Team Sonic Racing får la...

Ugens Downloads - uge 20 ...

N-Tonight #6: Afholdes d....

Tetris 99 får DLC med ny...

Switch overhaler PS4 i Ja...

Super Mario Maker 2 har e...

Nintendo introducerer Nin...

Pokémon Rumble Rush anno...

Vi streamer Hollow Knight...

Vi streamer Hollow Knight...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Cuphead

Luigi's Mansion 3

Fortnite

Astral Chain

Nintendo på mobil

Feedback på ny side

Super Mario Maker 2

SteamWorld Quest

Dit seneste køb

Tilbudstråden

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Madden 10 (Wii)

N-club Juletema 2018

Club Nintendo - hvad og hvordan?


korsbakke

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 07-06-2008 22:15 - Redigeret 20-01-2015 10:22

Club Nintendo nedlægges d. 30. september 2015 - mange funktioner ophører inden da.

Mange har nok bemærket, at der i mange spil til Nintendo-systemer ligger en lille folder med navnet Club Nintendo samt en kode til registrering af spillet online. Men hvad er det egentlig godt for, og kan vi overhovedet bruge det i Danmark?Club Nintendo kan betegnes som en fordelsklub for Nintendo-kunder, hvorfra loyale kunder kan opnå fysiske og digitale goder. En overgang var denne service også tilgængelig i Danmark, men den blev nedlagt med begrundelsen, at det ikke var økonomisk ansvarligt at tilbyde i Norden.

Som udgangspunkt betyder det altså, at vi ikke kan tage del i promotions med videre, men det kan man komme udenom ved at registrere et spil på den britiske Club Nintendo og oprette en "falsk profil".

Når dette er gjort har man en Club Nintendo-profil, men det er vigtigt at understrege, at de stjerner man optjener ved registrering af spil ikke kan anvendes til køb af fysiske goder uden en adresse i Storbritannien. Den kan derimod anvendes til køb af Nintendo Points (valuta på Wii/DSi) og vigtigst af alt deltagelse i digitale promotions, hvor man ved registrering af bestemte produkter kan modtage downloadkoder til andre spil.Club Nintendo-koder medfølger ikke i de nordiske udgaver af Nintendos egne spil, så der skal man handle i f.eks. UK, hvis man skal være sikker på at få en kode. Der er dog koder i alle versioner af spillene fra de store tredjeparts-firmaer, så der skal man ikke tænke på, hvor man handler fra.

Man kan dog også tjene stjerner på sine digitale køb, men det kræver, at ens konsol og Club Nintendo-konto bliver knyttet til hinanden, hvilket ikke er helt ligetil, da man skal til at snyde systemet. Herunder findes en kort beskrivelse af, hvad der skal gøres på henholdsvis 3DS og Wii U.

Tilknytning af 3DS til Club Nintendo-konto:
Tilslutningen af en Club Nintendo-konto til en 3DS foregår gennem Nintendo eShop, men menupunktet findes kun i indstillingerne, hvis konsollens regions-indstillinger er sat til et land, som kan tage del i Club Nintendo (Tyskland, England m.fl.).

Inden indførslen af Miiverse var det sådan set ret ligetil at foretage tilknytningen, og man kunne skifte frem og tilbage mellem forskellige regioner alt det man ville. Nu er regionsindstillingerne imidlertid låst til det NNID man har oprettet, så har man allerede valgt Danmark og valgt et NNID på sin 3DS kan det ikke lade sig gøre. Undlader man derimod at tilknytte et NNID til sin 3DS kan man i konsollens indstillinger frit ændre land, handle i den valuta man lyster og sammenkæde konsollen med sin Club Nintendo-konto.

Tilknytning af Wii U til Club Nintendo-konto:
På Wii U er NNID et krav, så her kunne man tro at problemstillingen er den samme som på 3DS - det er den ikke. Wii U tillader oprettelse af flere profiler med hvert deres NNID, og ændrer man i konsollens regionsindstillinger kan man få lov at oprette en profil med et NNID knyttet til det land man vælger. Når man har gjort dette foregår tilknytningen ligesom på 3DS gennem Nintendo eShop.

Er regionsindstillingerne sat til England kan man dog ikke gå på nettet med en bruger oprettet med et NNID indstillet til Danmark, så indstillingerne skal ændres frem og tilbage alt efter, hvad man vil.

Hey Folks . Er der nogle der kan forklare mig hvordan downloading via virtual consol foregår? Hvor downloades spillene hen ?