N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

jeres holding til ungdomshuset

Moses
Moses

90
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

Skrevet 01-03-2007 18:37

hvad syns i om de ting der sker omkring ungdomshuset ?

I'm crossing my fingers it can make me pancakes
CrippledYouth
CrippledYouth

56
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#46 - Skrevet 01-03-2007 23:43

Nej de har ikke brugsretten mere, fordi kommunen mente at de skulle sælge bygningen, uden at snakke med de unge. Og lad os da alle endelige følge hvert enkel lov og gøre som hver enkel politiker og større autoritet siger! Ingen modsigelser, for det er autoriteterne der bestemmer. Lad os ikke sætte spørgsmålstegn ved tilværelsen!

Ville verden være sådan, ville der stadig være sorte slaver, kvinder uden stemmeret, nej tak til abort og nej tak til homoseksuelle samt meget mere. Men heldigvis er verden ikke skruet sådan sammen..


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 01-03-2007 23:51 - Redigeret 01-03-2007 23:52

Det er ikke det jeg fortaler for, men nogle gange må man bare klappe hælene sammen og høre efter...

De unge der er ikke repræsantive for os "andre" unge.. det er uopdragne unge uden holdepunkt i livet, og den opførsel de lægger for dagen er ikke en vi kan og skal tolerere. Og som du så smukt skriver: "Heldigvis er verden ikke skruet sådan sammen" og det vil de unge snart ane... og det bliver på den hårde måde, det har de selv valgt.

De får tilbudt et andet fedt hus, men ak nej det eneste de ønsker er krig mod systemet... hold da kæft en gang røde sataner. Ud med dem. Falder der nogle i akten, too bad ingen vil savne dem.


PriCorp
PriCorp

41
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#48 - Skrevet 01-03-2007 23:56

@ CrippledYouth:
Jeg synes nu også hende Evensen virker en smule skummel... Om hun gør det af principelle årsager eller fordi hun ser det som "en prøvelse fra Gud", skal Jeg ikke blande Mig i, men Jeg er ret sikker på at de autonome aldrig lader fadderhuset være i fred, uanset om de river Jagtvejen69 ned eller ej. Det er irrationelt af hende!

@ TuXX:
Hvis de danske politikere sender militæret ind mod en civil demonstration så ryger de på forsiden af alle internationale aviser imorgen... Det er simpelthen kun afrikanske diktaturstater og Kina der gør den slags!! Desuden har hjemmeværnet overhovedet ikke redskaber til at håndtere sådan en situation. Det er politiet meget bedre udstyret til!
Men Jeg synes det er alt for galt at det skulle komme til det her... DR1 siger at der netop er blevet besat et andet hus i Blågaardsgade. Hvordan f***** kan politikerne tage en beslutning som de tydeligvis var forberedt på ville smadre Nørrebro fuldstændigt?!?! Det gør man altså bare ikke mod KBH's 'civile' borgere!


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#49 - Skrevet 01-03-2007 23:59

Then let's bring on China..

Nu har du/I hørt mit forslag til en mulig løsning.

Hvad er jeres bud?


PriCorp
PriCorp

41
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#50 - Skrevet 02-03-2007 00:12

TuXX skrev:
(...) hold da kæft en gang røde sataner. Ud med dem. Falder der nogle i akten, too bad ingen vil savne dem.


Det der er jo akkurat det samme som de autonome siger, bare med modsat fortegn...! Hvis alle fyrede den slags af i stedet for at tænke bare en smule rationelt og orientere sig lidt mod de holdninger mennesker med andre forudsætninger har, så ville vores samfund jo overhovedet ikke hænge sammen! Som Du kan læse tidligere i tråden sympatiserer Jeg bestemt heller ikke med ungdomshuset, men Jeg er til trods for det, træt af at høre på folk der er nærmest fundamentalistiske i deres udtalelser imod ungdomshuset, på samme måde som de autonome er i deres udtalelser for det... Når folk søger væk fra midten er det jo lige samfundsnedbrydende uanset hvilken side de bevæger sig mod...!


CrippledYouth
CrippledYouth

56
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#51 - Skrevet 02-03-2007 00:18

Nej, hvis de nu får revet Ungdomshuset ned, så vil det kommende Faderhus aldrig få fred. Hvor jeg igen undre mig hvorfor Ruth sådan insisterer på at have dette hus. Men man kan jo ikke andet end undre sig, når damen mener at Gud snakker til hende. Ruth mødte Gud da hun var kun 19 år.. Fantastisk..

**fra kristeligt-dagblad (http://www.kristeligt-dagblad.dk/tema:fid=100001308:aid=310904)

Ruth Evensen mødte Gud, da hun var 19 år og stod på et badeværelse og lagde makeup. Hun var på vej til diskotek Exalon på Strøget i København, hvor hun var stamgæst.
– Jeg oplevede, at luften stod stille, og at Gud kaldte på mig. Han sagde, at han ville give mig den fred, jeg manglede. Jeg svarede Ham: "Hvis du virkelig vil give mig den fred, jeg længes efter, vil jeg tjene dig resten af mit liv." Da jeg gik ud, var jeg forandret, så andre kunne mærke det. Det var et møde med Gud,...

Jeg mener at Ruth burde give Jagtvej 69 op, og sælge det til Fonden, som egentlig burde have været gjort for længe siden..


Moses
Moses

90
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#52 - Skrevet 02-03-2007 01:11

CrippledYouth er du virkelig den eneste der forstår noget
det bedste de kunne gøre var at få dem til at beholde huset
for som CrippledYouth siger kommer faderhuset ikke til at være
i fred jeg kender en del af de mennesker og en ting skal sige jeg har aldrig i mit liv mødt mennesker med så meget forståelse for
andre mennesker og var så sød og voldlige er de heller ikke husk på det er ikke alle der er vokset op med en sølvske i munden og nintendo spil i hånden



WiiMand
WiiMand

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#53 - Skrevet 02-03-2007 08:14

det skal ned Nu!!!!Smiley


Sankiros
Sankiros

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#54 - Skrevet 02-03-2007 08:29

jeg synes bare det skal væk.. kender nogle der bare synes det er så fedt det er der og deres "drøm" er at være der.. fatter det virkelig ikke.. kan ikke se meningen med det hus..

politiet burde have fjernet dem noget før..

væk med dem


Koopajoh'N'
Koopajoh'N'

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#55 - Skrevet 02-03-2007 10:47

@ moses:

det er jo ikke et spørgsmål om hvor søde eller ikke voldige de er, det er et spørgsmål om juridisk ret og forkert. og det de gør nu, det er forkert !


Matthias Aurelian
Matthias Aurelian

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#56 - Skrevet 02-03-2007 10:48 - Redigeret 02-03-2007 10:54

Kan godt forstå CrippledYouth's holdning, men til gengæld er jeg fuldstændig enig med Zøvnig, Munck og AND.

For mit vedkommende mistede jeg medlidenheden med de unge da de begyndte at opføre sig som idioter. En ting er at stå frem fordi de føler at ungdomshuset er deres, men når det er med brosten i luften så fatter de da vist ikke rigtigt hvordan man skal opføre sig.

Hvis de skulle have haft nogen forhåbninger om at beholde huset, så har de voldelige demonstrationer da fuldstændigt fjernet det. Ingen gider da have sympati med sådan nogle åndssvage ballademagere, som hellere skulle tage hjem til forældrene og få en ordenlig opdragelse.
At det så også går ud over dem som ikke gik voldeligt ind for at beholde deres ungdomshus er jo så beklageligt.

At nogen af dem måske ikke har haft et nemt liv, eller en særlig nem barndom er ikke nogen udnskyldning for at opføre sig sådan.


Moses
Moses

90
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#57 - Skrevet 02-03-2007 14:42

fordi det er den eneste måde at komme i gennem med tingene
på ikke at jeg syns at vold er okay men hvad fanden skal de ellers gøre


AND
AND

547
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#58 - Skrevet 02-03-2007 14:54

Vold er den eneste måde at komme igennem med tingene på!?!? Hvad er det for noget pis. Uanset hvor mange brosten de autonome smider rundt med, så får de sgu da aldrig deres vilje - bare en større plet på deres straffeattest! Og spar mig lige for alt det der "åh hvor er det synd. Punkerne bliver aldrig hørt" pladder. Deres ledere har, som jeg allerede har pointeret, været på landsdækkende TV sådan stort set en gang om ugen!



Moses
Moses

90
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#59 - Skrevet 02-03-2007 14:59

jeg har kun et ham en gang i godmorgen danmark
and tror du virkelig man kommer i gennem med noget ved at spørge pænt nej og jeg ved det for jeg har selv prøvet det og jeg fik de penge vi manglede


CrippledYouth
CrippledYouth

56
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#60 - Skrevet 02-03-2007 15:31 - Redigeret 02-03-2007 15:32

Ja der er nogle fra Ungdomshuset som tyr til vold. Men, man skal også lige huske på alle de mennesker som kommer og laver ballade fordi de hader politiet og der sker noget, og intet har med Ungeren at gøre. Ikke der sagt, at dem fra Ungdomshuset er nogle engle børn. Og man skal også huske på at Ungeren har prøvet at få dialog med politikere og Københavns kommune om en løsning siden 1999 da de satte Huset til salg, men intet skete.

Dette tror jeg ofte folk glemmer, da folk der ikke har noget med Ungeren at gøre, kun ser hvad der sker i TV-Avisen.. Og glem nu heller ikke politi volden overfor unge, fredelige mennesker og forbipasserende.. Den står på vold, tåregas, knippelsuppe, strips og en tur på politigården..