Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

LoL vs. HoN

Phazyck
Phazyck

20
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

Skrevet 29-12-2009 14:34

Jeg ved ikke hvor mange der kender League of Legends (LoL) eller Heroes of Newerth (HoN), men jeg ser alligevel om man kan få en snak i gang om det her inde.

Er der nogle af jer der spiller LoL eller HoN?
Hvad synes i om det?
Hvad er det gode/dårlige ved LoL/HoN?
Hvilket et af dem foretrækker I og hvorfor?

Andre indlæg er selvfølgelig også tilladt, bare det ikke er alt for off-topic. Smiley


The best way to live a full life is to be a child, no matter what your age. ~Sakata Gintoki
Jainay
Jainay

2
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 29-12-2009 15:17

OH YEAH.

Spiller begge, og synes de begge er cool på hver deres måde.

Jeg spiller LoL når jeg er fuldstændig ligeglad med om jeg taber eller vinder, da der ikke er en PSR (Public Skill Rating) som der er i HoN. Så i LoL finder ma bare et game, en hero man gerne vil spille, og så spiller man.

Jeg spiller for det meste HoN med min stoebror, 2v2 kampe så vi er sikre på vi ike har nogle kæmpe gimper med på vores hold der enten feeder eller ikke aner en skid om hvad de laver.

Jeg foretrækker HoN på alle måder, da det er en mere direkte DotA port en LoL. Lol virker alt for lallegladt og knap så seriøst.

Såå... HoN > LoL.


Phazyck
Phazyck

20
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 30-12-2009 01:17 - Redigeret 30-12-2009 01:19

I don't know.. Jeg har godt nok ikke selv spillet HoN, men jeg har kigget vennerne en del over skuldrene (har ikke selv kunne skaffe en invite ='( ). Jeg synes dog at det fede ved LoL er at det er mere end bare en DotA-klon. Det viderebygger konceptet med nye gameplay elementer, eksempelvis at man kan gemme sig i buske, har to spells man kan vælge, som ikke afhænger af ens champion, og så er der også alt det der foregår uden for selve spillet hvor man customiser sin summoner med Runes og Masteries. Jeg synes også at champions'ene virker originale, hvor jeg mener jeg tit hører vennerne som spiller HoN sige at en hero minder om/kan det samme som/er en kopi af en hero fra DotA.

(I just lost the game.)


Jainay
Jainay

2
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 30-12-2009 09:21

True i alt det du siger, mn tænk nu over det med Summoner systemet i LoL. En summoner i level 1 mod en summoner i level 30, er bare ikke en fair kamp. Fordi du netop kan udvikle din hero til at have en unfair fordel for alle.

Derimod synes jeg HoN er bedre fordi der er alle på ligefod. Der er det kun hvor god du er til spillet de har noget at sige. Og så er det jo dejligt med så mang DotA heroes man kender fra DotA, i stedet for kun nye heroes. DotA heroesne var originale og geniale. S2 har selvfølgelig lavet nogle af deres egne heroes, og de er skam også meget vilde (Lidt for vilde endda), men det er jo nu engang DotA der startede det hele, og at tage DotA og gøre det 200% bedre, er kun godt.


Phazyck
Phazyck

20
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 30-12-2009 13:09

LoL benytter et system til at sørge for at n00bs er sammen med n00bs og pr0s er sammen med pr0s (for det meste), hvis man vælger at den selv skal finde en kamp til en. Systemet er lavet således at man altid har en chance for at vinde, ifølge statistikken.
Den benytter bl.a. win/loss ratio og summoner level til at give én en score, som så bestemmer hvem man kommer til at spille imod.
Derudover, hvis man vælger at spiller sammen med nogle venner, vil man som regel blive sat til at spille imod nogle lidt stærkere modstandere, for at undgå at man har de helt store fordele.

- i just lost the game... again...


Jainay
Jainay

2
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 30-12-2009 13:37

True, tænkte jeg slet ikke lige over. Men nogle gange tror jeg desværre ikke helt det system fungerer. HoN får jo også snart et matchmaking system, som jeg personligt håber er SNART.


Phazyck
Phazyck

20
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 30-12-2009 20:28

Tjah.. Det sker en gang imellem at man havner sammen med en syg feeder.. Endte på et tidspunkt på hold med en der hed getfree, vi fastslog hurtigt at han hed det man får gratis kills - "get free kills". =3


Aura
Aura

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 03-01-2010 16:59

DotA, anyone?
Spiller selv DotA, og jeg foretrækker det klart fremfor flashyDotA (aka HoN). HoN er DotA med shiny graphics. Og så er det svært at migrere til HoN når man ikke bare spiller pub DotA.

Der er nogle ting ved HoN som er awesome, men det er hovedsageligt de ting som er umulige at lave til pub DotA (DotAs online = Warcraft IIIs online - ikke lavet til DotA), som f.eks. tracking af leavers på pub og mode search.

Men i forhold til LoL vs. HoN:

Jainay skrev:
Jeg foretrækker HoN på alle måder, da det er en mere direkte DotA port end LoL. LoL virker alt for lallegladt og knap så seriøst.

Såå... HoN > LoL.


This.

Ikke dermed sagt at hverken HoN eller LoL sutter, bestemt ikke.
Hvis man gerne vil spille DotA med flashy moves, så er HoN awesome. Og bare det at Guinsoo og Pendragon er med til at udvikle LoL siger jo også en del.


ZharO-,,
ZharO-,,

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 03-01-2010 21:32

Det er at det er Guinsoo der laver det siger imho ALT.
Jeg har lige installeret LoL på min stationære, har spillet HoN en del. Har spillet sindssygt meget DotA.

Men hvis ikke Guinsoo havde Været en del af dem der laver LoL havde jeg sagt fra. Det ser simpelthen for useriøst og tegnefilmsagtigt ud, det med at jeg kan levele mig selv uden for spillet så jeg kan stå stærkere end de andre jeg spiller med, og jo jeg læste det med at man spiller på lige rang, men på denne her måde vil der altid være en forskel der kan trykke ned på vægten. Alle kan umuligt være helt lige i et game bygget op på den måde.

Jeg elsker at spille HoN og det har virkelig nogle funktioner som jeg synes mangler i DotA, og nogle forbedringer der virkelig er genialt lavet som gør en enorm forskel i bla. tempoet af spillet.

Næst sagt vil jeg sige at jeg stadig synes DotA er det bedste af disse tre, eneste grund til jeg spiller HoN er "gruppepres" fra mine venners sider der alle spiller HoN. (måske fordi de er bedre til HoN end til DotA hvor jeg har det lige omvendt Smiley)


powerfull499
powerfull499

107
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 15-01-2011 23:32

Gammelt emne, men trækker det op igen.

Jeg synes helt klart League of Legends er bedre end HoN. For det første er LoL free 2 play i modsætning til HoN hvor man skal betale. Kan bedre lide interfacet i LoL/brugervenligheden og matchmaking + meget ofte updates/champions. Har efterhånden spillet LoL i et år, så holdbarheden er også virkelig god.

Har også prøvet HoN og jeg synes ærligt talt, ikke at det var godt for nye spillere. Jeg kunne forestille mig, at gamle DOTA-spillere vil finde HoN bedre, da det er mere som det (Både character-mæssigt og look-mæssigt).

Har virkelig mange venner der spiller LoL og det er som sagt fordi det er free.


Jainay
Jainay

2
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 16-01-2011 00:08

Men tænk nu på hvad der er "free" ved lol.

Udvalgte champions du kan bruge i limited time af gangen, dem du spiller imod kan have advantages over dig fordi deres summoner level er højere plus de kan have runes og quintessences, ting som en ny spiller slet ikke har.

Sat op i mod HoN, som er et skillgame. Ingenting i HoN kan give dig en advantage over dem du spiller mod, kun din skill.

Siger slet ikke LoL er dårligt, spiller det da selv nogle gange, men HoN giver mig bare en bedre og mere seriøs følelse, spiller aldrig LoL seriøst, går aldrig op i at jeg vinder eller taber i LoL, men hvis jeg taber i HoN, kan jeg gå hen og blive mega ragemode.


kahka
kahka

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 16-01-2011 00:31

^what he said.

Jeg tror ikke på spil, hvori man får en fordel i at spendere penge... det er for useriøst. Alle skal have en fair chance Smiley.


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 16-01-2011 03:29 - Redigeret 16-01-2011 03:30

Jeg har en HoN-bruger og en LoL-bruger. Jeg syntes League er så meget sjovere på alle måder. Faktisk syntes jeg at HoN-brugeren ligger på toplisten over største flop jeg har skudt penge i. Det minder på en måde om League (Også selvom det måske kom til før League), men jeg syntes at man lettere genkender og lærer at spille karaktererne i League end i HoN.
Direkte sagt, så er jeg typen der ikke har tålmodighed til at sidde og f.eks skulle bruge 5 min. i en kamp på at rodde rundt i HoN's Genbrugsbutik før jeg endelig finder et våben ved et rent tilfælde. Og det der mærkelige system med at "Vi gemmer den lige en din kiste til når du kommer tilbage!" holder ikke en meter imo, da jeg ikke kan se hvad jeg skal bruge den til. Hold et par ting, som jeg alligevel ikke kan skal bruge, da jeg har bedre ting.
Og hvad er nu det med, at du SKAL købe alle underbyggede ting til et bedre våben, før du kan købe det. Det vil sige, at hvis du har fyldt din kiste og dig selv op med varer, og du skal bygge en ting, så kan du IKKE gøre det, før der er plads til den anden del af item'et som alligevel skal laves til et item.
Jeg fortrækker også League på maps. League har godt nok kun 2, men de indeholder genspilningsværdi som vil noget, hvorimod jeg syntes at HoN's maps er liiidt kedelige i det. Især inde i skovene farede jeg let vildt, og enten kunne jeg komme igennem hullet imellem træerne, eller også kunne jeg ikke og døde.
Jeg kan heller ikke lide HoN's "Special" butik. Jeg syntes det er en helt random ide, da jeg ikke kan se nogen grund til at man ikke bare kan købe alt i basen ligesom i League.

Alt i alt, så er League imo det sjoveste af de to, og jeg har selvfølgelig for længest slettet HoN. Hvis der er nogen interesseret, så er det måske en chance for at jeg sælger min Account til lidt billigere pris end normalt, da den er ubruglig for mig.

Jeg ved godt at jeg kritiserer meget HoN her. Og dem der fortrækker HoN nok også har en helt anden mening om det, og det er også okay med mig. Kritiser i endelig også LoL. Smiley Jeg holder mig dog fra HoN, da det imo var 150,- kr. ud af vinduet. NO OFFENSE! Smiley


kahka
kahka

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 16-01-2011 06:10

^ No offense.. men - Alt det du skriver Moysen, er jo kun fordi du ikke har sat dig ind i hvad der foregår i HoN Smiley.

Jo, dine ting bliver lagt i en boks HVIS du ikke lige løber til i Outpost eller sætter dem på en courier. Det er et spil som kræver overskud og multitasking (sommetider!) men det lærer man efterhånden.

Mht. skovene så...er der jo et minimap Smiley . Igen - you learn by doing... efter 1 spil har man jo allerede lært hvilke creeps der spawner hvor, hvornår de spawner, og difficulty... Men jo, vil da indrømme at spillet måske ikke er 100% noob venlig, selv om at de har lavet en udmærket Tutorial.

Meeen, er ikke her for at defende et random spil som egentligt finder mig relativt ligegyldigt Smiley...

Anyways... Mht. 'sjovhed'sfaktoren på HoN, så er det jo mest bare et konkurrence spil, som næsten ikke går ud på 'SJOV HAHAHA' men mere 'lol pwned' Smiley. Tror derfor ikke at det er 100% ligetil at sammenligne spillene, da de har forskellige målgrupper osv...


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 16-01-2011 13:02

Altså ikke for noget, men jeg lærte ikke en skid de første spil. Jeg var allerede erfaren League-spiller da jeg begyndte, så jeg vidste godt hvordan gameplay foregår osv. Jeg syntes bare det var mega forvirrende. Altså du står i din lane og finder ud af; "Hov, jeg købte sku noget, men jeg har sku glemt den i kisten fordi alle ting jeg køber ryger i kisten." Se DET er ret nedern.
Og som andre også har skrevet, så er deres matchmaking system heller ikke godt. Jeg havnede hele tiden i games mod folk, som havde 3000 i ranking points, og jeg selv med 1900 eller lign. Det er altså ikke særligt sjovt.

Men du har nok ret. Hvis du vil have mest actionpræget gameplay, så er det måske HoN. Men hvis du vil have det sjoveste gameplay med lidt mere fair modstandere, så skal du spille League.

Angående det med skovene, så syntes jeg at det var forvirrende, at jeg står og ikke kan komme igennem et sted hvor jeg kunne lige før. Lige pludselig komme en anden frem fra mørket få centimeter fra mig. Egentligt burde jeg kunne se ham, da der var hul ind til der hvor han stod, men det kan man altså bare nogen gang ikke i HoN. Smiley derfor bliver man altså liiidt tosseforvirret. Smiley


powerfull499
powerfull499

107
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 16-01-2011 13:48 - Redigeret 16-01-2011 13:51

kahka skrev:
^what he said.

Jeg tror ikke på spil, hvori man får en fordel i at spendere penge... det er for useriøst. Alle skal have en fair chance Smiley.



Haha, der er vidst en der ikke rigtig kender LoL Smiley

Det gode ved LoL er netop, at selv dem der har skudt 200 kroner ind i LoL ikke er bedre end dem der ikke har brugt noget (Jeg har ikke brugt en krone på LoL).

Du kan permanent unlock champions og runes ved at bruge Influence points som du tjener ved at spille nogle kampe. Hvis man dog bruger penge til Riot points, så kan man selvfølgelig unlocke champions og runes hurtigere (Man kan nemlig købe influence points boost). Det er altså ikke ligesom de spil, hvor dem der bruger penge er 100 gange bedre og overpowered.

Så alle har i princippet en fair chance.

Er desuden enig med Moysen.