N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Spøgelser

CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

Skrevet 28-05-2007 00:37

Ja jeg ville spørge jer brugere her på klubben om i tror på spøgelser. eller i har hørt nogle historier om nogle eller måske til og med selv har haft kontakt eller noget.

jeg ved ikke helt selv. jeg er desværre nok lidt for realistisk til at tro på sådan noget medmindre jeg virkelig fik tyrret et bevis i hoved.

men fortæl fortæl

Gamer, Nerd, Bronie, it's all good.
Mecha_tails
Mecha_tails

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 28-05-2007 14:56

Ej nu stopper i Smiley der findes ikk spøgelser ;D det er fup og overtro Smiley aldrig nogensinde oplevet spøgelser, eller noget mystisk... tror det at i tror meget på dem og i så pludselig oplever noget underligt gør at i tror det er spøgelser Smiley Spøgelser er noget man bare har fundet på ;D


OMGWTF
OMGWTF

15
Offline
Level: ()

0
1ups givet

#17 - Skrevet 28-05-2007 14:58

Lyder syret....

Jeg bor selv på et slot så spøgelser er der sku mange af..


Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 28-05-2007 15:17

Jeg tror på at folk TROR de ser spøgelser...


Matthias Aurelian
Matthias Aurelian

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 28-05-2007 15:17 - Redigeret 28-05-2007 15:18

Jeg må sige, at jeg selv har oplevet at se spøgelser i korte glimt, og i tåger et par gange. Desuden kender jeg en del der kan se ånder. Og jeg mener altså ikke hvide lagener der flyver rundt og rasler med kæder.

mecha_tails og Gradius
– placeboeffekten har en indflydelse på mange ting, men tit og ofte er det bare en dårlig undskyldning for at affærdige noget man ikke VIL tro på.

Selv handler det ikke om tro for mig, men om fakta.

F.eks. for nogle år siden gik døren til vores træhus ude i gården op af sig selv (dvs. åbnet af en ånd, som vi fik fjernet senere hen).
Godt nok blæste det en del, men en godt læsikret dør, som har et håndtag der skal hamres op, går altså ikke op af sig selv.

Og jeg bor på landet, så har lidt svært ved at tro på at en eller anden tilfældigvis har være ude ved os og åbne den dør.

Selv er jeg noget spirituel, og har ikke ting jeg som sådan ikke kan forstå i henhold til det overnaturlige.


stelzig
stelzig

4775
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 28-05-2007 15:35 - Redigeret 28-05-2007 15:43

^Hvis en ånd gjorde det så har den jo også tilfældigvis været ude hos dig og åbne en dør >_> Smiley
Det holder ihvertfald ikke som en fakta historie det der. Du skulle have sat noget seriøst overvågning på inden i besluttede jer for at "fjerne" ånden hvis du ville forsøge at finde beviser. Selv om du så fik filmet at en dør åbnede sig af sig selv ville jeg dog nok alligevel bare reagere ved at løfte hænderne og sige "uuuh.. mystisk" så det ville måske ikke have den store effekt anyway.


... Well jeg tror ikke på det. Især ikke på at hvis det så fandtes så skulle nogen være født med specielle evner til at se dem. Så er det alt for langt ude.
princippet ånder lyder mere som en forhastet forklaring på noget man ikke lige umiddelbart forstår.


SaintBoy
SaintBoy

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 28-05-2007 15:43

mecha_tails skrev:
Ej nu stopper i Smiley der findes ikk spøgelser ;D det er fup og overtro Smiley aldrig nogensinde oplevet spøgelser, eller noget mystisk... tror det at i tror meget på dem og i så pludselig oplever noget underligt gør at i tror det er spøgelser Smiley Spøgelser er noget man bare har fundet på ;D



hehe hvis du gerne vil opleve det, kan jeg en adresse hvor der nok ikke vil gå så lang tid inden du skrider der fra igen......

Jo jeg har også oplevet det. jeg er nok af ældre generation og hvad de fleste skriver her inde har jeg god tro til da jeg selv her oplevet en del ting.


Munck
Munck

0
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 28-05-2007 15:45

Her er et par af de andre "sjove" ting jeg har oplevet.

Engang da jeg var til fest hos en af mine venner, blev jeg lidt træt og satte mig ind i stuen ved siden af hvor der var fred.
Der sad så en fyr jeg ikke kendte i den ene stol og jeg begyndte så at snakke med ham, men så kom min ven ind og spurgte mig om hvem jeg snakkede med og jeg svarede så at jeg snakkede med ham sjoveren i stolen der og pegede derover, men han var sgu væk.
Det var første gang at jeg har set et så stærkt genfærd som rent faktisk kunne snyde mine sanser.


En anden munter gang var på mit sidste år på efterskolen.
Der boede jeg i en gammel bygning som lå et andet sted i byen, for dem som var i "Bo træning" til at kunne flytte hjemmefra.
Det var en gammel sindssyge anstalt.
Jeg har hele tiden kunne føle dem omkring mig, men de gjorde ikke noget.... Men på sidste skoledag, havde jeg glemt noget, så mig og en lære tog tilbage for at hente det... Der kunne jeg høre små fødder trampe rundt oven på, så vi gik derop.. Men der var intet at se, dog kunne vi stadig høre nogen der løb forbi os.


"Desværre" er mine sanser blevet lidt sløve efter at have haft en depression i over 10 år.
Så det skal være stærke sager før jeg kan mærke dem efterhånden.
Men det er på sin vis også en god ting, da jeg ikke længere føler mig så overvåget som jeg gjorde før ^^.


Matthias Aurelian
Matthias Aurelian

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 28-05-2007 15:50 - Redigeret 28-05-2007 15:55

^Hvis en ånd gjorde det så har den jo også tilfældigvis været ude hos dig og åbne en dør >_>

dooh, ja jaSmiley, jeg mente jo en "levende"Smiley

Vil lige citerer mig selv for noget jeg har skrevet andetsteds:

Med separationen af følelse og fornuft adskiller man også romantik og naturvidenskab, hvoraf man laver den klassiske adskillelse af det ”overnaturlige” og det ”naturlige”. Men hvad er naturligt og unaturligt? Det er ud fra min opfattelse ofte et spørgsmål om hvad der er normalt eller mest hyppigt.
For hvis man adskiller følelse, fornuft, det unaturlige og det naturlige, så vil man til en vis grad også adskille det fysiske og det metafysiske. Men kan man nu også det?
Jeg stød engang på et citat af fysikeren Willie Gallon: ”alt hvad mennesket kan forestille sig kan forekomme i virkeligheden”.
Når jeg så kobler det med, at man i fysikken bruger flere forskellige modeller til at forklarer forskellige fænomener i forbindelse med lys, nærmere betegnet bl.a. partikel- og strålemodellen, så ser jeg det også som et eksempel på, at der er forskellige videnskaber for forskellige områder, heraf følger at naturvidenskaben ikke kan forklarer det metafysiske (den hinsidige verden). Dvs. at naturvidenskaben alene ikke kan bruges som universalværktøj til at forklare alt, hvilket får mig frem til, at ligesom romantik og naturvidenskab supplerer hinanden, så supplerer følelser og fornuft også hinanden."

Edit:
Altså hvis man ikke kan bevise (med naturvidenskaben), at spøgelser ikke eksisterer, så kan man heller ikke sige, at det vil være umuligt at de gør.


Butju
Butju

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 28-05-2007 15:56

tror måske liiiidt på dem Smiley


Dynemand
Dynemand

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 28-05-2007 15:56

Jeg har i en bog om ånder læst en teori om, at ånder kommer, hvis der er sket noget, som har været så forfærdeligt, eller hvis der har været så stærke følelser, at det her i vores tid bliver "afspillet", så man nogen gange kan komme til at se en gennemsigtig person eller andet komme gående.
Der stod også noget om, at der i et hus har været kastet med papir og knive eller sådan noget, og man mente at det var ånder. Det kan jo ikke passe, at det er noget, som bare bliver afspillet igen. Munck's historie, synes jeg, er helt ekstrem, da han har siddet og snakket med et spøgelse. Det er virkelig spændende. Smiley


TheIssing
TheIssing

108
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 28-05-2007 15:57

Jeg er ikke sikker på om jeg skal tror det eller ej. Men har prøvet at der bliv taget et billde af mig hvor jeg menne om et spøgelse(fordi jeg prøvet af undvig kamaret). Og så en af de to der tog billdet af mig altså Roy No Hime. Orh hvad ghost bosters. Og så gik lyset ud i en af stue lamperne. Kan ikke huske det hundere proncent. Det var et meget uhyggelig at så snart hun sagde det så gik lyset ud.


stelzig
stelzig

4775
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 28-05-2007 15:57 - Redigeret 28-05-2007 15:58

At de muligheder eksisterer er heller ikke det jeg ikke tror på. Kvantefysik har jeg gjort mig en lille smule mere åben (selvom jeg også har svært ved at tro på meget af det)
Det er den forklaring som man har valgt at benytte i flere århundreder jeg tvivler på er den rigtige. Altså en forhastet konklusion. Smiley

Samme for religion. Under religion har jeg bare heller ikke udelukket muligheden for at der kunne være en skaber, men holder mig stadigvæk mest på "det gjorde der ikke" siden og derfor betegner jeg mig som "agnostisk atheist" (http://en.wikipedia.org/wiki/Agnostic_atheism) på det punkt.


DK_MelMan
DK_MelMan

15
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 28-05-2007 16:00

Hmm... Jeg tror nu også at jeg tror på spøgelser. Og i det hele taget "mere mellem himmel og jord" - tingen!

Men jeg har desværre aldrig oplevet noget mærkværdigt. Men gad godt lige at se eller høre noget engang. Lige for at ha noget at bygge min fascination på. Jeg syntes alt der er "uhyggeligt" er mega spændende... Jeg ser også ofte gyser-film, selvom jeg blir skræmt fra vid og sens, og tror det hele foregår i mit nabolag... Og jeg er endda en halv-voksen fyr på 24 år... Men jeg blir lisså skræmt som var jeg en tøs på 11!... Til Jer der "ofte" ser noget mystisk. Ring til mig, så Jeg kan se det... Med mindre jeg har en dårlig Ghost-aura. Who knows!?


Matthias Aurelian
Matthias Aurelian

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 28-05-2007 16:00

Ja ja okaySmiley

Man skal heller ikke være ukritisk, det er rigtigt. Man kan blive snydt på så mange områder, også i forbindelse med vores sanser.


Dynemand
Dynemand

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 28-05-2007 16:18

Jeg kommer lige i tanke om en historie, som jeg også har læst om.
Der var en mand, som kom forbi en ruin og skyndte sig at tage et billede, da han så nogle flyvende mursten og andre ting fra huset. Han var sikker på, at han havde taget et billede af noget overnaturligt.
Det viste sig så bagefter, at det bare var en arbejder, som havde ryddet op i ruinen. Smiley
Man kan nemt tage fejl..