Resident Evil 5 og 6 udgi...

Vi streamer Super Mario M...

Super Monkey Ball: Banana...

Ugens Downloads: Uge 29 2...

Ugens Downloads: Uge 28 2...

Fire Emblem: Three Houses...

Switch Lite officielt afs...

Preview: Dr. Mario World

Sommerudsalg på eShop st...

Fire Emblem: Three Houses...

Spil på vej til Switch

Harry Potter: Wizards Uni...

Super Mario Maker 2

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Astral Chain

Fire Emblem: Three Houses

Switch - spilrygter og sp...

Nintendo Switch

Pokémon GO

Retro gear

K: Super Smash Bros Ultim...

Tilbudstråden

S: super smash bros switc...

Wii U spil til salg

S: Masser af spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

Preorders. Hvor?

K: Bowser Amiibo

Solgt

K: Wii U spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pokémon Sword / Shield


JOEP

19855
Online
Level: 45 (Stone Talus)

1
1ups givet

Skrevet 27-02-2019 20:55 - Redigeret 13-06-2019 14:30Udvikler: Game Freak
Udgiver: Nintendo
Platform: Switch
Størrelse: intet annonceret
DLC: intet annonceret
Amiibo: intet annonceret
Dato: 15. november 2019
Genre: RPG, Pokémon
Antal spillere: 1, men med mulighed for local wireless kampe
Online: Ja, man kan kæmpe mod hinanden online og udkæmpe Max Raid-kampe sammen
Controls: Pro Controller, JoyCons, enkelt JoyCon
Demo: Nej
Anmeldelse: Ikke udkommet
Pris (eShop): 479 kr.

Pokémon Sword og Pokémon Shield udspiller sig i Galar-regionen, der er en ekspansiv region med varierende omgivelser, der rummer alt fra idyllisk landskab til moderne byer, dybe skove og snedækkede bjerge. I Galar-regionen arbejder Pokémon og folk sammen om at opbygge forskellige industrier. Fans kan besøge gyms over hele regionen i deres stræben efter at blive champion.
Trailere

Side: 12Vis alle

Krisp

1957
Online
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#16 - Skrevet 15-06-2019 10:58 - Redigeret 15-06-2019 10:59

#14: Det er der vist delte meninger om. Jeg synes de første 151 er de fedeste Pokemons. Derefter er det gået ned af bakke. Jeg er stadigt ikke kommet over at et sandslot og et nøglebundt kan være en Pokemon, det er som om de ikke prøver mere. Smiley.

Marddos91

1044
Online
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 15-06-2019 11:42

#16 Helt enig. Det er kun gået ned ad bakke med enkelte undtagelser efter de første par generationer. Lige netop de to eksempler, du kommer med, siger det hele.ThePatrickBay

2141
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

2
1ups givet

#18 - Skrevet 15-06-2019 14:47

Grimer er en klat slam. Muk er en lidt større klat slam. Caterpie er bare en orm. Pidgey er bare en alm. fugl, og det samme er Spearow. Dårlige designs er der rigeligt af i alle generationer. Jeg mener, at det er at have nostalgibrillerne alt for langt nede over øjnene, hvis man mener, at de første 151 har en markant højere kvalitet i designs end alle andre generationer.Goldmumfe

521
Offline
Level: 7 (Korok)

3
1ups givet

#19 - Skrevet 15-06-2019 15:55

Enig med Patrick, der er dårlige designs i alle generationerne, dog kan jeg godt lide en del ældre pokemoner pga den mere simple design, feks grimer. Den er ikke mega spændende, eller flot. Dog finder jeg stadig dens design godt, fordi den passer godt ind i et univers af mærkelige skabninger. Hvad man kan lide eller ej bunder ofte ud i egne meninger. Jeg kan ikke fordrage blastoise, da jeg ikke synes den giver meget mening i forhold til dens evolutionline. generelt synes jeg deres designs er blevet bedre, men har stadig favoritter fra gen 1.

HGC

1004
Offline
Level: 15 (Geega)

2
1ups givet

#20 - Skrevet 16-06-2019 10:48

Jeg håber i virkeligheden mest, at de cutter en god del af alle de legendariske fra tidligere generationer. Jeg synes simpelthen ikke det giver mening at proppe nær 50 forskellige legendariske pokémon i samme spil. Hvor det i eksempelvis Gen I/II var enormt spændende pludselig at møde en af de dengang 10 forskellige legendaries, så blev det i OR/AS nærmest trivielt eller ligegyldigt, netop fordi du kunne møde dem allesammen ved bare at flyve rundt oppe i himlen. For mit vedkommende gjorde det, at jeg ikke engang gad give mig i kast med at fange dem og bare lod som om den del af spillet ikke eksisterede. Jeg vil langt hellere at de beholder Rattata og Spearow frem for de 15 legendariske fra 5. generation.

Fra et kompetitivt synspunkt ville det naturligvis være et tab at miste eksempelvis Zapdos, Suicune eller andre af de "sekundære" legendaries, men eftersom størstedelen af de "primære" (e.g., Mewtwo, Lugia, Kyogre, etc.) alligevel er banned i standard-spil vil det ikke gøre den store forskel på den front.

Når det er sagt, så havde jeg da, som så mange andre, helst set, at det var muligt at alle pokémon kunne overføres til Sword/Shield gennem Pokémon Bank og at Sword/Shield så havde sit lokale dex (indeholdende de pokémon der kan fanges i spillet, måske ~300 entries uden så mange tossede legendaries fra andre regioner), samt det klassiske National Dex.JOEP

19855
Online
Level: 45 (Stone Talus)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 29-06-2019 06:43

De har svaret på kritikken:

Thank you to all of our fans for caring so deeply about Pokémon. Recently, I shared the news that some Pokémon cannot be transferred to Pokémon Sword and Pokémon Shield. I've read all your comments and appreciate your love and passion for Pokémon.

Just like all of you, we are passionate about Pokémon and each and every one of them is very important to us. After so many years of developing the Pokémon video games, this was a very difficult decision for me. I'd like to make one thing clear: even if a specific Pokémon is not available in Pokémon Sword and Pokémon Shield, that does not mean it will not appear in future games.

The world of Pokémon continues to evolve. The Galar region offers new Pokémon to encounter, Trainers to battle, and adventures to embark on. We are pouring our hearts into these games, and we hope you will look forward to joining us on this new journey.

June 28, 2019

Junichi Masuda


https://www.pokemon.com/us/a-message-for-pokemon-video-game-fans/?cid=&utm_source=tw&utm_medium=social&utm_campaign=SwordShield&utm_term=StatementDavir

568
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 29-06-2019 10:05

Sådan som jeg har forstået det
Så kan du tranfer pokemon fra Pokemon Go, Let Go og Pokemon Bank plus de 2 nye pokemon spil der kommer den 15 now ind i pokemon home, men du kan kun tranfer de pokemon der er i Galar-regionen til de 2 nye pokemon spilSide: 12Vis alle