Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

One line movie reviews

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 10-08-2012 10:46

Skriv den seneste film du har set, kort hvad du synes om den og en karakter fra 1 til 10 Smiley.

Eyes Wide Shut
Mærkelig film, men det gør den kun mere interessant. En acceptabel afslutning på Stanley Kubricks filmkarriere - 7/10

powerfull499
powerfull499

107
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#151 - Skrevet 20-12-2014 23:04

Her
Rigtig fed science fiction film, hvor fremtidselementerne er noget, som man sagtens kan forestille sig kan opstå i den virkelige verden. Kort sagt handler det om en mand, der får en forhold til en computer. Jeg var ret godt underholdt, men jeg var skuffet over slutningen, da jeg ikke rigtig synes, at den gav mening. Men rigtig tankevækkende!
8/10

Interstellar
Overordnet set en rigtig god film. Jeg synes dog, at tempoet var virkelig lavt i den første tredjedel af filmen. Den kunne godt være cuttet en halvtime ned uden at det ville have gjort det store. Effekterne var dog ufattelig gode og historien var ret interessant.
8/10

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (altså part 3)
Da jeg gik ud af biografen var jeg meget begejstret. Hold op en flot film! Der var simpelthen nogle utrolige kampscener. Efterfølgende kom jeg dog til at tænke over, at der næsten ikke var noget plot i filmen. Der var nærmest kun kampscenerne. Desuden kom jeg til at tænke over, at det måske var for meget, at de delte op i tre film. Det var selvfølgelig dejligt at man havde en film at se frem til hvert år, men når man ser tilbage i bakspejlet, så var der altså ikke nok materiale i den bog til tre fulde spillefilm.
Jeg var godt underholdt, og jeg giver den 7/10.


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#152 - Skrevet 22-12-2014 09:02

The Hobbit 3 - starter godt, men efterlader en del løse ender og tager nogle beslutninger undervejs, som ikke faldt i min smag. Stadig en flot film, med fint skuespil 3/5


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#153 - Skrevet 23-12-2014 00:20

Interstellar
Et kinematografisk mesterværk der straks leder tankerne hen på Rumrejsen 2001. Musikken er også helt i top, men hvad skulle man da også forvente med Hans Zimmer ved klaveret. Jeg har altid interesseret mig for rummet, og alt sådan noget med ormehuller og de yderligere dimensioner synes jeg er vildt spændende - Nolan visualiserer det på en rigtig cool måde, og gør det lettilgængeligt. Lidt langsom opbygning, men ellers et mesterværk.

9/10

Hobbitten 3
God afslutning på trilogien, der dog, som de andre film, tager sig en del friheder... eller også er det bare virkelig længe siden jeg har læst Hobbitten... I hvert fald godt lavet, og fede kampe. Dog er den heftige brug af cgi stadig noget jeg er imod. Men god eventyrsfilm, det er det.

8/10

Fury
Krigsfilm på micro-niveau. Fungerer fint, intet større plot, og ikke for meget at tænke over. Cool nok action.

7/10


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#154 - Skrevet 23-12-2014 01:22

Har set et par stykker fra det seneste år på det sidste,

Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt - Okay film, alt for langsom i starten, men når man begynder at høre om tidligere i hans liv er den faktisk okay underholdende. Lader sig inspirere af Tim Burton's Big Fish og Forrest Gump synes jeg, men et hæderligt forsøg trods alt. 6/10

The Wolf of Wall Street - Leonardo er genial som altid, Jonah Hill passer bedre ind i komedier. Den kunne godt have været en time kortere, men overordnet set ellers meget fin. Mindede mig dog en del om Catch Me If You Can som overgår den på flere områder. 6/10.

Intestellar - Efter skuffelsen der var Gravity var jeg bestemt glad for Interstellar. Der var øjeblikke hvor jeg lige måtte stille spørgsmålstegn ved deres teorier og den første tredjedel af filmen, inden han kom afsted, var meget langvarig, men derudover virkelig god og spændende hele vejen (bortset fra en enkelt scene, tror I ved hvilken jeg snakker om Smiley). 8/10.

Now you see me - Spændende film i stil med The Prestige, dog ikke helt på samme niveau. Skuespillet er godt, variationen mellem figurerne gode og plottwistede godt gennemførte, samt god længde. 8/10.

The Secret Life of Walter Mitty - Er ikke videre glad for Ben Stiller, men historien her var godt fortalt i et fint tempo og en masse fede filmiske elementer. Mine forventninger blev bestemt indfriet, er efterhånden en sjælden oplevelse synes jeg, hehe. 8/10


JOEP
JOEP

73504
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#155 - Skrevet 03-01-2015 15:36

Jeg fik endelig set <b>Interstellar</b> i går. Overordnet set er jeg tilfreds - også med deres teorier, der i det store hele skulle stemme overens med virkeligheden - og fandt den ret interessant. Har svært ved at opsummere mine tanker om filmen, men synes ikke helt, den klarede det, den satte sig for. Mest af alt er jeg småskuffet over slutningen <b>SPOILER</b> med det sorte hul og alt derefter - det var upassende urealistisk i forhold til filmen (og for øvrigt for let at gennemskue - jeg gættede det i al fald hurtigt) <b>SPOILER end</b>. Jeg synes til gengæld, idéen med at lade en stor-film til et relativt mainstream publikum dreje sig om relativitetsteorien og rum-fysik er lækker, og det er godt for fokus på naturvidenskaben. Jeg fandt det ikke så vanskeligt at sluge, men jeg har også brugt en del tid på at læse om den slags i mine unge dage, så det var ikke så overraskende for mig heller.

Alt i alt en seværdig film, men har ikke selv behov for at se den igen - det plejer jeg at give 7/10 for. Skuespillet var eminent hele filmen igennem.


JOEP
JOEP

73504
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#156 - Skrevet 12-01-2015 14:21

I weekenden så jeg <b>Hobbitten 2</b> - og jeg kedede mig. Tøndescenen ned ad floden var fed, men filmen blev først nogenlunde interessant, da Smaug kom med i den. Jeg har intet behov for at se 3'eren, ja, orker det næsten ikke. Har bestemt ikke lyst til at betale 100 kr. pr. billet for at se den i biografen. Det er virkelig en skam, at de film skulle deles op i tre dele, når 3'eren overhovedet ikke har noget med Hobbitten-historien at gøre.

Jeg fik også set <b>Dallas Buyer's Club</b> i går, og den var til gengæld rimelig interessant. Startede ud med ikke at ville se den, men blev alligevel ret fanget af den. Skuespillet var imponerende godt, og historien var alligevel ret interessant. Kan anbefales.


JOEP
JOEP

73504
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#157 - Skrevet 01-02-2015 13:38

Mere monolog! Jeg var i biffen i går og så Birdman! Den var rigtigt god, men jeg havde vist misforstået synopsis for plottet, for der var ikke meget superhelte-action over den. -_- Til gengæld var den rigtigt god på alle andre områder, filmens brug af kamera og vinkling var fænomenal, og skuespillet var helt i top. Nogle gange gik den lidt i ring, og så manglede jeg noget forløsning på en del af historien, men ellers top notch! 8/10 fra mig, vil bestemt anbefale den!


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#158 - Skrevet 01-02-2015 14:35

Mine seneste sete film,

The Imitation Game - Spændende fortælling spillet enormt godt af alle, især Benedict Cumberbatch. Ikke noget jeg forventer at se igen, men bestemt en oplevelse værd! 8/10

Birdman - Edward Norton var genial i den rolle, men er også stor fan af ham normalt. Filmisk var den genial med vild musik og spændende klipninger, historien blev fortalt knap så godt. 7/10


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#159 - Skrevet 01-02-2015 15:19

Det her er INGEN one-liner haha... men..

Jeg tror The Imitation Game vinder Oscar for bedste film. Det er bare en enorm solid film. Jeg synes den håndterer emnet om Alan Turings homoseksualitet på en meget passende måde. Den bliver aldrig irriterende politisk korrekt, og det er faktisk ikke noget, som jeg synes overdøver filmens egnetlige pointe som var, at der fandtes et sådan geni i den periode. Det slår historien lidt ihjel, når man finder ud af, at der åbenbart var polakkere der havde knækket Enigma koden før hehe. Men det er en totalt flot film, og jeg synes hele tiden, at der virkede underlig nordisk i sin stil, indtil jeg fandt ud af, at det var en norsk instruktør der stod bag! Cumberbatch er fantastisk og Knightley er et godt match. Jeg har set den to gange, og jeg kunne nemt se den igen. Havde allerede kendskab til historien om Turing, så jeg synes altid, at det er fantastisk, når man laver en film der stadigvæk formår at gribe én. Det siger meget om pacing og skuespil. Den er bare rigtig god, og derfor forestiller jeg mig, at den vinder en Oscar.

Jeg tror til gengæld Michael Keaton hiver en Oscar hjem for bedste hovedrolle i Birdman og filmen vinder cinematography-kategorien for sin opsætning af scener. F***ing fantastisk i den forstand. Filmen er ret speciel, jeg har sygt grineren over JOEPs kommentar, og jeg synes det er lidt pudsigt at Bo har haft fokus på Norton, for det er Keaton der skinner i den film! Hele filmens historie er jo en afspejling af mandens karriere siden Batman - nogenlunde da - det er jo pointen, og jeg kan slet ikke forstå, at i begge lader til at syntes historien blev dårligt fortalt Smiley Der er jeg så uenig! Der gøres brug af meget symbolik, men jeg synes aldrig, at der var noget som var forvirrende eller tog for langt tid.. Emma Stone er også virkelig god i den! Overraskende for mig, for hun har aldrig sagt mig meget.


JOEP
JOEP

73504
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#160 - Skrevet 01-02-2015 16:18

Jeg synes ikke, historien er dårligt fortalt, jeg manglede bare en bedre afrunding af Mikes og Riggans forhold efter I-ved-nok-hvad. Det bliver slet ikke afklaret særligt godt, især ikke fra Mikes side. Det er min eneste anke. (Okay, special effects var heller ikke for gode, men det er en minimal detalje).


JOEP
JOEP

73504
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#161 - Skrevet 11-02-2015 21:42

Så lige Batman: Assault on Arkham på Netflix. Filmen foregår i Arkham-spillenes univers, men handler egentlig om Suicide Squad. Kan varmt anbefales, hvis man vil se mere til SS og høre mere om universet i spillene. Men slå undertekster fra, de var elendige!


powerfull499
powerfull499

107
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#162 - Skrevet 14-02-2015 18:07 - Redigeret 14-02-2015 18:21

Battlestar Galactica - serie
Dette er en serie, men anmelder den her alligevel. Fik set den færdig i slutningen af december, og overordnet set, så er det rigtig godt science-fiction. Kort sagt handler serien om, at mennesket næsten udryddes af de såkaldte "Cylons". Dog overlever et kampskib ved navn Battlestar Galactica og en håndfuld andre små skibe. I løbet af serien følger man besætningen, og ser hvilke problemer skibets ledere får, når en ny civilisation skal opbygges. Den sidste sæson skuffer dog, da jeg ikke føler, at man får svar på mange af de spørgsmål, som bliver rejst i løbet af serien.
Men fin underholdning.
7/10

Taken 3
Jeg havde ikke forventet meget af denne film. Jeg har altid synes, at den første var rigtig god. To'eren synes jeg dog ikke var særligt god, og samme holdning har jeg med den her. 3'eren er, efter min mening, på højde med 2'eren. Konceptet er slidt, og jeg håber, at de er færdige med den her serie. Der er heller ikke ret meget mere, som de kan tage fra ham. Måske bliver det hans hund, som bliver truet næste gang?
Hvis man ser bort fra det underlige plot, og at Liam Neeson praktisk talt er uovervindelig (der er et par scener, hvor man ikke kan forstå, hvordan han overlever), så er den faktisk fint underholdende.
5/10

American Sniper
Udmærket film. Bradley Cooper gør det rigtig godt som Chris Kyle. Filmen er er lidt langtrukken, og der er ikke voldsomt meget action over den, men den er stadig spændende, og man får en fornemmelse af, hvor hårdt det har været, at være udstationeret, og man kan nemt forstå, hvorfor soldater får posttraumatisk stress efter de ting, som man kan opleve.
Ydermere behandles Chris Kyles død i filmen på en god måde.
7,5/10

Big Hero 6
Udmærket anmiationsfilm, men er ikke på højde med Frozen, How to Train Your Dragon osv.. Filmen er meget forudsigelig og mange af idéerne er set før. Når det så er sagt, så er persongalleriet, især Baymax, ret interessant, og så er den rigtig flot lavet og faktisk fed nok at se i 3D.
7/10






ThePatrickBay
ThePatrickBay

7995
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#163 - Skrevet 14-02-2015 21:17

Ollie skrev:
Jeg tror The Imitation Game vinder Oscar for bedste film. Det er bare en enorm solid film. Jeg synes den håndterer emnet om Alan Turings homoseksualitet på en meget passende måde. Den bliver aldrig irriterende politisk korrekt, og det er faktisk ikke noget, som jeg synes overdøver filmens egnetlige pointe som var, at der fandtes et sådan geni i den periode.


^ Nails it


Evie93
Evie93

250
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#164 - Skrevet 14-02-2015 22:44

powerfull499 skrev:

Big Hero 6
Udmærket anmiationsfilm, men er ikke på højde med Frozen, How to Train Your Dragon osv.. Filmen er meget forudsigelig og mange af idéerne er set før. Når det så er sagt, så er persongalleriet, især Baymax, ret interessant, og så er den rigtig flot lavet og faktisk fed nok at se i 3D.
7/10



Men... Men... Smiley
Jeg syntes Frozen var god, men ekstremt overvurderet generelt. How to Train Your Dragon var nok bedre, ja, men ikke 2'eren, som Big Hero 6 konkurrerer mod i årets Oscar-show.
Jeg synes det var et friskt pust i Disneys klassikere der ellers for det meste handler om prinsesser og/eller (kæle)dyr. Lidt i stil med det afbræk som Wreck it Ralph var. Jeg er normalt ikke fan af superheltefilm, men det var heller ikke det, som tiltrak mig sådan ved Big Hero 6.

Det flotte mix af de to byer som San Fransokyo var enormt fedt, Hiro er en anderledes type hovedperson og ikke endnu en red-mig-prinsesse, og Baymax fik mig til at grine højt flere gange gennem filmen (det gør jeg ellers sjældent). Ja - nu sagde du også at han var interessant, men jeg vurderer helt klart filmen som værende bedre end Frozen. Og jeg NYDER at der ikke er en temasang som Let it Go som skal overspilles i et år. Smiley


powerfull499
powerfull499

107
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#165 - Skrevet 15-02-2015 00:14 - Redigeret 15-02-2015 00:16

Evie93 skrev:

Men... Men... Smiley
Jeg syntes Frozen var god, men ekstremt overvurderet generelt. How to Train Your Dragon var nok bedre, ja, men ikke 2'eren, som Big Hero 6 konkurrerer mod i årets Oscar-show.
Jeg synes det var et friskt pust i Disneys klassikere der ellers for det meste handler om prinsesser og/eller (kæle)dyr. Lidt i stil med det afbræk som Wreck it Ralph var. Jeg er normalt ikke fan af superheltefilm, men det var heller ikke det, som tiltrak mig sådan ved Big Hero 6.



Du nævner en anden meget god klassiker, - Wreck it Ralph synes jeg også var langt bedre end Big Hero 6. Bolt er også et andet afbræk, som jeg også synes, at de gennemførte meget bedre.
Det skal dog siges, at jeg så Big Hero 6 med dansk tale, da det var det eneste, der gik i biografen, og jeg har på fornemmelsen, at den engelske udgave har været en del bedre. Dette er dog ikke altid tilfældet, - Bolt er faktisk nærmest bedre på dansk.

Hiro er en anderledes karakter, men synes ikke, at han er en lige så fed karakter. Han er så overdrevet intelligent ('overpowered'), at man ikke er i tvivl om, at han kan opfinde et eller andet, som kunne slå skurken til sidst.
Spoiler
En interessant ting ved Baymax er dog, der hvor han dør. Han affyrer sin hånd med chippen i. Hvordan kunne det lade sig gøre? Han fungerer jo ikke uden chip. Jeg tænkte over, om det var fordi, man skulle fortolke, at det var hans storebror, som agerede gennem Baymax?
Spoiler slut

Jeg synes faktisk, at How to Train Your Dragon 2 var bedre end den første. Flere områder, flere drager, fin historie. Den burde vinde! Hvad kunne du ikke lide ved 2'eren?