Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Konsol Krigen.

MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 05-12-2006 16:38 - Redigeret 05-12-2006 16:40

Tænket det var på tidet af få en mere ordenlig debat om konsol krigen, nu hvor alle 3 konsoler er ude.

og med ordenlig mener jeg, af folk faktis begunder deres svar og ikke bare skrive ting som den konsol vinder eller styre, det kan man jo let gøre i nyheden.

Xbox360: har et klart forspring, om de kan holde det vil de næste 3-6måneder vise. De har god grafik og er billiger end ps3, og et par stærke spil som er ret hot hos gamers.
De kunne have udnytte det sidst år bedre, men det af have over 7millioer enheder ude i folks hjem gøre af folk måske køber en efter de har spillet det hos en ven, hvilken er en stor fordel.

Wii: nintendo har en klar fordel men denne, den er billige, selv normal folk køber den, deres politik som de kører med både DS og wii har virklig betalt sig hjem, og samtidet kan de sørger for der er en masse konsoler i butikkerne mens wii er ny og hot.
De har lidt ladet gratis omtalte været deres reklamme i de mindre områder som DK, jeg har set flere ps2 reklamer siden 1/12/06 end jeg har hele året af nintendo reklammer på dansk tv.
Dette vil nok ramme salget i disse områder.

PS3: lige for tiden betyder ps3's pris eller alle dens funktioner eller hvor hurtige den er eller hvor fed dens grafik er ikke rigtig noget.
Om der var 100millioner der bare ville købe en ps3 her og nu ville det ikke ændre på det.
Fakta er af vis sony ikke snart begynder af øge produktion af ps3 vil de være ude af kampen før de kom ind i den.
Det lave antal af ps3 konsoler solgt, kan også skade udgivelse af spil, da udgiver/uvikler vil synes der er for lille mulighed for profit ved ps3 spil.

Så for tiden er kampen mellem xbox360 og wii, kan xbox360 holde sig foran, eller vil wii overtag?
vist nintendo lever op til sine løfter om flere wii kanaler og kan holder fast i udgiver/udvikler af spil, og så få deres stor titler ude(uden for lang ventetid) er deres chance for af slå xbox360 ret gode.

Skrive ikke i min gæstebog, ikke vist det er vigtig, læser den aldrig, send brev.
AND
AND

563
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 05-12-2006 17:02

Nintendo har jo helt sikkert satset rigtig stort ved at lave den specielle kontroller som de gjorde og hvis dén funktion kommer til at holde i længden, så er jeg sikker på at de vinder denne generations konsolkrig. Personligt er jeg stadig ikke vild med ideen om Wiimoten, men det kan jo være at jeg ændrer opfattelse når jeg har prøvet den...


PriCorp
PriCorp

41
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 05-12-2006 17:06

Jeg tror en vigtig faktor i konsolkrigen er prisen på at udvikle spil. Jeg så på Gametrailer's Bonusround, at man skønner at det koster 30millioner USDollars at udvikle et PS3-spil.... Jeg tror det er den slags der gør at 3.parts-udviklere, som har meget fokus på profit (læs: EA Games), springer fra eller vælge bare at lave en port af et spil fra en anden konsol...

Wii har klart en fordel her, da den er unik og nyskabende, men stadigvæk er forholdsvis billig at udvikle spil til....

Xbox360 udgør i den konkurrence standarden for hvad et godt, traditionelt spil er, tror Jeg...

Jeg tror mange glemmer PS2'en i alt NextGen-hypen... PS2'en langt fra erklæret død og Jeg tror udviklerne fortsat vil udgive spil til den.... Der er trods alt (rent teoretisk) 111millioner mennesker der ejer en PS2, og det er et marked som Jeg ikke kan se hvorfor udviklerne skulle opgive inden for den nærmeste fremtid....


M60dk
M60dk

0
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 05-12-2006 17:41

Af de nye konsoller holder jeg på Wii, og erefter Xbox 360, som der er blevet sagt før er det meget dyrere at udvikle spil til PS3. Desuden er der blevet solgt alt for lidt af dem, og prisen på spil og konsol er sky-høj, så det ser meget sort ud for vores overpowerede japanske ven.

Wii tilgengeld er forholdsvist billig at købe, og udvikle spil til. Den har det nye kontrol system som jeg regner med får en masse ikke-gamere ind i stuerne.

Xbox 360 ser jeg lidt som mellemtingen mellem det to, den har solgt over 7 millioner konsol, men har også et kæmpe forspring. Den er super grafik og overkommelig i pris.


SkumF
SkumF

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 05-12-2006 18:46

Pricorp, hvilket singstar og Buzz quiz og diverse andre titler der udkommer til ps2'en også er stærkt bevis på. ps2'en forsvinder ikke bare.


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 05-12-2006 22:46

Som man også kan se på reklammer der sendes i DK af ps2 ikke er opgivet.
PS2 vil nok sælge godt i 2-3 år endnu og nok være den af de gamle konsoler der vil komme flest spil ud på.
PS2 er på en måde bedre sælgerne for tiden end PS3, hvilken både har fordele og ulemper, det er selvfølig bedre end vist folk købte xbox360 eller wii.

jeg tro bare af sony har taget en for stor bid denne gang, de prøver af både slå mircosoft og nintendo på alle de sider hvor de 2 er stærke.

De prøver af have bedre grafik end xbox360, har hardware til det, og slå dem med hardcore games, og udfordre xbox LIVE med online funtioner, og samtidet have teknologi og legetøj i ps3 der slår xbox360.
Samtidet prøver de af slå nintendos stærke sider, du kan f.eks også downloade ps1/2 spil(så vidt jeg har hørt), deres kontroler har et 3aksel bevægelsesystem som wiimotor.
De prøver af stå frem som nyskaber.
Problemmet er bare af som alle hærleder kan fortælle en, af vist du slås på flere fronter ender du med af tabe.
Og med ps3 har alle disse ændringer gjordt af 3.parts firmaer først har fået den færdig udgave af dev kits næsten lige før udgivelsen af ps3, dette kan skade kvalitet af spillerne.

Sony's fremtidsreport sage de ville sælge 2mill i udgivelse tiden og 4mill inden år 2007 slutter, de kan dårlig nok for sendt ½mill ud til butikkerne vist de forsætter som de har gjort nu.


AkiRa
AkiRa

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 06-12-2006 12:16 - Redigeret 06-12-2006 12:50

Plus og Minus tid!

Playstation3

Cell processoren i Ps3 udfører 217,6 milliarder udregninger per sekund.
Med en hastighed på 3.2GHZ er Ps3 100 gange hurtigere end PSone.
Ps3 har 64 gange mere videohukommelse end Ps2.

Plusser

Bluetooth. End of discussion.

Grafikken er fantastisk, og der er masser af potentiale for
spændende spil med Six-axis.

Sony har endelig lært lave en online-del. Åbenbart tilbyder den det samme som microsoft. Spil, chat, indholdsdeling osv osv Dog helt gratis.

I modsætningen til Xbox360'eren har Ps3'eren ingen larm fra dens blæser.

Ps3 er fuldt ud bagud kompatibel med psone & Ps2. Harddisken kan håndtere de gemte spil, og man kan endda købe en hukommelseadapter, så du kan overføre dine gemte spil.

Ps3'eren er ikke regionskodet til deres spil. Så køb dem i Singapore og bring dem hjem til Danmark. Blu-ray Filmene er dog regionskodet, men med kun tre af dem.

Og Mens vi er ved Blu-ray, det er stadig den billigste Blu-ray afspiller. Og har man invisteret i et High-Def flad-tv kan man se film i den fulde 1080 opløsning. Har selv set S.W.A.T i den overnævnte opløsning. Jep billedet er næsten bedre end virkeligheden.

Harddisken er en traditionel 2,5" model som skulle være nem at skifte. Den kan jo så skiftes ud med en 500 Gb.

Hvis man allerede ejer en Ps2, og ikke har en HDMI indgang på tv'et. Så kan man bare genbruge AV-kablet fra ps2'eren til ps3'eren. Ikke den fedeste ting, men jeg er da forholdsvis glad for det.


Minuser

Ps3'eren kan desværre ikke, opskalere hverken Ps2 eller DvD film til HD-kvalitet. Ikke endnu, der køre dog lidt rygter om at en opdatering der skal reperare det. Dog rimelig skidt det er ikke med fra starten. Xbox360 har det jo.

Hvis man kan lide at gamepaden flyver ud af hånden på en, når ens digitaliseret modpart får en granat i hovedet. Så bliver man slemt skuffet. Keine viberation im diesen kontroller Nein!...

Prisen... Det kan godt være jeg sagde det var den billigste Blu-Ray afspiller... Men stadig den dyreste Konsol.


Nintendo WII

IBM hjalp med udviklingen af processoren i Wii.
Processoren har en hastighed på 730 MHz - det gør den dog ikke underlegen i forhold til den konkurrenter.
Den trådløse controller kræver AA-batterier, som holder mellem 30 til 60 timer.

Plusser

Den ser skide godt ud, den er dejlig billig.

En milepæl inde for controllere, som gør det at spille mere intuitivt og mere fysisk betonet. Så er det slut med at sidde og hænge på sofaen.

Udover at man kan pege og vifte den rundt i luften. Så har controlleren vibration og indbygget højtaler.

Wii channel placere konsollen i familielivets centrum. Den åbner for web-browsning, læsning af nyheder, vejrudsigter og endda sende beskeder til familien.

Kombatibel med ældre Gc titler, controllers og hukkomelseskort. Såvel som et online-bibliotek af Nintendo - og Sega klassikere.

WiiConnect24 - Wii bruger meget lidt strøm i standby, så man kan være konstant online og klar til at modtage beskeder og opdatering.

Adskillige væsentlige spiltitler vil være tilgængelig ved lanceringen, som gør Wii yderst interresant for både de inkanerede nintendo-fans og nybegynderne.


Minuser

Selvom grafikken er betydelig bedre end på Gamecube, vil man ikke kunne spille High-Def på Wii'en. Det trækker naturligvis ikke ned på spilbarheden, men det kan være lidt af et turn-off for "min-er-større-end-din" gameren.

Man skal skifte controller alt efter hvilken type spil man spiller.

Controllerens sensitivitet er høj, faktisk for høj. Den mindste bevægelse opfanges, det kræver en sikker hånd at fiske eller affyre en bue i Zelda.

Wii mangler ps3 og xbox360'erens evner som medieenhed.


Xbox360

Microsoft taber omkring 100 dollar (600 kroner) på hver konsol som sælges.

Plusser

Som den første next-gen konsol på market er der et væld af spiltitler tilgængelig.

Xbox live! Nok den bedste online oplevelse, det er fantastisk at downloade filmtrailere i HD-kvalitet. spildemoer.

Xbox 360 kan kobles til dit medie center og fungere som en forlænget arm. Den kan hente musik og billeder fra din computer endda helt trådløst.

Minuser

Der er ikke nogen HDMI udgang, high definition signalet skal via et componet kabel til dit flad-tv. Lidt for analogt.

Støjen. Hvis man sidder en dag og ser twister gør den larmende blæser måske oplevelsen lidt mere intens. Men i sidste ende er den bare irriterrende.

I stedet for en intern stømforsyning, har man udstyret maskinen med en enorm ekstern af slagsen. Ikke nok med den er helt umulig at skjule, så bliver den ufattelig varm.

Selvom 360'eren understøtter Progressiv Scan igennem den komponent udgang er kvaliteten på dvd film stadig kedlig.

Hd-drevet skal købes ved siden af.




Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 06-12-2006 12:47 - Redigeret 06-12-2006 12:50

AkiRa skrev:

1: Sony har endelig lært lave en online-del. Åbenbart tilbyder den det samme som microsoft. Spil, chat, indholdsdeling osv osv Dog helt gratis.


2: Ps3 er fuldt ud bagud kompatibel med psone & Ps2. Harddisken kan håndtere de gemte spil, og man kan endda købe en hukommelseadapter, så du kan overføre dine gemte spi


3: Microsoft taber omkring 100 dollar (600 kroner) på hver konsol som sælges.


4: I stedet for en intern stømforsyning, har man udstyret maskinen med en enorm ekstern af slagsen. Ikke nok med den er helt umulig at skjule, så bliver den ufattelig varm.



Hmm det lyder somom du har fået dig et lidt gammelt blad .. ellers også er gear bare ikke op to date. Jeg har lige noget at sige til nogle af tingene...

1: Onlinedelen er ikke den samme som Xbox Live .. fx. har man ikke en overall friend list der viser hvad ens venner spiller osv.. udviklerne skal selv lave en friend liste..

2: Playstation 3 er ikke FULDT kompatibel .. der er over 200 spil som ikke virker endnu .. men der kommer nok en patch.

3: Nej Microsoft taber ikke penge på X360 længere .. tværtimod er det Sony der mister 300$ per PS3 ..

4: Jeg synes sådan set det er bedre med en extern ? .. den ville nok bare blive endnu varmere hvis den var inde i Xboxen Smiley .. og så skulle der flere blæsere til .. og det betyder bare mere larm Smiley ..

Og så er der faktisk også tests der viser at Xbox'en kan lave bedre grafik end PS3 .. så det med at PS3 er så overpowered holder ingen steder Smiley ..

Well det var mine 25 cent





Dynemand
Dynemand

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 06-12-2006 12:54 - Redigeret 06-12-2006 12:56

Jeg tror ikke, at Nintendo Wii vil sælge så godt, hvis den ikke har Wii-moten. Det er jo en helt revolution. Nintendo har lavet 2 maskiner, som ikke er helt normale, Nintendo DS og Nintendo Wii.

Playstation 2 har jo eyetoy, som godt kan minde lidt om Nintendo Wii. Dog blev jeg meget skuffet, da jeg fandt ud af, hvor dårligt spillet reagerede på bevægelser.

Jeg har aldrig prøvet en Xbox, men jeg mener nu at Microsoft, skal holde sig til computere, men man bliver vel nødt til at lave noget nyt en gang i mellem, men jeg mener bare, at de skulle lægge meget vægt på ét nyt styresystem, eller én ny computer, så de kan lave noget vildt fantastisk. Men jeg har jo ikke så meget forstand på sådan noget.


AkiRa
AkiRa

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 06-12-2006 13:02 - Redigeret 06-12-2006 13:09

Hyuuga skrev:
1: Onlinedelen er ikke den samme som Xbox Live .. fx. har man ikke en overall friend list der viser hvad ens venner spiller osv.. udviklerne skal selv lave en friend liste..

2: Playstation 3 er ikke FULDT kompatibel .. der er over 200 spil som ikke virker endnu .. men der kommer nok en patch.

3: Nej Microsoft taber ikke penge på X360 længere .. tværtimod er det Sony der mister 300$ per PS3 ..

4: Jeg synes sådan set det er bedre med en extern ? .. den ville nok bare blive endnu varmere hvis den var inde i Xboxen Smiley .. og så skulle der flere blæsere til .. og det betyder bare mere larm Smiley ..

Og så er der faktisk også tests der viser at Xbox'en kan lave bedre grafik end PS3 .. så det med at PS3 er så overpowered holder ingen steder Smiley ..

Well det var mine 25 cent



1. Angående det med on-line delen.
Som Ps2'erens online er: Så er det sæt et spil ind, log på nettet, find en server og spil.
Det de har gjort med Ps3'eren er lidt hen af med xbox Live iform download af demoer, film også videre. Nej det er ikke det, samme men de har lært/stjålen af microsoft.


2. Det var da de prøvede med deres software emulator, de har dog valgt at ligge hardware delen fra ps2 ind i deres nye maskine, indtil de får deres software til at køre nogenlunde... Men igen, jeg tror jeg har spillet Psone titler på min ps2 3 gange i mit liv. Man gider næsten ikke at gøre det, i sidste ende.


4. Og en ekstern strømforsyning er stadig tumpet, den er umulig at skjule hvis man har indrettet sit tv rack bare med lille smule omtanke for design.


5. Mange af de test der blev lavet omkring de to konsollers kraft, er enetn lavet før de begge udkom. Eller før ps3'eren udkom. Så de er ikke pålidelige. At sætte to tal op ved siden af hinanden, fortæller ikke en skid.
Det er lidt ligesom Apple vs. Pc... Plus jeg sagde heller ikke den var kraftigere.




MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 06-12-2006 15:33

Online delen styres for tiden rent af mircosoft, i konsoler har de bare flest muligheder og en del mere erfraning med det.
sony prøver af efterligne, nintendo siger igen, vi gøre tingerne på vores måde igen Smiley

xbox360 har også den fordel af normale folk let kan lave mini spil til den for billige penge og få solgt over live.

omkring grafik mellem ps3/xbox360 afhænger der meget af udvirkler end selve maskinen, for i enden er de 2 ret ens grafisk, mens ret forskellige i system, men kommer an på hvor god de forskellige er til af udnytte maskinen.

måske er ps3 den billigest blu-ray, eller hvordan det hedder, afspiller, men det er endnu ikke sikke af det bliver fremtidens standart.

Økonomisk er ps3 for tiden det dårligst valg, både for forbruger og udvikler, og sony Smiley
Forbruger: maskinen er dyr, blu-ray er ikke sikker som fremtidens standart, spillerne er ret dyre.
Udvikler: det er den dyrest konsol af lave spil til, et ordenlig spil til ps3 tager let 2år, der er for få enheder solgt til af der ernok folk til af købe de spil der bliver udgivet iforhold til omkostninger.
Sony: den er dyre af lave end hvad de få for den. Der er for få enheder solgt til af de kan tjerne det ind på slagt fra spil.




Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 06-12-2006 16:41 - Redigeret 06-12-2006 16:41


2. Det var da de prøvede med deres software emulator, de har dog valgt at ligge hardware delen fra ps2 ind i deres nye maskine, indtil de får deres software til at køre nogenlunde... Men igen, jeg tror jeg har spillet Psone titler på min ps2 3 gange i mit liv. Man gider næsten ikke at gøre det, i sidste ende.


5. Mange af de test der blev lavet omkring de to konsollers kraft, er enetn lavet før de begge udkom. Eller før ps3'eren udkom. Så de er ikke pålidelige. At sætte to tal op ved siden af hinanden, fortæller ikke en skid.
Det er lidt ligesom Apple vs. Pc... Plus jeg sagde heller ikke den var kraftigere.



2: Ja der har hele tiden været snak om at der ville være PS2 dele i ? .. men hvorfor er det så at par dage før den udkommer at man finder ud af at der er over 200 spil den ikke kan afspille?

5: Nej det er noget der er kommet efter PS3'en er udkommet. Og det har intet med tal at gøre .. det er tests som jeg skrev før..



AkiRa
AkiRa

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 06-12-2006 17:00 - Redigeret 06-12-2006 17:40

Igen det med krafterne.
Jo jo, Ps3'eren har mere processor kraft via dens underlige transformer agtig cell. Hvor xboxen så køre med langt flere ram. Men som chefen for Silicon Knights siger, "The 360 and the PS3 are equal in power in my eyes."
Jeg må dog indrømme at jeg vil hellere køre med flere ram end en stærkere processor.

EDIT: Fuck det glem det. Jeg har lige læst mig tynd i Hvordan Xbox'en CPU kan dit og dat. Og om Sony's RSX chip der er baseret jo er baseret på Nvidia teknologi, der kan spytte 128bit pixel precision, 1080p opløsning ud. RSX'eren har 512MB til at rendere grafikken, som kan udregne 100 milliarder shader i sekundet og 51 milliarder dot products i sekundet. Den har åbenbart og 300 millioner transistore, som er større end nogen processor der sælges kommecielt i dagens Danmark. Og det bliver lavet via 90nm proces, med 8 lag af metal. Og blah blah... Jeg giver op. En af dem er kraftigst. Det kommer an på hvem der udvikler spillene...

Men det komme an på hvor læser på nettet. Fordi nogen siger den ene er mere kraftigere end den anden. Men som Nintendo gang på gang har bevidst at det ikke har en kæft med krafter at gøre.
At sammenligne kan være ligesom at diskutere hvad det bedste kæledyr er: Hund eller kat... Det rigtige svar er jo katSmiley
Den korte og lange er; tredjeparts udviklerne af spil, lancere de præcis samme spil til enten xboxen og ps3'eren, det er jo den bedste måde at få dækket deres skyhøje omkostninger på. Og det er jo forholdsvis glad for. Så kan jeg snakke om de samme spil med min ven der har en xbox360. Jeg har dog valgt at invistere i en ps3 & en Wii, da jeg altid har spillet Sony og Nintendo. Plus jeg kan godt lide spil serierne af Gran Turismo og Metal Gear Solid, de andre spil jeg glæder mig til udkommer også på Xbox360'eren. Så på en måde et fedt.

Anyway, angående Bagud kompatibel, Jeg havde sgu ikke hørt om de 200 spil der ikke fungere. Så den trækker jeg tilbage, min fejl og alt det derSmiley


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 06-12-2006 18:32

AkiRa skrev:

Hund eller kat... Det rigtige svar er jo katSmiley

Anyway, angående Bagud kompatibel, Jeg havde sgu ikke hørt om de 200 spil der ikke fungere. Så den trækker jeg tilbage, min fejl og alt det derSmiley



Haha ja .. det helt rigtige svar er en kat Smiley Smiley

Hehe det går nok Smiley


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 07-12-2006 11:05

wii har lidt miste noget af den fordel over xbox360, da du nu kan få den billige xbox360 i samme prisklasse som wii.
eller du kan i DK.

så for folk med små pengepung så valget næsten lige.


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 07-12-2006 12:55

MegaGame skrev:
wii har lidt miste noget af den fordel over xbox360, da du nu kan få den billige xbox360 i samme prisklasse som wii.
eller du kan i DK.

så for folk med små pengepung så valget næsten lige.



Har der været længe .. der er rygter om at den store version kommer ned på 2000-2100kr her til jul