Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

MMOexp - EA FC 24 TOTS Wa...

MMOexp - Hotfix 25 for Da...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Scott Pilgrim

Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 26-11-2010 18:48

Hej N-clubbere.

Jeg vil høre om nogen af jer har fået set Scott Pilgrim Vs. The World. Den er spækket med retro Nintendo-referencer - mest markant Zelda-referencer.

Det var meget tæt på at jeg ikke fik den set i biografen, selvom jeg er stor fan af instruktøren. Dens reklamer fangede mig ikke helt. Da jeg sad i biografen og Universal-globusen dukkede op med noget der ligner SNES-grafik og -lyd blæst op på lærredet foran mig, kunne jeg ikke lade være med at smile. Lignende fanservicemomenter finder sted gennem hele filmen og ikke nok med det, så er historien både varm og finurlig. Helt klart et must-see for Nintendo-fans og hvis I lader være med at se den er det jeres egen skyld. Den her film er lavet til gamere med nostalgiske smagsløg og indeholder noget af det bedste fanservice jeg nogensinde har oplevet. Det var nærmest en overdosis af gode indtryk for mit vedkommende. Gudskelov at jeg bor i København så jeg kunne nå at se den i den sidste biograf den blev vist i.

Så ja, har I set den? Hvis ikke, kan I nok fornemme at jeg, mildest talt, varmt anbefaler den Smiley

Her er en smagsprøve

Peace out!
- Hasse

[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]
JOEP
JOEP

74256
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 03-12-2015 20:46

Scott Pilgrim er nok min favorit-ting i hele verden. Smiley Der er noget over den person og det univers, kombineret med humoren, som bare rammer mig. Er glad for både filmen og bøgerne, og synes klart begge dele er overset i mainstream-kulturen, selv på verdensplan. De rammer en niche-gruppe, men gør det på sådan en måde, at personer udenfor nichen ikke vil misse noget, når de ser filmen - læse tegneserien er nok noget, de ikke gør, og det er også OK.

Når det så er sagt, så synes jeg bøgerne er super gode indtil den sidste, nr. 6. Den kom jo først efter filmen, så det er ikke så underligt, at filmen og bøgerne ikke følges ad, men jeg synes, at filmens (officielle) slutning er mere memorabel og giver bedre mening. Det er f.eks. også det, som spillet (som for øvrigt også er super sjovt, specielt i co-op) slutter med (ish, der er så vidt jeg husker flere slutninger, hvoraf den ene er inspireret af tegneserien). Jeg har f.eks. svært ved at genkalde mig slutningen fra tegneserien, mens filmens slutning står klart i erindring. Det kan selvfølgelig også være fordi jeg har set filmen 5-6 gange, hvor jeg kun har læst bøgerne to gange, men stadig.

Men jeg vil erklære mig uenig i, at Scott på noget tidspunkt fremstår cool i bøgerne. Han udvikler sig fra at være totalt akavet og usikker til at have mere styr på sit liv, hvorimod han i filmen først får styr på tankerne helt til sidst, men der er mange facetter han mangler meget indsigt i i bøgerne.

Jeg har også læst nogle af Bryan Lee O'Malleys andre bøger. Seconds kan klart anbefales, den er rigtig hyggelig og en meget god måde at lære at læse tegneserier, da den er meget overkommelig.


TheSonicolas
TheSonicolas

476
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 03-12-2015 21:35

^Du har faktisk gjort mig klogere Smiley Jeg troede, at filmen kom efter, men hvis den er yngre end bind 6, så har de jo heller ikke haft bogen at arbejde ud fra langt det meste af vejen.

"Semi-cool" var måske et lidt for stærkt ord at bruge - jeg mente mere tjekket, men jeg giver dig ret i, at han deler samme akavethed med den Scott i filmen Smiley
En gang imellem tænker Scott ikke lige sine bemærkninger igennem. Fx. siger han til Knives i bind 6, da han savner Ramona: "Har du lyst til at have sex? Jeg synes, vi sku ha sex. Tilfældig sex." Og i filmen siger han om Knives: "I gotta pee on her".

Selvom jeg bedst kan lide bøgerne*, så synes jeg faktisk, at de gjorde ret godt med at få humoren i Scott Pilgrim-bøgerne ind i en film Smiley

*= Bøgerne er nye for mig, jeg tror, at jeg har set filmene mere end 10 gange, hvilket gør dem mindre interessante for mig lige nu.