Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club og Wii U launch?

LinkTheWindWaker
LinkTheWindWaker

3026
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

Skrevet 26-11-2012 15:50 - Redigeret 25-01-2013 16:36

Det er lidt kedeligt at se den dalende aktivitet herinde på N-club. Især nu hvor vi snart får en ny konsol-lancering. Ligesom mange andre er jeg mindre hyped på Wii U, end jeg var med Wii. Dette skyldes flere ting, men en stor "bidragyder" er den manglende omtale af konsoludgivelsen på en fan-side som denne.

Selvfølgelig har crewet en masse andet at lave, men som jeg ser det, står denne hjemmeside lidt på kanten i øjeblikket. Hvis der ikke kommer mere "gang i den", frygter jeg, at N-club kommer til at lide samme skæbne som alle de andre danske Nintendo-hjemmesider.

In short: Det er nu eller aldrig, at N-club skal markere sig. På trods af manglende begejstring omkring Wii U, er det stadig en udgivelse af en helt ny konsol. En side som N-club burde sprudle med nyheder, previews, forumdiskussioner, etc., i stedet for bare stille og roligt at dø hen.

    Hassus
    Hassus

    0
    Offline
    Level: 22 (Ice Keese)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 26-11-2012 16:29 - Redigeret 26-11-2012 16:54

    Jeg synes din pointe er god, men hvis du virkelig føler stærkt for N-club's aktivitetsniveau synes jeg du selv skal gå i front med aktiviteten herinde. Walk the talk, du ved..

    Aktivitetsniveauet afspejler jo egentlig ikke andet end brugere, som dig selv, der tager initiativ til at bidrage til siden og som måske/forhåbentligt inspirerer andre til at gøre det samme.

    Med andre ord synes jeg du selv skal gøre noget ved det og lede som et eksempel.


    LinkTheWindWaker
    LinkTheWindWaker

    3026
    Offline
    Level: 22 (Ice Keese)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 26-11-2012 16:57 - Redigeret 26-11-2012 17:01

    På ingen måde. Og jeg er fuldstændig enig. Men det er en slags "spirral-effekt": Hvis man (jeg) ikke finder omtale om Wii U på eksempelvis N-club, mister man (jeg) interessen for at skrive om den; omvendt, hvis man (jeg) ikke skriver noget om Wii U herinde, er der ingen generel interesse. Det lød måske lidt knudret, man sådan har jeg det.

    Jeg har ikke den store interesse for Wii U, mest på grund af de kedelige launch-spil, men til gengæld har jeg været medlem på mange forskellige Nintendo-sider gennem årene, og det er lidt trist at se, hvordan N-club er begyndt at falde i baggrunden. Det sidste halve år var der en nyfudne aktivitet herinde, men siden da er alting bare faldet stille hen.

    Selvfølgelig handler det meget om brugerne og deres aktivitet, men omvendt er det virkelig lang tid siden, at man har hørt noget fra redaktionen.

    Det burde være redaktionens ansvar at gøre klar til en ny konsol-lancering. Jeg husker tydeligt, da jeg skrev for NIntenDome, og hvor vi i dén grad gjorde noget ud af at gøre klar til udgivelsen af Wii. Vi havde bunkevis af previews, og hypen var rigtig stor. Dét savner jeg med Wii U generelt, men især herinde virker det som om, at ingen rigtig gider længere.

    Det er egentligt lidt ironisk at se N-club lide samme skæbne som N-Gamez og PlayCeption: I flere år loves et nyt og forbedret design, men når dette så endelig kommer, er der bare ikke kræfter nok til at holde siden ved lide, hvilket i sidste ende resulterer i, at hjemmesiden langsomt dør hen.

    Er løbet måske bare kørt for en dedikeret dansk Nintendo-hjemmeside? Er løbet kørt for Nintendo generelt?


    Kanin
    Kanin

    641
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 26-11-2012 17:19

    Jeg vil gerne give en lyd fra mig. Ja vi er alle i "crewet" travlt optaget af andre ting pt - vi er alle nået en alder hvor dagligdagen med studie/familie/pligter/arbejde samt andre interesser tager det meste af tiden.

    N-club har altid været en fritids interesse - aldrig noget som har bragt mad på bordet eller uddannelses certifikater - omend dette ville være awesome hvis N-club gjorde! Smiley

    Idéen med det nye N-club var at lade største delen af indholdet være leveret af brugerne, tildels fordi brugerne er den vigtigste bestanddel af N-club, men også fordi vi i crewet anderkendte vores begrænsninger.

    Jeg kan give en lille opdatering, uden at give for meget væk. Bjarne, som ejer N-club har bevist valgt at træde lidt tilbage og lade N-club kører på brugernes premis. Vi andre er pt bare godt gammeldags optaget.
    Personligt er jeg ved at forberede mit sidste semester på mit studie, hvilket indebære praktik og et tema/emne for mit afsluttende bachelor projekt. Bjarne har allerede forslået mig at tage N-club op i en af disse for at få liv i vores community igen. Noget jeg helt bestemt overvejer kraftigt at tage op - N-club har igennem årene givet mig nogle unikke muligheder og oplevelser!

    ...

    Men "the problem at hand", med den manglende aktivitet og dækning af WiiU, hvad kunne i som brugere af N-club godt tænke jer der blev gjort ved det? Er det noget med at hyre et par stykker af jer som skribenter? Er det noget med at finde et nyt medie (video fx) til at dække relevante nyheder? Er det noget med at tilføje en bestemt funktion på siden / ændre en eksisterende? Udlove en 100 WiiU spil til den som skriver flest nyheder?

    N-club er blevet en del af min identitet igennem min opvækst og jeg vil personligt blive ked af at se siden dø helt hen. På N-club færdes der nogle af de fedeste personligheder og bekendtskaber jeg har gjort mig igennem de sidste 10 år. Er jeg den eneste der føler dette?

    (Hold kæft det blev en lang smører Smiley)


    KJ85
    KJ85

    21409
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 26-11-2012 17:57

    En ting er at være optaget, men at være så travlt optaget, at man ikke blot en gang imellem kan skrive en nyhed til siden eller finde på noget sjovt at diskutere herinde.. Det virker bare ikke særlig engageret i mine øjne, og sådan tror jeg også mange andre har det.

    Personligt nåede jeg op på 200 nyheder før jeg mistede lysten, og selvom auktionshuset og udsigten til at vinde ting måske var det der fik mig igang var det ikke grunden til, at jeg stoppede med mine bidrag. Det tog simpelthen bare overhånd, fordi jeg så gerne ville dele alverdens Nintendo-nyheder med N-clubberne, og jeg brugte derfor hurtigt al for meget tid på det.

    Jeg blev simpelthen bare nødt til at indse, at jeg som stort set eneste nyhedsforfatter hurtigt ville bruge al min tid på skriveriet, hvis jeg ville skrive grundige nyheder om alt det jeg følte var værd at skrive om. Med andre ord knækkede antallet af bidragsydere min lyst til at fortsætte nyhedsflowet på sædvanlig vis, og jeg poster nu i stedet bare trailere, citater og andet i relevante fora på siden.

    Og her er det så, at jeg måske også vil komme med en lille opfordring. Bare fordi sådan noget som eksempelvis "ugens downloads" ikke postes med yderligere information end trailere, betyder det jo ikke, at folk ikke må diskutere dem og skrive, hvad de har lyst til at købe eller undlade at købe. Det samme gælder selvfølgelig alt andet nyt..


    Pieyanthikos
    Pieyanthikos

    2688
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 27-11-2012 01:47

    Jeg kan kun være enig - the hype train er totalt gået fløjten her ved launch. Jeg tror det er naturligt nok; de fleste af os brugere herinde er trods alt de samme, som var med i de gamle N-C/N-T/NC tider. Og vi bliver alle ældre. Der har ikke været nogen yngre til at bære faklen videre - forklaringerne hertil kan være mange, måske er Nintendo-fanbasen bare ved at være udvandet herhjemme.

    Men jeg husker også Wii-launchen, hvor vi dækkede D3 - det var tider. Og GCN-udgivelsen i 2002 helt tilbage på Club Nintendo og det første N-Club kan jeg også huske. Personligt kan jeg næppe forestille mig, at jeg igen vil opleve samme hype omkring spilmediet, det fylder meget lidt i min hverdag i dag.


    0
    0

    0
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 27-11-2012 17:40

    Der har da være rigeligt med nyheder, previews og videoer her på siden, både pre-E3 og post-E3.


    Pieyanthikos
    Pieyanthikos

    2688
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 27-11-2012 20:55

    Ja, men det blev lidt af en ketchupeffekt - hypen toppede for tidligt, og nu, hvor den egentlig skulle være på sit højeste, er den halvdød.


    KJ85
    KJ85

    21409
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 27-11-2012 20:59

    I mine øjne er det kun naturligt - selv læser jeg ihvertfald ikke for meget om de spil der er udgivet, da jeg ikke vil ødelægge min egen oplevelse med dem.. De ting, der har været at skrive hjem om vedrørende konsollen har været oppe at vende her på siden synes jeg, men man skal selvfølgelig følge med i forummet, hvis man vil have det hele med..


    Peblisko
    Peblisko

    58
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 05-12-2012 05:42 - Redigeret 05-12-2012 05:44

    Bota og jeg var til launchen:

    http://youtu.be/ROkitBRL3gI


    KJ85
    KJ85

    21409
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 05-12-2012 13:10

    Retter lige til:




    Peblisko
    Peblisko

    58
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 05-12-2012 19:58

    ^Tak Smiley


    JOEP
    JOEP

    74144
    Online
    Level: 50 (Torizo)

    0
    1ups givet

    #12 - Skrevet 05-12-2012 20:52

    Jeg er faktisk ked af, at jeg ikke kunne komme ind i Fona i torsdags, for selvom jeg ikke har tænkt mig at købe en Wii U nu, så husker jeg stemningen op mod 3DS-launchen ved den pre-launch Nintendo arrangede i Hard Rock Café, og det var super fedt alt i alt, selvom jeg ikke ville købe 3DS'en til launch heller.