Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Activision ødlægger wii?

MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 05-07-2007 13:23

Activision har udgivet et par wii spil, men jeg har ikke hørt noget godt om dem måde de har lavet styrning.
jeg har spil spille call of duty 3 og da lagger styrning og hoppe nogen gange rundt, samtidet med den er alt for komplex.

og snakket med nogen da har spillet transformer usa wii og de har heller ikke gode ord af sige om det, hvor xbox360 spiller faktis er glade for det....

tilfælde eller er de i lommen på MircoSoft ?

Skrive ikke i min gæstebog, ikke vist det er vigtig, læser den aldrig, send brev.
kaldra
kaldra

13
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 07-07-2007 19:39

Twilight Princess fangede mig ikke rigtigt, det sad kun i maskinen 4 timer, men kunen være jeg skulle hive det frem igen snart? Smiley


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 07-07-2007 20:19

MegaGame skrev:
Ærmefrit? zelda TP var/er da et kanon spil, først zelda spil jeg har gemmenført helt og ikke sidet og tænkt, røv hvorfor skal jeg bruge så mange knapper til det.

Gears of War, ikke spillet det, men ved af folk ikke har rost dets AI. hvorfor, fordi xbox360 kan bare ikke køre grafik og AI samtidet på top plan. Xbox360 er lavet som en pc.




AI’en i Gears of War er absolut ikke tabt bag en vogn. Selv på det nemme niveau vil fjenderne forsøge at flanke dig, søge skjul og give kommandoer til andre fjender. Dette betyder, at du hele tiden bliver nødt til at være opmærksom på andet end fjenderne lige foran dig, og du kan ofte være tvunget til at ændre din taktik – blot for at holde dig i live.
Dette er naturligvis i stor grad med til at sørge for, at man konstant føler sig underholdt igennem hele spillet.

Kilde: Console

Synes lige du skal undersøge og for den sags spille det før du udtaler dig om noget du ikke ved noget om .. Og AI'en i de spil jeg har spillet på PS3 kører sku som de skal .. der har aldrig været nogle problemmer .. så det med at de kun kan lave god grafik og dårlig AI er jo helt hen i vejret ..


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 07-07-2007 20:56

Hyuuga hvor kommer det med ps3 fra, vi snakket om xbox360, som jeg sage, jeg kendet ikke spillet, men hade ikke hørt folk rose AI i det, det har jeg så nu. men mens du har kloge fjerner, har du så også hundrevis af dem på skærmen?
se det er her problemet er, af vise en masse grafisk bevægelse og samtidet lave udregninger(AI var et eksempel), måske ikke et problem nu, men kan blive det senere.

Ja wii er svager grafisk, men når den har fuld drøn på grafik, kan den stadig lave udregninger uden problemer.
og wii er stærk i styrning, eller er det i ret mange spil, for styrning bare er lige til af gå til.

PS3s problem er det er i grunden en konsol bygget op om en bluray afspiller, det er det de fleste af pengerne gå til når køber den.
der er desværre ikke nok af de store spil ude til af give ordenlig samligning til af visse hvad deres problem er, udover software programning, men det er en anden sag.
Men jeg har et par ingsinøres ord på der er et par flaskehalse i de info vi har om maskinen.

af sige en af dem er den svagest er forkert, uden af sige i hvad område og forbindelse, fordi de er så forskellige lavet, og har hver deres stærke side.

Jeg vil ikke sige om zelda tp er det beste(ikke spille dem alle, så ved det ikke), men det er lang letter af styre end det til N64 og GC


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 07-07-2007 21:06

Nu har hverken Wii, X360 eller PS3 kørt med fuld grafik da det ikke sker før tilsidst .. så hvorfra ved du at Wii kører det perfekt med alt bla bla bla .. og X360 bare kører af lort ? .. Hvorfor skulle den ikke kører godt både grafiks og AI osv.


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 08-07-2007 10:48 - Redigeret 08-07-2007 10:52

nåå bare et par venner, og en del bekendte, der er systemudvikler og engisinøre inde for IT, software og hardware.

siger ikke af xbox360 køre af lort, bare af der kan opstå problem, men igen det afhænger af programmet, men vist det begrænser, kan de ikke køre fuld fart på noget tidspunkt, men vist det er uden begrænsning, kan et område kommer til af få et andet til af halte.

med wii er det mest fordi der ikke er nogen steder der køre så hurtig som de 2 andre, ikke i cpu eller gpu, men det giver så den fordel af det køre mere gliderne.


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 08-07-2007 11:00 - Redigeret 08-07-2007 11:00

Tjaa jeg kan jo også sige jeg kender nogle computer freaks der siger det modsatte .. så for mig lyder det bare som fanboy snak..

Nu er det jo sådan at X360 og PS3 overhovedet ikke har samme crap processor som Wii har .. derfor kan de jo nok også lave mere skal du se ? .. Jeg har ikke set et eneste spil med hacken udover de porte Ubisoft lavede til PS3 .. men det var fordi de var dovne ..


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 08-07-2007 11:34

nu er da forskel på computer freaks og så folk der faktisk er uddannet inde for det felt Smiley

vist du for engang skyld læste, så ville du jo se af jeg siger der er gode ting ved det og dårlig ting, gode ved xbox360 er af den kan køre hurtig end wii f.esk, men ikke på alle områder samtidet, men det kan wii, men ikke i samme tempo som xbox360.


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 08-07-2007 11:43

Ja det kan jeg jo også sige .. derfor synes jeg mere det lyder som fanboy snak..

Og hvorfor er det lige Wii'en kan det og de 2 andre ikke kan det?


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 08-07-2007 15:00

prima fordi wii er langsommer end de 2 andre, selv imellem de forskellige dele, men forbindelse-delene er stadig hurtig nok til af klare fuld kraft fra flere områder.

wiis dele er ting der er kendt, godt nok udviklet til wii, men man kender deres svaghed og styrker.
mens de 2 andres dele er presset til yderste.

vist xbox360 skulle kunne gøre det samme som wii kan på det område, ville den koste en del mere.
og tør slet ikke tænke på hvad ps3 så ville have koste....

det betyder ikke af wii er stærkere end de andre, da ikke nok oplysninger til af vide om af når wii køre fuld kraft på cpu/gpu om det så køre bedre end det xbox360 f.esk kan press ude af cpu/gpu samtidet...


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 08-07-2007 16:01

Ja self kan hverken X360 eller PS3 kører på fuld spade da der er ingen der ved hvor meget de kan .. og sådan er det jo hver gang der kommer en ny konsol .. Men det betyder jo ikke de ikke kan kører super i fremtiden .. det var også først til sidst med GC/PS2/Xbox at man så hvad de kunne .. så bare fordi at Wii's hardware er old behøver du jo ikke udstille den som den er kongen og kan alt bare fordi den er gammel .. jeg er 100% sikker på at Cell kan meget meget mere end en standard CPU kan..


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 08-07-2007 16:36

Hyuuga kan du overhovedet læse?


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 08-07-2007 19:44

Ja du bliver ved med at sige at PS3 og X360 ikke kan en skid ..men eftersom Cell og Xenon er fyldt med kraft endnu som vi ikke har set så er jeg sikker på at det du siger bare er fanboy whine .. du kan jo komme med nogle links som viser du har ret ..


ShiniTenshi
ShiniTenshi

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 08-07-2007 20:58

Jesus kristus og herre bevar mig vel... Hvor kan i dog diskutere...

Okay... først og fremmest MegaGame, så har Wii jo altså kun en CPU, det vil sige at den kun kan regne en ting ud af gangen. Hvor X360 har en CPU med 3 cores, hvilket gør at den (ihvertfald i teorien) kan regne 3 ting ud af gangen. Det vil sige at den kan regne tre gange så mange ting ud som Wii'en kan, hvilket potentielt set kan give 3 gange så kloge AI'er eller 3 gange så mange. Så på ingen måde kan Wii'en være kræftigere end Xbox 360 her.

I henhold til grafik så kører Wii'en jo altså lidt under halvt så hurtigt som 360'eren. Endvidere Har jeg læst at 360'eren kan køre med 4xFSAA (FullScreen Anti-Aliasing), uden at sløve ydeevnen... og jeg tvivler på at Wii's grafikchip overhovedet ville kunne håndtere særligt meget efter at køre 4xFSAA...

Så rent system-mæssigt så kan en Wii altså ikke hamle op med hverken Xbox360 eller PS3, dog har Wii'en jo så bare en masse andre fordele.

Og lad os lige vende den med grafikken i Zelda TP, det er og blir' en gamecube-port, det vil altså sige at grafikken slet ikke er på toppen her. Det er ikke grimt, men det er stadigvæk kun "det bedste" af hvad Wii'ens forgænger kunne håndtere. Wii'en burde i hvertfald kunne håndtere doppelt så avanceret grafik som det, og gerne lidt til.

Men det kommer jo alt sammen an på spil-udvikler'ne i sidste ende.


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 08-07-2007 21:12

Hyuuga nej det siger jeg faktis ikke, vist du for en gang skyld gad læse det jeg skriver og ikke det du mener jeg skriver.

af xbox360 har en cpu med 3 cores betyder ikke noget i mellemlederne, hvilken er der jeg snakke om der er problemer.

Jeg har sagt af du ikke kan sige hvilken konsol der er best hardware bare ved af kigge på specs, du er nød til af kigge på hvordan det hænger sammen.

men igen, jeg ser af her tro man af fordi man siger noget der kan opfattes negative om en af de 2 andres konsoller, så er man fanboy, sikke en indstilling af have.

og som jeg har sagt, af wii kan køre fuld tryk på alle områder samtidet, men aldrig sagt af det var bedre end det xbox360s kan klare igennem sine flaskehalse, var faktisk noget jeg sage af vi måtte ser i fremtiden.
men igen, folk gider åbenbart kun læse det de vil.


Hyuuga
Hyuuga

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 08-07-2007 21:20 - Redigeret 08-07-2007 21:26

ShiniTenshi har ret .. en duel core er jo også hurtigere til opgaver end en single core .. og du skriver jo selv længere oppe at Xbox'en ligner en PC .. og som han også skriver så kan Xbox'en lave FSAAx4 uden nogen ekstra brug af CPU'en .. så allerede der viser den at den kan mere end en normal CPU som Wii har ..

Og jeg har fået at vide at ShiniTenshi ikke bryder sig så meget om PS3 og X360 .. men som du kan se kan han stadig tale pænt om dem Smiley