Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

De gode Super Nintendo-spil

AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 19-11-2014 10:40 - Redigeret 01-01-2019 17:48

Så er turen kommet til at se, hvad n-clubberne anbefaler af kendte klassikere og hidden gems til Super Nintendoen. Hvilke spil synes du er de bedste og hvorfor?

Jeg lægger gerne selv ud:

-A Link to the Past - et super oplagt og allerede meget anerkendt spil. Jeg synes at 2D Zelda-konceptet perfektioneres i aLttP. Spillet tagerdet originale Zeldas grundkoncept (undersøg overworld, gennemfør action og puzzle-fyldte dungeons) med sig, men udvider med mere historie, indfører den dualitet som siden har karakteriseret en del Zelda-spil (light-dark, barn-voksen, himmel-jord, etc.), bedre styring, flottere grafik, nye spændende items og nogle godt udtænkte side quests. Et must have til konsollen.

-Strike Gunner - et af de fedeste co-op shooters til SNES. Spillet er ganske simpelt; auto-scroll topdown gennem banerne i dit lille jetfly, hvor du skyder alt hvad der rør sig. Det fede ved spillet er, at du inden hver banes start, skal vælge et nye special-våben, ved siden af standard blasteren. Man kan fx vælge et våben, som aktiverer et beskyttelsesskjold omkring flyveren i en kort tid, eller man kan vælge varmesøgende missiler, bomber, og et hav af andre ting. En fed variation, som gør at man kan benytte mange forskellige strategier. Endvidere kan de to flyvere (hvis du spiller co-op) linkes sammen, hvorved du får mulighed for at bruge et helt tredje våben. Super sjovt og simpelt fly-shooter.

-Legend of the Mystical Ninja - første spil i Goemon-serien, som slap ud af Japan (så vidt jeg husker). Spillet har massere af japansk charme, som vi også kender det fra de efterfølgende to N64-titler i serien. I denne første version skiftes der mellem action-/platform baserede side scroller-sekvenser, hvor man kæmper sig frem gennem fjender og forhindringer, for til sidst at skulle møde en boss, og mere adventure orienterede 2.5D sekvenser, hvor man udforsker byer og landområder, for proviant, liv og våben, samtidig med at man stadig skal kæmpe sig igennem et hav af fjender. Spillet er genialt i co-op, hvor Goemon får selskab af Ibizumaru - eller Kid Ying og Doctor Yang, som de to venner blev omdøbt til, i denne første PAL-version i serien.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!