N-club Streams: Uge 40

Spar op til 75 % på over...

N-club Streams: Uge 39

The Legend of Heroes: Tra...

N-cast #146: Er Splatoon ...

Første trailer for Super...

Shovel Knight Dig ude nu

Førstehåndsindtryk af L...

Se mere til verdenen i ny...

NieR: Automate The End of...

Spil på vej til Switch

Cuphead

LEGO Super Mario

Mario Kart Tour

Nintendo Switch

Pokémon Sword / Shield

Pokémon Scarlet & Violet

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Film med videospilsrefere...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

Tilbudstråden

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvorfor skal jeg købe en Wii U?

Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 14-12-2012 00:01 - Redigeret 14-12-2012 00:05

Hvilke grunde er der til at købe en Wii U?I denne tråd tænker jeg der kan være plads til diskussion på tværs af de brugere der ejer og de brugere der ikke ejer en Wii U.

Jeg har for eksempel ikke købt en Wii U og kunne godt tænke mig at høre grunde til hvorfor jeg f.eks. skulle være mere interesseret i at købe en Wii U frem for en PS3, der kan findes væsentlig billigere og har et større og imo ret solidt spiludvalg.
Samtidigt har jeg lyst til at spørge et måske lidt konfronterende spørgsmål: Er det mest jeres loyalitet til Nintendo, der holder glæden ved det tidlige Wii U-køb i live eller har konsollen nogle kvaliteter man simpelthen er nødt til at opleve for at man kan sætte pris på dem?

Det er selvfølgelig kun mine egne spørgsmål.
Har I nogle spørgsmål som I gerne vil dele med Wii U-ejerne?
(...og har Wii U-ejerne nogle pointer som I gerne vil dele med os andre?)

[i]Which best describes your opinion about games
I. Mountain Climbing-beyond the hardships lies accomplishment
II. Hiking-the destination can be reached rather comfortably[/i]
KJ85
KJ85

20825
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 14-12-2012 00:27 - Redigeret 14-12-2012 00:47

Lækkert emne Hassus Smiley

Som du selv skriver er det nok ikke de enkelte spil, der skal overbevise dig om et køb på nuværende tidspunkt, men derimod andre kvaliteter ved konsollen.

Den største overraskelse for mig har været Miiverse, som er noget helt specielt i mine øjne, og nu skal det siges, at jeg aldrig har været den store bruger af Facebook og dets lige. Jeg kan simpelthen bare ikke lade være medat anvende Miiverse for det er simpelthen så dejligt nemt at dele sine spiloplevelser med andre, søge hjælp, og jeg tager mig skam også tid til at hjælpe andre, der sidder fast. Et eksempel på en fed Miiverse-oplevelse, som jeg også har delt andetsteds var da en af Frozenbytes udviklere gav respons på en af mine posts, og den oplevelse får du simpelthen ikke andre steder på nuværende tidspunkt Smiley

Gamepad'en synes jeg også er et stærkt argument for et køb. Den er god at holde ved, nem at gå til og skaber en masse muligheder som du på de andre konsoller skal have ekstra gadgets for at komme i nærheden af. Jeg ejer ingen decideret tablet og er blevet overrasket over, hvor tit jeg blot samler controlleren op for lige at tjekke nyheder på en tilpas stor skærm, og der er en mobitelefon bare ikke det samme. Dertil kommer selvfølgelig muligheden for at tage dine spil med dig i seng hvis ellers afstanden mellem konsol og dit soveværelse ikke er for stor. Det er en ting jeg rigtig godt kan lide ved 3DS'en og, at jeg nu har kunnet tage spil som Trine 2 med i soveværelset har bestemt været et kæmpe plus. Oftest tændte jeg faktisk slet ikke fjernsynet når jeg spillede det selvom jeg opholdt mig i min stue Smiley

Det her lyder måske dumt, men den måde youtube er integreret i konsollens browser er virkelig også værd at tage med. Eller det vil sige, at lige nu virker det ikke helt som det skal, men det kommer det forhåbentlig til igen. Du kan sidde og navigere på Gamepad'en og så vælge, at smide det op på Tv'et eller beholde det på gamepad. Smider du en video op på Tv'et vil du kunne have den til at køre der, mens du samtidig surfer videre på gamepad, og det fungerer bare rigtig godt.

Alt i alt tror jeg du vil finde ud af, at det med Wii U pludselig er en helt ny måde at spille på. Du sidder midt i et spil - pludselig blinker Home-knappen blåt og indikerer en form for aktivitet - enten er en af dine venner kommet online, eller også er der svar på Miiverse. Du afbryder spillet for at tjekke det ud, surfer så måske lidt rundt på nettet og ser nogle youtube-videoer før du vender tilbage til dit spil. Nintendo har virkeligt gjort mange ting rigtigt med Wii U og spillene skal nok komme Smiley

Edit: Og afbryder betyder i denne sammenhæng blot at sætte det på pause med et tryk på home-knappen.


ChronoSousa
ChronoSousa

12
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 14-12-2012 15:45

Jeg venter på bedre spil... Det er kun zombiú som jeg kunne se mig selv spille.
Jeg skal nok købe en... med venter, måske kommer der en zelda bundle i løbet af 2013 Smiley


arnel925
arnel925

27
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 14-12-2012 16:26

Jeg synes persoligt hvis man allerede ejer en ps3 eller xbox 360 er der ingen som helst god grund til at købe en Nintendo Wii U, eneste grund man kune have kunne være fordi man vil spille Mario spil nu (kun et godt Nintendo spil ude) og spille på gamepaden... ellers er alt andet bedre på de andre konsoller. Hvis man ejer en Wii og ikke har en xbox 360 eller ps3 så synes jeg helt klart man skal have en Wii U hvis man har penge til det.

Wii U er sku en fed maskine, masser af fede ting har den, nye ting etc. men ingen god nok grund til at købe, hvis man nu allerede ejer en af de nævnte maskiner og kun har få penge til rådlighed så synes jeg man skal vente til den kommer helt ned i pris til 1500-2000 kr for der kommer nok også flere Nintendo spil ud og flere 3.party spil som ikke bare er ports som dem som er ude idag.

ALT I ALT... der er ingen grund til at købe en Wii U lige nu og give 3000kr når du kan købe en xbox 360 for 1200 og får en endnu federe oplevelse med spil og med det OS som er instaleret. Wii U skal virkelig gøre noget ved det langsomme OS som er på Wii U. Wii U føles alt i alt som en maskine som skulle have været ude i 2007-2008 min mening.

Den er ikke bedre end maskiner som kom ud i 2005-2006 og det er et problem, gamepad er bare ikke nok, den wow effekt kan man ikke leve længe på og gamepad er bare ikke behagelig til at spille hardcore spil som Call of Duty, Fifa etc. måske er den god nok til Nintendo spil som Mario, Zelda, Metroid etc. men igen NIntendo tænker kun på dem selv.

Min helt ærlige mening ikke for at være alt for negativ og skramme mange væk Wii U er meget fed, bare ikke til den pris, prisen er så høj på grund af gamepaden ellers kunne den have kostet 1200kr helt sikkert uden gamepad da samme hardware koster det lige nu. Så nej du skal ikke købe den, kun hvis du har masser af penge!


KJ85
KJ85

20825
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 14-12-2012 23:13

^Nintendo Land tæller ikke i din bog kan jeg forstå, men jeg vil vove at påstå, at det er spil som dét, der har den helt rette Nintendo-ånd. Forstået på den måde, at der er tale om et spil man kan samles omkring og have det sjovt med. Ganske vist har jeg endnu ikke spillet ret meget multiplayer i det, men den smule jeg fik spillet med min fætter var virkelig underholdende. At et videofeed af ansigtet på den der bruger Gamepad lige smækkes op på tv'et er måske lidt gøglet, men det er med til at skabe noget unikt da det giver mulighed for nye sjove måde at hovere på Smiley

Jeg siger ikke alt i Nintendo Land er perfekt, men man bliver virkelig overrasket over, hvor meget indhold der er, og det er ikke noget man bare lige klarer sig igennem hurtigt, for meget af det er virkelig svært og kræver tid at mestre.

Der jeg ville hen med det var egentlig bare, at jeg er overbevist om, at de bedste lokale multiplayer-oplevelser vil være at finde på Wii U, og det kan derfor være et godt argument for mange.

At sige konsollen niveaumæssigt ikke er bedre end noget udgivet i 2005/2006 er simpelthen noget vrøvl. Vil da ihvertfald godt vove at påstå, at ingen spil på de konkurrende konsoller kørte ligeså godt ved deres lancering som spillene gør på Wii U, og de bliver kun bedre til at udvikle til platformen med tid. Ligeledes er der heller ikke nogen af dem der kører fuld HD uden opskalering, som vi ved at Wii U kan. Grafikken bliver dog aldrig et salgsargument i mine øjne, men derfor kan man stadig godt have styr på mulighederne.

I sidste ende vil jeg heller aldrig fortælle nogen, hvilken konsol de bør købe for det kommer bestemt an på hvilke spil de vil have. Jeg har altid set PS3 og Xbox 360 som værende konsoller med en overflod af spil jeg ikke er interesseret i - primært shooters, bilspil, actionspil og de meget filmiske titler der konstant udgives, som ganske sikkert med fordel kan spilles på en PC i mange tilfælde. Hos Nintendo får jeg noget andet - nogen kalder det barnligt, men jeg kalder det kvalitet Smiley

Selvfølgelig er der også dårlige spil på en Nintendo-konsol, men i sidste ende handler det om personlig smag.

Blandt de oplevelser jeg nævnte i forrige post, er der ikke noget du personligt vil lægge vægt på, eller?


Michael
Michael

2869
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 15-12-2012 07:27

KJ85 skrev:
Vil da ihvertfald godt vove at påstå, at ingen spil på de konkurrende konsoller kørte ligeså godt ved deres lancering som spillene gør på Wii U, og de bliver kun bedre til at udvikle til platformen med tid.Og særligt dette stykke bør fremhæves, for nøj en dodgy lancering af både PS3 og Xbox 360. Spillene lignede jo noget makværk og frameraten var endnu værre. God pointe, og det skal Nintendo have ros for, omend de selvfølgelig er lidt sent ude med en current-gen konsol.


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 15-12-2012 09:55 - Redigeret 15-12-2012 09:58

Her er mine input

1.
Hvis du først har prøvet at være online på Wii U og brugt Miiverse og du så går tilbage til PSN/Live vil de 2 sidst nævnte føles enormt begrænset. Miiverse er fantastisk påfund.
Du kan som KJ85 skriver poste et screenshot hvis du evt sidder fast og muligvis endda få respons fra udviklerne som alle bruger miiverse
Eller prale af de achivements du har fået i dine spil.
Dog er det ikke alle spil der understøttet screenshots (Tekken gør ikke)

2. Gamepaddet er super god til alle slags spil. Zombie U viser at den er fremragende til spil som "gameren" går efter. Det er noget vrøvl at arnel skriver den ikke kan bruges der til.

3. Hvis man går ind i Black Ops 2 communitiet så kan man læse om adskillige brugere som har solgt deres PS3/xbox versioner fordi de har fundet ud af at Wii U udgaven er dem overlegen på hvordan spillet kører, og fordi gamepad er fedt at bruge endten som controller for 1p med map og des lige på. Eller også kan du gå 2 online på samme Wii U hvor den ene bruger gamepad skærmen og den anden bruger en pro controller/wii mote-nunchuck kombination på dit TV. Det kan ingen af de andre versioner byde på.
Du kan også bare bruge pro controlleren hvis du spiller alene.

3.
Du kan tage dit spil med hen i sengen og spille videre hvis du vil i fx BO2

4. eShop er godt for indi udviklere og andre store udviklerhuse. Det koster intet for dem at patche deres spil, de får flere penge for at ligge det på Wii U eshop end på PSN/Live og de bestemmer selv prisen på spillene (det sidste kan være både godt og skidt)

5. Du er ikke begrænset til de gb der er på maskinen. Du kan tilføje op til 2 tb så du aldrig vil løbe tør hvis du går ren online.

6. Gamepad er af utrolig høj kvalitet og ligger perfect i hånden og så får du ikke bedre D-pad til fighting games.

7. Tekken er den definitive version af dem der er udgivet. Det enste du ikke får er bikinier men tilgengæl får du et Nintendo agtigt spilmode og Nintendo costumes.

8. NSMBU, Nintendoland, Bayonetta 2(forhåbentlig) The Wonderful 101, Pikmin 3 og alle de Nintendo klassikere vi ved kommer men vi ikke har set noget om endnu Smiley

Et par anke punkter
1.
Ind til videre er det kun Nintendo der kan flytte din account på en ny konsol, det ændrer sig forhåbentligt

2.
Downloadtiden fra deres servere er helt i skoven tidsmæssigt og hvis der sker en fejl kan dine filer blive corrupt og du skal hente hele lortet forfra. Tog ca. 12 timer (tror jeg) at hente Tekken uden den lavede fejl xD

3. OS kan være lidt langsom til at loade men mon ikke det bliver forbedret løbende. Det bør hvert fald ikke skræmme folk væk


Michael
Michael

2869
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 15-12-2012 19:37

Jeg er i øvrigt selv på kanten til at hapse en WiiU Premium, nu hvor den er sat ned til 2.999,- hos GameStop, og kombineret med muligheden for et EA-spil med til for 99,- og evt. ZombiU og Mario for +300,- er jeg efterhånden klar til at hoppe med på vognen.

Har folk et forhold til Darksiders 2 på WiiU? For det kan jeg evt. hapse med for 249,- i brugt.


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 16-12-2012 09:46

hvordan kan du købe zombi og mario for 300 i alt ?


Zalman
Zalman

229
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 16-12-2012 20:41

2999 for en Deluxe er slet ikke en dårlig pris IMO. Jeg regner selv med at købe en til sommer. Mit mest hyped spil er egentlig Rayman Legends.


Bota
Bota

40
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 16-12-2012 21:12

Efter at have prøvet den i fona til lanceringen for et par uger siden, er mit syn ikke ændret specielt meget på den. Fin konsol, masser af gode muligheder for unikke spiloplevelser, men stadig ingen musthaves, hvilket er eneste grund til jeg ikke køber den. NSMBU overraskede mig dog positivt da jeg prøvede det, så når jeg engang erhverver mig den (for det gør jeg), skal det helt sikkert i min samling.


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 16-12-2012 21:54

Der er allerede nævnt mange gode ting herinde som jeg er enige i. For mig er dette her højdepunkterne:

Jeg vil dog sige til dig Bota, at det at bruge en halv eller en hel time i Fona, på ingen måder giver en fornemmelse af, hvor meget Wii U har at byde på. Det opleves bedst hjemme fra sofaen med ro omkring sig.

De bedste ting ved Wii U:
- Miiverse er intet mindre end genialt. XBox Live fremstår lige pludselig som noget der ee årevis bagud, Det første jeg gør om morgene er at boote Miiverse op på min Game Oad og se hvad der er sket siden igår. Lige pt. bruger jeg mere tid der end på facebook.

- ZombiU og Nintendo Land er for mig grund nok til at købe konsollen.

- Game Paden ligge utrolig godt i hånden. Har efter et par uger prøvet at gå tilbage til Wiimote/nunchuck og procontrolleren i Black Ops II og de er bare ikke lige så gode at holde på.

- Det er kanon fedt at kunne ligge på ryggen i sin sofa og game sine konsol spil, mens kæresten fornøjer sig med serier. it's a win win Smiley

- Den integreret internet del flyder ret godt. Jeg har allerede book marked mine yndlingssider og jeg surfer ofte fra den.

- Tv funktionen i Game Paden har gjort, at vi har kunne smide tv remoten vi havde i forvejen, ned i en skuffe.

- eShop er efter min opfattelse let at finde rundt i og giver godt overblik over hvilke spil der er ude. Men om det samme er tilfældet når der er +200 spil til den får vi af se.

- Netflix fungere langt bedre på Wii U end ¨på XBox 360 og Wii.

- For første gang i 4 år overvejer jeg kraftigt, at lukke min XBox Life konto ned. Lige nu er det spil af penge.

Udfordringerne:
- Det går for langsomt at hoppe imellem menuerne, ind og ud af Miiverse osv. Det er ikke altødelæggende, men det skal de simpelhen ha' rettet meget snart.

- Jeg savner i den grad spilannonceringer for 2013, Jeg er klar over der kommer enkelte fede titler, men udvalget er slet, slet ikke godt nok lige pt.

- Der er absolut ingen reklame for konsollen i Danmark og selv efter launchen, så ved de fleste jeg kender slet ikke, at der er kommet en ny konsol. I et Playstation land som Danmark der går den bare ikke. Husk på, at færre solgte giver færre danskere at spille med og færre butikker med en ordentligt udvalg i spil.

- Nu er det blevet lovet at Nintendo arbejder på, at vi kan tage vores NNID med fra konsol til konsol, men det må hellere ske imorgen end om et år.

- Vi SKAL have en chatfunktion som den der er på XBox Life. Det er fint vi kan snakke sammen i spillene, men jeg vil have lov til at hoppe fra spil til spil med vennerne, uden vores samtaler bliver afbrudt og skal startes op på ny.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 21-12-2012 18:55

Der er både mange nuancerede argumenter for og imod at finde i svarene synes jeg. Er der nogen herinde der decideret har fortrudt sit køb af Wii U?

Selv ejer jeg kun en Wii som min eneste hjemmekonsol så ud fra arnel925s argument burde et køb af Wii U være rimelig velbegrundet for mig. Alle detaljerne om hvordan konsoloplevelsen skiller sig ud er også ganske spændende synes jeg. Om det bliver til et køb eller ej må tiden vise Smiley


Kasper97
Kasper97

0
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 24-12-2012 14:12

Hvis man tænker på andre lande end Danmark, så er en Wii U, ret så populær.

Hvis man har Nintendo Land, så kan man jo skrive en form for status for andre at se i deres "Plaza". Ifølge de statuser jeg har set indtil videre så er alle undtagen én tilfreds med både spillet, og konsollen. Og der er jo mange der spiller Nintendo land, overalt i verden.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 27-03-2013 23:15

Der har været flere gode tilbud på Wii U i det sidste stykke tid. Det giver en endnu bedre begrundelse for at investere i en. Spiludvalget er dog stadig ikke specielt imponerende synes jeg. Well, så længe der er et nyt Zelda-spil i vente og et Retro Studios-spil i ovnen kan det næppe gå helt galt.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

6360
Offline
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 27-03-2013 23:23

For ikke at tale om at Mario Kart jo også er på vej Smiley