N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Retrospil mange år efter udgivelsen

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 07-04-2012 22:16

Mange ældre spil lever jo højt på de nostalgiske minder folk har om dem fra deres barndom. Jeg synes derfor det er ret interessant at høre folks meninger om spil uden denne nostalgi - altså højt prisede ældre spil som man først har spillet for nyligt.

Det er jo blevet nemmere end nogensinde før med GoG.Com og Virtual Console. Personligt prøvede jeg Gunstar Heroes for første gang på Virtual Console og jeg var fanget af det lige fra starten af, jeg synes virkelig det er et genialt spil.

Desuden ser jeg frem til at få en førstegangsoplevelse med både Super Mario RPG, Chrono Trigger og Monkey Island serien. Jeg har ret store forventninger til dem, tør jeg godt sige! Smiley

    stelzig
    stelzig

    4775
    Online
    Level: 24 (Whomp)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 08-04-2012 00:09 - Redigeret 08-04-2012 00:12

    Gunstar heroes har jeg spillet lidt i multiplayer og synes også at det er ganske ok. Super mario RPG gik jeg død i... Så imo ikke særlig godt Smiley

    Er lidt træt så orker ikke lige at tænke så meget over gamle spil lige nu, men ellers prøvede jeg også først de gamle megaman spil efter jeg fik spillet megaman 9 og 10 og de holder helt bestemt. Umiddelbart meget bedre end noget andet man kunne få til NES. Smiley

    Edit: Købte chrono trigger til DS sidste år. Helt sikkert også ret godt stadigvæk. DS-udgavens brug af touch-screen for mindre clutter på spilskærmen er desuden en nice forbedring her (spillet giver mulighed for classic setup og det nye er klart bedre imo Smiley)


    L3G3ND
    L3G3ND

    6
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 08-04-2012 00:22 - Redigeret 08-04-2012 00:27

    stelzig skrev:

    Edit: Købte chrono trigger til DS sidste år. Helt sikkert også ret godt stadigvæk. DS-udgavens brug af touch-screen for mindre clutter på spilskærmen er desuden en nice forbedring her (spillet giver mulighed for classic setup og det nye er klart bedre imo Smiley)


    This!

    Som Nintendo Ambassador fik jeg 20 gratis NES- og GBA-spil, og jeg må sige at de fleste stadig ikke har vækket min interesse. De fleste NES-spil var enten for primitive eller svære til at fange mig i længere tid. Specielt The Legend of Zelda var jeg skuffet over. Det eneste rigtigt gode var Super Mario Bros., som stadig holder den dag i dag Smiley GBA-titlerne virker generelt mere tiltalende, men har ikke lige haft lyst til at prøve dem alle endnu. Jeg har mest spillet Mario Kart: Super Circuit og Wario Ware, Inc., og dem er jeg ret glad for.


    Peblisko
    Peblisko

    58
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 08-04-2012 01:06

    ^Kan varmt anbefale at få prøvet Fire Emblem og se om du bliver bidt af det. Jeg har desuden skrevet en anmeldelse her i anledningen - fordi jeg troede det var tilgængeligt for alle 3DS ejere med penge.


    L3G3ND
    L3G3ND

    6
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 08-04-2012 02:08

    ^Jeg har spillet starten af Fire Emblem, og det virkede da lovende. Må lige tage mig sammen og få spillet videre Smiley


    Optimus Prime
    Optimus Prime

    9
    Offline
    Level: 8 (Pirahna Plant)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 08-04-2012 10:18

    Jeg spillede rigtig meget Double Dragon på NES'en i sin tid og da GameBoy spillet Double Dragon kom på Virtual Console, tænkte jeg at det må jeg da prøve!
    Men hold da op hvor virker det bare ikke som GB spil og jeg er rigtig glad for at jeg ikke brugte mange penge på spillet dengang det kom til GameBoyen!


    Neffets
    Neffets

    68
    Offline
    Level: 15 (Geega)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 08-04-2012 10:39

    Jeg spillede Chrono Trigger første gang for ca. 10 år siden, men nåede kun et par timer ind i spillet da jeg stoppede (af årsager jeg ikke husker). For ca. 3 uger siden satte jeg mig for at spille det igen, og jeg må sige jeg er med på hypen om, at det er et af de bedste spil lavet til Super Nintendoen. Jeg er stor fan af 2D RPG og jeg elsker i forvejen konceptet om tidsrejser, så det gør det endnu bedre for mig.

    Jeg gennemførte i øvrigt Zelda ALttP for første gang i sidste måned. Jeg har spillet det rigtig meget i 90'erne og lidt da GBA-versionen kom - men jeg fik det aldrig gennemført. Det var en klasse-følelse da det endeligt blev gjort Smiley