Vi streamer Super Mario M...

Ugens Downloads: Uge 28 2...

N-cast #59: Hvad har vi s...

Nintendo åbner døren fo...

Vi streamer Zelda II i af...

Vind Paper Mario: The Ori...

Captain Tsubasa: Rise of ...

Endnu en stor opdatering ...

Fairy Tail får ny traile...

Switch-trailer udsendt fo...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Zelda: Breath of the Wild...

Paper Mario: The Origami ...

Animal Crossing: New Hori...

Pokemon Home siger forker...

Nintendo Switch

Pokémon Sword / Shield

Nintendo Switch spørgsm...

Spil på vej til Switch

Super Smash Bros. Ultimat...

K: Heart Gold/Soul Silver

Tilbudstråden

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

V/S: Naruto Gekitou Ninja...

S: Pikmin 2 & Punch Out f...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii U accomplishments brainstorm


Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 16-08-2012 23:40

Nu ser det jo tilsyneladende ud som om Wii U får achievements/trophys under navnet accomplishments.Oplæg til debat
1) Tilsynelande kommer der ikke til at være et point-system tilknyttet disse accomplishments. Er dette en god eller dårlig ting?

2) Det er muligt for Nintendo at bestemme at alle spil til Wii U indeholde disse accomplishments. Ville dette være en god idé?

3) Lad mig høre nogle forslag til accomplishments på de Wii U spil der allerede er blevet annonceret! Smiley


stelzig

525
Online
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 16-08-2012 23:47 - Redigeret 16-08-2012 23:52

Jeg håber bare at de i det mindste laver accomplishments der rent faktisk er sjove og udfordrende. Men det sker vel næppe når det er nintendo og ikke engang de andre har fundet ud af at lave dem sådan. Der er ikke nogen accomplishment i at tænde spillet eller dræbe sin første fjende.

Ville af ovenstående grund egentlig også hellere se et navn som "challenges" for yderlige at pensle ud at det ikke skal være noget man får bare for at spille. Smiley

Jeg er i forvejen ikke specielt stor fan af konceptet og har aldrig rigtig gået efter trophies (samlede dog i sin tid skill points i R&C Smiley) og det er fuldstændig umuligt for mig at gå op i hvis det alligevel er fuldstændig gratis "belønninger" som ikke er sjove og/eller udfordrende at få.

Edit:

1) Jeg er lidt ligeglad. Måske faktisk lidt positivt da det gør det endnu nemmere at springe kedelige accomplishments over.

2) Dårlig idé.

3) Speedrun/high score/daredevil challenges er altid sjovt. Og passer i større og mindre grad ind i næsten alle spil. Har ikke lige mere specifikke idéer. Det er lidt nemmere når man kender spillene ordentligt SmileyBo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 17-08-2012 00:04

Jeg er nærmest helt enig. Konceptet lød vildt godt, men det er bare blevet en joke af sig selv, så jeg håber lidt på at Nintendo kan bringe det på rette spor igen. Jeg synes det er meget fint man kan vise dem frem, eller måske endda købe ting med sine point, men derudover er jeg imod dem, så jeg tror et fastsat point-tal på fx 1000 gør (ligesom det at tvinge folk til at benytte sig af denne feature i deres spil), at de man får nogle enormt kedelige og uopfindsomme opgaver man skal udføre, fx at starte spillet op.

Jeg er dog ret stor fan af de ting man skal skaffe i Kirby's air Ride og til en vis grad også i Smash Bros. Brawl, faktisk især det med at man ikke kan se hvad man skal skaffe før man har klaret boksen ved siden af sig. Så får man nemlig lidt udelukket det med at det er et problem man kan klare trivielle opgaver i spillet, synes jeg.

Så ja, håber det kommer, håber det er uden point og håber det er som i Kirby air Ride, men det sker nok ikke. Jeg håber heller ikke at folk bliver tvunget til det, men stadig at de fleste benytter sig af det.

Fx at klare en verden hvor alle tiderne er under 100 sekunder i New Super Mario Bros. U eller få alle store mønter i en verden er ting man godt selv kan udfordre sig til, men jeg synes det er en lille smule sjovere, hvis det er indbygget i spillet Smileychessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 17-08-2012 08:15

Jeg har intet imod den slags. Da de ikke har nogen betydning er det da fuldstændig ligegyldigt om man får den for at starte spillet første gang eller klare en bane uden at miste liv. Du får bare point der efter.

Du får fx kun 5 point på xbox ved en meget meget nem en og måske 100 for en meget svær. Og da det "gælder" om at have så højt point som muligt er man også nødt til at kæmpe for de svære

Jeg håber Nintendo finder en eller anden måde at tælle dem sammen på og giver dem et point system af en eller anden slags

Accomplishments jeg ikke ønsker at se:

Online grinding ala nå lvl 60 med et eller andet. Specielt hvis ingen spiller et givent er det umuligt at udføre.

Nå inden for Top 100 på leaderboards (jeg kigger på dig WRC2) Som er stort set umuligt uden total dedikation hvis bare 100 har dedikeret sig nok.

Gennemfør på hard, very hard, god mod mm. Normal må være nok. Så må Hard mm. låse op for evt very hard osv osv.
JOEP

28556
Online
Level: 46 (Phantoon)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 17-08-2012 08:30

Bo130 skrev:
Nu ser det jo tilsyneladende ud som om Wii U får achievements/trophys under navnet accomplishments.Oplæg til debat
1) Tilsynelande kommer der ikke til at være et point-system tilknyttet disse accomplishments. Er dette en god eller dårlig ting?

2) Det er muligt for Nintendo at bestemme at alle spil til Wii U indeholde disse accomplishments. Ville dette være en god idé?

3) Lad mig høre nogle forslag til accomplishments på de Wii U spil der allerede er blevet annonceret! SmileyFørst og fremmest: Der er også muligheden for, at dette bare er ét spil. Nintendo har tidligere udtalt, mener jeg, at de vil lade det være op til udviklerne, om de vil putte achievements i deres spil. Det kunne godt tyde på, at der nok ikke er et globalt system, så man kan sammenligne på tværs af spil.

Ad 1): Der er heller ikke sat tal på Xbox-achievements (gamerscore), så derfor kan man ikke konkludere noget som helst på den front. Jeg havde dog gerne set et system med stjerner, det havde været lige Nintendo. Eller badges.

Ad 2): Jeg vil helst have alt eller intet som på Xbox, men på den anden side vil det ikke gøre mig noget, hvis dårlige spil ikke har 'accomplishments', thi så behøver man ikke spille lortet (ja, jeg har spillet dårlige spil på Xbox for at få achievements'ne for det; jeg skammer mig, men jeg har aldrig købt et spil for kun at få achievements).


Jeg kan godt lide konceptet om achievements, men da jeg lige have købt en Xbox og fik min første achievement (Limbo - gå til venstre, når spillet starter), satte jeg spørgsmålstegn ved det. Det er rigtigt nok, at achievements skal gives for noget, der er en achievement, altså en præstation, men efterhånden er jeg gået over til at synes, at det er OK, at man får achievements for at komme videre i spillet eller gøre en bestemt ting, mens der samtidig er achievements for at være god til spillet. På den måde kan man sammenligne med andre og se, hvor langt de er kommet i spillet og den slags. Det er smart, og det er en af grundene til, at jeg helst vil gennemføre et spil som minimum - så det ikke står som en dårlig statistik på min liste over achievements.KJ85

18154
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 17-08-2012 10:56 - Redigeret 17-08-2012 11:09

Med fare for at lyde sur/tvær/whatever, så ser jeg ikke, hvorfor dette emne ikke kunne have været diskuteret i den tråd jeg oprettede for nyligt til fakta og rygter, såvel som generelle meninger om Wii U. Der er stadig blot tale om et rygte jo.

Spørgsmålene er gode - det er de skam, men er bare lidt træt af at se et hav af de her snævre emner, når det ligeså godt kan diskuteres i et mere bredt emne.

Vi kommer ladrig til at se en tråd som "Alt om Zelda" eller "Skyward Sword"-sword tråden når alt skal dissekeres, så vi kan få så mange tråde som muligt, der hver berører en lille del af et større emne. I stedet ender vi med emner, der bliver givet en lille bunke svar i, og så er det videre til næste snævre emne. Konstant udskiftning af seneste diskussioner - intet får lov at udvikle sig, og der er synd.

Er jeg den eneste der har det sådan?

Edit: Jeg vil stadig gerne svare på spørgsmålene senere SmileyBo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 17-08-2012 11:09 - Redigeret 17-08-2012 11:10

#6 Ved ikke om du er den eneste der har det sådan, men jeg ser netop din tråd som en tråd til at diskutere alle ting der ikke fortjener sit eget emne, fordi de er for små - samt som en fin oversigt.

Dette er en ting der har været rygtet længe og nu ligner det at det er sandt. Jeg ønsker dermed ikke at diskutere om rygtet er sandt eller ej, jeg ønsker at diskutere denne ting, antaget at den er sand.

Desuden synes jeg egentlig ikke dette emne er spor snævert. Der er allerede en ret god diskussion i gang her, og emnet kan bruges til at diskutere accomplishments i alle Wii U's spil, hvis det skulle vise sig at være sandt.

Men enig, generelt skal der ikke laves emner om alt, men der skal laves emner om noget, og der synes jeg det er mere overskueligt at have en tråd som dette. Men det er måske bare mig der også synes "Alt om Zelda" er et for bredt emne. Så kunne vi nærmest lige så godt have "Alt om Wii U" eller "Alt om Nintendo".

Ved at have store emner har jeg flere gange oplevet før at der er brugere der forsøger at moderere forumet og hver eneste gang der laves en ny tråd får man besked på at den kunne have hørt inde under et andet, mere bredt emne. Det dræber lidt lysten til at lave nye emner og indlæg for især nye, og det synes jeg er synd. Derfor denne tråd Smiley

On-topic:

#5 Nej, men tilsyneladende har både Project Cars og New Super Mario Bros U det i hvert fald indtil videre - og det hedder det samme som på Nintendo 3DS, så jeg tror det ender med at være sandt efterhånden Smiley

Jeg kan ikke helt beslutte mig for hvem det er godt henholdsvis dårligt for at achievements får dig til at spille direkte dårlige spil. Jeg har dog også hørt om folk som købte spil grundet det var 1000 billige gamer points, men det hører trods alt nok til sjældenhederne.

Jeg kan dog meget godt lide din pointe omkring at noget af det gives undervejs og noget af det gives for ekstra arbejde efter spillet er gennemført. Jeg tror måske også bare det passer bedre ind i et spil som netop Kirby air Ride end det gør i fx det nye The Legend of Zelda, hvilket også lidt er grunden til jeg ikke håber på alle bliver tvunget til det.

Men hvis det kommer bliver det spændende om man kan se ens venners achievements også. Det synes jeg lidt de lægger op til med deres Miiverse! Smiley Kunne helt klart også være at foretrække, synes jeg SmileyKJ85

18154
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 17-08-2012 11:47

Indrømmet, at jeg måske heller ikke læste alt i "alt om Zelda", men den var da flittigt brugt af mange.

Kan godt være det her emne er bredere end jeg gav det credit for. Har ingen erfaringer med achievement-systemer, så har ingen idé om, hvor meget det kan betyde.

Da jeg oprettede den anden tråd var den dog tænkt som et sted, hvor alt om selve konsollen kunne diskuteres - hardware, controller og features som online-system (og achievements). Hvis den var beregnet på ubetydelige ting havde jeg nok ikke brugt et par timer på at skrive OP'en. Den handler altså ikke bare om at diskutere ægtheden af rygter, hvis du troede det..

On topic:

Pointsystem lyder som noget fanden har skabt, så det behøver der ikke at være. Kan ikke se, at det gør nogen gavn. Det må da være nok, at kunne fremvise en række "accomplishments".

Er ret sikker på, at Nintendo ikke vil bestemme, hvorvidt udviklere skal gøre brug af systemet, og det er mig helt fint. Hvorfor tvinge dem til at lave noget, som de måske ikke gider, bare for, at det skal være der? Så ender det da bare i noget juks.Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 17-08-2012 11:51

Det tror jeg bestemt heller ikke, men jeg ser ikke nogen grund til at aktive diskussioner ikke også kan få et separat emne. Hvis vi skal diskutere alt i dit emne bliver det jo ligepludselig (forhåbentlig) meget uoverskueligt når vi om nogle uger får en masse informationer om Wii.

On-topic: Grunden til andre tvinger det igennem er vel for at gøre det konsistent, men nej, ser heller ikke Nintendo gøre det. Det ligner ikke dem.KJ85

18154
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 17-08-2012 12:08 - Redigeret 17-08-2012 12:08

Du kan have fat i noget, men lige nu var accomplishments måske det eneste der kunne sætte en diskussion igang i den anden tråd, og den hiver du her væk ved at oprette en separat tråd til emnet.

Kan du i det mindste ikke fjerne "brainstorm" fra overskriften, så vi ikke senere skal have gang i emnet "Dine Wii U Accomplishments" sideløbende med det her, eller ville du synes det var ok, hvis sådan et emne senere dukker op?

On topic: Hvordan fungerer det så når det er tvungent? Er det bare blevet en del af spiludviklingen for mange firmaer, eller ender det ofte i ligegyldige achievements?stelzig

525
Online
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 17-08-2012 12:12 - Redigeret 17-08-2012 12:28

Jeg vil gerne tilføje lidt til min liste:

Alle dem chessr nævnte han ikke vil have. Lyder som dem jeg gerne vil have. Level60 grinding kan diskuteres, men det lyder ærlig talt ikke så uopnåeligt som beskrevet heller.

Omvendt er jeg lidt imod dem som han gerne ville have. Specielt den med at klare spillet. En "accomplishment" belønning bare for at klare spillet på den ganske almindelige sværhedsgrad er netop hvad jeg mener er ligegyldigt og ikke burde være med - "det skal ikke være noget man får bare for at spille." Hvis noget så skulle denne netop være i den lave ende og ikke være et gold trophy (som den tit er på playstation Smiley)

Jeg finder det helt fint at man rent faktisk skal være dedikeret lidt til sine spil for at få accomplishments i dem - faktisk mener jeg netop at en accomplishment skal vise at man har haft lidt dedikation/er blevet ret god til spillet og har "opnået" noget i det.

ps. Det er næppe kun 100 der nogensinde når top100 på det samme leaderboard, lol. Det største problem med sådan en accomplishment er at den er nemmest at nå tideligt i spillets levetid (medmindre vi snakker daglige/ugentlige leaderboards selvfølgelig).Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 17-08-2012 12:14

Emnet her er til at diskutere konceptet og brainstorme idéer til seje achievements. Når Wii U udkommer er det ikke længere med sådan et emne, og så ville jeg kunne ændre titlen til Wii U accomplishments eller noget, ja, hvor man kunne skrive status på hvor mange man havde fået. Jeg synes begge emner er relevante.

Beklager jeg har fjernet hvad du synes er den eneste relevante diskussion væk fra dit emne, indså jeg ikke. Synes dog der er rigeligt med andre rygter at tage fat på allerede og nu kan der ikke gå længe før vi ved noget specifikt om Wii U, hvor emnet så kan bruges til generel diskussion af konsollen.

Men det er jo op til brugere af forumet hvad de helst vil, så det er måske en (separat) debat værd hvis du mener det er vigtigt?

On-topic: Som det nævnes herover, så er problemet på Xbox 360 netop blevet at man får achievements for ting så som at starte spillet og slå første fjende ihjel. Det giver så godt nok færre point end de vildere achievements, men de er stadig lidt fjollede at have med, udover det, som JOEP siger, sætter en absolut score på hvor langt du er nået i et spil, som du kan dele med dine venner - hvilket jeg egentlig synes meget godt om Smileychessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 17-08-2012 14:44

Det er bare pænt svært i Wrc 2 og er ikk den eneste med mening SmileyZøvnig

0
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 17-08-2012 21:35

Det er ærligt ikke noget der betyder det store for mig. Det kan da være fint nok at få lidt achievements, men måden det virker på på Xbox er lettere idiotisk. Min kæreste der synes det er sjovt at synge, kan holde en fest og vupti er der tjent en 5-600 point på Lips. Jeg kan spille 250 time ronline i Battlefield og stort set ingen point for ud af det. Hvis jeg derimod hiver mig igennem en sindsyg elendig singleplayer del, så får jeg et par hundrede point.

Så spiller jeg The Walking Dead hvori man får de nøjagtige samme achievements uanset hvordan man spiller spillet.

Nintendo må gerne gøre forsøget, men hvis de gør det, så håber jeg der er ldt mere mening med måden de gives på. Ellers er det bare ligegyldigt fyld.chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 17-08-2012 22:19

3. parts acomplishments vil være identisk med de andre konsoller logisk nok. Nintendo selv kan gøre det anderledes i deres egne spil