Skrevet 18-02-2012 12:59 - Redigeret 12-05-2012 01:03
Det er sjovt at bedømme forskellige ting: Spil, musik, film, tv-serier, bøger, sodavand, mad, rejsedestinationer og lignende. Så derfor skal vi da have et samlet emne, hvor vi kan gøre det.#151 - Skrevet 26-02-2012 21:54
Ikke fordi Letterman ikke er god - manden er skam sjov. Jeg synes bare han står på repeat en del aftener i træk, men nu er det også længe siden jeg ikke har set til ham.#152 - Skrevet 26-02-2012 22:19
@Galactico: Min holdning til Letterman er gået lidt op og ned. Han udfører sit show på en meget sikker måde kan man sige. Med tiden er jeg dog begyndt at sætte pris på hans "jeg er gammel og ligeglad" attitude Jeg synes også han virker meget ærlig og giver klart udtryk for når han har en yndlingsgæst på programmet(Ricky Gervais, Norm Macdonald, Don Rickles, Jim Carrey, Howard Stern, etc.).#153 - Skrevet 11-03-2012 08:33
Toppen af POProck i 0'erne(uden særlig rækkefølge):#154 - Skrevet 16-03-2012 17:22
Top fem over de chilier som har den bedste smag.#155 - Skrevet 16-03-2012 19:00
Jeg ved ikke så meget om chili men jeg har en rimelig tolerance for stærk mad.#156 - Skrevet 16-03-2012 19:34
Hassus skrev:
Jeg ved ikke så meget om chili men jeg har en rimelig tolerance for stærk mad.
Min bror havde en flaske ghost pepper chili sauce med hjem til mig fra Californien for et par år siden. Det er fuldstændigt hjernedødt hvor stærkt det stads er.
Jeg har sådan en i køleskabet og den er sindsyg lækker Den er lavet på Naga Jolokia chilien, som jeg har på listen. Tricket er kun at bruge en lille smule i maden. Så får man smagen, men ikke den fulde styrke a saucen.
Skal man generelt bruge de meget stærke chilier, så kan man eksempelvis skære dem over, sænke dem ned i maden i en ske eller andet og så smage på maden konstant, og straks tage chilien op, når maden har en styrke og smag der passer en.
Har ofte serveret mad med stærke chilier i for familie og venner, hvor de ikke har lagt mærke til styrken, men kun den gode smag
#157 - Skrevet 17-03-2012 12:09
Smart! Det lyder som lidt det samme princip som med en tepose Det kan være jeg skal prøve det engang.#158 - Skrevet 17-03-2012 12:29
Chili er fantastisk!#159 - Skrevet 17-03-2012 17:58
Helt enig me dig Dead Cheese. Det kan virkelig gøre underværker i god madlavning.#160 - Skrevet 17-03-2012 18:14
Den med at bruge en tepose er ny for mig... Vi plejer at lade gæster lide, eller putte mindre i maden.#161 - Skrevet 17-03-2012 18:29
Jeg kunne dårligt være mere enig i, at chokolade og chili går godt sammen. Det er af samme grund min yndlings er en Chokolate Scotch Bonnet. Super lækker intens smag, som jeg kan anbefale at bruge u måe Chili Con Carne, Lasagne og mange andre retter.