort Mig rundt omkring i forbrugsjunglen. Når Jeg en gang imellem bevæger Mig ind i Fona for at give 160,- for en CD eller skæve lidt til konkurrenternes produkter (Nintendo udgør pt. ca.0,3% (7Wii-spil) af Min lokale Fonas udvalg på konsolfronten, så Jeg får set en del Xbox derinde), så kan Jeg næsten ikke undgå at støde på den lidt for ivrige, unge salgassistens som begejstret fortæller, Hr. og Fru Jensen og deres søn på 10, hvor fed grafik PS2'en har (yeah, right!), og hvor stort udvalget af spil er, selvom familiens 10-årige helt sikkert vil have mere glæde af at spille Mario, Pokémon, Zelda osv..
Jeg skal overhovedet ikke gøre Mig klog på hvad Fonas medarbejdere laver i deres frokospause, Men når forældrerne 14 dage efter kommer og spørger efter et Nintendo-eksklusivt-spil til deres barns PS2, så har Fona/Merlins medarbejdere vel ikke informeret dem godt nok, og så hjælper deres fokus på tilfredse kunder for to uger siden jo ikke særlig meget...!

Der da helt sikkert mange forældre der ikke klager, fordi det ganske enkelt ikke interesserer dem hvad deres børn spiller, så længe de holder kæft... og det gør de jo uanset om de spiller GTA eller Mario, men heldigvis er det Mit indtryk at langt de fleste forældre gerne vil deltage i deres børns interesser, og når Jeg en sjælden gang har dristet Mig til at snakke med en far eller mor der står og ser ud som om de er faret vild inde i konsolafdelingen, Smiley og fortælle at at Jeg ved en smule om spil og måske kan hjælpe dem, bliver de ofte overraskede over simple ting, som at nogle spil ikke kommer til alle konsoller, eller når man fortæller dem hvad det spil de havde tænkt sig at købe handler om... (En klassiker er at de tror GTA er et bilspil!)
Som Jeg skrev tidligere, har børnene også ofte (alt for) meget magt over hvad deres forældre køber, og derfor bruger forældrerne formuer på spil som deres børn overhovedet ikke har særlig godt af at spille... Don't give Me Wrong, Jeg tuder ikke: men der er forskel på at se en voldsom film på 90min. med ungerne, som man snakker om bagefter, og så det at lade dem side selv og beskæftige sig med et voldeligt spil i +20timer...
Dit DVD-player-argument er bare et eksempel på dårlig filmkultur! Film skal helst ses sammen med nogen. Ikke selv inde på værelset... slet ikke hvis man er 10 år gammel... desuden er DVD'en i PS2'en for at sige det pænt: retarderet!

Hvis Fona/Merlins salgsassistenter fortæller om deres egne erfaringer og meninger om en konsol når de sælger den, så er Jeg ærlig talt en smule skræmt, for så mener foruroligende mange af dem det samme... ORDRET!!! O_O
Jeg siger ikke det er forkert! Fona/Merlin/etc. skal jo også tjene penge og de har i hvert fald heller ikke hele skylden, for selvfølgelig har forældrene i sidste ende ansvaret for hvad deres børn spiller og for hvad de selv køber... Jeg siger bare at faktum er, at meget få forældre har tid, overskud og resourcer til at informere sig fra 3.part inden de skal ud og købe en konsol til børnene, og derfor lægger meget vægt på de salgstaler de får i den lokale elektronik-kæde, hvor Jeg vil tillade Mig at påstå, at langt fra alle ved hvad de egentlig snakker om, og ikke selv har så meget tillid til/erfaring med, salg af Nintendos produkter som de har med salg af Sonys...
Faktum er at Fona og Merlin indtil for ganske nylig, ikke forhandlede Nintendos produkter, så et salg af PS2/Xbox betød avance (uanset hvor lille denne så måtte være), med option for ydeligere avance på salg af spil, mens Nintendo-købere/ejere var med til at fylde kassen hos deres konkurrenter....

På det grundlag er det Min holdning at den almindelige forbruger, når han/hun skal bruge en trods alt rimelig betragtelig sum penge på en spillekonsol, ganske enkelt er bedre tjent med at få information på anden vis, eller få en fyldestgørende præsentation af alle 3-4 konsoller på markedet!

Edit: For resten, Trify, gider du ikke lige rette de der quotes? Det der, det har Jeg nemlig aldrig sagt! Smiley


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 23-01-2007 12:23 - Redigeret 23-01-2007 12:24

jeg tro det afhænger meget af hvilken sælger man spørg, nybegynder er tit uviden og har meget lidt træning, og det er sådan set ligemeget hvad kæde af butikker man er i.

Jeg har set en sælger i EBgames prøve af sælge en xbox360(da den lige var kommet ud) til en ældre kunde, som spurte efter en spillekonsol, ikke af en bestem type, men sælger snakket kun om xbox360 og alle dens media funktioner, som kunden ikke gad have da han hade et media-center derhjemme, istedet for af fortælle kunden om gc eller ps2, eller om fremtidet wii/ps3 til forudbestilling, gik kunden, da sælger ikke hade mere af sige, og sådan set begyndet af gå i ring med xbox360 funktioner for 3.gang.

Jeg har læst masser historie om hvor kunden dumme sig eller spørger om dumme ting, både i butikker og ved kundesupport, men jeg har set lige så mange sælger fyre en masse lort af.

F.esk jeg skulle bruge en ny bærbar, jeg var f.esk i fona og eletronik city, som er del af dem samme kæde og de hade samme udvalg/priser, afligevel ved af spørger om de samme ting, fortælt de mig hver især hvad bærbar ville være best til det jeg kigget efter.


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 23-01-2007 16:44

Det er ganske enkelt det her. Sony, Nintendo og Microsoft betaler butikkerme for at sælge deres produkter. Det lyder fkollet men er sandt.

Da GameCube kom ud lavede Bergsala f.eks en konkurrence hvor den butik der solgte flest GameCubes fik en præmie. Så vidt jeg husker var den en dag med alt betalt hvor de blandt andet kom ud og kører Go-Kart. Det samme skete ved launchen af den første Playstation. Efter aftale med Sony gik alle BR medarbejdere rundt med Playsation trøjer i en måned, istedet for det normale tøj de ellers har på.

Da den første Xbox landede i butikkerne blev Fona 2000 på strøget betalt for at de fik den bedste plads i spil afdelingen og lur mig om ikke også der er en grund til at Fona 2000 på strøget var den eneste der havde massere af Wii konsoller til launchen Smiley

Det er helt normalt inden for butiksbranchen. Lego betaler sig også fra at have specielt lavet sektioner der har en god placering i alle BR butikker. Da jeg var i lærer i en foto butik i sin tid kørte Canon en konkurrence hvor vi optjente bonus point hver gang vi solgte et Canon kamra. For disse point kunne vi få rabat på udstyr til os selv fra dem og købe billig merchandice.

Spilbranchen er ikke spor bedre end alle andre brancher. Nintendo herhjemme er bare ikke lige så agressive som Sony og Microsoft er. Det er en del af grunden til at f.eks EB Games reklamere meget for Xboz spil i perioder. Om man kan lide det eller ej er det desværre blevet en stor del af indtjeningen for en mass detail butikker. Så du kan ikke nødvendigvis regne med at de er objektive når de hjælper dig.

Mit råd er ikke at købe konsoller, kameraer, TV'er osv. ud fra sælgers anbefaling alene. Sæt dig selv ind i tingene så har du større chance for at komme hjem med det rigtige produkt


PriCorp
PriCorp

41
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 23-01-2007 17:06 - Redigeret 23-01-2007 17:06

Så vidt Jeg kan læse er det der plus-point, til Min version af hvordan verden fungerer!

I hvert fald var det ikke helt løgn da PriCorp skrev: Smiley
Man er ganske enkelt som forbruger bedre tjent med ikke at lytte til en masse salgstaler, men i stedet danne Sig Sit eget indtryk gennem 3.part eller ved selvsyn. Smiley


Zøvnig ved hvad der sker!! Han har været der! Smiley
Der hvor Jeg køber spil er den eneste rådgivning man får at man som regel har mulighed for at prøve spillene, og så ligger der et par små promotion-hæfter fra Nintendo og Sony der informerer om spillene og konsollerne... Dårlig Service? Jeg er sgu meget godt tilfreds... Selvom det da også kan være de er med i en sælg-Wii-og-vind-gokart-konkurrence... Smiley