Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spiller du musik?

AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 06-07-2012 10:30

Er der nogen herinde der spiller musik? Hvilket instrument spiller du? Hvilke genre interesserer dig? Spiller du i band, orkester eller bare derhjemme?

Jeg er selv mest interesseret i den hårde del af rock-genren - men ikke heavy metal! Bands som Deep Purple, Guns N' Roses og Alter Bridge, betegner meget godt, hvad det er for noget musik jeg lader mig inspirere af.

Selv spiller jeg mest guitar, og mest elektrisk. Jeg kan dog også spille trommer og bas - og ved teoretisk set godt hvordan et klaver fungerer, selvom jeg absolut ikke har motorikken til at spille på det! I øjeblikket tager jeg en pause fra rock band-verdenen. Efter at mit sidste band blev droppet, besluttede jeg mig nemlig for at lære at synge, og det er jeg så i gang med nu. Jeg skriver selv musik, og håber på i en ikke alt for fjern fremtid, at komme ud og spille den med et band.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 06-07-2012 10:50

Jeg øver mig på trommer og guitar når jeg får tid, hvor jeg kan minimalt, men spiller oftere bas og percussion. Mit hovedinstrument er dog klaver.

Jeg spiller i bandet AntiKlimaks med 4 af mine venner fra KU. Det er kun cover og kriteriet for at spille en sang er som regel bare at vi synes den er danse/fest-venlig og vi kan lide sangen, samt at den er sjov at spille. Derfor bliver det til en del forskellige musik, alt fra The Beatles og Bryan Adams til Scissor Sisters og LMFAO Smiley.

Vi har dog efterhånden fået spillet en del koncerter fordi stemningen plejer at være ret fed og folk plejer at foreslå os til deres venner, men det er ikke planen at det er noget vi skal leve af på noget tidspunkt, vi hygger bare med det.

Nå ja, jeg synger også en del hist og her Smiley.

Udover mit nuværende band har jeg spillet en del i gymnasiebands og sådan dengang, og så have vi Julebandet, der var 8 mennesker der spillede alle de gode julehits live sidste jul. Det kom til at lyde helt vildt godt, og der var virkelig god stemning, så det kan være vi bringer det koncept videre næste gang.

Jeg har ikke som sådan skrevet noget musik selv, men jeg har gjort det meget i at skrive nye tekster på gamle melodier i anledning af mit studies revy, så alle de tekniske detaljer omkring at få teksten bedst mulig der den er jeg ret så meget inde i.


Grauling
Grauling

410
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 06-07-2012 11:42 - Redigeret 06-07-2012 12:13

Jeg har spillet musik siden 1 klasse Smiley
Jeg spiller både Guitar, bas, trommer (dog på et meget lavt niveau xD), Saxofon, accordion, Klaver (igen på et ret lavt niveau :b) og så synger jeg også.
Lige for tiden spiller jeg i et band med 3 af mine rigtig gode venner vi har været ude at spille et par gange nu og vi vandt endda et ungdoms konkurrence i bedste band. Vi skriver vores eget musik som kan beskrives som noget med teknisk Thrash Metal med en meget progressiv opsætning og lyd. Vi har været så heldige at få noget studie tid så vi kan optage nogle af de sange vi har skrevet så forhåbentlig kan jeg smide noget op herinde snart Smiley


AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 06-07-2012 11:46

Det kunne være rigtig fedt, med lidt lyd, Asger Smiley


SNES
SNES

339
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 06-07-2012 14:39

Jeg spiller også, MEGET. Smiley Mit primærinstrument er guitar, spiller næsten kun el, har også mange af dem. Pianoet bliver brugt flittigt samt synthesizer. Har spillet i mange forskellige bands og spiller da også i et nu hvor jeg er forsanger hvilket jeg altid har været.

Er meget inspireret af Muse, Radiohead, Powderfinger, Porcupine Tree, Jack White, Pink Floyd, etc. Smiley
Al materiale vi spiller er originalt, en sjælden gang imellem spiller vi lige Gremlins temaet eller the Emperial March. Smiley

Hvilke el-spader bruger i?


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 06-07-2012 16:03

Jeg købte i 2011 et ganske lækkert Yamaha keyboard med vægtede tangenter, fordi jeg gerne ville lære mig selv at spille klaver. Det viser sig imidlertid at være rimelig besværligt, så jeg overvejer at købe en 5-6 lektioner når jeg flytter til Århus.

Hvordan kom i andre i gang?


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 06-07-2012 16:17

Mit klaver stod også primært og samlede støv da jeg først købte det. Så fik jeg nogle timer på min lokale musikskole, gik vist i i alt 2 år, men efter de første par gange fik jeg ikke så meget ud af det. Bemærk at jeg var 10 dengang, jeg tror sagtens det er muligt, nu hvor du er lidt ældre og har internettet til mere rådighed, at lære de samme ting der som jeg lærte.

Er det teorien eller teknikken du har problemer med? Hvad vil du gerne lære at spille for? Smiley


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 06-07-2012 17:13

Det er meget let at finde teori på internettet, og jeg har også fundet adskillige bøger.

Jeg vil gerne have undervisning for at komme godt i gang med den initielle teknik, så jeg ikke tillærer mig selv nogle dårlige vaner, og hurtigt kommer i gang med at kunne øve på en effektiv måde.

Jeg vil gerne lære klaver for min egen skyld. Jeg elsker klavermusik, og vil gerne dyrke den kærlighed ved selv at spille det.


martinmartin
martinmartin

1033
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 06-07-2012 19:25

Jeg har igennem flere år spillet bas on-off, for derefter at bruge mere tid på at spille kontrabas, end el bas, da det simpelthen sagde og stadig siger mig mere. Jeg måtte dog stoppe på et tidspunkt, da jeg var ved at flytte til udlandet og fik aldrig hevet det op igen, desværre, til trods for jeg talte med en del om at lave sammenspil og sågar var med til den første A Scream in the Dark Festival, hvor jeg var en del af en duo, der fremførte et live soundtrack til kult filmen Begotten.

I dag har jeg et par basser stående, men finder faktisk kun min billige og båndløse jazz bass kopi frem, da jeg simpelthen har spillet så meget kontrabas at den indre snob i mig ikke kan udholde at spille med bånd på bas.

Jeg har også fiflet med violin, men kom aldrig så langt, selvom det gjorde mig ret god til at spille med bue på kontrabassen.

Jeg planlagde på et tidspunkt at gå til celloen, men er vent lidt tilbage til starten, så at sige. I al fald planlægger jeg at melde mig til noget guitar undvisning, da jeg endelig købte min drømme guitar, mere eller mindre.

Plus det gør guitaren det bare let for mig at spille selv, da så kan jeg lave mit eget band, da jeg efterhånden kan spille alt andet og min interesse i at spille med andre er ret variende fra tid til anden. Mildt sagt er jeg lidt flakey at spille med.

I gamle dage spillede jeg mest fri improvisations musik og hvis jeg stadig spillede kontrabas, så havde jeg nok spillet jazz i disse dage. Ellers vil jeg mægtig gerne lave et band, der blander Sisters of Mercy med Townes Van Zandt, hah. Så masser af rumklang, trommemaskine og slide guitar, wuhuw! Nu må vi se, hvor langt jeg kommer Smiley

... men jeg kunne nu godt finde på at tage kontrabassen frem igen.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 07-07-2012 00:18

^ Er din interesse faldet med tiden? What's wrong with you?


AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 07-07-2012 13:44

SNES skrev:
Hvilke el-spader bruger i?



Jeg bruger mest min Gibson Les Paul, men hvis det skal få lidt hurtigt, så skifter jeg som regel til min Ibanez Smiley

Kører i øvrigt over Engells Blackmore-signatur top - den sparker virkelig røv!


SNES
SNES

339
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 08-07-2012 21:41

Freakin' awsome AND! Hvor er Strat'en så? Smiley Den "drøner" på ren rør gør den ikke? Hvor mange watt er sådan en laban på? Har selv en LP standard, er ikke fan mere, den er for tung(vægt) og bryder mig ikke om det flade gribebræt. Men her kom Leo Fender's genfærd og gav mig en vision; "Play srat and tele, it will blow you mind". Eller det var måske ikke helt det der skete. Smiley Jeg smider bare nogle hotrails i bridgen og så har man en spade til alle genrer.

Hvilken Ibanez har du? Det skulle vel aldrig være en JEM?


AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 08-07-2012 22:28

Det er en RG1570, så vidt jeg husker Smiley Og jo, min Engl kører på fire rør, og er på 100 watts output, så den sparker riiiimelig meget røv, må man sige Smiley

Jeg synes at Fender laver nogle fede spader, men deres lyd går ikke så godt til klassisk Engl-sound, som er meget skinger, så min LP har en perfekt sustain og mellemtone, til at give det sidste spark op af lydstigen. Den lyder klart federe over min Engl end Ibanez'en fx gør. Men jeg har ikke prøvet en Fender med hotrails - jeg går ud fra at det er en slags pickup, right?


SNES
SNES

339
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 08-07-2012 23:28

Fedt. Jeg er selv brændt lun på en fender hot rod deville, fed rør combo, synes godt om stags, men det er ikke just handy når man skal ud og spille.

Jo, hot rail'en er en mini humbucker i sin helt egen klasse, MEGA output, fyldig tone og meget aggressiv. Den er nettop genial hvis man vil have diversitet fra en strat men stadig vil være i stand til at levere en tung og fyldig heavy/rock-sound. Smiley

Er der nogen herinde der leger med synthesizer'er? Kunne være interessant at vide om der er nogen der dyrker nintendo så hårdt at de rent faktisk spiller 8-bit/16-bit musik.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 08-07-2012 23:30

Jeg spiller som sagt keyboard og kan/har kunnet en god del sange af Nintendo's derpå, men det er nok det tætteste jeg kommer Smiley


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 09-07-2012 00:35

Jeg spiler guitar hero.
Før Guitar hero udkom havde jeg prøvet at spille guitar. Jeg failede og guitar hero udkom år senere jeg var stoppet. Nu kan jeg i det mindste være en plastik helt Smiley

Jeg har også mange andre rytme og musik spil, men jeg har ikke noget musikalsk talent, men jeg elsker musik.