Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Priser.....?

SNES
SNES

339
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

Skrevet 19-12-2010 01:20 - Redigeret 19-12-2010 01:21

Hey....

Jeg er godt igang med at udvide min samling af SNES spil, men synes at støde hovedet mod muren gang på gang i min søgen, da folk har meget delte meninger om hvad deres gamle guld/lor.. er værd.

Må tilstå at jeg har store problemer med at "vurdere" et spils værdi, da jeg personligt ikke mener at super mario world er mere værd end en hund, max, for at give et eksempel. (Der bliver refereret til spil uden kasse eller manual).

Mange folk bruger følgende argument for at tage overpris; "jamen det er det mest efterspurgte" - men det er sku også et af de spil der oftets ses til salg og med god grund, alle der ejede SNES systemt i fordums tid havde en kopi af super mario world, og mange andre populære titler.

Jeg har haft marketing på ingeniørhøjskolen, ved godt hvordan udbud og efterspørgsel hænger sammen, men synes ofte det grænser sig til en grotesk overdrivelse af denne model.

Med andre ord, jeg vil meget gerne høre jeres mening om de priser der bliver lagt for dagen? Og hvad i mener er rimeligt og hvad der er bondefangeri?

Og hvis der skulle være en eller flere der er så velbevandret i denne verden at de ligefrem kan lave en lille liste over prisintervaller, så ville det være en god hjælp.

På forhånd tak. Beklager hvis tonen er en smule grov, men er også et ret stort irritationsmoment.



    Obuni
    Obuni

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 19-12-2010 11:36

    Hej SNES,

    Jeg er ikke pro på brugtmarkedet, men jeg har med årene lavet nogle enkle regler eller rettesnore for mig selv, som jeg synes virker ganske fint. (for mig i hvert fald).

    Det ER supersvært at sætte en pris på hvad brugte ting er værd, med mindre der ligefrem findes bøger, som for eksempel med mønter hvor man kan slå op og finde præcis årgang og aktuel værdi.

    Det gør det jo også sværere i det, at dem der sælger ud af deres brugte ting, normalt er glade amatører som bare gerne vil have mest muligt for det de skal af med og ikke har mulighed for at vurdere den reelle værdi.

    Nå men til min egen rettesnor. Jeg går lidt efter hvad jeg selv føler er en pris jeg kan stå inde for, når jeg skal købe noget. Jeg er fuldstændig ligeglad med hvad sælger har givet for den aktuelle ting. Så længe jeg ikke føler mig snydt, så har jeg givet den rette pris.

    Den anden vej når jeg skal sælge, som for eksempel mine konsoller jeg har til salg nu på www.obuni.dk/konsolspil (ja det var en skamløs reklame! Smiley) ) der undersøger jeg markedet rundt omkring på de forskellige salgsfora og lægger mig så som jeg føler passende i forhold til de priser.

    Det er vigtigt for mig at finde et reelt prisleje jeg kan stå inde for, både overfor mig selv og køber og er det ikke muligt må det så blive på hylden til prisniveauet ændrer sig i den rigtige retning.

    Så for at gøre en lang historie kort, så vil jeg råde dig til at finde en pris du vil give hvor du føler dig tilfreds efterfølgende og så afvente at du finder den til den pris. Begynd eventuelt at støvsuge loppemarkeder hvis du ikke allerede gør det, der bliver man ofte positivt overrasket synes jeg.

    Men tænk også over at hvis du for eksempel har et maks. på 100 kroner og dem der har spillet vil have 140 kroner og ikke vil rykke sig. Hvad er så vigtigst? De 40 kroner eller glæden ved at have spillet på hylden og kunne spille det.

    Håber du kan bruge det og så ellers held og lykke med udvidelsen af din samling Smiley)

    Med venlig hilsen

    Tommy