N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii U - Spilrygter og spekulationer

KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 05-09-2012 11:28 - Redigeret 04-02-2016 14:02

Vi har allerede en tråd dedikeret til konsollen, men jeg synes ikke at vi skal blande snakken om spil sammen med den mere generelle snak om konsollens hardware og features. Derfor opretter jeg nu denne tråd, hvor man kan poste rygter om/tegn på, at spil, der endnu ikke er blevet annonceret til Wii U, er på vej, eller alternativt diskutere rygter omhandlende allerede annoncerede spil.

Rygterne er der mange af og de stopper nok ikke med at vælte ind foreløbigt. For nyligt skrev jeg eksempelvis denne nyhed om et 3D-Mario, der skulle være på vej til Wii U i 2013 og blandt de nyeste rygter lyder, at et Zelda-spil udgives i 2014.

Af andre interessante rygter kan det nævnes, at ESRB listede Sniper 2 til Wii U for nogen dage siden, men nu har fjernet informationen fra deres rating.

Sidst men ikke mindst kan jeg nævne, at en fransk udvikler for nyligt i et jobopslag nævnte Wii U som platform til et endnu ikke annonceret middelalderligt Fantasy RPG.

Hvilke rygter er interessante? Er der andre spændende rygter derude? Håber du de bliver til realitet? Tråden er åben for diskussion Smiley

KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 25-09-2012 10:10

Nu varer launch-perioden selvfølgelig helt til marts næste år, men de holder godt nok nogle kort tæt til kroppen.

Yet knowing that some gamers wanted more information, Fils-Aime noted that that more unannounced Wii U games are in development, including some that will release “during the launch window that we haven’t announced yet.” Precisely when we’d learn more information about that software, and who is developing it, is unclear.




Andreas Tarding
Andreas Tarding

7429
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 26-09-2012 14:44 - Redigeret 26-09-2012 15:13

Den færdige liste over launch titler i USA:

Call of Duty Black Ops 2

Skylanders Giants

Transformers Prime

Wipeout 3

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two

EA Sports FIFA Soccer 13

Tekken Tag Tournament 2 Wii U Edition

New Super Mario Bros. U

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Nintendo Land

Sing Party

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Warriors Orochi 3 Hyper

Darksiders 2

Assassin's Creed 3

ESPN Sports Connection

Just Dance 4

Rabbids Land

Your Shape: Fitness Evolved 2013

ZombiU

Scribblenauts Unlimited

Game Party Champions

Batman: Arkham City Armored Edition


Så modsat tidligere, står Assassin's Creed 3 til at udkomme til launch, mens Mass Effect 3 er rykket.

Der vil naturligvis være forskelle mellem Europa og USA, hvad angår udbud af spil, men som hovedregel plejer større titler vist at udkomme samtidig.


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 26-09-2012 15:24

Assasin's Creed 3 var jo også fastsat til d. 30. november af Ubisoft for Europa, så det havde jeg nu også regnet med. Bliver godt at se listen for Europa senere Smiley


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 25-10-2012 11:16

Sad lige og kiggede Nintendos nye udgivelsesplaner igennem, og der er da lidt ny info:



I modsætning til i USA ser Pikmin, Wii Fit U og The Wonderful 101 ikke ud til at nå butikkerne i launch-perioden, der slutter ved udgangen af marts 2013. Det ny Fire Emblem udgives i 2. kvartal.





Må nu være fastslået af NFS: Most Wanted også er på vej til Wii U - det har indtil nu blot været et rygte, men godt at Nintendo "spilled the beans".


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 27-10-2012 11:17

EA har nu bekræftet ovenstående:

“Starting Oct. 30, Most Wanted will be available on X360, PS3, PS Vita, Android and iOS. Then in 2013, Nintendo fans will be able to experience what it means to be Most Wanted amongst their friends on the Wii U.”




KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 27-11-2012 23:19 - Redigeret 27-11-2012 23:48

Tidligere på måneden udtalte Reggie, at Nintendo stadig havde hemmeligheder vedrørende launch-vinduet, og det kan meget vel være spilrelateret. Om det har noget med den nylig oprettede side hos Best Buy Canada at gøre er selvfølgelig ikke til at vide, men ihvertfald lister forhandleren et spil med navnet Yoshi's Land og beskriver det således:

“Take Yoshi on an epic adventure to remember in Yoshi Land for Nintendo Wii U. Check out Yoshi as you’ve never seen him before: in glorious high definition. Enjoy dual-screen control thanks to the Wii U Touchscreen GamePad, while you’ll also be able to experience full integration with Nintendo’s MiiVerse service.”


Det er værd at nævne, at Best Buy tidligere på dagen også lækkede info om Wii Mini før tid og, at et spil med Yoshi var indikeret i den Miiverse-menu, som nogle folk tilfældigt og uhensigtsmæssigt fik adgang til ved den amerikanske lancering af Wii U.

Tror I, der er hold i, at et sådant spil er på vej eller har nogen blot ladet sig inspirere af de oplysninger der slap ud fra Miiverse-menuen?


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 11-02-2013 11:14

Skal vi allerede til at være bekymrede for Wii U?

Mario Wynands, Sidhe Interactive skrev:
At DICE, nobody has been talking about the new Wii U projects they have started, only the Wii U projects that have just been cancelled. Platform is in serious trouble. Publishers and developers from the US, UK, France, Germany, and Australia mainly. Pubs and devs never recoiled from PS3 like they seem to be with Wii U (though this is anecdotal). There was always the confidence that the numbers would get there over time with PS3. I’m not sensing that with Wii U. I had a data point yesterday at lunch with a high budget Wii U game that was hoping to sell “millions” over time. It only managed “tens of thousands”. It is one of the top rated games for the platform.


Umiddelbart er det ihvertfald ikke noget, der lyder lovende vil jeg sige..

Det rygtes allerede at EA dropper det næste Madden til Wii U, og planerne vedrørende deres kommende Tiger Woods PGA Tour lyder heller ikke opløftende for Wii U-ejerne:

“We’re currently focused on delivering a great Tiger Woods PGA TOUR experience for our fans on the Xbox 360 and PS3, where we have a great opportunity to connect fans to the real world of golf and each other. We don’t have any further platform announcements at this time.”


Men OK - det er så nok også to spilserier, der kræver en ret stor brugerbase for at sælge bare nogenlunde - ihvertfald i Europa vil jeg mene..


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 11-02-2013 12:46

Wii U bliver en first party machine, men det burde ikke være overraskende. Salgsmæssigt klarer den sig ekstremt dårligt lige nu. Frem til E3 har Nintendo stort set intet at byde på.

Det er bare 3DS om igen. I år vil folk erklære den "doomed", men i 2014 vil alle elske den. The Nintendo Cycle.


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 11-02-2013 13:18

Du har nok ret, men spørgsmålet er så om det er Nintendo eller tredjepartsudviklerne, der har fejlet..

Nintendo kunne helt sikkert, hvis de ville det have udgivet flere af deres egne spil ved lanceringen, men undlod formentlig for at tredjepartsspil ikke skulle forsvinde i mængden. Måske en gestus de nu fortryder.

Tredjepartsudviklerne derimod ser ikke ud til at turde udgive noget eksklusivt til Wii U med den forholdsvis lille brugerbase, men overvejer ikke, at netop deres spil måske kunne være med til at sætte gang i salget af konsoller. De har i mine øjne haft en enestående mulighed for at udgive en sællert i de døde måneder januar og februar har været. Som en parentes at bemærke ville jeg selv have købt Rayman Legends frem for NSMBU, hvis det havde været klar til launch, og spillet var i mine øjne en særlig grund til netop at investere i konsollen..


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 11-02-2013 16:26

Det er Nintendo, der har fejlet. De gør det ikke nemt for tredjepartsudviklere at udgive deres spil på konsollen.

Først og fremmest burde de have fokuseret på deres egne spil til launchen. Mario er en storsælger, men det er ikke nok - især når man tænker på, at folket lige har investeret i NSMB2. Hvis de havde haft flere first party-spil, ville konsollen også have solgt mere. Det ville så have givet andre udviklere mod til at bruge tid på Wii U.

Derudover er der også det faktum, at de fleste udviklere er gået i gang med software til PlayStation 4 og den nye Xbox. Hvis de vil have deres spil på Nintendos konsol, må de højst sandsynligt nedgradere grafikken. Selv hvis de af en årsag ikke er gået videre til den næste generation, skal de bruge tid og ressourcer på GamePaddet - og det har de ikke lyst til, når de ser, hvor dårligt den sælger.

Det er tydeligt, at Nintendo rushede udgivelsen. Deres mål om at få konsollen ud inden jul 2012 gjorde mere skade end gavn i den lange ende. Softwaret var ikke klar (hverken spil eller apps som TVii), og det har givet den en dårlig start. Det giver lidt det indtryk, at maskinen bare bliver "endnu en GameCube." Med 3DS har de dog bevist, at de kan komme på benene igen udelukkende med deres egne spil. Derfor tror jeg også, at konsollen kommer til at klare sig godt, når Mario, Smash Bros., Zelda osv. er ude. De skal bare tage sig sammen og skrue op for markedsføringen (hvilket er ENDNU et punkt, hvor Nintendo har fejlet.)

Uanset hvad skal vi nok ikke regne med, at tredjepartsudviklere vil støtte Wii U i fremtiden, medmindre Nintendo selv går ind og tager aktion, som de har gjort med Bayonetta 2, Shin Megami Tensei X Fire Emblem osv. Konsollen kommer til at leve af Nintendos egne titler.


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 04-03-2013 15:13

Det australske rating-agentur har re-rated en ny forbedret udgave af Deus Ex: Human Revolution, så nu rygtes det selvfølgelig, at der er tale om en Wii U-udgave..

Det er da vist det man kalder en sen port, eller er det bare mig?


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 05-03-2013 16:36

bare lidt sent Smiley
Hvis det kostede 150 tog jeg gerne en tur mere på Wii U Smiley


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 05-03-2013 20:29

Bare det, at Elgiganten havde det til PS3 til 25 kr. på et tidspunkt gør det fuldstændig absurd, hvis det genudgives til 400-500 kr.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 05-03-2013 20:31

Det koster 19 kroner hos Elgiganten lige nu.


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 05-03-2013 20:43

Ok, det gør det så ikke bedre..