N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvad sker der for priserne???

SNES
SNES

339
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

Skrevet 02-07-2012 02:12

Hejsa...

Det er ikke ofte jeg er disideret aktiv herinde, skønt jeg synes det er et fedt forum har jeg sjældent noget på hjertet i kontekst til spil. Men nu har jeg noget på hjertet, som virkelig går mig på.

Jeg skal forsøge at beherske mig med mit sprog, skønt dette får mig til at koge lidt.

Jeg oplever en stærkt stigende tendens til at smide grove overpriser på diverse retrospil, hertil kan nintendo tilføjes som de mest ekstreme. Af en eller anden grund mener folk at deres gamle l... er guld. Hvad i alverden får folket til at tro at de kan kræve 300,- for Zelda: A Link To The Past(generelt Zelda), 200,- for Super Mario 64, Pokemon spil(GSmiley 200-300,-. Det er bare eksempler på det jeg har set her på det sidste. WTF?! Er med på at krisen stadig er en undskyldning for at folk bliver mere og mere griske, men det her er lige en tand for meget. Er også med på at ovennævnte franchises er MEGET populære, men nettop derfor burde de at falde i pris. Kan forstå at man kræver lidt ekstra for Mega Man X(SNES) da dette spil ikke just ses ofte, men Zelda, Mario, Pokemon, etc. Disse er produceret og solgt i MASSEVIS, ergo er de ikke just sjældenheder der kan kræves en masse penge for.

Kan det have sin rigtighed at folk virkelig er så griske? Er det bare uvidenhed? Eller sidder der et par "fat cats" derude der skruer priserne i vejret?

Det kan ikke passe jeg er den eneste der har bemærket dette.

Jeg er ikke ude efter medlemmerne her på forum, er blot frustreret og deler min frustration med jer i håbet om at få medhold eller forklaring, etc.

Takker pænt på forhånd.

Regards

SNES

0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 02-07-2012 19:06

Stelzig, Piey har jo ret.? Jo længere tid vi kommer fra udgivelsesåret, og samlere får deres eksemplarer i hus, så er der kun resellers tilbage som har dem, og kan sælge dem til fordelagtige priser (jeg vil ikke skrive overpriser, da jeg ikke mener at det er overpriser).

Du skriver at du ikke finder fordele i at spille gamle spil på originale maskiner fremfor VC. Det er jo godt for dig, men det er jo netop din holdning. Jeg er reeeeet så sikker på at der finder sindsygt mange samlere, som stadig betaler høje priser for at få deres eftersøgte spil, fordi de netop er samlere. Du kan stille dig tilfreds med virtuel ejendom, mens samlere vil have varen fysisk, og er villig til at betale prisen. Derfor er den pris som resellers kræver på nettet henvendt rent og skær til samlere, og ikke hr. og fru Danmark, som du og en del andre i dette tilfælde er en del af.

Så vær I glad for at I føler at I har gjort en god handel, ved et betale 50 kr. for lidt bits og bytes på VC, fremfor den ægte vare Smiley


stelzig
stelzig

4775
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 02-07-2012 23:16 - Redigeret 02-07-2012 23:30

Han har ret i at udbuddet af de originale kopier forbliver det samme, men det réelle udbud stiger op til det uendelige med den digitale udgivelse på VC. Der er ikke så meget andet jeg kan sige, jeg synes det er godt underligt hvis VC ingen indflydelse har på gamle spils værdi, men ja måske jeg er en af de få der rent faktisk kigger efter gamle spil som også er forholdsvis ligeglad med om det er en genudgivelse eller den originale. Jeg har bare stadig svært ved at forestille mig at det kan passe at jeg er minoriteten her - endnu mere når vi snakker mangedobling i pris.

ps. Jeg foretrækker også at gå efter at have manual og cover og alt det der med og vil gerne give lidt ekstra for det. Mit samlergen er bare ikke SÅ ekstremt at (meget) billigere alternativer ingen effekt har på mig. (jeg ejer eksempelvis 3 club nintendo GC controllers og en ToS GC som jeg købte her på siden såeh...)

Edit: For ikke at nævne at man selvfølgelig altid kan gå de mindre lovlige veje, men det er måske det som dem der er ligeglade med originalen i høj grad allerede gør inden VC udgivelsen Smiley

Edit2: Det irriterer faktisk også mig en smule at jeg skal give 300+ kroner for mario party 3 fordi der er en bunke tossede samlere (no offense haha Smiley) som vil have spillet for at det skal stå og samle støv... En hurtig søgning på VC giver mig sgu lige nu en pris på 5-600 kroner. =(
Håber virkelig det kommer til VC snart - ellers må jeg se om jeg kan få nogle smashere til at splejse om det eller noget Smiley
Men det er vist også det eneste retro-spil jeg føler jeg skal give alt for meget for for tiden. Eller der er også paper mario ttyd, men jeg endte med at finde en billig NTSC kopi, så den er af min liste - og de fleste andre spil til GC er da heldigvis billige.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 02-07-2012 23:30

Du skal vel ikke tilfældigvis have en JAP N64? Så koster Mario Party 3 nemlig ikke mere end en 100,- så vidt jeg husker Smiley


stelzig
stelzig

4775
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 02-07-2012 23:32 - Redigeret 02-07-2012 23:36

Jeg har faktisk i noget tid overvejet at anskaffe mig en NTSC n64 for at kunne spille i 60hz i stedet for nerfed 50hz gameplay. Men indtil videre har jeg valgt det fra.

Hvis mario party bliver langsommere i PAL, ligesom mariokart (alle 64 spil?) så tror jeg specielt at NTSC faktisk ville være bedre da visse reaktionsbaserede spil er for nemme i PAL (shy guy says, anyone?)

Edit: Apropos... Ny rant... Hvorfor er spil på den europæiske VC stadig begrænset til 50hz? For fanden nintendo... Der kunne i sgu godt lige have givet os muligheden for at køre 60hz/NTSC mode eller noget.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 02-07-2012 23:43

Kan ikke huske om hastigheden var synlig på NTSC kontra PAL N64, og da jeg ikke har en NTSC mere kan jeg heller ikke tjekke det, desværre Smiley


AND
AND

542
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 03-07-2012 11:49

NTSC - er det Japansk Nintendo...?

Man skulle jo egentlig også tro, at interessen for et givent spil blev mindre, jo længere man kom fra udgivelsesårene, netop fordi samlerne fik deres eksemplarer i hus, men selvfølgelig kommer der nye købere til hele tiden.


gumphfy
gumphfy

0
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 03-07-2012 13:24

NTSC og PAL er måder hvorpå et billed signalet bliver sendt fra konsollen til TV'et.
NTSC (USA og Japan)kører 60Hz, mens PAL (EU, AU m.f.) kører 50Hz.

Dog burde alle nyere TV kunne fortolke begge signal typer.



AND
AND

542
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 04-07-2012 08:03

Øv, det er snyd at vi i europa kun fik 50 hz - nogen der ved, hvorfor dette kan være..?


stelzig
stelzig

4775
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 04-07-2012 08:40 - Redigeret 04-07-2012 08:41

Det er som gumphfy siger - Nogle gamle fjernsyn kan kun vise 50hz og derfor har vi fået dette. Men det er fuldstændig tåbeligt at vi stadig har det på VC.

Mariokart er det eneste n64 spil jeg VED går langsommere i 50hz (og ikke bare giver lavere framerate), det er faktisk rigtig nemt at spotte fordi timeren i spillene er uændret og ens tider i PAL derfor er dårligere end hvad man kan gøre i NTSC.

Grunden til at jeg er i tvivl om det gælder alle n64 50hz spil er at jeg ved at mkdd også går langsommere i 50hz (nu har de endda også gjort timeren langsommere xD), men at ikke alle GC spil går langsommere i 50hz - de er dog også stadig pænere og mere flydende i 60 Smiley (Jeg spotter det som regel med det samme hvis jeg spiller smash i 50hz eksempelvis Smiley)