N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendos største fejl!

Tupiaz
Tupiaz

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 27-10-2007 03:42 - Redigeret 27-10-2007 04:08

Detter er i mangle på bedre overskift som ikke ville blive cuttet, en mere passene overskift ville nok være:
Hvad nu hvis nintendo havde brugt cd'er i stedet for cardige til deres N64.

Da nintendo lancere deres N64 valgte de i frygt for priat kopering valgte Nintendo at bruge cardige. Et produkt som er langt svære og dyrer at producere til end cd mediet. Dette havde faktisk flere konsekvenser for nintendo, og som stadig påvirker konsollen den da i dag, de mistet en titel, mange spil producenter ville give deres hjøre arm for at have produceret, nemlig final fantasy serien, den har siden 7'eren ligget hos sony (på nær lidt spin off).
Der må være flere personer hos nintendo som virkelig må rive sig i håret over dette en gang imellem, der kan næppe være tvivl om at final fantasy 7 var med til at lange en hel del ps over disken (især i japan), og at N64 og GC have været langt større succeser hvis de havde haft final fantasy, nogle vil måske sige nårh ja, og hvad så der kom en masse andre gode titler til n64 og gamecuben. Men havde N64 og gamecuben tjent mere end de gjorde, var der sikkert komme langt flere titler fra nintendo selv, men ikke mindst andre spil firmaer, da det ville være lukrativt at sælge til en konsol som har solgt 100 mio (fiktivt tal, tage uden nogen form for formel) istedet for lidt over 20 mio (som gc solgte).
Derudover var Sqaure ikke de eneste som droppede/udksudte projekter til andre formater. Capom udskudte bl.a. en resident evil titel til GC, og uden at vide det, vil jeg tro der findes andre spil som har lidt samme skæben.
Derudover er det ikke nævnt at nintendo kunne havde produceretbilligere spil ved hjælp af cd mediet og dermed højt sandsynligt havde solgt mere på alle deres titler.

CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 29-10-2007 19:03

så vidt jeg husker havde nintendo og sony en aftale om deres CD drev. men så gik nintendo i hemmelighed over til phillips og fik dem til at arbejde på et. og så til en stor convention. (måske E3. kan ikke huske) fortalte sony så om deres samarbejde med nintendo og deres CD drev. og så lige bagefter sagde nintendo at de ikke arbejdede med sony men med Phillips. så Sony blev helt til grin. De havde tidligere tænkt på at lave en Spil system men droppede det. men nu var det jo også lidt hævn så vidt jeg har hørt. så de arbejdede videre på det og udgav den så i 94.

Da Nintendo så droppede arbejdet med Phillips havde Phillips en kontrakt der gav dem lov til at bruge nogle Nintendo licenser til deres spil hvilket blev til de nok værste zelda spil i hele verden.
de udkom på Phillips CD-i som næsten ingen ejede og det var nogle meget lav budget russere der lavede det.
de lavede også spillet: hotel mario som vidst skulle være ligeså skidt

så hva nintendo fik ud af det hele var deres støste konkurrent og en vandalisering af deres fantastiske 2 titler.

Segas mange Add ons floppede jo også totalt. men de skabte i det mindste ikke nogle konkurrenter af det.Smiley

ret mig endelig hvis noget jeg siger er ukorrekt


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 29-10-2007 19:56 - Redigeret 29-10-2007 19:56

Lyder rigtig nok lige ud over en ting.. Efter hvad jeg har læst så var Sony's øverste boss meget imod konsoller i starten men da nintendo så stak dem i ryggen ville han ikke finde sig i det og gik med på at lave en konsol.


Tupiaz
Tupiaz

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 29-10-2007 19:58

Det er korrekt kan bare ikke se hvad det har med nintendos valg af cardige at gøre.

Derudover var segas addons med til at dræbe dem og slå dem helt ud af hardware industrien. Kunder følte sig ikke sikre på at saturn og dreamcast var bare dygtige og turde derfor ikke købe produkterne, da de var bange for nye addons. Samtidigtet havde en del større firmaer mistet troen på sega, og understøttede ikke dreamcast.


CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 29-10-2007 20:46

Hyuuga skrev:
Lyder rigtig nok lige ud over en ting.. Efter hvad jeg har læst så var Sony's øverste boss meget imod konsoller i starten men da nintendo så stak dem i ryggen ville han ikke finde sig i det og gik med på at lave en konsol.



ville jeg også ha sagt men syntes det ville være for meget tekst i én kommentar Smiley hehe. men du har helt ret. sony har lidt samurai ære
men meget vildt at de med den indstilling og nærmest med hævn som motiv kune stable alt det op de har


Tupiaz
Tupiaz

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 29-10-2007 21:39

Nu skal man ikke glemme at ms og sony har langt flere penge end hvad nintendo har. Nintendo tjener ikke penge andre steder end på deres gaming industri, og har derfor ikke råd til (eller nintendo er ihvertfald så konsvertive) at de ikke sælger konsoller med tab, hvilket også er grunden til wii har det grafiske niveau den har. Nitendo erkendte at de måtte sælge en billig konsol, som så gik andre veje end de to andre.


Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 29-10-2007 23:43 - Redigeret 29-10-2007 23:45

En anden af big N's største fejl er klart efter min mening at de har valgt at ignorere hvad mange af deres målgruppe har ønsket (her tænker jeg allermest på Gamecuben), der findes naturligvis Nintendo fanboysene som os der er herinde på det her forum som elsker alt hvad der hedder mario, zelda, metroid odv og forstår hvad det er der gør de spil nintendo udgiver noget helt specielt...

MEN bor man udenfor Japan og omegn skal der mere til og der har Nintendo været for ... hmm... ved ikke om arrogant er ordet eller også har de ikke undersøgt deres konsumentmarked godt nok efter min mening.

For Gamecuben gjorde ikke noget for at få nye folk med over på konsollen... vi andre som har kendt nintendo i lang tid hoppede jo med men det er ikke nok når der er 2 store konkurrenter som XBOX og PS2. Der var ingen fede kampspil (ud over soul calibur 2 som jo også kom til de 2 andre alligevel) ingen nævneværdige racere (ikke sammenlignet med fx GT osv), RPG området var også ret svagt i hvert fald de første 2 år og hvad angår blod og vold spil så manglede det også her.

Jeg ved godt at Nintendo går ind for familie spil og ønsker et "pænt" image... men det er jo ikke det de unge i mainstream/aka MTV kulturen vil ha' og vi kan jo godt blive enige om at disse udgør en væsentlig del af markedet!

Jeg har altid ment det findes 2 slags gamere... dem som forstår Nintendo og dem der ikke gør! Der findes dem der stadig har det indre barn gemt inde i sig og som stadig kan befinde sig i en anden verden også selvom man er blevet voksen (i hvert fald på sygesikringsbeviset hehe) dem som ikke har behov for at skabe sig hvis tingene bliver for "nuttede" og som syntes det er fedt at samle 3 gode venner og spille sammen i stuen hvor man rent faktisk kan se hinanden øje til øje. Jeg hører selv mest til denne gruppe men sandheden er jo nok at det ikke udgør så stor en del af markedet at Nintendo kan tillade sig kun at satse på dem/os.

Nu gider jeg ikke til at opremse hvor godt de har gjort det med Wii'en men denne gang har de ramt markedet MEGET bedre for at sige det mildt, den er cool, nyskabende, der er spil for alle og deres egne spil ser ud til at blive de bedste nogensinde... all hail big N!

(okay ser ud til dette nærmest blev en artikel til sidst... men mit budskab var med kortere ord: "Nintedos største fejl var at deres markedssyn var for snævert!" )

PS gider ikke rette stavefejl skal til og i seng kan jeg mærke bear with me Smiley



CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 30-10-2007 00:32

en ting jeg ikke fatter bare for at nævne det er også hvorfor at nintendo ikke har udgivet et ordenligt pokemon spil til konsol. pokemon stadium var jo godt da det var det første. men 2 af samme skuffe er lidt trivielt. og deres konsol RPG var da helt til grin efter min mening. XD var jo en ren kopi af det første og det fatter jeg virkelig ikke at man kan bilde sig ind overfor fans.
hvorfor laver de dog ikke et ordenligt RPG som på det bærebare market. med mere dynamik og tempo. og meget gerne online

for lige at nævne en anden af nintendos fejl: hvorfor skal alt online fungere med friends codes. ja fint så kan man spille mod venner. men altsååå.. hvis man nu ikke har nogle lige på hånden er det jo lidt svært at stifte bekendskaber. på XBL er det at spille mod venner da bare en lille ting. men hvorfor skal der være så meget børnelås på Wii. DSen gør det jo kun sjældent.
når jeg spiller halo 3 kan jeg se at der er over 100.000 der spiller det og jeg skal så bare finde nogle at game med. men det er lidt sværere med Wii. vil føle det nedderen i SSBB hvis jeg skal fumle med FC for at få en match igang. det virker bare så unødvendigt.

ja nu blev det vidst en lidt længere klagesang. men fatter virkelig hat af de der friend codesSmiley


Tupiaz
Tupiaz

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 30-10-2007 06:09

#Gradius

Må indrømme jeg hører til begge katogorier, og skal derfor ogsåhave en wii til at give mig "disney" spillene. Ikke at der er disideret disney spil, men de fanger det disney står (eller ihvertfald stod for) kvalitets tegne film (selv når det dreje sig om 5-10 min tegne film eller 30 mins filmene, idag er det kvalitets stempelt dog pakket ned i skuffen fra min side af). Det er et univers som både kan tiltale børn og voksne. Derudover skal man nok kigge længe efter flere spil ala manhunt (metroid prime er vist det tætteste man kommer der), dem kommer nintendo nok ikke til at producere mange af, hvis overhovedet nogle, og de kan kun få dem som vil komme til ps2, da dem som vil komme til ps3 og xbox nok vil kræve for meget nedgradering i grafik til at mange firmaer vil koncentere sig om det. Nintendo er ved at tø mere op for at kunne give voldelige spil, men vil stadig holde sig til at være børnevenlige, dette ses også med deres tåbelig FC's som er til mere besvær. Når nu at konsollerne endelig er ved at være ordnelige online (man har kunnet spille online på konsoler, med på snes og og genises, dog kræve det add on, og var ikke særlig udbredt), hvor man kan møde andre over konsollen, er det som om at nintendo som ellers er yderst revultionerne stadig er en generation bagefter. efter min mening giver xbox live stadig langt det bedste online service på papiret og efter hvad jeg har hørt, har personligt kun prøvet xbox live. Har været online med min ds, men da jeg ingen FC's havde, kunne jeg lige som godt stoppe med at spille AC:WW online.