Ugens Downloads: Uge 47 2...

Nintendo løfter sløret ...

Goldarmor er i fokus i n...

Children of Morta klar ti...

Snack World: The Dungeon ...

Munchkin: Quacked Quest u...

De nominerede titler til ...

Vi streamer Breath of the...

Ugens Tilbud: Uge 46 2019

Se åbningssekvensen i Mi...

Super Mario Maker 2

Nintendo Switch

Er 3. parts opladning far...

Pokémon Sword / Shield

Sonic

Sony og Microsofts næste...

My Nintendo

Mario Kart Tour

Luigi's Mansion 3

Spiller du stadig Gamecub...

V: Little samson og Flint...

S: Luigis Mansion 3 + Lin...

Tilbudstråden

Nintendo konsoller

S: The Legend of Zelda: L...

K: Club Nintendo magasine...

S: Masser af spil

S: Masser af spil

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

Hjælp til valg af earbud...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Wii Fit U


KJ85

17154
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 04-12-2013 11:21

I næste uge udkommer Wii Fit U i butikkerne, men som I nok ved har det været muligt at hente den komplette udgave af spillet og prøve den gratis i en måned - ja, det kan man såmænd stadig nå helt frem til udgangen af januar 2014, men er det noget I har benyttet jer af? Det eneste krav for brug er jo at man ejer et Balance Board i forvejen.

Jeg har selv benyttet mig af muligheden og tænkte, at det ville være på sin plads med en tråd dedikeret til Nintendos fitness-software - sådan noget bliver jo som regel en ret populær beskæftigelse efter den hårde juletid Smiley

Som noget nyt opfordrer Wii Fit U ikke kun til, at du træner foran skærmen (eller GamePad'en), men med det nye Wii Fit Meter, der holder styr på dine skridt, din hastighed, højdemeter, temperatur og ikke mindst dine forbrændte kalorier er man i den grad også opfordret til at gøre spillet til en del af sin hverdag. Man skal blot huske at aflæse sine data inden dagen er omme for efter midnat (eller alternativt kl. 03.00) nulstilles Wii Fit Meter'et.

<iframe width="500" height="281" src="//www.youtube.com/embed/qote2tHuJCQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Da Wii Fit Meter'et ikke eksisterede til Wii Fit (Plus) er det selvfølgelig noget man skal ud at skaffe ved siden af, men registrerer man et af slagsen på sin Wii U indenfor den tidligere nævnte gratis prøveperiode får man til gengæld softwaren gratis. Alternativt kan det også købes i en sampak med spillet eller spil + balance board, men så lyder priserne også på henholdsvis 500 kr. og 900-1000 kr., hvor et Wii Fit Meter alene kan erhverves til omkring 200 kr. Ejer man allerede et balance board og en Wii U kan det med andre ord godt betale sig at gøre brug af tilbuddet om "gratis" software.

En ting man til gengæld skal være opmærksom på er, at et Wii Fit Meter ved registrering bliver knyttet til en person/Mii (eller kæledyr), og er man flere i husstanden, der vil benytte sig af den daglige registrering af aktivitet må man jo så ud og investere i mere end et Wii Fit Meter. Det kan sagtens lade sig gøre at fjerne tilknytningen til en bestemt Mii gennem softwaren og i stedet registrere det til en ny person eller et kæledyr, som I kan se det i videoen herunder.

<iframe width="500" height="281" src="//www.youtube.com/embed/K7oeokkZc2o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Dem der tidligere har prøvet kræfter med Wii Fit Plus kender de fleste af de øvelser der findes i spillet, men udover en helt ny kategori med danseøvelser er der blevet plads til 19 nye aktiviteter i de andre kategorier, hvoraf de fleste findes blandt balance-øvelserne, hvor vi finder alle de sjove minispil.

Men nok om spillet - hvor mange her på N-club har gjort sig erfaringer med Wii Fit U og det nye Wii Fit Meter? Hvad synes I om det? Hvor ofte bruger I det?

Og jer der ikke har prøvet det - er det noget I overvejer at gøre i fremtiden? Vil I anskaffe jer den gratis prøveversion og gøre den permanent med et Wii Fit Meter, eller er I mere på den fysiske udgave?

Diskussionen er åben, og så må vi se om N-club har nogle aktive medlemmer Smiley