Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Helt ærligt - Er Wii U en fiasko?

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 31-07-2013 09:36

Længe har folk overalt på nettet snakket om dommedagsprofetier for Nintendo da Wii U ikke klarede sig så godt som mange håbede. Det er dog ret tydeligt at lige meget hvor skidt det går for Wii U, så kan Nintendo stadig sagtens holde sig oven vande - både pga deres kæmpe formue, men også fordi det kører ret godt for Nintendo 3DS for tiden.

Med de seneste salgstal, der viser at Wii U har solgt sølle 160.000 de seneste tre måneder, herunder kun 10.000 i Europa og Australien, ser det efterhånden mere sort ud for Wii U end nogensinde før. Maskinen har visse gode spil allerede, og flere på vej, men de er stadig langt nok væk til at det ikke ser lyst ud i de kommende måneder.

Mit spørgsmål er derfor hvilke mere drastiske løsninger I kan se Nintendo tage. Både hvilke I mener der er nødvendige, men også hvilke I mener Nintendo måske kunne tage. På kort sigt, snakker vi så prisfald? På længere sigt, kan Wii Fit U, Mario Kart eller andre enkeltspil så redde maskinen, eller er det for sent nu?

Hvis det ikke bliver meget bedre end det er nu, tror I så Nintendo kunne finde på at give op? Eventuelt komme med en ny maskine snart? Eller blot rykke fokus til 3DS og komme med færre nye spil til Wii U?

SirGadget
SirGadget

0
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 31-07-2013 10:58

Lave en eksklusiv aftale med Sega om re-release af nogle af deres klassikere, eksempelvis Shenmue, samt færdiggørelsen af den serie. De ville få en storm af Sega fans til at købe den alene på det grundlag.

Gøre udvikling langt mere tilgængeligt end det er i dag. Fjerne behovet for særlige debugging maskiner, sindssyge licenspriser, strænge krav og vanvittige NDA'er.
Essentielt blive konsollernes svar på iOS Store.
Det vil unægteligt give en masse shovelware, men også åbne op for regulære genialiteter fra små indie devs der ellers aldrig ville have en chance.
Ligeledes lade det være uhyre nemt at lave videotjenester til maskinen, og lade den double som en mediehub.
Licensér Apple AirPlay, DLNA, Wi-Di osv, så den bliver et reelt alternativ til en Apple TV.

Så garanterer jeg en medfart der siger spar toSmiley

Og for at holde omkostningerne nede ved produktion, slate Wii U basiv og den hvide fuldstændig, og holde sig til kun én bundle. Wii U Premium med Nintendo land og Zombie U samt Pro controller, og smid den samme ud i hele verden.
Ét box art, ét mobo, én case farve.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 31-07-2013 11:19

Price cut + Super Mario 3D World bundle er nok det bedste de kan gøre inden jul.

Wii U har fejlet pga. manglen på spil og marketing. De har heller ikke solgt idéen med GamePadet særlig godt. Personligt elsker jeg ideen, men stort set ingen af de nuværende og de kommende spil udnytter potentialet. Sjovt nok er Platinum Games dem der kommer tættest på med Wonderful 101, men selv der er touch skærmen ikke nødvendig, da man blot kan bruge det højre analog stick i stedet.

Jeg tror ikke, de kommer med en ny maskine lige foreløbig. Der går i hvert fald 3 år, hvis jeg skulle gætte. Jeg kan bare ikke se, hvordan de skal lave om på deres omdømme, når de når til den næste konsol. PlayStation og Xbox er "the go-to consoles" lige nu, så de har virkelig meget at rette op på.

Personligt har jeg rigtig mange Wii U-spil at se frem til i år, så jeg er selv meget tilfreds med konsollen, men den har ikke det samme mass appeal som Wii havde. På den måde minder den meget om GameCuben, som egentlig er en af mine favoritkonsoller.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

7995
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 31-07-2013 12:02

Der er stadig mange, der tror, at Wii U stadig bare er en Wii, men med en tablet-controller. Det er i hvert fald det helt store problem for Nintendo, er mit indtryk, når jeg taler med de kunder, der er i det elektronikvarehus, jeg arbejder i.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 31-07-2013 12:04

Lytoy skrev:
Der er stadig mange, der tror, at Wii U stadig bare er en Wii, men med en tablet-controller. Det er i hvert fald det helt store problem for Nintendo, er mit indtryk, når jeg taler med de kunder, der er i det elektronikvarehus, jeg arbejder i.


Tidligere i år var der en der spurgte mig, hvorfor hans New Super Mario Bros. U-spil ikke virkede på hans Wii...


ThePatrickBay
ThePatrickBay

7995
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 31-07-2013 14:51

Lige præcis, det er for dårligt af Nintendo, at det kun er os, der kender Nintendo indgående, der ved, at det er mere end bare en redesignet Wii.


Michael
Michael

5316
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 31-07-2013 17:51

Hvis det går så sløvt nu, så hjælper det bestemt ikke på det når PS4 og Xbox One udkommer. Det er rigtig fint, at Nintendo er gode til at kræse om indiefolket, men det er Sony også, og nu er Microsoft åbenbart trådt ind i 2010 og har fået øjnene op for hvor vigtige indiespil er.

Det er også fint at der kommer et par Nintendo spil både i år og til næste år, men medmindre man udelukkende har Nintendo-cappen på, så er der ikke meget der taler for at man skal have fat i en Wii U, specielt ikke da PS4 og Xbox One kommer til at koste så relativt lidt.

De fleste folk har i øvrigt fået fat i at en Wii U og en Wii er to vidt forskellige ting. Der er et par enkelte duds en gang i mellem, men det er slet ikke så slemt som nogen forsøger at overbevise sig selv om. Dét er desværre ikke grunden til at Wii U sælger så dårligt; ikke længere.

Kilde til det sidste: Job i retail.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

7995
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 31-07-2013 22:21

Jeg arbejder også i retail med ansvar for entertainment-afdelingen i varehuset. Det er på daglig basis, at jeg har kunder, der er i tvivl om, hvorvidt det er ekstra tilbehør til Wii eller om det er en ny konsol.


Michael
Michael

5316
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 31-07-2013 22:58

Okay, så kan jeg næsten regne ud, du arbejder i Elgiganten? Hvis så, så no wonder. Jeg får altid de skøreste kunder derfra. De købte ekstremt mange Wii U spil (Just Dance 4!) i julegave til deres børn, der kun havde en Wii. Det er en sær policy at have ikke at informere sine kunder om sådan et muligt miks-up.


koopi
koopi

1580
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 01-08-2013 00:10

De skulle have ventet til Microsoft og Sony havde udgivet deres konsoller, og så putte noget mere firepower i maskinen ... Det er derfor der ikke kommer nogle third-party-spil til Wii U. Og så er der navnet ... de skulle aldrig have kaldt den Wii U.

Lige nu, ser det ud som om det bliver maskinen man skal have, for at spille Pikmin, Mario, Zelda, DK osv. ... hvis man vil spille multiplatform-spil, så er det på de nye konsoller.

Så, hvis der kommer en 9. generation af konsoller, så skal Nintendo putte samme power i som de andre maskiner får, før at udviklere vil støtte den.
Fordi, lige nu, så er det helt vanvittigt hvor mange spil der ikke lander på Wii U.
Men det kan jo være den sælger lidt bedre, når Mario Kart 8 udkommer. Smiley


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 01-08-2013 00:58

Ja, Wii U er en fiasko. Den har undergået GameCuben for sin tid.

Hvis Mario Kart ikke kan redde konsollen, så er der intet der kan redde den (dvs. af planlagte udgivelser - selvfølgelig er der masser af andet software, der er potentielle kunder for og som ville kunne sælge konsollen, men som der bare ikke er udsigt for med Nintendos nuværende stil).


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 01-08-2013 03:32 - Redigeret 01-08-2013 03:43

Ja Wii U'en er en fiasko.

Jeg er selv meget glad for min, men det er en fiasko i forhold til salg af hardware, og manglen på software. Marketing har været til grin, og som sagt har Nintendo været katastrofale i deres priotering mellem Wii U og 3DS'en.

De har selv for nyligt afsløret, at efter Fukushima, måtte de rotere i deres development team, og priotere for at styrke salg af den daværende nye 3DS, for at få en chance mht. salg i Japan - Wii U'en var ikke engang annonceret, så man kan vel forstå det, og dog så har Wii U'en ikke været en hemmelighed hos Iwata, Fils-Aime og Miyamoto, så de må have været velvidende om konsekvenserne, hvilket ultimativt har været forsinket og sløv udvikling af software.

Miyamotos nylige kommentare hvad der angik udviklen, og om besværet de har med at gå fra SD til HD er muligvis én af de mest chokerende ting jeg har hørt. Her er de 8 år for sent på den med HD hardware, og i alle de år, har de ikke forsøgt at udvikle demoer mm. for at teste deres evner? Det chokerer mig. Jeg er glad for.

Tablet er fuldstændig unødvendig i mine øjne, og efter at have fået Pro Controlleren bruger jeg den kun, når jeg skal.

Jeg har altid synes Nintendo software er bedst, og jeg glæder mig allermest til at se Monolith Soft's nye spil, men at sætte Retro til at udvikle ENDNU et fucking DK spil inden for 3 år, det kan jeg slet ikke arbejde med... alle hungrer efter Metroid, F-Zero og Star Fox, og så får vi ENDNU et DK spil, som ligner DKR...

Jeg er sikker på DKTF, Mario 3D World, SSB og Mario Kart bliver helt vildt sjove, men det er ikke fremme oplevelser, det er de samme gamle formularer, nu i HD - fedt, men alligevel ville jeg ønske der var mere, at det som vi ikke har set i mange år.

Sandheden er, at jeg ser mest frem til spil, som ikke har nogen sat dato for udgivelse, og det rigtig unfair, og i virkeligheden min egen skyld, da det jo bare er de spil, som jeg holder mest af (X og det nye Zelda - ikke WW HD)

Alt i alt: ja Wii U'en er et flop. Basic Set bliver tilbagekaldt i de store kæder i USA nu, den er bestemt stærkere end current gen, men langt fra Xbox One og PS4, og ironien i det er, at på trods af Wii U'ens store salgstal, så var den konsol en niche, som bare ramte plet med dets arkade spil, som var lette at gå til og med motion controls, som alle fandt sjove (i 10 dage, så var det ligesom det) - den havde bestemt fede spil, men de var niche (Muramasa, Xenoblade, Last Story, Zak and Wiki etc.) som ikke solgte i store tal...

Wii U'en sælger dårligt, og spillene er niche (Wonderful 101 og Pikmin 3 fx)... og salgene beviser det.

Som sagt er jeg glad for min Wii U, men et flop skal måles ud fra salgstallene, og de er dårlige. PS3'en solgte virkelig dårligt det første år, men det var en stærk maskine, den var bare for dyr og udviklerne havde ikke rigtig styr på dens arkitektur. Wii U'en er ikke en stærk maskine, den er dyr, og udviklere gider ikke engang prøve... hvad siger det..

Jeg kan ikke komme på nogen løsninger, da mine idéer burde havde været udtænkt af betalte og professionelle mennesker hos Nintendo, men de prøver åbenbart at undgå ren logik, så der må være noget galt.

I mine øjne må Nintendo investere stærkere end det de gør nu. Miyamoto og andre, må give slip på deres arrogance og stolthed, og begynde at lave spil, som folk ønsker - ikke det de ønsker. Jeg ved de anser sig kunstere på et hvis plan, men det er altså en forretning først og fremmest, og de må sgu appallere til deres fans, og hvis Miyamoto ikke har nogen idéer til F-Zero (fx) som må de finde nogen som har, eller også må de fandme række ud til deres fans... Deres stolthed er det, som pisser mig allermest af.

Jeg tror ikke vi ser nogen ny maskine fra Nintendo foreløbigt, måske 2017 (tidligst), men jeg tror godt de vil have 5 år med U'en minimum (og det sker ikke)

Jeg kan faktisk ikke lide Iwata og hans håndtering af firmaet. Hans filosofi vedrørende ansatte, og den demotiverende atmosfære, som fyringer ville påfører, det er svag lederskab. Enhver leder ville være istand til at skabe motivation og forståelse blandt sine ansatte. Hvad hvis nogen i Nintendo går rundt og skaber en eksisterende atmosfære, som er demotiverende - altså netop nu, som jeg skriver - men Iwata er bange for at handle? Hvad er det for noget... Hvis ens ansatte ikke er dygtige nok, hvad er det for en form for lederskab. Meget underligt.

I don't know. Nintendo er åndssvage, som et firma, men de laver nogen fandens til gode spil, så forhåbenligt vil der stadigvæk være Mario Kart og Smash Bro om 10-20 år, selvom Nintendo hardware måske ikke er der. Så vidt jeg kan forstå det, så har de dog penge nok til at undgå profit de næste 10 år, så tror nu ikke de dropper ud foreløbigt, men tror ikke de har råd til ENDNU et flop hvad der angår deres næste hardware.

Idioter - det er alt hvad jeg kan kalde Nintendo Smiley Arrogante idioter.


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 01-08-2013 12:37

Men Nintendos ansatte er jo netop dygtige Smiley De er nogle af de bedste i branchen til det de gør hvis vi snakker udvikling af spil vel og mærke


Madskimo
Madskimo

1702
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 01-08-2013 13:03

oliveradam skrev:
Ja Wii U'en er en fiasko.

Jeg er selv meget glad for min, men det er en fiasko i forhold til salg af hardware, og manglen på software. Marketing har været til grin, og som sagt har Nintendo været katastrofale i deres priotering mellem Wii U og 3DS'en.

De har selv for nyligt afsløret, at efter Fukushima, måtte de rotere i deres development team, og priotere for at styrke salg af den daværende nye 3DS, for at få en chance mht. salg i Japan - Wii U'en var ikke engang annonceret, så man kan vel forstå det, og dog så har Wii U'en ikke været en hemmelighed hos Iwata, Fils-Aime og Miyamoto, så de må have været velvidende om konsekvenserne, hvilket ultimativt har været forsinket og sløv udvikling af software.

Miyamotos nylige kommentare hvad der angik udviklen, og om besværet de har med at gå fra SD til HD er muligvis én af de mest chokerende ting jeg har hørt. Her er de 8 år for sent på den med HD hardware, og i alle de år, har de ikke forsøgt at udvikle demoer mm. for at teste deres evner? Det chokerer mig. Jeg er glad for.

Tablet er fuldstændig unødvendig i mine øjne, og efter at have fået Pro Controlleren bruger jeg den kun, når jeg skal.

Jeg har altid synes Nintendo software er bedst, og jeg glæder mig allermest til at se Monolith Soft's nye spil, men at sætte Retro til at udvikle ENDNU et fucking DK spil inden for 3 år, det kan jeg slet ikke arbejde med... alle hungrer efter Metroid, F-Zero og Star Fox, og så får vi ENDNU et DK spil, som ligner DKR...

Jeg er sikker på DKTF, Mario 3D World, SSB og Mario Kart bliver helt vildt sjove, men det er ikke fremme oplevelser, det er de samme gamle formularer, nu i HD - fedt, men alligevel ville jeg ønske der var mere, at det som vi ikke har set i mange år.

Sandheden er, at jeg ser mest frem til spil, som ikke har nogen sat dato for udgivelse, og det rigtig unfair, og i virkeligheden min egen skyld, da det jo bare er de spil, som jeg holder mest af (X og det nye Zelda - ikke WW HD)

Alt i alt: ja Wii U'en er et flop. Basic Set bliver tilbagekaldt i de store kæder i USA nu, den er bestemt stærkere end current gen, men langt fra Xbox One og PS4, og ironien i det er, at på trods af Wii U'ens store salgstal, så var den konsol en niche, som bare ramte plet med dets arkade spil, som var lette at gå til og med motion controls, som alle fandt sjove (i 10 dage, så var det ligesom det) - den havde bestemt fede spil, men de var niche (Muramasa, Xenoblade, Last Story, Zak and Wiki etc.) som ikke solgte i store tal...

Wii U'en sælger dårligt, og spillene er niche (Wonderful 101 og Pikmin 3 fx)... og salgene beviser det.

Som sagt er jeg glad for min Wii U, men et flop skal måles ud fra salgstallene, og de er dårlige. PS3'en solgte virkelig dårligt det første år, men det var en stærk maskine, den var bare for dyr og udviklerne havde ikke rigtig styr på dens arkitektur. Wii U'en er ikke en stærk maskine, den er dyr, og udviklere gider ikke engang prøve... hvad siger det..

Jeg kan ikke komme på nogen løsninger, da mine idéer burde havde været udtænkt af betalte og professionelle mennesker hos Nintendo, men de prøver åbenbart at undgå ren logik, så der må være noget galt.

I mine øjne må Nintendo investere stærkere end det de gør nu. Miyamoto og andre, må give slip på deres arrogance og stolthed, og begynde at lave spil, som folk ønsker - ikke det de ønsker. Jeg ved de anser sig kunstere på et hvis plan, men det er altså en forretning først og fremmest, og de må sgu appallere til deres fans, og hvis Miyamoto ikke har nogen idéer til F-Zero (fx) som må de finde nogen som har, eller også må de fandme række ud til deres fans... Deres stolthed er det, som pisser mig allermest af.

Jeg tror ikke vi ser nogen ny maskine fra Nintendo foreløbigt, måske 2017 (tidligst), men jeg tror godt de vil have 5 år med U'en minimum (og det sker ikke)

Jeg kan faktisk ikke lide Iwata og hans håndtering af firmaet. Hans filosofi vedrørende ansatte, og den demotiverende atmosfære, som fyringer ville påfører, det er svag lederskab. Enhver leder ville være istand til at skabe motivation og forståelse blandt sine ansatte. Hvad hvis nogen i Nintendo går rundt og skaber en eksisterende atmosfære, som er demotiverende - altså netop nu, som jeg skriver - men Iwata er bange for at handle? Hvad er det for noget... Hvis ens ansatte ikke er dygtige nok, hvad er det for en form for lederskab. Meget underligt.

I don't know. Nintendo er åndssvage, som et firma, men de laver nogen fandens til gode spil, så forhåbenligt vil der stadigvæk være Mario Kart og Smash Bro om 10-20 år, selvom Nintendo hardware måske ikke er der. Så vidt jeg kan forstå det, så har de dog penge nok til at undgå profit de næste 10 år, så tror nu ikke de dropper ud foreløbigt, men tror ikke de har råd til ENDNU et flop hvad der angår deres næste hardware.

Idioter - det er alt hvad jeg kan kalde Nintendo Smiley Arrogante idioter.



Like a baws


ThePatrickBay
ThePatrickBay

7995
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 01-08-2013 14:27

Michael skrev:
Okay, så kan jeg næsten regne ud, du arbejder i Elgiganten? Hvis så, så no wonder. Jeg får altid de skøreste kunder derfra. De købte ekstremt mange Wii U spil (Just Dance 4!) i julegave til deres børn, der kun havde en Wii. Det er en sær policy at have ikke at informere sine kunder om sådan et muligt miks-up.


Nu ved jeg ikke, hvor mange eller få kunder der er, hvor du arbejder, men i den gigant jeg arbejder i (som er den travleste af alle, da det er den største center-Elgigant) , er der altid så mange mennesker, at det er umuligt at nå ud til alle kunderne. Ude i afdelingerne har vi ikke med betaling at gøre, og kassemedarbejderne har ikke nødvendigvis viden om produkterne på hylderne. Vi har gjort, hvad vi kan, for at opdele Wii og Wii U bedst muligt, men en del af vores kunder tager stadig fejl. Jeg prøver ikke at forsvare Elgiganten - Det er bare den virkelighed, jeg oplever.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 01-08-2013 18:12

Related news: