Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Live events som ikke er N-club Live

Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

Skrevet 27-04-2010 19:29 - Redigeret 27-04-2010 19:29

Hej med jer!

Der er en ting, jeg har undret mig over. Med det omtalte lavere aktivitetsniveau er det nok ikke så underligt, at der ikke er så meget interesse for Nintendo-relaterede arrangementer. N-club Live har dog stadigvæk formået at opnå et ganske højt deltagerantal (jeg mener at det var over 50), så et eller andet må de jo gøre rigtigt Smiley

Andre arrangementer som Nintendo Maraton og Munck's House of Gaming (altså dem der stadig har opslag i arrangementforummet) har ikke mødt den helt store opbakning fra brugere her indefra (godt nok er MHoG ikke et decideret Nintendo-arrangement, men det har da sine rødder i N-clubs community), selvom de tilbyder en lignende hyggelig atmosfære og faktisk ikke er mindre professionelt sat sammen end Live. Jeg vil derfor gerne høre N-club communitiets mening om emnet.

Hvad skal der til, før man gider at tage med til et spillearrangement? Skal der reklameres med det på forsiden? Skal man kunne vinde en masse præmier? Har folk ikke tid/råd til at tage med til mere end ét spillearrangement om året? Må der ikke være for meget "hvid t-shirt, chips og cola" over det? Gider de bare ikke mere?
(I sidstnævnte tilfælde hænger det måske sammen med, at der ikke rigtigt er et Nintendo-community længere).

Lad mig høre Smiley

?
??
N-OWNER
N-OWNER

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 27-04-2010 23:12

Jeg har faktisk tit selv tænkt på at arrangere noget. Med MHOG på Djævleøen, mangler der lidt noget i Jylland. Problemet for mig er, at jeg íkke er til Brawl, MK Wii og lignende. Synes især MK Wii er et utrolig dårligt spil i MK serien. Det virker lidt som om jeg er en af de eneste på dette forum, som sætter pris på NES, SNES og N64... Hvis der var nogen flere folk der var klar på noget Banjo Kazooie, Donkey Kong Country, Exite Bike eller lignende, tror jeg at jeg ville invitere til et lille arrangement her i Viborg...


Phazyck
Phazyck

20
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 27-04-2010 23:13

Hver gang der har været en omgang MHoG har der altid været noget der kom i vejen for mig... Smiley


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 27-04-2010 23:20

N-OWNER skrev:
Jeg har faktisk tit selv tænkt på at arrangere noget. Med MHOG på Djævleøen, mangler der lidt noget i Jylland. Problemet for mig er, at jeg íkke er til Brawl, MK Wii og lignende. Synes især MK Wii er et utrolig dårligt spil i MK serien. Det virker lidt som om jeg er en af de eneste på dette forum, som sætter pris på NES, SNES og N64... Hvis der var nogen flere folk der var klar på noget Banjo Kazooie, Donkey Kong Country, Exite Bike eller lignende, tror jeg at jeg ville invitere til et lille arrangement her i Viborg...


Jeg tror bestemt ikke, du er den eneste Smiley
Til MHoG spilles der meget andet end Wii, eller Nintendo for den sags skyld. Personligt er jeg også ret vild med N64.


N-OWNER
N-OWNER

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 27-04-2010 23:33

Det er måske også en overdrivelse fra min side... Men ja, kunne være fedt med noget træf her på Jylland...


stelzig
stelzig

4720
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 27-04-2010 23:58 - Redigeret 28-04-2010 00:05

'Noes skrev:
Vil gerne med til MHOG men igen det er rejsen der er sucky, når teleporterne kommer i hvert hjem er jeg med Smiley


Kan anbefale at rejse sammen med andre/prøve at springe på samme tog som andre.
Kan også anbefale at tage håndholdte konsoller med. Og måske endda en skærm til din wii eller anden konsol. Har selv anskaffet mig sidstnævnte til når jeg tager til smash-arrangementer. Den kører godt nok kun 50hz ordentligt, men det er ok. Så længe der ikke spilles melee.

Tror stort set altid at de konsoller bliver fundet frem til sådanne arrangementer N-OWNER. Måske ikke som det eneste og ofte som en lille sideting som folk ikke bruger det meste af tiden på, men det bliver da spillet.

Forstår dog godt hvad du mener. Jeg vil heller ikke være lige så interesseret hvis jeg ved jeg er den eneste smasher der kommer til et arrangement.

Og ja mariokart wii er et ret dårligt mariokart og helt sikkert ikke det mariokart jeg ville vælge offline... Brawl er også dårligt i forhold til melee. 64 er nok nogenlunde det samme, men jeg tror også jeg ville have det sjovere med smash64 end brawl hvis jeg satte mig ordentligt ind i spillet.


InkosiDeVinyl
InkosiDeVinyl

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 28-04-2010 00:05

Til N-OWNER: Jeg er kæmpe fan a N64 og er samler. Primært SM64, MK64, Banjo Kazooie, DK64, Smash Brothers, Goldeneye, Perfect Dark.. Jeg arrangere en Goldeneye tunering i Vejle hvis du skulle have interesse for det (Check det andet forum)


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 28-04-2010 00:25 - Redigeret 28-04-2010 00:27

N-OWNER skrev:Det virker lidt som om jeg er en af de eneste på dette forum, som sætter pris på NES, SNES og N64.



Rolig nu! Jeg kan fortælle dig at der til de fleste smash-arrangementer bliver spillet mindst 35 runders Mario Party (2 eller 3, de bedste spil i serien). Jeg har bare ikke den store lyst til at spille singleplayer spil som Banjo / Kazooie til et live event hvor jeg betaler mange penge for at deltage (=

Med det sagt er det heller ikke udelukket at gøre det hvis man har lyst. Jeg ved at der til NM5 var en større gruppe mennesker der sad og spillede Mario 64, samt Pokémon Puzzle League og andet lir. Specielt til NM, der ikke er et rendyrket smash-event er en god mulighed for at få spillet en masse Nintendo, helt generelt.


Monzii
Monzii

16
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 28-04-2010 01:37

Jeg var altså kun en lille pige på 11, da jeg første gang tog alene til et Live-arrangement (sammen med min 9 årige kusine, dog - men uden forældre eller nogen andre vi kendte) XD
Jeg savner rigtig meget flere små events, som ikke er N-club Live!!
Det jeg f.eks. elsker ved MHoG er, at man føler sig så fri. Det at vi ikke er så mange mennesker gør (synes jeg i hvert fald), at vi hurtigt lærer hinanden bedre at kende. Sidste gang lavede vi en masse andet end kun at spille på konsoller, vi fik snakket rigtig meget sammen! Der var også kun én konkurrence, og det var en Captain N hurtigt stablede på benene - præmien var et lille Mario påskeæg, så det var ikke fordi man sigtede efter at vinde præmien. Vi sad alle rundt om skærmen og hjalp og støttede hinanden med konkurrencen, faktisk. Var ret sjovt! Smiley (Konkurrencen gik ud på, hvem der kunne komme længst i Battle Kid, et spil ingen af os havde prøvet før.)

Folk er jo forskellige, men jeg elsker at sidde oppe 3 dage i træk og game, overlevende på sodavand og klamme energidrinks. Jeg behøver hverken store konkurrencer med fede præmier - og jeg behøver heller ikke rene, hvide T-shirts - men folk må godt lære at bruge deodorant til sådanne arrangementer. XD

Kunne jo være fedt for dem i Jylland, at en eller flere tog initiativet til at holde et mindre arrangement, ligesom Munck gør.

Var også rigtig fedt til sidste MHoG, hvor jeg havde besluttet mig for, at skulle gennemføre Luigi's Mansion med Captain N en af nætterne - og at vi så var en del der faktisk sad sammen og kunne hygge os med spillet, mens vi snakkede om alverdens ting og sager :3 (beceeeel..)

Kan kun opfordre folk til at begynde at deltage i flere af disse arrangementer, det er så hyggeligt.


Nome®
Nome®

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 28-04-2010 15:09

Stelzig@ Link er jo broken i SSB64 L-canel FTW!


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 28-04-2010 15:26

Ja Nome, og robotten er også rigtig god!!!!!

Synes det er sejt nok, at spille single player, men det bare ikke så fet, når man kan bruge tiden på at spille nogle gode multiplayerspil. Live events jo primært til for det sociale. Selvom det var ret sjovt at se Ghozt spille Tales til det første CGC.


stelzig
stelzig

4720
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 28-04-2010 16:47 - Redigeret 28-04-2010 16:48

Alle er jo broken i ssb64.

Nick: Det bedste single player ever var da ørnen spillede resident evil med Jonas til "Hey" Smiley


Dew
Dew

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 28-04-2010 17:20

Ah ja, teleporterende zombies over det hele Smiley


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 28-04-2010 17:21

Well for er det en blanding af tid og sted.

Efter selv at have lavet 3 N-club live arrangemeneter gad jeg et eller andet sted godt, at kunne dukke op som deltager og nyde en Nintendo weekend.

Det er dog heller ingen hemmelighed at jeg ikke er 15 eller 20 år længere, så for mig ville det været sjovest, hvis aldersgruppen var mere spredt idag som den f.eks var ved live 4 (eller var det 3'eren?) hvor vi havde omkring 65-70 mennesker samlet der havde en alder fra 9 til 35 år. det synes jeg var rigtig fedt.

Så jo jeg kunne godt finde på at dukke op og gør det stensikkert også på et tidspunkt, men for mig handler det idag mest råhygge idag da jeg ikke har tid til at spille så meget og derfor næppe ville nå mange finaler Smiley

Men kommer det rette arrangement, så skriv endelig om det. Bare sørg for at at dem der skal tilmelde sig, på forhånd ved nøjagtig hvad meningen er med arrangementet Smiley


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 29-04-2010 00:34

Nu deltager jeg jo selv til Nintendo Maraton (naturligvis), men jeg er oså lidt ked af, at jeg ikke har været til et MHoG endnu. Satser stærkt på, at komme til det næste! Smiley

Jeg kan da forresten også nævne CGC. Selvom det primært er/har været et smasharrangement, så skyldes det, at det primært har været smashere, der er troppet op xD

Men til CGC4, der forløber over en del dage, vil der også blive spilelt andre ting. Så jeg synes ikke, at folk skal holde sig væk af den grund - det er altid spas!

Turneringer er jo aldrig en nødvendighed, hvis ikke man gider dem Smiley