Skrevet 12-06-2008 12:48
Jeg var ellers vis på, at der allerede fandtes en sådan emne, men jeg kunne efter 3 søgninger ikke finde det - hvis der er nogen der alligevel kan, så skriv det endeligt, så jeg kan linke videre til det i denne tråd.#16 - Skrevet 14-05-2012 14:00
Karry-pasta og kyllinge-stykker steges sammen i en gryde. Efterfølgende tilføjes og steges rødløg, hvidløg, squash, champignon, og evt forårsløg og/eller porre. Når alt er blevet svitset i gryden/på panden, så tilføjes kokosmælk, salt og peber, evt. lidt ekstra carry og/eller chilly. Kog det hele op, spis til ris og en god tomat-salat samt evt. lidt hvidløgsflutes - det er nemt og hurtigt#17 - Skrevet 19-05-2012 15:34
I går lavede jeg fuldkornspasta og hældte derefter tun og ananas oven i med tilsat pesto bestående af almindelig grøn pesto, ekstra basilikum, hvidløg, citronsaft og eddike. Derefter serveret med hvidløgsbrød. Er noget af det nemmeste jeg har lavet længe, men var så også bare inspireret af ting fra mit køleskab#18 - Skrevet 19-05-2012 15:47
Jeg lavede følgende ret forleden - spaghetti med italienske kødboller:#19 - Skrevet 05-07-2012 14:22
Lige nu nyder jeg et glas vand med frosne jordbær i. Det er dejlig forfriskende! Har også lavet en del lemonade i form af sukker, vand og das auto-citron den sidste tid#20 - Skrevet 05-07-2012 16:44
Ananas og mango.#21 - Skrevet 03-08-2012 23:52
Her til aften fik jeg tortillas (de der pandekager) med oksekød, ananas, majs, salsa, løg, hvidløg, peberfrugt og bønner - alt sammen blandet sammen og så lagt i et stk Tortilla Wrap fra Mex & Co, den nye med Chili og Jalapenos-smag! Har I andre smagt dem? De er særdeles gode, hvis man gerne vil have lidt smag i pandekagen også#22 - Skrevet 04-08-2012 00:09
Meh, jeg foretrækker blot at putte jalapeños i min fajita (som alt andet fyld), fremfor i dejen#23 - Skrevet 04-08-2012 00:11
Nej, men burde jeg måske begynde på, synes den er blevet mere sovs og mindre smag på det sidste. Jeg bruger mest spisen som en nem ret, da jeg sidder og bruger det meste af dagen på mit speciale#24 - Skrevet 07-08-2012 19:00 - Redigeret 07-08-2012 19:01
I dag har den stået på helt gedigen wok. Rock-wok. Jeg købte nogle løg og nogle gulerødder, for det er der ved at være sæson for, og det er nu engang det bedste når man kan få disse løg og rødder med top og jord og det hele. De blev så renset.#25 - Skrevet 07-08-2012 19:04 - Redigeret 07-08-2012 19:15
Nu skal jeg ha' en vaffelis og i morgen skal vi have noget fra det franske bondekøkken. Sådan nogle seje tern af et eller andet som koger tolv timer i rødvin. Og så drikker vi rødvin i tolv timer og så spiser vi denne ret.