Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Typisk kvalmende Dansk spil presse

Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 20-01-2006 12:04

Så er vi igen tilbage til det stadie hvor folk der "har for stand" på spil komme med virkelig dumme udtalelser. Denne gang er det ingen ringere end Jacob Riss der er redaktør hos det danske detail blad for spil: Manual.

Han har vuderet Battlion Wars og har følgende virkelig udtalelse:

Når man spiller det, minder det mest af alt om Pikmin, man deltager selv i slagene samtidig med at man kommanderer sine egne soldater. Desværre vil krigsindholdet nok skræmme mange forældre væk, som er ude efter en julegave til børnene, så det skal blive spændende at se, om Nintendo-fansene går efter spillet.

Battlion Wars minder om Pikmin?? Whut?? og det bliver set som et børne spil pga. grafikken???

Hvor længe skal vi trækkes med så dumme kommentarer fra den såkaldte seriøse del af spil pressen?

Dette er skrevet i et blad der bliver sendt ud til en stor del af detail handlen. Det er blandt andet deres kommentare som mange "ikke-spil-butikker" får deres oplysninger fra, når de skal rådgive kunderne om nye titler.

Check evt. det hele hos Manual på http://www.manual.nu


Følg mig her: twitch eller twitter
    Kanin
    Kanin

    641
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 21-01-2006 15:27

    Gadvide om folk nogensinde vil se "seriøst" på spilbranchen som med fx film branchen? Sådan en kommentar er bare så trættende at hører på.




    Nintendo expert
    Nintendo expert

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 21-01-2006 20:08

    Hej. Det er menneskeligt at fejle. Det kan være at ham fra pressen har forvækslet nogle spil. Jeg syntes også det er en fejl men husk på (det er menneskeligt at fejle)

    Hej.


    CAPTAIN N
    CAPTAIN N

    0
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 21-01-2006 21:30

    man er ikke seriøs gamer hvis man ikke mener nintendo er bedst. så enkelt er det bare



    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 21-01-2006 21:47 - Redigeret 21-01-2006 21:48

    Lad mig høre dig bakke den op.

    EDIT: Og hvad fanden har det med emnet at gøre >_>


    CAPTAIN N
    CAPTAIN N

    0
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 22-01-2006 01:32

    jeg vil ikke mene det er nødvendigt at bakke det op. da det er gjort et UTAL af gange herinde før. nintendos kvalitet er bare bedre.

    og hvad det har med emnet at gøre er at der blev diskuteret dårlige anmeldere. og jeg siger min mening af en person der har forstand på spil


    BonusNinja
    BonusNinja

    1427
    Offline
    Level: 5 (Cheep)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 22-01-2006 01:40 - Redigeret 22-01-2006 03:50

    CAPTAIN N skrev:
    man er ikke seriøs gamer hvis man ikke mener nintendo er bedst. så enkelt er det bare


    Jeg forstår ikke hvorfor du altid skal generalisere på den måde. Smiley Lad mig omskrive din sætning, så Eagle her ikke overfalder dig:

    DU mener, at man ikke er seriøs gamer hvis man ikke mener, Nintendo er bedst.

    Og tilbaws til emnet, dér ...


    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 22-01-2006 02:04 - Redigeret 22-01-2006 02:07

    (Damn, Jan reddede den! For ja, det er et spørgsmål om smag)

    Men altså... Krigskoncept i spil KAN skræmme de paranoide mødre væk, det er jeg da ikke i tvivl om - og af det jeg har spillet Batallion Wars, så kan jeg da godt drage en parralel mellem Pikmin og det. Jeg kan ikke umiddelbart se, hvad der er så slemt ved den udtalelse.

    Men generelt er den danske spilpresse ikke noget at råbe hurra for, ja.

    EDIT: Jeg går ud fra, at dit citat ikke omhandler det med, at det bliver set som børnespil grundet grafikken? (Nej, jeg orker ikke at tjekke resten) Tjaeh, det kan jeg ikke ligefrem påstå, er det mest intelligente jeg har hørt, men sådan former nogle folk desværre deres meninger.


    CAPTAIN N
    CAPTAIN N

    0
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 22-01-2006 03:31

    selvføgelig det er min meningSmiley sådan er jegSmiley

    kan bare genrelt lide nintedos standart højere end konkurenterne.

    der kommer for meget bras til de andre. men nintendo syntes jeg størstedelen af spil er til standarten.....hvem sagde catwoman. haha. eneste GC spil jeg har jeg ikke har åbnet endnuSmiley


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 22-01-2006 08:55 - Redigeret 22-01-2006 09:24

    Captain N: Du har virkelig brug for et kursus i subjektiv meningslærer... Og så hurtigt som muligt, helst. Som jeg ser det, har du ikke stået inde for din påstand adskillige gange her på N-Club, som du nævner, men derimod bare udtalt det samme igen og igen, "Nintendo rocks, y'all sucks", evt. med nogle bogstaver byttet ud.

    Og hvad mener du med der er alt for meget bras på de andre platforme? Har du tænkt over hvor mange Third Party de har? Er da klart deres gennemsnitsværdi bliver bedre, så, men hvorfor kigge på gennemsnitsværdien af spil, når du alligevel ikke køber alle spillene? Kig dog for helvede på antallet af gode spil, hvilket ikke skulle undre mig ligger næsten lige så højt som Nintendo. Hvis jeg skulle have en ekstra konsol, skulle det da klart være en PS2. Har altid enormt gerne ville prøve GT4, Guitar Hero og Kingdom Hearts serien, da jeg finder dem ge-ni-ale. Modsat er jeg ikke stor fan af Tekken- og GTA-serien, men det er bare fordi jeg ikke kan lide genrerne. Jeg er modsat heller ikke ret glad for Metroid Prime-serien.

    Nintendo satser jo mere på spil end de to andre, så er klart at First-Party titlerne ofte trækker op. Er jo dem der kender konsollens egenskaber bedst. I modsætning til Sony og Microsoft, så har Nintendo ikke så meget andet end spilbranchen at skulle holde fast i.

    Nintendo laver gode spil, ja, ellers ville jeg sgu ikke være her, men du må da lære og slå øjnene op for andet og udtalelsen med at der er for meget bras dur bare IKKE eftersom PS2 også har et "heckload" større antal af spil udgivet herhjemme.

    "og jeg siger min mening af en person der har forstand på spil"

    Og så vil jeg vove at kalde dig n00b eller fanboy, for det lyder virkelig ikke som om du har forstand på andet end "Gude-Nintendo", og derfor ikke kan drage paralleller til andet. Ved godt du anmelder spil, hvilket jeg også selv har gjort i længere tid nu, men det betyder IKKE automatisk, at du ved meget om spil. At du går ud fra dette, antyder nærmest det modsatte.

    Now, Vanish!

    For at komme til emnet, må jeg sige jeg er enig med Eagle. Har ikke læst hele anmeldelsen, men den danske presse for spil ER amatøragtig på alle mulige måder. Kan dog heller ikke se noget synderligt galt i udtalelsen - har du overhovedet prøvet Battalion Wars, Zøvnig? Det har visse relationer til Pikmin, vil jeg da også mene, at godt nok er grafikken ikke barnlig, men den er anderledes - mindre realistisk end i andre krigsspil, og det er hvad der kan skabe et dilemma hos forældrene op mod jul. Vil mene det er et dårligt eksempel du har fundet på den "dårlige danske spilpresse".


    Zøvnig
    Zøvnig

    10
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 25-01-2006 01:51

    Cookiemonster skrev:
    har du overhovedet prøvet Battalion Wars, Zøvnig? Det har visse relationer til Pikmin, vil jeg da også mene, at godt nok er grafikken ikke barnlig, men den er anderledes - mindre realistisk end i andre krigsspil, og det er hvad der kan skabe et dilemma hos forældrene op mod jul. Vil mene det er et dårligt eksempel du har fundet på den "dårlige danske spilpresse".



    Ja jeg har skam spillet selv. Ellers ville det være ret dumt af mig at udtale mig omkring det ik? Smiley Og eksemplet er mere ment som at der er en generel tendens til at Nintendo får sat det der "for børn" label på sig. Det mener jeg slet ikke yde et spil som Battalion Wars nogen som helst form for retfærdighed. Og jo der kan findes mange eksempler på ting der er meget værre. Nu var det så bare lige den her anmeldelse jeg faldt over.

    For mig er det typisk "dårlige danske spilpresse" fordi de ved et dumt ordvalg er med til hele tiden at hamre fast med syv tommer søm at Nintendo er for børn. Selv i spil hvor det virkelig intet har på sig.