Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spiller du musik?

AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 06-07-2012 10:30

Er der nogen herinde der spiller musik? Hvilket instrument spiller du? Hvilke genre interesserer dig? Spiller du i band, orkester eller bare derhjemme?

Jeg er selv mest interesseret i den hårde del af rock-genren - men ikke heavy metal! Bands som Deep Purple, Guns N' Roses og Alter Bridge, betegner meget godt, hvad det er for noget musik jeg lader mig inspirere af.

Selv spiller jeg mest guitar, og mest elektrisk. Jeg kan dog også spille trommer og bas - og ved teoretisk set godt hvordan et klaver fungerer, selvom jeg absolut ikke har motorikken til at spille på det! I øjeblikket tager jeg en pause fra rock band-verdenen. Efter at mit sidste band blev droppet, besluttede jeg mig nemlig for at lære at synge, og det er jeg så i gang med nu. Jeg skriver selv musik, og håber på i en ikke alt for fjern fremtid, at komme ud og spille den med et band.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
M60dk
M60dk

0
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#61 - Skrevet 04-09-2012 23:16

0


Gangbesvaer
Gangbesvaer

41
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#62 - Skrevet 21-10-2012 22:38

min band har netop været en tur i p6-programmet Sneums Garage hvor der var en special om os, og om vores pladeselskab. Der bliver spillet en 5 numre fra den kommende LP og vores forsanger prøver at sige nogle kloge ting.

Det kan høres her ved at trykke play ude til højre
http://www.dr.dk/P6Beat/programmer/sneums-garage/2012/10/20/sneums-garage

Man kan like vores facebook og kigge på billeder af flotte unge drenge lige her:
http://www.facebook.com/thehedgehogsdk

Og her er et billede af noget kanel
http://www.kanel.dk/


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#63 - Skrevet 05-12-2012 04:57

Remix jeg lavede for snart et år siden:
http://www.youtube.com/watch?v=-lV1VT_i-i8&feature=plcp


Grauling
Grauling

410
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#64 - Skrevet 17-03-2013 18:17 - Redigeret 20-03-2013 12:31

Så blev vi færdig med endnu en sang til vores demo Smiley Tag en lytter og Like vores facebook page, hvis i kan lide det Smiley

http://www.facebook.com/crassusband


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#65 - Skrevet 04-11-2014 12:21

jeg blev lovet en genial bruger som havde startet denne tråd Smiley


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#66 - Skrevet 04-11-2014 12:22 - Redigeret 04-11-2014 13:26

Hey! -_-


MortenSkildpadde
MortenSkildpadde

0
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#67 - Skrevet 04-11-2014 12:26

Har spillet trommer, klaver, trompet og guitar.. men er stoppet med det hele, for der var ikke nok tid til at game.. #priorities


[8-Bit] MoNkEy
[8-Bit] MoNkEy

1769
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#68 - Skrevet 04-11-2014 12:28

chessr skrev:
jeg blev lovet en genial bruger som havde startet denne tråd Smiley


^Hvaba? o__0

AND skrev:
Hey! -_-


^Yaw ANDen! <(^-^v)



The ultimate beast
The ultimate beast

2667
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#69 - Skrevet 04-11-2014 14:15

Jeg har spillet bas gennem nogle år, men jeg har aldrig taget det ret seriøst, så jeg er bestemt ikke nogen mester på instrumentet, men jeg har skam spillet lidt. Da jeg spillede mest var jeg med til at spille nogle gammeldags rock'n roll melodier. Det var nu meget hyggeligt.


Evie93
Evie93

250
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#70 - Skrevet 04-11-2014 16:07

Ih, jeg joiner også lige her. Smiley
Jeg har spillet tværfløjte gennem det meste af folkeskolen, både selv, i duet og som en del af et større orkester. Der var lidt pres på fra musikskolens side, som smed mig på skolens talentlinie (optakt til MGK), og mine ambitioner var ikke så store, så jeg valgte at tage en pause. Jeg har aldrig fået samlet instrumentet op igen, men det er nok mest grundet jeg ikke ejer en, og fordi de koster mindst 10.000 kr. for en i ordentlig kvalitet. Smiley
Jeg købte herefter en flot rød Epiphone SG samt forstærker, og tog et år med guitarundervisning. Jeg lærte en masse basics men jeg fandt desværre ud af at det ikke var mit instrument. Smiley
I foråret var jeg 4 mdr. på højskole, og jeg tog musik som hovedfag. Jeg blev bandets bassist grundet mangel på samme, og jeg synes egentlig jeg havde flair for det! Jeg lærte en hel del og fik en masse band-øvelse. Det var fedt!
Nåja, og så spillede jeg akkordeon et enkelt år i de små folkeskoleklasser - det gik mest op i hat og briller. Smiley


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#71 - Skrevet 09-11-2014 02:58



Hehe ville lige optage lidt lyd fra den nye pedal. Vidste slet ikke, at den kunne isolere harmonierne og ignorere det oprindelige signal. Det ret sejt. Jeg skal dog lige lære at bruge den helt korrekt, kan jeg mærke. Timing er lidt underligt med den. Den er heller ikke super ren i lyden, men det forværres desværre her af Garage Band's horrible komprimering.

Tror nu nok, at i kan høre potentialet alligevel Smiley


martinmartin
martinmartin

1003
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#72 - Skrevet 17-11-2014 12:15

Har du hørt meget lyttet meget til Brian Enos input til Dune filmens soundtrack, O-train? Smiley
Det var det første den mindede mig om - og det er altså ment positivt. Alt efter smag er det selvfølgelig ærgerligt den ikke er helt ren i lyden, men den virker nu alligevel, som en spændende pedal.

Jeg spiller for tiden synthesizer i et band, der er på et år er gået fra at spille med en rock opsætning (altså, to guitarer, en bas, trommer, en synthesizer + sanger), til nu at være tre på synthesizers, en forsanger og backingtrack, hah! Så jeg slæber ret meget rundt på min Kurzweil K-2000, som udover at veje omtrent 12 kilo også har et floppydisc drive. Halvfemserne, for satan.

Hvis man mangler en virkelig vild halvfemser klassiker til rimelige penge, så er K-2000 et ret udmærket bud. Lige nu vil jeg bare gerne have fingrene i en Waldorf Blofeld, så jeg kan have to keyboards til live settings - mere vil have mere.

Tidligere har jeg spillet kontrabas i nogle år og kan nok stadig holde korrekt på en fransk bue. Jeg har spillet violin et års tid og haft omtrent en cello time, haha. Lige nu tager jeg kun klaver og sangtimer, men jeg gad ret godt at kunne spille trommer oveni alt det andet.

Nå, ja. Hvis man virkelig keder sig fredag, så spiller jeg med bandet på fredag ude på Mayhem i København Smiley



O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#73 - Skrevet 17-11-2014 15:02

Har du hørt meget lyttet meget til Brian Enos input til Dune filmens soundtrack, O-train?
Det var det første den mindede mig om - og det er altså ment positivt. Alt efter smag er det selvfølgelig ærgerligt den ikke er helt ren i lyden, men den virker nu alligevel, som en spændende pedal.



Dog ikke hehe, men tak alligevel hehe.

Jeg tror, at jeg skal have sådan lille y-splitter-tingest (kan ikke huske hvad de hedder), så signalet kan 'blendes' med min delay pedal. Det bør rydde lidt op i lyden, sådan som jeg forstår det. Det er ikke med henblik på et stereo setup, som jeg først troede var en nødvendighed, men jeg har ikke sat mig helt ind i det. Har ærlig talt kun leget med den blindt, så når jeg går lidt i dybden med den, kan det være, at der kommer guld ud hehe!

Købte den primært for at kunne spille noget ala introen her:



Jeg er helt forelsket i det!

Hvis man mangler en virkelig vild halvfemser klassiker til rimelige penge, så er K-2000 et ret udmærket bud. Lige nu vil jeg bare gerne have fingrene i en Waldorf Blofeld, så jeg kan have to keyboards til live settings - mere vil have mere.



Har altid godt ville have en synth, så kunne tænkes... Men har nu for længst besluttet mig for at fokusere på ét instrument og virkelig mestre det. Plus jeg stadigvæk mangler en fed forstærker, og der er jeg splittet... Jeg ender nok med at investere i en Axe FX, hvis jeg får råd, får jeg har brug for den rene Fender lyd samt den hårde tunge Mesa Boogie... Selvom det er en dyr sag, så kan det bedre svare sig i den lange ende; en lækker Fender Twin Reverb og Mesa Dual Rectificer m. kabinet vil både ramme samme pris og have færre muligheder, langt, langt færre! Og så er det upraktisk.

Har lige købt 2 kinapedaler for at udfylde det sidste på mit board hehe. Manglede en chorus og en tremolo, og selvom jeg har haft øjnene efter nogle dyre sager, så er det ikke effekter, som jeg bruger meget (måske chorus jo, men altså... behøver ikke meget der), og der er et kinesisk mærke der laver uhyggeligt gode pedaler for ingen penge. De distribueres så gennem Thomann.de som Harley Benton... jeg er virkelig forbavset over lyden ift. dyrere pedaler... Naturligvis rammer vi ikke top-tier Strymon ting, men det er stadigvæk voldsomt... Udenfor Thomann går de under navnet Joyo (og boutique-pedalerne hedder Dr. J, hvor jeg har kigget på deres fuzz-pedal som er en del mindre smadrende end Big Muffen fra EHX... som jeg har, og jeg elsker, men måske lige er tung nok)


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#74 - Skrevet 05-12-2014 12:44 - Redigeret 05-12-2014 12:46



Som så mange andre unge knægte, så interessede Mayer mig gevaldigt, lige da jeg opdagede guitaren, men jeg har stille og roligt fjernet mig fra den der hårde SRV texas blues stil, og siden jeg hørte Robben Fords "Freedom" har jeg været fascineret af den der smooth blues... Her er lidt som jeg optog igår nat, fordi jeg ikke kunne sove hehe. Dog lidt mere energisk end 'Freedom' alligevel.

Det er bare kørt gennem Garage Band med en stack-emulator, lidt chorus og sådan.


Grauling
Grauling

410
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#75 - Skrevet 05-12-2014 13:05 - Redigeret 05-12-2014 13:06

Ollie skrev:



Hehe ville lige optage lidt lyd fra den nye pedal. Vidste slet ikke, at den kunne isolere harmonierne og ignorere det oprindelige signal. Det ret sejt.



Wow fed pedal! Sådan en kunne jeg også godt sidde og lege med i nogle timer :3
Personligt vil jeg helt vildt gerne have fingrende i en MXR M288 Bass Octave Deluxe til min bass, dens lyd er virkelig for vild, men pengene er der ikke lige for tiden Smiley

On another note: Til folk i København området spiller jeg koncert, med mit band Crassus, på Pumpehuset her d. 10 januar med 5 andre fede bands. eventet kan findes her. Glæder mig sådan til koncerten, og forhåbentlig at måde en masse metal interesseret mennesker Smiley