N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

TV-serier

Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 12-12-2010 23:32 - Redigeret 28-10-2011 22:47

Hey folks

Jeg vil lige høre om I har nogle gode tv-serier I kan anbefale?



Jeg kan anbefale Breaking Bad, som er en rigtig fed tv-serie om en high school kemilærer med en kone og en søn, men ikke meget spænding i hverdagen - faktisk er han lidt af en taber. Han får konstateret kræft i lungerne og indser at han ikke har nogen penge han kan støtte sin familie med når han er død og borte, så han ender meget pludseligt med at producere det ulovlige stof Chrystal Meth til videresalg, hvilket han er uhyre god til på grund af sin kemiske viden.
Det er kun første afsnit og herefter bliver det hele mere og mere sindsygt igennem de 4 sæsoner, der indtil videre er lavet. Den er barsk og meget dyster, men også sjov og ekstremt bad-ass. Og så har den vundet en masse emmyer.

[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]
Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#61 - Skrevet 25-10-2011 22:14

Jeg er også dårlig til tv-serier. Tingengæld er jeg ret vild med bare at stene sitcoms (hvis jeg tilfældigvis zapper forbi dem, that is), selvom kvaliteten svinger på en del af dem.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#62 - Skrevet 25-10-2011 22:32 - Redigeret 28-10-2011 18:34

@Alexander: Jeg tror Pieyanthikos og jeg henholdsvis vil anbefale dig The Sopranos og Breaking Bad, der er bundsolide dramaer med action, underspillet mørk humor og karakterer man holder af.

Måske er du mere til The Wire som ingen af os har fået set endnu, men som faktisk får mere ros end både Breaking Bad og The Sopranos bl.a. pga. dens realisme. Det er noget med at en af folkene bag serien fulgte nogle betjente i Balitmores drabsafdeling i årevis og at det derfor er meget virkelige forhold serien består af: Ikke alle betjente er lige gode og ikke alle kriminelle er lige forfærdelige. Serien skulle have et stort persongalleri og udover realismen som næsten altid bliver nævnt skulle historiefortællingen faktisk også være utrolig god.

Jeg synes umiddelbart bedre om Breaking Bad. Der er få karakterer med og det er lidt som en græsk tragedie i dens simple opbygning. Til gengæld er karakterne i Breaking Bad enormt troværdige i måden de udvikler sig på. Sker der noget tankevækkende i et afsnit har det lagt sig spor i karakteren alle afsnit frem. Det er i øvrigt også enormt spændende da det er en form for eksperiment, der bygger på spørgsmålet:
Hvad vil der ske, hvis vi laver en tv-serie hvor hovedkarakteren starter som en mild, høflig og vellidt person, der igennem seriens afsnit og sæsoner bevæger sig mod at blive mere og mere skurkagtig for tilsidst at ende som en anden Scarface?
Du finder i øvrigt heller ikke bedre skuespillere på tv end i Breaking Bad. Hovedrolleindehaveren, Bryan Cranston, har vundet Emmy'en for bedste mandlige hovedrolle i en dramaserie i alle 3 sæsoner(selv den første som kun var på 8 afsnit) og hans makker i serien fik Emmy'en for bedste mandlige birolle i en drama serie også i sæson 3 - efter sæson 4 tror jeg ikke de begge kan undgå at hive et par stykker mere med hjem.

(Aaron Paul(birolle) kunne f.eks. hive Emmyen hjem for en scene som den her: Scene fra sæson 4 jeg ikke mener spoiler noget. Til gengæld er en af Bryan Cransons(hovedrolle) bedste scener fra sæson 4 en - jeg advarer - meget spoilerfyldt scene fra sæsonens tredjesidste afsnit. )

Edit: Prøv evt. med første afsnit af Breaking Bad. Den er blevet refereret til som en minifilm(og en rutsjebanetur), der kan nydes helt udenfor konteksten af de andre afsnit. Hvis du kan lide den har du heldet med dig, da der er 4 fantastiske sæsoner, der venter på dig.
Edit: Edit: Breaking Bad(og The Wire og The Sopranos for den sags skyld) skiller sig i øvrigt meget ud fra serier som Heroes, da visionerne bag dem er mere hæmningsløse(takket være kanalerne HBO og AMC)


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#63 - Skrevet 28-10-2011 22:37 - Redigeret 28-10-2011 22:45

Hassus skrev:
Jeg nævner lige endnu en serie, der ikke får så meget omtale:
Spartacus: Blood and Sand. Hvis du kunne lide filmen, 300, er den her serie meget ligesådan.
Trailer
Traileren er lidt blodig og serien har ikke bare vold, men også nøgne damer og baneord, så det er ikke for alle aldersgrupper. Selvom mange er enige om at historien starter lidt tamt, så føler jeg det bliver bedre og bedre - sidste afsnit er især enormt fedt. Det er kun én sæson indtil nu, men der kommer en prequel-sæson allerede til januar(uheldigt nok har seriens stjerne fået kræft så der vil ske visse ændringer - måske ender de med at caste en anden i de næste sæsoner).
Kan varmt anbefales. Ikke til alle, men hvis man er glad for 300 er den næsten sikker.



Siden da har der været en overraskende god prequel-sæson, der virkelig løftede min interesse for serien.

Desværre - for nærliggende familie og venner såvel som for os der holder af serien - er der sket det at seriens hovedrolleindehaver, den australske Andy Whitfield, er død af en kræftsygdom. Sygdommen var ligeledes grunden til at vi fik en prequel-sæson, uden Andy Whitfield, fremfor en egentlig sæson 2, da han ikke var rask nok til at spille den meget fysisk krævende rolle.

Så hvad er status for serien nu hvor hovedrolleindehaveren er gået bort? Andy Whitfield gav sin tilladelse til at blive udskiftet i rollen som Spartacus og det lader til at de har fundet en rigtig fin stedfortræder, der skal tage hans plads i sæson 2.


Den oprindelige Spartacus til venstre og den nye til højre

Liam McIntyre, "den nye Spartacus", er også australier og har en pæn del skuespillererfaring bag sig. Jeg har en god fornemmelse om at han nok skal kunne bære rollen Smiley

Eftersigende starter næste sæson ("2" eller "3" må man vist selv om man kalder den) den 27. januar 2012, så hvis I er til film som 300 har i nogle måneder til at komme up to date på en fed og underholdende, men ikke helt fejlfri serie.


Statustekst
Statustekst

3
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#64 - Skrevet 28-10-2011 22:42

Det lyder spændende, Hasus. Dine anbefalinger om Breaking Bad faldt i god jord hos undertegnede, godt netflix har de første par sæsoner. Smiley




Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#65 - Skrevet 28-10-2011 23:36 - Redigeret 28-10-2011 23:37

Prozel skrev:
Det lyder spændende, Hasus. Dine anbefalinger om Breaking Bad faldt i god jord hos undertegnede, godt netflix har de første par sæsoner. Smiley


Det er rart at høre at jeg ikke har skrevet for døve ører, selvom jeg egentlig i en vis grad havde regnet med det Smiley




Forresten faldt jeg lige over den her gamle kommentar fra Zøvnig!

Zøvnig skrev:
Hvis du kan lide klovn så skal Curb Your Enthusiasm også anbefales. Klovn har selve koncepet fra denne serie og har også direkte "lånt" plottet til flere episoder. Serien er skrevet af Larry King ...


Han har blandet to vidt forskellige Larry'er sammen, hehe:
Larry David
Larry King


Statustekst
Statustekst

3
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#66 - Skrevet 31-10-2011 20:56

Hassus skrev:

Prozel skrev:
Det lyder spændende, Hasus. Dine anbefalinger om Breaking Bad faldt i god jord hos undertegnede, godt netflix har de første par sæsoner. Smiley


Det er rart at høre at jeg ikke har skrevet for døve ører, selvom jeg egentlig i en vis grad havde regnet med det Smiley



Absolut ikke. Jeg synes generelt ret godt om dine posts, her såvel som hele forummet. Keep it up, champ. Smiley


Pieyanthikos
Pieyanthikos

2688
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#67 - Skrevet 31-10-2011 21:12

Hassus skrev:
*Mad Men spoiler!*



Præcis, - sådan nogen små ting, som spiller på intertekstuelle referencer, er guf at sidde og finde. Det samme da jeg skrev opgave om Sopranos-afsnittet - udover de eksplicitte (Godfather og Luca Brasis fisk) skrev jeg om sammenkoblinger til Beckett, Homer og Goodfellas. I senere afsnit er Dantes guddommelige komedie og Kafka uden tvivl store inspirationer.

Mad Men er også spækket med dem. Lige nu kan jeg ikke lige pege bestemte scener ud, men hvis jeg så afsnittene igen vil de med det samme poppe frem. Scenen du nævner husker jeg godt - jeg havde dog ikke formået at lave koblingen til Groundhog Day Smiley


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#68 - Skrevet 01-11-2011 22:06

Se om I kan blive inspireret Smiley

Mine komplette tv-serier


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#69 - Skrevet 01-11-2011 22:09 - Redigeret 01-11-2011 22:22

@Prozel:
Tak!

@Pieyanthikos:
Intertekstuelle referencer er meget fede ja. Som for eksempel i sidste uge, hvor en fra The Walking Dead hev en pose frem af Walters blå methamphetamine fra Breaking Bad. Der er dog nok ikke den type referencer du hentyder til Smiley

Edit: Er der nogen herinde der tilfældigvis har set Breaking Bad sæson 2? Apropos symbolik og skjulte budskaber er der en utrolig fed ting gemt igennem hele sæson 2.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#70 - Skrevet 07-11-2011 23:19

Andet - og sidste - afsnit i min komplette tv serier på DVD!


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#71 - Skrevet 08-11-2011 17:27

Jeg ser generelt ikke så meget tv. Men følger for tiden med i de to sitcoms 'The Office' og 'The Big Bang Theory'.

Derudover er jeg også glad for animerede komedier som South Park, The Simpsons, Family Guy, American Dad osv.

Nogle venner prøver at få mig til at se henholdsvis 'Supernatural' og 'Chuck'.


Nogle der følger med i The Office?
Der er jo sket en hel del i den nye sæson. Men jeg synes stadig at det er kanon sjovt Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#72 - Skrevet 08-11-2011 22:20 - Redigeret 08-11-2011 22:21

Jeg har set første afsnit af den britiske version og sidste sæsons finale af den amerikanske version(den med alle chefansøgerne).

Ricky Gervais fra den britiske version er en af mine yndlingskomikere og jeg glæder mig til at han for tredje gang i træk skal være vært for Golden Globes på trods af sidste gangs kontroverser, hvor han bl.a. var hård imod Johnny Depp, Robert Downey Jr. og mange flere.


The Walking Dead kører stadig stærkt i sæson 2 synes jeg. Dramaet er begyndt at blive interessant, nu hvor karaktererne er "faldet mere til" i den nye virkelighed de befinder sig i efter zombieepidemien og deres moral kommer for alvor på prøve. Spørgsmål som "kan det retfærdiggøres at bringe et barn til verden, når verden er overtaget af zombier?" bliver for eksempel luftet.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#73 - Skrevet 08-11-2011 22:28

Er der andre end mig som har set House?

Jeg syntes serien er gået mange mærkelige veje...

Det handler ikke længere om læger, men om et skuespil hvis i forstår...

Det er aldrig lupus meme har bredt sig, og med det mener jeg at læge behandlingerne og opførelsen er blevet meget stereotypisk, til gengæld fylder det ikke så meget mere. Der har de et "større plot" som deler sig over flere afsnit som omhandler sygdom og kærlighed på hovedpersonerne (især house).

Også bare efter det første (orriginalle) hold røg "ud" af serien blev serien nærmest til House. Der var langt mere fokus på ham.

Jeg følger personligt kun halvhjertet med nu, som oftest sider jeg og spiller gameboy eller laver lektier mens det løber i flimmerkisten når jeg endelig ser det. Jeg arbejder for det meste på de tidspunkter det bliver sendt i tv, eller er det ved den tid jeg går i seng.

Men hvad mener i om udviklingen?


Bota
Bota

140
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#74 - Skrevet 08-11-2011 22:33

Ricki Gervais er grunden til at se The Office. Den mand er fantastisk.

Generelt følger jeg ikke med i mange serier, men må alligevel fremhæve Boston Legal, selvom den sluttede for et par år siden. En fantastisk underholdene serie, hvor William Shatner især udmærker sig som den ærkeamerikanske Denny Crane.


Pieyanthikos
Pieyanthikos

2688
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#75 - Skrevet 08-11-2011 23:02

Jeg stod af The Office-ræset efter sidste sæson. De burde have stoppet mens legen (og Carell) var god - nu er Michael væk og Ed Helms fungerede altså bedst som bifigur. Jam-parret synes jeg også er blevet en smule belastende.

I de rigtig gode sæsoner (2-5) var jeg stor fan og fulgte serien intenst Smiley