Nintendo afslører Ninten...

Se 10 minutters Tears of ...

Ny trailer for Disney Spe...

N-club Streams: Uge 13

Se Super Mario Bros. Film...

LEGO 2K Drive annonceret ...

Lanceringstrailer for Sto...

Sonic Origins Plus annonc...

N-club Streams: Uge 12

N-cast #167: Skandale! Ze...

Spil på vej til Switch

Splatoon 3

Switch Online

Nintendo Switch (OLED) - ...

Switch - spilrygter og sp...

Tetris 99

Legend of Zelda: Tears of...

Kirby's Return to Dreamla...

Mario Kart Tour

Mario + Rabbids Sparks of...

Switch spil købes

GBxCart eller lignende GB...

Tilbudstråden

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spøgelser

CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

Skrevet 28-05-2007 00:37

Ja jeg ville spørge jer brugere her på klubben om i tror på spøgelser. eller i har hørt nogle historier om nogle eller måske til og med selv har haft kontakt eller noget.

jeg ved ikke helt selv. jeg er desværre nok lidt for realistisk til at tro på sådan noget medmindre jeg virkelig fik tyrret et bevis i hoved.

men fortæl fortæl

Gamer, Nerd, Bronie, it's all good.
Bambi
Bambi

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 28-05-2007 00:44

Jeg ER et spøgelse!Smiley

Jeg har en enkelt gang (af hvad jeg kan huske lige nu) oplevet noget der kunne have været et eller andet overnaturligt..

En gang jeg var alene hjemme sad jeg og så en masse film hele natten, og så blev der rusket i et dørhåndtag lige bag mig..
Til at starte med steg min puls riiimelig meget.. Og jeg sad og stirrede lige ud i luften i et par minutter.. Så tog jeg mig sammen til lige så stille at dreje hovedet og se at der ikke var nogen...
Så begyndte jeg at se om der var faldet noget ned fra en reol, der står i nærheden af døren, men det var der ikke, og dørhåndtaget sidder også i en højde så der ikke var noget der kunne falde ned på det...
Lige den aften tænkte jeg ikke mere over det, men når jeg er alene hjemme og ser film nu, har jeg altid et af mine træningsvåben til at ligge lige i nærheden. Smiley

Jeg har også set og hørt en del underlige ting, men det tror jeg bare har været en kombination af mangel på søvn, og at jeg har brugt for meget tid på castleofspirits.comSmiley


ABQUL
ABQUL

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 28-05-2007 00:44

nope tror ikke på spøgelser... Kan huske "åndernes magt" kæft et syret program men der var der virkelig nogen der troede de havde set spøgelser.


Sillyyy
Sillyyy

1273
Online
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 28-05-2007 00:56 - Redigeret 28-05-2007 00:57

Jeg tror på spøgelser 100 ud.
Dette er noget jeg har skrevet på et andet forum Smiley


Jeg tror også på dem.
Jeg har engang boet i et dejligt hus. Min far havde fået lavet nye trappetrin fra kælderen til køkkenet (stueetagen).
Så en nat efter mine forældre var blevet skilt og jeg sov inde i stuen man kan gå ind til fra køkkenet, var der "nogen" der løb op af trappetrinene og greb om håndtaget. Jeg har det med at låse alle døre inden når det er aften, så "ingen" kom ind ...
hende der boede der før sagde at der var et venligt spøgelse i kælderen, der kan finde på at tænde lysene eller åbne dørene

Og en anden gang hjemme hos min mor. Klokken var omkring de halv 3 om natten hvor jeg vågnede. Det første jeg tænkte var bare at sove igen. Lige efter raslede det i håndtaget og en gammel lås ud til opgangen (boede i en lejlighed). Enten ville "han" ind eller ud, men kunne ikke. Jeg gik så ind til min mor (døren fra opgangen var inde i stuen) og skulle jo passere stuen. Den var kun få meter fra mit værelse til min mor soveværelse, men det føltes som lang tid. Da jeg var igennem rummet stoppede "han" med at rasle i det, og det lød som om han hurtigt drejede rundt. Jeg ærger mig så pokkers meget over at jeg ikke drejede hovedet de små 90 grader mod venstre, så jeg kunne se hvem det var.

Jeg er stoppet med at se sådan nogle gyserfilm med døde, som "Den 6 Sans". Jeg havde så svært ved at falde i søvn, og fik et chok når min mobil ringede i et mørkt rum. Ikke et almindeligt chok, men et "chok chok" ( Kuzco udtryk ).


Strunge
Strunge

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 28-05-2007 01:02

Jeg vil nok også sige nej, hvis jeg blev spurgt om et konsekvent svar. Men jeg er da begyndt at overveje det efter jeg fik min Touch lampe, her for et par måneder siden.

Hver aften et sted mellem 23:15 og 23:45 slukker og tænder den, og slutter med at stå tændt på laveste lysstyrke. Jeg rører den ikke, og den er ikke i kontakt med noget andet end det den er i kontakt med hele dagen.

Jeg har absolut ingen anelse om hvad det er der gør det, men jeg er nok også lidt for realistisk til virkelig at tro på dem.


Jeppe
Jeppe

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 28-05-2007 09:43

Det gør jeg desværre nok ikke.. Men ville gerne tro på det, da jeg synes det kunne gøre verden til et mere spændende sted Smiley


Reizo
Reizo

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 28-05-2007 10:36

kan huske den gang min oldefar døde der skulle vi derhen til hans hus i det rum hvor han sov var der låst så gik jeg oven på så hørte jeg en dør lukke hårdt i så gik jeg ned og gikkede døren til min oldefars værelse var åben og døren der førte udenfor var lukket


WiiMand
WiiMand

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 28-05-2007 10:39

er spøgelser også ånderSmiley


Josso
Josso

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 28-05-2007 10:45

Hmm.
Spøgelser er vel genfærd, og genfærd er vel en form af de dødes ånd?
Nå, men tror ikke på spøgelser, men tror dog på ånder.


WiiMand
WiiMand

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 28-05-2007 10:49 - Redigeret 28-05-2007 17:58

jeg tror også på ånderSmiley


Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 28-05-2007 11:36 - Redigeret 28-05-2007 11:37

Lord Kirby skrev:
jeg tror også på anderSmileyJamen han er også en rigtig sjov komiker så det kan jeg da godt forstå


ZagreP
ZagreP

4
Offline
Level: ()

0
1ups givet

#11 - Skrevet 28-05-2007 11:37

ja tror på spøgelser. Har prøvet at gå gennem gågaden og der så pludselig var 2 skygger Smiley endnu mere wierd var da jeg så dagen efter gik der igen med en af mine venner og så var der tre skygger.. en meget freaky tanke efter min mening at man bliver "overvåget". Anyways det er freaky Smiley

En anden ting er da min storebror blev konfirmeret gik jeg tidligt fordi jeg var mega træt og min søs gik med. da vi så kommer hjem sidder vi os i sofaen og hører en lyd ude fra køkkenet. da vi så går derud ser vi at en kniv er røget ud fra knivbloggen og var landet på jorden med spidsen siddene nede i guvlpræderne. Smiley mere freaky.

En tredje er så at jeg på et tidspunkt prøvede et Spirit Board (åndebræt) med en ven, hvor så jeg spurgte om hvornår min farfar ville dø. Det kan være at min ven flyttede den men det mest freakye var at det passede! Han døde den 15. februar 2006. Smiley


Dynemand
Dynemand

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 28-05-2007 12:45

Min mormor var dement (eller hvordan det nu staves), og hun kunne næsten ingenting. Til sidst kunne hun slet ikke tygge maden. Det blev aften og jeg gik i seng, og vi vidste godt, at hun snart ville dø. Jeg vågnede midt om natten, og jeg så en skygge/skikkelse stå i rummet. Det første jeg tænkte på var min mormor, og det lignede hende ret meget.
Jeg fik så at vide dagen efter, at hun var død. Smiley


o
o

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 28-05-2007 12:50

Tror ikke på spøgelser. For mig er spøgelser bare noget man bruger for at bortforklare ting man ikke forstår.
Det samme med gud osv. Vi forstår ikke hvordan alt er opstået, hvor stort universet er og hvordan alle ting hænger sammen, derfor kan man ligeså godt bortforklare det med en gammel mand med skæg der sidder på sin trone og sidder og holder øje med os.


Munck
Munck

0
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 28-05-2007 12:58 - Redigeret 28-05-2007 13:00

Jeg har ikke rigtigt andet valg end at tro på dem.
Min familie har altid været stærke i den afdeling.
Jeg har siden jeg var lille været i stand til at føle de døde der er rundt omkring og er det en kræftig fætter kan jeg også se dem.

Jeg har mange små sjove og knapt så sjove historie om ting jeg har oplevet igennem mit liv inde for den åndelige verden.

En af dem var da jeg startede på efterskolen.
Der var der et genfærd som næsten hver nat lavede lyde rundt omkring på gangen (for det meste indvolverede det et sæt negle hen ad væggen)
og en weekend da vi kun var 15 elever på skolen (jeg var den eneste på min gang) der kunne jeg stadig høre det og der kom han ind i mit værelse, lige i det øjeblik blev der så koldt at jeg kunne se min egen ånde.
Senere da jeg undersøgte det, fandt jeg ud af at en elev var blevet mobbet så meget at han hængte sig selv og kort efter var mobberne nødt til at blive taget ud af skolen pga. mentalt stress.
Mit bud er at han fik sin hævn ved at hjemsøge dem, men derefter var han ikke i stand til at komme videre.
Men han var nu ikke en slem fyr.


Linda B
Linda B

0
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 28-05-2007 14:35 - Redigeret 28-05-2007 14:39

Jeg tror bestemt også på spøgelser og ånder. Ligesom Munck har jeg altid kunnet mærke dem og kan i nogle tilfælde se dem, det er dog sjældent. Mine to bedste veninder er noget mere åbne overfor dem end jeg, og de kan begge se dem. Jeg har flere gange oplevet, at jeg har kunnet mærke, at der var en der nærmede sig, inden mine veninder har set ham/hende.
Jeg har fået af vide, at jeg tiltrækker spøgelser, hvilket er grunden til jeg har været mørkeræd siden jeg var lille. Når jeg er alene på mit værelse sker der tit mærkelige ting og det bliver kun værre, hvis lyset er slukket. Jeg har flere gange prøvet, at der er kommet underlige lyde fra min computer, som om der var en der sad og brugte den, at skærmen er tændt eller slukket af sig selv, at mine skabslåger har åbnet sig eller ting er faldet ned af hylderne.

Hvis i ønsker at høre om mine oplevelser kan jeg nævne en gang jeg var på besøg hos min veninde sammen med min anden veninde. Vi var alene hjemme og havde en hel lejlighed for os selv. Vi vidste, at lejligheden var hjemsøgt, men vi havde aldrig set noget til spøgelset, så vi regnede ikke med, at den aften ville være anderledes. Der tog vi dog fejl. Ved tolvtiden erstattede vi alt eletktrisk lys med stearinlys, for at gøre det mere hyggeligt. Mens jeg og min ene veninde gik rundt og tændte lys gik den anden på toilettet. Der gik dog ikke lang tid før jeg følte et voldsomt sug i maven og kunne mærke, at der var nogen ude ved hende, derfor skyndte jeg mig derud. Jeg var ikke engang nået hen til døren før hun satte i et skrig og kom løbende ud derfra. Hun fortalte os, at en ældre dame var kommet ud af væggen og havde stået og stirret på hende. Det var den "usynlige" beboer der havde bestemt sig for at vise sig.