Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo 64 top 10

AND
AND

563
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 30-07-2006 18:59

Ja, nu er det vist tid til en Nintendo 64 top 10-liste og det ville være fedt, hvis I alle sammen også gad at komme med en lille note til hvert spil. Jeg lægger selv for:

1. Mystical Ninja: Starring Goemon
- det bedste og hyggeligste action-adventure spil som er kommet til Nintendo 64'eren. Spillet har fire hovedpersoner med forskellige våben og evner og det holder bare hele vejen. Ud ovr at det er enormt stort, så er stemningen også helt i top. Det foregår i Japan og kombinationen af grafik og musik gør at Mysical Ninja virkelig er overbevisende og super hyggeligt hele vejen. Hvis man ikke har prøvet det her spil, så er man virelig gået glip af noget...

2. The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time
- Super fedt spil som jeg først blev bekendt med alt for sent - faktisk først da Nintendo 64'eren var udgået og jeg lånte det af en ven. Igen et meget stort spil og selve gameplayet minder faktisk rimelig meget om Mystical Ninja, men dog er tonen mere seriøs og dyster. Spilverdenen i OoT er super fed og der er rigtig mange karakterer som virkelig fanger.

3. Banjo-Kazooie
- Det hyggeligste og mest gennemførte platform-spil som Rare nogensinde har lavet. Selve konceptet bag at hver bane indeholder mange ting som skal indsamles og bruges senere hen, holder hele vejen i dette spil.

4. The Legend Of Zelda: Majoras Mask
- Stort set lige så godt som OoT og en værdig opfølger på alle områder. 3-dagssystemet var jo nærmest revolutionerende og fungerede overraskende godt. Det er også et bonus at Clock Town har en ordentlig størrelse, modsat Hyrule Castle Town fra OoT som var en alt for lille hovedby. Og så er der selvfølgelig selve ideen omkring maskerne. Masker har altid fascineret mig og det er et genialt tema at hver maske har sine egne evner og sin helt egen rolle i spillet. Endnu et enormt plus ved MM er de sitequest som er med. De er store og super fede og udfordrende og tilføjer en hel ny dimension til spillet.

5. Mario Party 3
- Det bedste spil i Mario Party serien - ikke engang Gamecube-opfølgerne kan hamle op med dette spil. Det er helt sikkert det aller bedste multyplayer-spil som er lavet - singleplayer-delen er ikke særlig interessant, men derimod er det helt uvurderligt når man sidder fire venner sammen.

6. Donkey Kong 64
- Endnu et spil fra Rare som bare sparker røv. Det holder på ingen måde stilen fra Super Nintendo-klassikerne i Donkey kong-serien, men til gengæld har det rigtig mange elementer fra Banjo-Kazooie-spillene med her, og ideen med at man kan vælge imellem fem forskellige aber med særlige våben og udstyr er for fedt. Helt sikkert en stor skuffelse at Rare aldrig nåede at udgive en opfølger til Gamecuben, inden de blev solgt til Microsoft.

7. Banjo-Tooie
- Den perfekte opfølger til Banjo-Kazooie-spillet. I stedet for at begynde forefra med at lære de mange moves som man efterhånden samlede sammen i Banjo-Kazooie, så starter man ud med stadig at have dem alle til rådighed og gennem hele spillet kommer der flere, meget nyskabende, moves til, hvor det mest spændende eksempel nok må være ideen med at lade Banjo og Kazooie gå solo, hvilket åbner helt nye muligheder.

8. Mario Kart 64 - Det bedste racing-spil fra den generation. Banerne var super fede - min personlige favorit: Rainbow Road. der var afveksling og tempo hele vejen og ligemeget hvor mange gange man spillede de fire grand prix så var der altid udfordring. Jeg elsker at man har mulighed for at være to spillere i grand prix-mode og derudover var battle-mode også helt enestående vellykket. Ah ja, Mario Kart 64 er simpelthen så fyldt med nostalgi og kvalitet.

9. Yoshi Story
- Min første favorit. Et hyggeligt platform-spil med lidt sær, men også fed grafik som mindede lidt om de gamle Super Mario- og Donkey Kong-spil til NES og SNES.

10. Super Mario 64
- Ja, det var jo en hel ny dimension som blev føjet til Super Mario-universet, da Super Mario 64 dukkede op med sin 3-dimensionelle grafik. Banerne havde en del til fælles med Banjo-Kazooie-spillene i form af de mange ting som man skulle samle og det fungerede rigtig godt - bare ærgeligt at Yoshi ikke havde en ordentlig rolle og at Luigi ikke deltog overhovedet - dog alligevel et rigtig fedt platform-spil.

Det var så min top 10, nu vil jeg gerne høre jeresSmiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
madjor
madjor

543
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 27-04-2007 20:52

Det synes jeg godt at du kan ha' ret i... Og det er da heller ikke alle tråde som fortjener et "Bump" i ny og næ, da det skubber til de nyeste. Men denne tråd synes jeg nu at det er ok at "bumpe", da den jo altid vil være relevant Smiley


AND
AND

563
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 27-04-2007 21:26 - Redigeret 27-04-2007 21:27

Benno, drop nu bare det der spam. Jeg forventer at crewets moderatorer sletter dine off topic indlæg. Hvis du vil tage diskussionen op, så lav et indlæg om det, i stedet for at ødelæg mit emne med det.

Madjor, jeg er helt enig og tak for din top 10 Smiley


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 28-04-2007 16:12

Bumpy



Benno
Benno

444
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 28-04-2007 16:17

AND skrev:
Benno, drop nu bare det der spam. Jeg forventer at crewets moderatorer sletter dine off topic indlæg. Hvis du vil tage diskussionen op, så lav et indlæg om det, i stedet for at ødelæg mit emne med det.

Madjor, jeg er helt enig og tak for din top 10 Smiley


ødelægge dit emne, jeg beder dig om at stoppe bumb af gamle indlæg pga. der har ikke været nogen aktivitet i det, i de sidste mange måneder udover 1 x top10 og vores snak, men hvis det stod til dig burde jeg finde æld gamle emner og bump dem alle som jeg finder interresante..?


Strunge
Strunge

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 28-04-2007 16:55 - Redigeret 28-04-2007 16:56

Så vil jeg da også give min top-10 for at få lidt liv i emnet igen Smiley

And, jeg vil give dig helt ret i din 1. plads Smiley


1. Mystical Ninja : Starring Goemon

2. The legend of Zelda : Orcarina of time

3. Super Smash Bros.

4. Super Mario 64

5. James Bond 007: Goldeneye

6. The legend og Zelda : Majoras Mask

7. Perfect Dark

8. Mario Kart

9. Banjo-Kazooie

10. Jetforce Gemini


 Ed
Ed

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 28-04-2007 17:10

Benno skrev:
ødelægge dit emne, jeg beder dig om at stoppe bumb af gamle indlæg pga. der har ikke været nogen aktivitet i det, i de sidste mange måneder udover 1 x top10 og vores snak, men hvis det stod til dig burde jeg finde æld gamle emner og bump dem alle som jeg finder interresante..?


Det ville da være langt mere spam at oprette et helt nyt emne om det samme? Tråden er gammel ja, og???Smiley Der er kommet masser af nye medlemmer til siden da, og disse medlemmer ville nok aldrig opdage tråden hvis den ikke blev "bumpet" så kan ik se hvad dit problem er?? Nej, der har ikke været aktivitet i den i lang tid, men det kan der vel komme igen? Dette emne er da altid aktuelt


Strunge
Strunge

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#37 - Skrevet 28-04-2007 17:13

Emnet bliver da ikke specielt ødelagt af det, det bliver jo bare "Bumpet" på en anden måde, så nye tilkommere af siden får set den...
om så der står "Bump" eller "Off-Topic Snak" kan da være ligegyldigt...


Freffe
Freffe

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 28-04-2007 17:58 - Redigeret 04-05-2007 21:57

Jeg har ikke prøvet så mange n64-spil, men jeg kan da lige skrive dem jeg har prøvet i prioriteret rækkefølge:

1. Super Mario 64
Nok det eneste spil, der er oppe og nærme sig det antal timer, jeg har brugt på Pokémon Crystal. Det spil var fantastisk, ganske enkelt. Da jeg spillede det, ragede grafik mig en høstblomst, og jeg kunne ikke engelsk, så jeg spillede de samme stjerner om og om igen, og det blev aldrig kedeligt. Det var altid sjovt at surfe på Koopa Troopa-skjold, hoppe på Goombaer eller smadre, som jeg kaldte ham, Bombekongen (Big Bob-Omb ). (Måtte lave et mellemrum for at undgå en b))
Musikken var jo også herlig med melodier, jeg stadig nynner med på i dag.
Styringen var skøn. Jeg husker glæden ved at lave et enkelt hop, efterfulgt af endnu et, der fik Mario til at hoppe lidt højere, og som afslutning, en kolbøtte i luften. Ja, hopning var, for mit vedkommende, klart at foretrække, hvad enten det var for sjov, det skulle gå hurtigt, eller jeg skulle over noget. Men også de mange funktioner med hver knap, var utrolige. Det eneste dårlige med være kameraet... Det kunne godt nok drive mig til vanvid.
Med andre ord: Den bedste platformer nogensinde!

2. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Desværre har jeg først gennemført spillet for nylig, efter Twilight Princess var gennemført. Jeg begyndte dog inden det, og var vist nået til Fire Temple, da Wii'en og Twilight Princess røg med hjem. Men alligevel er det et storslået eventyr, fantastisk historie osv. Jeg forstår, hvorfor folk var så vilde med det, og stadig er. Problemet er bare, at da jeg spillede det, var grafikken naturligvis forældet, historien var ikke noget specielt for nutiden, og det hele føltes lidt som noget, jeg havde prøvet før, ligesom Twilight Princess gør for de fleste andre folk.
Men spillet var altså utroligt og fangede mig og var simpelthen et mesterværk, og derfor er det havnet her på en 2. plads.

3. Diddy Kong Racing
Ja, Mario Kart 64 ejer jeg på Virtual Console, og det er første gang jeg ejer det. Alligevel kan jeg ikke se, hvorfor det skulle være bedre end Diddy Kong Racing. Det spil giver dig jo mulighed for at køre, flyve OG sejle. Det er ren trippelkonfekt (Smiley). Men okay, det er vel bare en af de der, første-oplevelses-følelser + at Mario Kart 64's navn indikerer en hel del. I hvert fald har jeg spillet Diddy kon Racing i utrolig mange timer og nydt det hele tiden. Det havde egentlig også et ret fængende sound track.
Men som der også er blevet, om ikke andet, hentydet til før i denne tråd, var bosserne nogen gange for svære. Det var vist kun min stædighed og mangel på andre spil + lektier, der gjorde at jeg klarede den blæksprutte og den drage.
Jeg har aldrig fået klaret Wizpig. Ja, jeg troede faktisk kun, man kunne klare ham med en genvej eller lignende...

4. Mario Party
"Ren spilglæde", det er, hvad Mario Party er. Og her taler jeg om 1'eren, ikke 2'eren, 3'eren, eller nogle af de latterlige (undskyld hvis nogle bliver chokeret, fornærmet eller andet) efterfølgere til Game Cube. 1'eren var og er det bedste spil i serien, og min bedste ven, Togbis og jeg har kæmpet os igennem utallige 20 omgange med Mario, som mit valg og Luigi, som hans.

5. Pokémon Stadium 2
Et spil, der fulgte med min N64'er. I over et år havde jeg kun tre spil, Super Mario 64, Diddy kong Racing og dette. Det var faktisk utrolig morsomt at sætte modstanderen på very easy, hver halvleg på, jeg tror det var, 9 minutter, der var det højeste, og så løbe op og score 25 mål fra underlige vinkler. Også at lave sit eget hold med ens hund, der blev en langhåret, lille, mørk, mand, og pikachu, som en underlig kineser. Jeg har aldrig interesseret mig for fodbold, men det her var bare morsomt, på trods af kommentatorens ens replikker. Hvis bare jeg havde prøvet 8 spil til, til N64, havde det her nok ikke været på min top 10, men min indledning til denne kommentar forklarer nok, hvorfor det her spil er her.

6. International Super Star Soccer 64
Skægt spil, der kun er havnet her, fordi det var en ud af tre spil, som jeg havde i de første 2 år efter, jeg havde fået min N64. Men det var da også ret godt, og det at man kunne lave sine egne figurer, var helt fantastisk dengang. At se Pikachu som en lille kineser, eller ens sorte Labrador som en neger med lige lovlig meget ansigtsbehåring... det var sjovt.
Men når jeg så skulle prøve spil som Fifa på PS, var det utroligt underligt, for disse to spils styring minder egentlig ikke så meget om hinanden.
Jeg vil lige nævne, at jeg ikke er fodboldfan, men spillet har altså formået at underholde mig alligevel.

7. Charmeleon Twist 2
Har prøvet det en del, og det er da temmelig skægt, og giver mig en følelse af N64... Smiley Ja, det er underligt, men det er grafikken, universet, stemningen og sådan. Det virkede meget ens i alle spil, og giver mig et sjovt nostalgi flash back. Men spillet her er i hvert fald også ren hygge og ikke mere end det. Det er sjovt Smiley

8. Mario Kart 64
Det jeg har fået spillet af det på VC, har været temmelig godt, men jeg bryder mig ærlig talt ikke ret meget om styringen. Jeg synes man drejer lidt underligt og meget hurtigt. Ja, jeg tror bare ikke jeg har vendet mig til den styring efter at have spillet Mario Kart: Double Dash og DS. Og så bryder jeg mig slet ikke om personernes udseende. Jeg lægger generelt meget lidt vægt på grafik, men det der er jo helt.. sært Smiley De ligner små legetøjsfigurer, og er jo i 2D-grafik. HVORFOR, de har valgt at lave dem sådan, fatter jeg ikke. Jo, og så synes jeg også, at banerne er lidt for ensformige. Faktisk meget for ensformige. F.eks. Rainbow Road eller Wario Stadium. Man kører bare rundt og drejer, med få forhindringer undervejs.
Tjaa, det var nogle negative ord om spillet, og jeg er godt klar over, at der er mange, der er uenige. Det er heller ikke de store problemer, altså de ting jeg har nævnt, det virker bare ikke så godt sammenlignet med Diddy Kong Racing. Men som nævnt under Diddy Kong Racing: Navnet (figurerne) og tiden, og ingen tvivl om at Mario Kart 64 er et super godt spil.

9. Top Gear Rally
Ikke revolutionerende eller andet spil, bare et af de eneste jeg har prøvet og ejet. Jeg har kun spillet 2 baner, aner ikke om man kan vinde flere, men det vil jeg da tro. Men det var da meget sjovt at se en helikopter flyve forbi i replay... dengang, vel at mærke.

10. Super Smash Bros.
Også et spil jeg først har prøvet for nylig, og faktisk ikke ret meget. Det virker naturligvis lidt sølle i forhold til Melee, men med alle de timer jeg har spillet det, er det faktisk temmelig svært at finde den store underholdning i det gamle her. Stadig sjovt og skægt og hele baduljen, men ligesom med OoT/TP tilfældet, er her tale om en slags deja vu-oplevelse, som naturligvis ikke burde have fundet sted, hvis jeg havde startet med det første og dermed ikke havde byttet om på rækkefølgen. Det er for sent nu, og jeg ærger mig ærlig talt ikke.
Styringen i det her er lidt upræcis, synes jeg, og så er det, med et godt, jysk ord, træls, at man ikke kan hoppe på en knap, men skal trykke op.


Ja, det var min top 10, hvor næsten alle spil, jeg har prøvet på N64'en, er på, og siger derfor ikke så meget. Jeg har valgt den efter min interesse for spillet, da jeg prøvede det. Defor er mange af dem simpelthen bedømt på nostalgi, minder og glæden ved bare at trykke på en knap, da jeg var 6. Dog ér Super Mario 64 et af mine nuværende yndlingsspil, og OoT ligeså. Jeg håber at mine "små" kommentarer kan hjælpe lidt til noget indhold i dette indlæg Smiley


Mikkel Larsen
Mikkel Larsen

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#39 - Skrevet 28-04-2007 18:37

Jeg har ikke spillet så mange 64-spil, så det bliver en top 5.

1. Super Mario 64.

Et rigtig godt spil, der er det bedste spil jeg nogensinde har prøvet!

2. The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Det er godt, men ikke lige så godt som Mario!

3. Mario Kart 64

Rigtig godt racingspil!

4. Lylat Wars

Masser af action, det er Lylat Wars!

5. Goldeneye 007

Rigtig godt FPS!


Piske
Piske

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#40 - Skrevet 29-04-2007 14:17

1. Legend of Zelda: OoT
2. Mario Kart 64
3. Diddy Kong Racing
4. Goldeneye 007
5. Lylat Wars
6. Legend of Zelda: MM
7. Banjo Kazooie
8. Super Mario 64
9. Perfect Dark
10. Yoshi Story




DS-styrer
DS-styrer

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#41 - Skrevet 01-05-2007 18:51 - Redigeret 01-05-2007 18:53

1. Lylat Wars
2. Super Mario 64
3. Ocarina of time
4. Mario Tennis
5. F-zero X
6. Mario Kart 64
7. Super Smash Bros.
8. Majoras Mask
9. Donkey Kong 64
10. Kirbys crystal shards


UnestE
UnestE

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#42 - Skrevet 02-05-2007 11:00

1. Banjo Kazooie
2. Banjo Tooie
3. Zelda Ocarina of time
4. Marioparty 3
5. Donkey kong 64
6. Mariocart 64
7. Golden eye 007
8. Diddykong raceing
9. SuperSmashBrothers
10. Marioparty 2


AND
AND

563
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#43 - Skrevet 04-05-2007 21:31

Arh, der har vi vist en rigtig rare ware elskerSmiley jeg synes også at de er en af de bærende kræfter for Nintendo 64Smiley


Mecha_tails
Mecha_tails

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#44 - Skrevet 04-05-2007 21:39

1. Super Mario 64
2. Mystical ninja Starring Goemon
3. Banjo Kazooi
4. GoldenEye
5. Zelda OOT
6. Donkey Kong 64
7. Conker's Bad fur day
8. MegaMan
9. Mario Kart 64
10. Mario Tennis


AND
AND

563
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#45 - Skrevet 06-05-2007 14:15

Endnu en Mystical Ninja elskerSmiley I love it!