Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Pokémon - Hvad bringer fremtiden?

KJ85
KJ85

21442
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 07-01-2014 13:48 - Redigeret 19-05-2014 09:50

Det er ikke længe siden, at de seneste Pokémon-spil kom på gaden, men det betyder ikke nødvendigvis, at der ikke allerede spekuleres i de næste spil i serien - der kan være tale om spin-offs såvel som hovedserien.

Spekulationerne opstår oftest i kølvandet på informationer delt på nettet, som da Nintendo eksempelvis afsluttede en video med Pokémon-spillenes historie med at vise scener fra noget der mindede om et fighting-spil med pokémons. De opstår selvfølgelig også når nye rygter går sin gang, og denne tråd dedikeres altså til de diskussioner om fremtidens Pokémon-spil, der må følge i kølvandet på sådanne rygter og spekulationer.

Det nyeste rygte stammer på nuværende tidspunkt fra Dual Pixels, der fra en pålidelig kilde skulle have modtaget informationer om de næste spil i serien, hvilke det påstås kommer til at hedde Pokémon Plus og Pokémon Minus og lander på en helt ny konsol.

Tror I på informationerne? Har I set andre spændende Pokémon-rygter, der er værd at diskutere? Så husk at dele det med de andre medlemmer her på siden Smiley

    Zalman
    Zalman

    322
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 07-01-2014 14:08

    Det er et latterligt rygte der bare bør ignoreres. Game Freak er lige blevet færdige med en ny generation. Der kommer tidligst en igen om tre år.

    Fremtiden kommer til at bringe en direkte efterfølger til X/Y samt et remake af R/S.


    KJ85
    KJ85

    21442
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 07-01-2014 14:17

    Skal siges, at jeg heller ikke personligt tror på rygtet selvom jeg ikke har spillet Pokémon, men rygter som dette er altid et godt udgangspunkt til at sætte en diskussion i gang Smiley

    Man kan forholde sig til navn, platform osv. , men man kan jo også sagtens diskutere, hvilke ønsker man selv har for serien..


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 19-05-2014 09:02

    http://www.dorkly.com/post/49023/8-things-to-change-in-pokemon-to-make-it-exciting-for-andrew-bridgman-again

    Ret fin artikel med nogle gode forslag. Hvad siger I til dem?


    Mike JezZ
    Mike JezZ

    471
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 19-05-2014 09:48

    >GameFreak plans to completely overhaul the basic systems of battle, simplifying the process.



    Hvordan skulle det gøres mere simpelt? Give os 2 knapper at trykke på istedet for 4? Smiley




    Zalman
    Zalman

    322
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 20-05-2014 09:20

    Bo130 skrev:
    http://www.dorkly.com/post/49023/8-things-to-change-in-pokemon-to-make-it-exciting-for-andrew-bridgman-again

    Ret fin artikel med nogle gode forslag. Hvad siger I til dem?


    Jeg er uenig i dem alle sammen. Hvis man gjorde alt det han skriver der, så ville det ikke længere være Pokémon. Det er tydeligt den serie ikke er for ham.


    Peblisko
    Peblisko

    58
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    1
    1ups givet

    #6 - Skrevet 20-05-2014 12:06

    Jeg er faktisk overraskende enig med ham i stortset alt, undtagen det med Garbage Pokémon (det kommer an på om han mener at skære eksiserende fyld-Pokémon ud eller bare lade være med at introducere flere).

    Det med kampsystemet er jeg delvis enig i. Jeg synes givet det kunne være fedt med et real-time system som Smash Bros., da jeg tror det ville bedre udtrykke hvad Pokémon er oppe i vores hoveder og i animeen - men på det punkt vil jeg også sige, at det ikke længere er Pokémon, da netop det turbaserede JRPG og grinding er en stor del af hvad serien er kendetegnet ved og grundet det strategiske niveau har det affødt meta-gamet.
    For mig personligt har kampene mest været filler - som regel har de været for nemme in-game - og derfor bare noget der skulle overstås så jeg kunne komme videre med "eventyret".

    Men netop her opstår det andet problemet han nævner, for "eventyret" er faktisk ikke så spændende i sig selv, som det burde være - igen, folk har udviklet meta-gamet for at KAMPENE i det mindste var interessante - men som han nævner, og som jeg synes er det væsentligste, så mangler der er en mere åben, tilgængelig verden. Ikke et MMO, det tiltaler ikke mig og jeg tror ikke Nintendo er interesseret i at lave et.

    Nej, det er ikke online jeg er interesseret i, men blot at singleplayer offline kampagnen stadig giver en flere kort på hånden - og med det mener jeg, at der ikke er en eller anden NPC, der blokerer din vej mellem 2 af de allerførste byer, fordi han lige skal udpensle nogle fodspor, som viser sig at være hans egne. Hvis spillet skal afholde én fra at gå et bestemt sted hen, så gør det lidt mere troværdigt!
    Selvfølgelig er der nogle områder, der skal være forbeholdt "de bedste" eller kræve at du kommer tilbage senere, ellers var der jo ingen ide i at blive stærkere og samle erfaringer.
    Men lige netop i Pokémon kan man jo faktisk se sine modstanderes level, så hvis man stødte på vilde Pokémoner der var for stærke, så kunne man nok regne ud, at man ikke var klar og kunne så prøve at gå en anden vej. Problemet med Pokémon i dag er at hvis du ikke er stærk nok til en bestemt rute, så betyder det som regel at du er for svag og skal grinde, for der er bare ikke andre veje at tage end den ligefremme. Hvis spillet ikke vil have at du går en bestemt vej, så skal det nok fortælle dig det eksplicit. Så længe du har frihed over det, du gør, så er bare et tegn på at du følger den stig udviklerne har lagt for dig og at det ikke kan gå galt så længe du holder dig til den.

    Det med random-encounters synes jeg ikke er "hvad der gør Pokémon til det, det er".
    Random encounters var bare den nemmeste måde at have et uforudsigeligt element i et ellers ret forudsigeligt spil på en meget begrænset hardware.
    Men nu spiller vi ikke længere på 8-bit Game Boys.
    Se blot på udviklingen fra Mother til Earthbound - den største forbedring var måden man stødte på fjender på. Det var ikke scriptet som i Mother 3, for de var stadig tilfældigt genereret, men du kunne potientielt undgå eller ændre opstarten på en kamp.
    Det ville ikke skade Pokémon at lære lidt af den forbedring og komme med i det "20. århundrede" (mange moderne RPGs bruger jo ingen af modellerne).


    Mike JezZ
    Mike JezZ

    471
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 20-05-2014 12:25

    Synes dit indlæg er meget spot on Peblisko. Jeg købte min Nintendo 3DS XL netop på grund af Pokémon X/Y. Jeg synes virkeligt spillet er lækkert. Men jeg synes at combat delen er meget simpel? Jeg ved at mine Pokémons kan udvikle sig, og de får nye spells, men jeg synes nu stadig at Combat er meget trivielt og meget let?


    Bota
    Bota

    140
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 20-05-2014 16:56

    Pokemon har altid været i den meget lette ende af JRPG-genren, men lige X/Y er nok de letteste i serien. Hvis man vil have lidt udfordring i de spil, skal man spille med exp share slået fra, men det er selvfølgelig klart at kampene lider under den lette sværhedsgrad; de bliver mere meningsløse, når du ved de ikke har den store betydning for din videre færd, når du er overleveled i forvejen.

    Lige netop ved random encounters er Pokemon er en af de eneste serier, hvor jeg ikke har noget imod det. Det kan godt være det er irrationelt nostalgi, men at gå rundt i græsset, se skærmen flashe og vente spændt på hvilken Pokemon man nu møder er fedt - måske fordi du ved du eventuel kan opdage din nye holdkammerat i modsætning til mange andre JRPGs, hvor det eneste formål fjender har er at give dig EXP og coins.

    Dermed ikke sagt jeg ville have noget imod, hvis de lavede overworld sprites. Det kunne sagtens fungere ved at gå væk fra dem og komme tilbage så der spawner nye for at bevare overraskelsesmomentet.


    Peblisko
    Peblisko

    58
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 20-05-2014 21:14

    Okay, der vil jeg godt give mig og sige, at man ikke skal kunne se hvilken Pokémon det er før kampen er gået i gang - det er helt klart en del af overraskelsesmomentet, der kendetegner serien.
    En mellemvej ville være at man kun kunne støde på dem hvis man kom til at gå ind i det græs, der bevægede sig - lidt ligesom der har været før, men hvor de bevæger sig rundt sporadisk: nogle gange flygter de hvis de er svage eller sjældne eller andre gange gik de målrettet mod dig.
    For det irriterende er når man er tvunget til at bruge repels for at undgå at støde på en masse low-level Pokémon.


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 24-05-2014 15:59



    Gode pointer I kommer med, er ret enig i de fleste af punkterne.

    No More Random Encounters
    Enig, men det skal stadig være spændende hvem man møder og fanger, så konceptet med at græsset bevæger sig i nærheden af en når der er en Pokémon, og så kan man vælge at fange den eller flygte lyder som en genial løsning.

    New Starter Types
    Er lidt hip som hap for mig. Det er en del af serien at man starter med tre typer, men i stedet for bare at vælge tre nye ville jeg nok hellere at man bare fik én Pokémon som i Pokémon Gul - eller at de lavede alt omkring starten om.

    HMs don't need to be moves
    Enig, ellers skal de i hvert fald gøres mere spændende. Bruger dem aldrig i kamp.

    Cut it out with all the Garbage Pokémon
    Er enig i at de ikke skal skære i dem der er, men de bør (og burde langt tidligere) bare have indset at der ikke behøvede at komme 100 nye Pokémons hver eneste generation. Synes 150 er helt perfekt til den type spil.

    An Open World
    igen, ikke kritisk nødvendigt som jeg ser det, men konceptet om 8 Gym Leaders og Elite Four behøver ikke være det samme i hvert eneste spil synes jeg.

    Battle System Overhaul
    Hvis det kunne blive realtime som i TV-serien i stedet for turbaseret ville jeg elske det, men tror ikke det sker foreløbig.

    Co-Op
    Sød tanke, men ser det ikke fungere i praksis.

    Make me 10 years old again
    Det er svært at lave noget man ved bliver en dille eller et eventyr, men det er omvendt svært at være uenig i at det ville være vidunderlig. Dog urealistisk, som jeg ser det.