Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

kærste??

gannondorf
gannondorf

30
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

Skrevet 14-07-2012 15:06

har i kærste hvis ja eller nej

har ik en men søger.

fortæl mig hvad i kan li ved at ha en kærste eller ikke ha en? og er i mest til dreng eller piger?

BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 15-07-2012 00:06

Nintendo er gået nedenom og hjem. Der er ikke nogen Nintendo-relaterede tråde der er værd at skrive.


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 15-07-2012 00:18

Hej Oskar.


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 15-07-2012 02:00

Enig med Legend.

Den her tråd er tydeligvis lavet (af Alex?) som en kommentar til alle de såkaldte lol-tråde. Hvis lol-trådene er populære, så udtrykker de vel hvad der er interesse for i communitiet. Hvis ikke der er nok Nintendo-snak, så er det communitiets egen skyld.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 15-07-2012 08:58

Jeg kan nu heller ikke se pointen i at kritisere denne type emner gang på gang. Jeg har gået lidt og tænkt over hvad det er for nogle indlæg I kalder lol-indlæg, men det er åbenbart bare ting der hører til i off-topic. Så lav enten nogle Nintendo-tråde selv eller lad i det mindste dem der godt kan lide at skrive i disse lol-tråde gøre det uden at skulle blive kritiseret for det. Nintendo er et community og jeg ser ingen grund til hvorfor man skal holde sig udelukkende at snakke Nintendo-relaterede emner.

Uanset om denne tråd er ment i alvor eller alvor, synes jeg faktisk også det er et relevant/interessant emne, så tilbage til emnet.

Jeg har ikke en kæreste, men har efterhånden haft et par stykker. Jeg er til piger og jeg føler helt sikkert det er min egen skyld at jeg ikke har en kæreste. Jeg har tidligere været af tankegangen at hvis nogen ville være kæreste med mig, så ville jeg hellere afprøve det og se om det virkede end jeg ville gå og teoretisk set overveje det i flere måneder. Derfor slog jeg også op - ikke når det gik dårligt - men så snart jeg vidste for mig selv med sikkerhed at dette ikke var pigen jeg skulle ende op sammen med.

Dette er både fordi jeg lidt tror på den perfekte kæreste, hvor jeg ikke bryder mig om tanken om at skulle have kæreste på bare for at have det (trykhedsargumentet) idet jeg møder den perfekte pige, for så enten ikke at skulle kunne være sammen med den perfekte pige, eller at skulle slå op med min kæreste pga en anden. Desuden er jeg kun meget lidt i behov for søvn og nyder generelt virkelig at være single, så hvis jeg ikke mener der er hold i et forhold så er jeg single og nyder det.

Jeg vil bestemt gerne ende op sammen med en, som jeg kan dele mit liv med, men det haster ikke Smiley


AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 15-07-2012 09:24 - Redigeret 15-07-2012 09:25

Jeg tror nu at det er lidt en balancegang. Off topic-emner er jo fine nok, men det er klart, at de nogle gange godt kan blive lidt for søgte.

Sådan noget som "Kan du godt lide fisk?" eller "Hvilken farve er din ynglingsfarve?" (så vidt jeg ved fiktive emner, for ikke at støde nogen) er jo ikke emner der lægger op til særlig meget diskussion. Og hvis der ikke er nogen der gider at diskutere indholdet af emnerne, så bør man vel som emne-opretter, være bevidst om at når der ikke er nogen der svarer, så er der nok ikke stemning for denne slags emner. Og lade være med at lave lignende efterfølgende.

Galactico skrev:
Alexander is no longer here Smiley



Smiley Ved du hvorfor, Gala...?


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 15-07-2012 11:57

Jep nemlig, hvis man starter et emne er det vel fordi man synes sådan en diskussion kunne være interessant at høre de andres meninger om. Hvis der så ikke er nogen der svarer er det nok fordi det ikke er et emne andre gider at snakke om, og så ved man det til en anden gang. Det jeg er imod er at 80% af svarene bliver kritik af et emne, så snart det bliver oprettet, nogle gange bare fordi det ikke handler om Nintendo, det giver ikke just (især nye) folk lyst til at prøve at starte diskussioner op herinde.

Selv om OP er meget kortfattet ser jeg dog et stort skel mellem de to fiktive emner du nævner og dette, der er faktisk kød på det her emne.


AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 15-07-2012 13:04

Grunden til at jeg nævner fiktive emner, er netop for at undgå at nogen skal føle sig ramt. Deraf ligger jo også implicit, at jeg ikke forholder mig til dette emne, men derimod udelukkende reagerer på den igangværende debat.


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 15-07-2012 21:57

Jeg brugte den første halvdel af min gymnasietid med at søge en kæreste, netop som Bo siger, efter trykhedsargumentet, fordi jeg synes det signalerede status at have en kæreste og fordi jeg troede det ville give mig mere selvtillid; så i lang tid stressede jeg nærmest over, at jeg ikke kunne finde en oplagt kandidat som kæreste, og derfor begyndte jeg at få lavere selvværd, for når jeg syntes, jeg havde prøvet så mange gange forgæves, så måtte det vel være mig, der var noget galt med?

Jeg er nogenlunde faldet til ro over det nu; jeg prøver at gå mere efter impulser, når det kommer til piger, i højere grad end at analysere dem som kærestepotentiale. Jeg tænker stadig, at det kunne være rart med en fast partner og håber det vil ske en dag, men jeg har lært, at jeg skal passe på med at forelske mig i tanken om en kæreste og i stedet forelske mig i en person; lade forelskelsen komme af sig selv i stedet for at søge den på forhånd. Personen først, så forelskelsen; og ikke være forelsket og gå at lede efter en pige at placere på et tomt podie.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 29-07-2012 11:36

Jeg tænkte lige på, i den perfekte verden, hvor meget gamer ville din kæreste så være? Spille for sig selv? Spille med dig? Slet ikke spille? Uddyb gerne.. Smiley


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 29-07-2012 12:08

Kærste? Den Pokémon har jeg ikke hørt om.


JOEP
JOEP

74283
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 29-07-2012 13:00

Min kæreste bad mig engang om at spille Assassin's Creed, fordi hun godt kunne lide at kigge på. Det er ideelt.


gumphfy
gumphfy

0
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 29-07-2012 13:22

Min ex-kæreste og jeg kunne sagtens sidde i sofaen en hel weekend og bare spille diverse spil. På den måde passede vi godt sammen.

Min nuværrende kæreste er ikke så meget til gaming, hun er også noget yngre end jeg er. Men det passer mig fint, da det er lidt et lang-distance forhold. Så kan jeg game når jeg vil, og lave alt muligt andet når vi så ses.


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 29-07-2012 13:35

Før i tiden var gaming en så stor del af min identitet, at jeg ikke kunne forestille mig selv være sammen med nogen der ikke gamede. Jeg har det anderledes nu. Jeg foretrækker ofte non "gamer girls", ikke på grund af gamingen selv, men på grund af nogle af de ting det kan medføre.

Eksempelvis føler jeg at der er en tendens blandt nogle piger til at bruge gamingen til at søge opmærksomhed, hvilket jeg føler er uærligt og ikke attraktivt. Det kan også medføre en grad af selvforsømmelse, som heller ikke er noget jeg ville værdsætte.

Hvis jeg møder en cool pige som tilfældigvis gamer fordi hun er glad for det, ville jeg være helt tilfreds. Det er imidlertid ikke ét af mine mål at jeg skal lege gamer-buddies med en potentiel kæreste.


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 29-07-2012 18:16

Ligesom med alle fællesinteresser, ville det uden tvivl være en fordel hvis vi begge var oprigtigt interesserede i gaming, da vi altid ville have noget at snakke om og den slags fællesinteresser tror jeg hjælper på det åndelige bånd. Men det er klart, hvis jeg derudover ikke rigtig var tiltrukket af hende, så ville hun bare være en gamer-ven, der tilfældigvis var pige.