N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tegne- og animationsfilm

KJ85
KJ85

21409
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 07-07-2012 23:48

Jeg har i dag set min første tegnefilm fra Studio Ghibli i form af The Secret World of Arrietty, og ledte derfor efter en tråd om sådanne film, men fandt til min store overraskelse ikke nogen. Den er selvfølgelig godt nok udgivet af Disney, som der blev oprettet et forumemne om for nyligt, men jeg synes vi bør have et sted, hvor man kan dele sine oplevelser med alle tegne- og animationsfilm med N-clubs brugere og komme med personlige anbefalinger.

Selv ser jeg en del af disse film, men der er selvfølgelig nogen, der står klarere i erindringen end andre, og jeg vil i det følgende komme med et bud på nogle af mine personlige favoritter.

The Secret World of Arrietty var grunden til at jeg opretter dette, og jeg var virkelig imponeret over denne tegnefilms grafiske stil. Alle omgivelser i filmen er utrolig flotte og realistiske, og samtidig blev jeg bare fanget af dens fantasifulde fortælling.



Disney Pixars Up må alt andet lige være en af de seneste kreationer fra det firma, som virkelig har været fantastisk produceret. Den har simpelthen bare det hele - den er sjov, har en underholdene og sød historie, og ikke mindst er den fantastisk flot.



Den næste film på listen tror jeg ikke, der er forfærdelig mange af jer der kender. Mary & Max er historien om en lille australsk pige, uden opmærksomhed i hverdagen, som bliver penneven med en ensom og lettere stupid amerikansk mand. Filmen er animeret med modellervoks, og er noget så sjældent som en animationsfilm for voksne. Det er ihvertfald ikke en børnefilm med sine dystre grå omgivelser, og den er ret fascinerende.



Jo flere titler jeg får postet her, ser jeg tydeligt at det ofte er nogen af de markant anderledes produktioner jeg falder for. Coraline er et andet eksempel på dette. Meget af historien foregår i et mystisk parallelunivers, hvor personerne er markant anderledes end i den virkelige verden, og der er en del mystik over filmens fortælling, som efter min mening gør den ret interessant.



Jeg kunne sikkert nævne flere men til sidst vil jeg runde af med at nævne animationsfilmen 9, der fortæller historien og noget så mærkværdigt som en gruppe kludedukker i et parallelunivers til vores eget. Menneskeheden er truet på sin eksistens og dukkerne må også kæmpe for deres egen overlevelse jagtet af en gruppe mekaniske væsner. Igen er det nok meget historien jeg finder underholdende, og jeg erindrer den virkelig som værende god.



Ser I andre også mange tegne- og animationsfilm, og hvilke må vi andre i så fald ikke gå glip af? Diskussionen er åben Smiley

TheSonicolas
TheSonicolas

476
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 06-12-2015 20:10

^den var fantastisk. Ingen tvivl om det. Grafisk set var den perfekt. Det visuelle var unikt. Animationerne var todimensionelle på samme måde som de gamle radidserne. Så man kan sige, at mange gange, når gamle serier får deres renaissance i 3D-film, så bliver de forringet, da de mister deres charme, men Nuser beholdt alt det gamle, den finpudsede det bare.


Lasse085
Lasse085

599
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 07-12-2015 16:00

TheSonicolas skrev:
^den var fantastisk. Ingen tvivl om det. Grafisk set var den perfekt. Det visuelle var unikt. Animationerne var todimensionelle på samme måde som de gamle radidserne. Så man kan sige, at mange gange, når gamle serier får deres renaissance i 3D-film, så bliver de forringet, da de mister deres charme, men Nuser beholdt alt det gamle, den finpudsede det bare.



Kan være man skal ind og se den så. Kan det virkelig passe, at der ikke er andre fra siden, som har været inde og se den Smiley?


Alaniata
Alaniata

170
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 07-12-2015 16:30

Animatrix-filmene, Akira, Grave of the Fireflies, alt af Miyazaki...