Vi streamer Deadly Premon...

Vind Oxyjet til Nintendo ...

Ny trailer for Clubhouse ...

Ugens Tilbud: Uge 21 2020

N-cast #54: Paper Mario, ...

Vind Xenoblade Chronicles...

Maj måneds NES Online-sp...

Ny trailer viser gameplay...

Paper Mario: The Origami ...

Flere nye trailere udsend...

Mortal Kombat 11

Switch Friend Codes

Xenoblade Chronicles: Def...

Custom joycon shells

Animal Crossing: New Hori...

De gode Super Nintendo-sp...

Nintendo Switch

Paper Mario: The Origami ...

Spil på vej til Switch

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

A little boy with Concuss...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

V/S: Naruto Gekitou Ninja...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Helt ærligt - Er Wii U en fiasko?


Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 31-07-2013 09:36

Længe har folk overalt på nettet snakket om dommedagsprofetier for Nintendo da Wii U ikke klarede sig så godt som mange håbede. Det er dog ret tydeligt at lige meget hvor skidt det går for Wii U, så kan Nintendo stadig sagtens holde sig oven vande - både pga deres kæmpe formue, men også fordi det kører ret godt for Nintendo 3DS for tiden.

Med de seneste salgstal, der viser at Wii U har solgt sølle 160.000 de seneste tre måneder, herunder kun 10.000 i Europa og Australien, ser det efterhånden mere sort ud for Wii U end nogensinde før. Maskinen har visse gode spil allerede, og flere på vej, men de er stadig langt nok væk til at det ikke ser lyst ud i de kommende måneder.

Mit spørgsmål er derfor hvilke mere drastiske løsninger I kan se Nintendo tage. Både hvilke I mener der er nødvendige, men også hvilke I mener Nintendo måske kunne tage. På kort sigt, snakker vi så prisfald? På længere sigt, kan Wii Fit U, Mario Kart eller andre enkeltspil så redde maskinen, eller er det for sent nu?

Hvis det ikke bliver meget bedre end det er nu, tror I så Nintendo kunne finde på at give op? Eventuelt komme med en ny maskine snart? Eller blot rykke fokus til 3DS og komme med færre nye spil til Wii U?


Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#46 - Skrevet 03-08-2013 02:58

fallextacy skrev:

Hvis den tilmed er Wii Remote + Wheel kompatibel, så er det stor win for forbrugeren, men lose for Nintendo = mindre salg af tilbehør.


Nemlig, men ved du hvorfor de bør gøre sådan alligevel? Fordi det handler om tillid mellem forbrugeren og producenten! Ved at lade deres spil være kompatible med tilbehør som kunden har købt fra tidligere, viser producenten at man trygt kan købe deres ting, for de bliver ikke forældede året efter - ej heller selvom de har lanceret en ny konsol. På den måde sender de et signal om, at du kan stole på dem, fordi du ikke behøver at skifte al udstyr ud på én gang og presses til at købe det nye; og det giver på længere sigt flere sikre købere og mindre usikkerhed som ellers ville resultere i at kunderne holder sig tilbage.

Nintendo har jo totalt underprioriteret Wii'en efter Wii U. Ingen interessante spil kommer længere fordi al fokus skal være på den nye maskine. Hvordan er det ikke at pisse på alle Wii-ejerne, som er skyld i Nintendos nyere succes? Nintendo burde hylde disse bidragydere, disse fans, og stadig gøre dem relevante, så køberen indirekte ved at det var en fremtidsinvestering værd og derved er den næste det også; men i stedet er Wii'en og dens install-base så godt som usynlig og uhørt.

Hvorfor skal jeg investere blindt i en Wii U? Jeg kan jo se hvad der er sket med min Wii-investering.
Kunden er altså ikke dum. Kunden husker den slags og det påvirker deres valg.0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 03-08-2013 10:31

Jeg synes også de efterlod Wii i kulden da al fokus blev rettet mod Wii U. Det sidste "store" spil til Wii blev Skyward Sword, som var noget af det ringeste jeg er blevet udsat for.

Jeg vil stadig ikke købe en Wii U. Uanset om den koster 2000,- for premium eller 1000,- for basic; der er nemlig ikke et eneste spil jeg kunne tænke mig.
New Super Mario Bros. U vil jeg holde mig langfra. Det første til DS var sjovt fordi det var nyt, det næste til Wii var okay, men ekstrem meget genbrug, og det genbrug blev langt værre med 3DS-spillet og U-udgaven. Da den originale Mario-serie startede på NES var der stor forandring på 1'eren og 3'eren. World-spillet på SNES gik skridtet videre med endnu større ændringer og den største ændring kom med 64-spillet. De sidste 4 Mario-spil har været identiske med samme brug af musik og banetemaer, karakterer, osv. Jeg synes aldrig de skulle have fortsat i New-stilen, men genopfinde sig selv med hvert nyt spil, og det har de desværre ikke formået.

Udover New Super Mario Bros. U, så er der en masse junkware til konsollen, lidt ports af ældre spil og så et par kedelige spil. Super Mario 3D World udkommer snart, men det vil jeg heller ikke bruge tid på. Jeg ved godt at Mario har været tanooki og racoon, men ligefrem en kat? I det mindste var der en tanke bag tanooki og racoon, men det med katten er blot endnu et tegn på inkompetence. Efter 3D World er der Zelda, men det er et remake af et Zelda-spil jeg ikke brød mig om, så det er heller ikke noget for mig. DKCTF sælger ikke konsollen til masserne.

Tilbage er der kun MK8. Spillet skal være umådelig godt før jeg vil bruge tid på den.Occisor

79
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#48 - Skrevet 03-08-2013 12:41

Kan nu egentligt meget godt li min Wii U, men må indrømme at jeg hellere så den var blevet udgivet med pro controlleren som standard fremfor den tablet kontroller som den har nu.
Så det at jeg endnu ikke synes den har nogle titler som gør den "must" at eje, og nu er det var stadig noget tid siden den er kommet på markedet.

Ser dog frem til oktober med Wind Waker HD, ved godt det ikke er et nyt zelda spil men det mit favorit spil i serien og måske endda mit favorit spil of all time Smiley

Så om dne var en fiasko, ja kigger på salgstal vil jeg mene at det er den på nuværende tidspunkt, er dog stadig glad for min.8bitGamer

120
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#49 - Skrevet 03-08-2013 15:07

Nu kender jeg ikke så meget til den, men her er hvordan jeg ser det udefra:

Jeg synes at Wii U er en ok maskine. Synes dog at Nintendo har begået nogle fejl fra starten som har gjort det svære for dem selv at rette op på.
Det ene er spil udvalget, de har simpelthen ikke haft spiltitler nok fra starten, til at overbevise forbrugerne til at investere i den nye U.
Den anden "store" fejl (hver vores mening), er at den kommer med den store tablet controller som dens hoved-controller. Her synes jeg at de istedet skulle lave en opgraderet version af den i forvejen udemærket wii remote + nunchuck, og gået samme vej som Microsoft med deres smartglass, hvor du kan bruge din egen tablet. Det kunne være lykkedes bedre for dem, hvis deres tablet controller, kunne bruges uafhængigt af selve konsollen, så den kunne tages med on the go.

Det eneste Wii U kan vinde på nu, er spiludvalget og hvor godt de bliver integreret med den nye tablet. Det er op til udviklerne at give os nogle gode eksklusive titler, så vi føler at den er værd at investere penge i.

det var mine tanker om den, rammer jeg ved siden af?odensen

45
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#50 - Skrevet 04-08-2013 19:38

8bitgamer..
Jeg synes du rammer lidt ved siden af.. ja.. Lad mig forklare Smiley

Spiludvalget: Du har sådan set ret.. men husk nu at nintendo pt ikke har nogen konkurrence og "thekonsolwar" først starter om ca et halvt år, når XB1 og PS4 kommer ud..
Så hvis man tager "ja brillerne" på kan man sige at: Nintendo står helt klar når "thekonsolwar" starter.. de har store titler ude.. fået testet deres forskellige ting som browser.. upad.. eshop.. forskellige app's ja hele deres system er gennemtestet totalt.. og der vil allerede være +5 mill spillere..

Upad: Hvis de havde brugt noget som smartglass (som ms rev op af hatten da de så wii-u.. host milo) ville spiludviklerne ikke kunne bruge det som en fast del af deres spiludvikling.. da ikke alle ville have en og der ville være forskel på skærm opløsning og power.. Derud over er det jo også nintendo's intention at man skal bruge den som kontroller og det er lidt svært med uden knapper..

Ontopic: Det er for tidligt at sige noget om.. vi kan se det op mod jul og når de andre maskiner rammer.. Men jeg tror på den i den grad..8bitGamer

120
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#51 - Skrevet 04-08-2013 22:04

Odensen:
Kan se hvad du mener.

Det giver selvfølgelig mening for udviklerne at have en fast platform at udvikle til (Upad), istedet for 20+ forskellige tablets. Som det er nu, synes jeg måske bare at Upad'en virker en tand for klodset, og måske også lidt forstyrrende fra selve spiloplevelsen. Men som sagt, så er mine erfaringer med maskinen begrænset. Mit syn på dette ændre sig sikkert når vi ser de spil konsollen mangler, og Nintendo får noget mere tid til at overbevise os om at det er den vi skal kaste vores penge efter.

Nu skal i ikke tage fejl, jeg har en stor forkærlighed til Nintendo.. De var en stor del af min barndom, så jeg ønsker virkelig at de får succes! Der ligger mange minder gemt i det logo Smiley

Men vi kommer vidst ikke udenom at Nintendo skulle have brugt mere energi på at markedsføre den lille ny.. ja.. og kan i så se at få de spil udgivet! Smiley

Generelt synes jeg bare at det er lidt ærgeligt at den har fået sådan en "sløv" start. Man hører jo nærmest ikke andet end kritik fra medierne. Men hele kritikken runder måske bare ud i at de spil som skulle være der, ikke findes eller ikke er udkommet endnu.KJ85

17846
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#52 - Skrevet 04-08-2013 22:21

^Kan garantere dig at Wii U GamePad er alt andet end klodset. Den er fantastisk dejlig at holde på, så ergonomien i designet fejler ingenting Smiley0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#53 - Skrevet 04-08-2013 22:22

Kritikken er ikke til blot for at kritisere et eller andet. Jeg forventede bare mere af verdens største leverandør af hjemmegaming.

Wii U er ikke andet end en mellemgenerationskonsol. De har blot opdateret Wii'ens specifikationer og tilføjet en ny motioncontroller, så den alt i alt lige når op til nuværende generations maskiner, som dog er bedre stillet da begge maskiner kan bruges til at se film på. Med konkurrenternes nye maskiner i horisonten ser det da sort ud for Wii U, som ligepludselig bliver den samme maskine som Wii var kontra PS3/XB360 - maskinen er teknisk underlegen, men man satser på spillene. Og de kommende spil skal være fandens gode for at kunne sælge maskinen til nye kunder.

Synes det er en skam at Nintendo valgte at tro at blot fordi man havde en Wii, vil man da automatisk have en Wii U. Jeg har i tidligere indlæg skrevet om at bedsteforældre og småbørn gamede sammen på Wii, men det bliver aldrig tilfældet med Wii U. Der er slet ikke samme lette tilgængelighed for alle på den nye controller. Og nu er småbørns drengene fra Wii-tiden blevet lidt ældre og er blevet fodbold glade - kan de måske spille FIfa14 på Wii U? Kan pigerne spille Sims på den?KJ85

17846
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#54 - Skrevet 04-08-2013 22:31

^Men nu er bedsteforældre og småbørn ikke ligefrem et segment der køber spil. Kan godt være mange købte en Wii, men hold nu op, hvor var der også mange der aldrig købte et spil til den efterfølgende..0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#55 - Skrevet 04-08-2013 22:45 - Redigeret 04-08-2013 22:48

Nej, jeg ved godt at det ikke var bedsteforældre og småbørn som købte spillene, men de købte trods alt maskinen. Wii Sports var nok for dem, og én maskine solgt tæller i det enorme salgstal maskinen producerede. Jeg er vis på at tager man alle de atypiske Wii-ejere fra, så er maskinens salgstal ikke så prangende og Wii U ville derfor bedre kunne sammenlignes med Wii. Men faktum er at Wii solgte som hot cakes og var ofte udsolgt. Det kom vel ligså meget bag på os som Nintendo selv.

Jeg har også nævnt flere gange nu at maskinen også endte under sengen eller på loftet efter et lille stykke tid, men det ændrer jo ikke på maskinens enorme salgstal. At folk så ikke købte spil til den efterfølgende er jo Nintendos hovedpine. Netop derfor skal Nintendo ikke markedsføre Wii U så lidt som de gør. De regner jo som sagt sikkert med at folk der har en Wii vil købe en Wii U, fx. ligesom da PS2 ejere opgraderede til PS3.KJ85

17846
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#56 - Skrevet 04-08-2013 22:53

^At de markedsfører for lidt kan vi sagtens blive enige om Smiley

Den sælger langt fra sig selv, men tror du nogensinde vi vil se en omgang ordentlig markedsføring i Danmark når det ikke er Nintendo selv der står for det skandinaviske marked?0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#57 - Skrevet 04-08-2013 22:58

Nej, jeg tror aldrig at markedsføringen bliver god i Danmark. Men hvis vi nu ser bort fra Skandinavien, som i forvejen er en lille brøkdel af det globale marked, så er den nok heller ikke det bedste i resten af Europa hvor salgstallene hidtil har været til grin.

Iøvrigt burde Bergsala kigge indad når det gælder markedsføring og salgstal for Wii U. Jeg kan hvert fald godt nævne en ting eller 33 som de burde ændre på.Mimeer

172
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#58 - Skrevet 05-08-2013 12:15

Desværre betyder det helt sikkert at de må fokusere på main-stream spil i stedet for fan service til deres gamle fans - altså spil som wii fit og wii sport. Til den kan jeg nævne at Link's Crossbow Training har solgt mere end Legend of Zelda: Skyward Sword.Mimeer

172
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#59 - Skrevet 05-08-2013 12:28

Faktisk nu hvor jeg kigger ordentlig efter har Link's Crossbow Training også solgt mere end Wind Waker, Majora's Mask, Link's Awakening og A Link to the Pastodensen

45
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#60 - Skrevet 05-08-2013 20:24

@ fallextacy (55+57)

Ved godt du bare sidder og øffer.. men har ikke noget at lave.. så for lyst til at svare alligevel Smiley

"Wii U er ikke andet end en mellemgenerationskonsol. De har blot opdateret Wii'ens specifikationer og tilføjet en ny motioncontroller,"

Se det havde måske passet lidt på wii (kontra GC) Men det er for plat at kalde wii-u en "mellemgenerationskonsol"..

I en verden med mobilspil.. android konsoller og andet ral.. giver det ikke megen mening at snakke om true nextgen.. processor power.. og "mellemkonsoler"

Det du skal ligge mærke til her er at:
Det er nintendo's nye konsol.. den kan "out of the box" køre de bedste hd spil fra ps360 på 2 skærme uden problemer.. og Spil som Zelda, Mariokart og andet nintendo magi vil blive blæst ud smukkere end nogensinde (og hoppet er nok 4 gange så højt som det var med GC-Wii)

"Og nu er småbørns drengene fra Wii-tiden blevet lidt ældre og er blevet fodbold glade"

Det er klart en af nintendo's største styrke.. Selv farfar kan finde ud af mariokart (bare lige fordi det er fun.. jeg er mester i mk wii.. nakker alle online.. og jeg har en datter på 17.. kan snart være farfar)
Mon ikke at både sims og et godt fodbold spil skal finde vej.. når de andre konsoller kommer ud.. og wii-u pluselig er den platform med flest potentielle kunder..

"Jeg er vis på at tager man alle de atypiske Wii-ejere fra, så er maskinens salgstal ikke så prangende"

Det er ikke helt rigtig.. (så skal glasset virkelig være tomt) For det første har wii jo solgt flest spil.. men kigger man kun på spil pr konsol ser det sådan ud:
Wii har solgt lige så mange spil som ps3 ca 8,9 pr konsol.. lidt mindre end 360's 9,9.. (1 års forspring i generationen)
(pga af noget med pirater, har den "typiske" wii ejer nok nærmere en ratio på 12-13 stykker, men det er svært at sige hvor mange der aldrig har købt et spil.. fordi de havde dem)

"Iøvrigt burde Bergsala kigge indad når det gælder markedsføring og salgstal for Wii U. Jeg kan hvert fald godt nævne en ting eller 33 som de burde ændre på."

Bergsala kunne gøre meget (alt) bedre.. men måske de sparer krudtet.. til okt/now hvor der forhåbentligt kommer en nintendo stor offensiv..

ontopic: Nintendo er kun ved at køre kanonerne i stilling.. "jeg vil ha en wii-u" spillene kommer snart.. Og som jeg ser det er de super klar..

(og de kan springe bomben* når som helst)