Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

DVD Playback på Wii, sådan gør du

Evil_knivel
Evil_knivel

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 14-08-2008 12:50

Jeg har i længere tid syntes det var irriterende at man ikke kunne afspille DVD film på Wii, men jeg har fundet en løsning på det Smiley Så min gamle dvd afspiller er røget i skraldespanden.

Afspil DVD på Wii, med Mplayer

Dennis Høj-Suhr
Dennis Høj-Suhr

68
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 14-08-2008 22:44

hjælp mig vil gerne se dvd på min wii

ps kan der ikk komme virus på wii min skav advarsel og så nogen jeg ikke at se rasten det skete da jeg var på nettet på den og slukke for den


Jainay
Jainay

2
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 14-08-2008 22:45

Seriøst, bare køb en DVD maskine, eller noget. En Playstation 2 virker ligesågodt. Du behøver ikke gå ud i alt det farlige bare for at se DVD på din Wii, det gør det hverken bedre eller sejere.


Dennis Høj-Suhr
Dennis Høj-Suhr

68
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 14-08-2008 22:49

okay kan der komme virus på nu wii min kom med advarsel da jeg slukke den på hackwii net side


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 14-08-2008 23:01

Ja, det kan der godt, men det har du ikke fået. Og det får du heller ikke ved at surfe lidt på nettet med den.



Dennis Høj-Suhr
Dennis Høj-Suhr

68
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 14-08-2008 23:11

prøve nu også af hentet den dvd fil vil bare lige vide det så tak


LinkTheWindWaker
LinkTheWindWaker

3026
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 14-08-2008 23:51

"Bare lige" er måske ikke så smart, når man er usikker på, hvordan man gør. At bruge hombrew-kanalen kræver, at man forstår systemet og kan finde ud af en masse ting, så som andre siger, kan det bedre betale sig at købe en almindelig dvd-afspiller i stedet for alt det roderi.

I øvrigt har jeg ikke hørt om tilfælde, hvor folk har fået virus på deres Wii-maskine. Tror ikke nogen gider at lave én; hvad skulle man få ud af det?


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 14-08-2008 23:59

folk der laver virus er ikke ude på af få noget ud af det, bare af vise de kan, f.esk over for andre folk der også laver virus...

nogen af dem er enda så opblæst af de tro de hjælper verden, men af vise vor usikker computer er, især windows, men de er med til af gøre mircosoft mere paranoid, bare se hvor manget sikkerheds lort der er i vista.
Iestedet kunne de bruge deres tid på af forbedre, men det ville jo kræve rigtig evner.


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 15-08-2008 01:48 - Redigeret 15-08-2008 01:50

martin31 skrev:
Hvis det er mig du hentyder til, så vil jeg svare nej. Jeg har ikke sagt at PS3 er dårlig til at afspille video. Men generelt er man nødt til at gå på kompromis med en masse ting når man vælger at lave maskiner som stort set kan det hele. Hvis jeg vælger at investere i en PS3 en dag, så bliver det ikke pga. alle multimediefunktionerne, men pga grafik og spillene. Jeg ville klart vælge at investere i en seperat Blue-ray afspiller med display + en mere suveræn betjening.



Nu skriver du godt nok at "du klart ville vælge" ... men nu anerkendes en PS3 jo for at matche de dyrere DVD og BD afspillere så du skal godt nok op med ulden hvis du skal have noget der er bedre.

Med en PS3 er der _ikke_ gået på kompromis nogle steder hvad angår dette. Du finder ikke en bedre afspiller til samme pris. HDMI, LCPM/Bitstrøm, Indbygget dekoder for de nyeste HD-lydformater, ægte 1080p/24p og jeg skal gi' dig.

Display er outdated og hvordan kan det blive mere suverænt når du kan få deres originale DVD/BD fjernbetjening? Med den betjener du en PS3 som var det en "normal" afspiller - blot med meget nemmere og ekstrem hurtigere betjening. Jeg ved ikke om du er klar over det, men med dagens BD-afspillere går der halve og hele minutter før du kan se en film (ja de tager så lang tid om at starte op). En PS3 er klar på få sekunder. (Sony's nye BD-modeller der lige er på trapperne er vist blevet en del hurtigere..).

Du må undskylde jeg skriver og spørger så meget, men jeg er meget overbevist om at du ændrer holdning hvad angår PS3 og "seperate maskiner".

Med mindre du ofrer flere tusinde ekstra på en seperat maskine til DVD/BD så får du ikke andet ud af det end en ekstra boks under TV'et.. og færre penge i pungen Smiley

Jeg sagde også som dig inden jeg fik en PS3 .. men ak ja man bliver jo klogere når man selv får "fingrene ned i skidtet" Smiley

Jeg ved godt det er en "bet" at skulle æde at en konsol gør det skidegodt. Men med PS3 er det ikke blot en konsol "der også kan DVD/BD" ... det er _maskinen_ til _alt_. Eneste minus er at den, endnu, ikke kan mkv-formatet.

Så glem tidligere tiders kompromisser. Andet kan jeg ikke råde dig til Smiley


dustman
dustman

17
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 15-08-2008 08:47

synes måske ikke det er maskinen til alt


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 15-08-2008 11:27

Man må da sige det var et velbegrundet modargument.. lol Smiley


MegaGame
MegaGame

0
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 15-08-2008 12:25 - Redigeret 15-08-2008 12:25

sony ide med ps3 var også en maskine der skulle være god til afspille blu-ray.

der er langt flere penge i det end i konsol spil


martin31
martin31

3
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 15-08-2008 13:54

Ok, kan da godt være jeg er nødt til at give mig en smule, selvom jeg ikke er meget for det Smiley ..... Men fremtidens Blu-ray afspillere vil vise om jeg tager fejl. Jeg havde nu tænkt mig at vente et års tid ca. med at investere i Blu-ray da filmene nok til den tid har nået et mere rimeligt niveau. Til den tid vil jeg da gå ud fra at en god Blu-ray-afspiller kan erhverves for 1000-2000 kr hvis udviklingen da tager fart som udviklingen af dvd-maskiner gjorde. Lad os se om et års tid, men jeg vil give dig ret i at indtil videre er PS3 nok det bedste køb. Vil dog stadig mene at PS3 er en kompromisløsning forstået på den måde at det innovative inden for spildelen er gået i stå. Den laver sindssyg god grafik, men man sidder stadig med den samme controller og spiller den samme type spil. Så, hvis de havde valgt fra starten at fokusere 100 % på at udvikle en spillemaskine og ikke en multimediemaskine, så tror jeg de kunne have revolutioneret ren spilmæssigt, hvad jeg ikke mener de har. Gammel vin/koncept på ny flaske.
Nu skal det lige siges at jeg ikke hader PS3 eller Xbox360 som mange andre gør, men kunne have været fedt med lidt konkurrence på det innovative plan. Jeg syntes nu heller ikke at min Wii er perfekt, men jeg tager sgu hatten af for at Nintendo har valgt at udvikle noget nyt og gå¨deres egen vej og lade de andre konkurrere om grafik og medieløsninger.


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 16-08-2008 11:45 - Redigeret 16-08-2008 11:49

Jamen ser du ud i fremtiden så har du ret og jeg tager fejl. En BD afspiller om 5 år vil da næsten selvklart være bedre end nutidens PS3.. men sådan vil det jo være med alt.

Nu skriver du godt nok at de burde have innoveret og ikke holdt fast i det gamle... hmm det er netop den controller jeg elsker og netop "det gamle" der holder mig fast. Wii'en tabte mig efter at Sports ikke længere var så sjovt.

Jeg kan selvfølgelig ikke tale for alle, men "if it aint broken, don't fix it". Og "spillemåden/typen" til PS3/X360 er jo et hit...

Jeg tager også hatten af for Nintendo, men hvis de ikke snart kommer ind i kampen (bedre grafik/lyd) så kan de have nok så meget innovativ styring/koncept, men de vil blive trynet i sidste ende alligevel. Grafik/lyd er ikke alt, men hold kæft det hjælper godt til Smiley Det er ligesom en film.. handlingen er ikke alt - filmteknik og lydeffekter giver lige det sidste ..ligesom med spil.


martin31
martin31

3
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 16-08-2008 12:34

Nu kan det her jo hurtig gå hen og blive en diskussion for og imod PS3 og Nintendo. Vi må bare begge konstatere at indtil videre holder ideen bag Wii 100 %.... Fatter ikke argumentet med at nu skal Wii snart tage sig sammen. Hvad med PS3 !! Hvornår kommer de med noget nyt og revolutionerende inden for spilgenren som kan få fat i nye spillere som ikke i forvejen ville vælge en Playstation. For mig at se har de ikke udviklet noget særligt nyt i forhold til Nintendo. Kan da godt være du ikke er imponeret af Wii-ens kvaliteter, men så er Wii nok ikke maskinen for dig. Når jeg får besøg af familie og kammerater, så er der ingen tvivl om at Wii har skabt noget som Sony må være misundelige over. Folk bliver ved med at rakke Nintendo ned for dårlig grafik. Hvis det vigtigste for jer er grafik, så køb dog en PS3 eller Xbox ved siden af. Så har I det bedste fra begge verdener Smiley NDS har også for længst bevist at den holder, trods dårlig grafik, så det argument med at de skal tage sig sammen behøver absolut ikke at holde. "Never change a winning team", som du nok selv ville have sagt Smiley . Til slut vil jeg lige nævne nogle af de spil til Wii som stadig holder mig fornøjet og som skyder argumentet om kort holdbarhed ned: Wii Sports, PES, Mario Kart, Super Monkey Ball-Banana splitz, Mario & Sonic og Wii Fit, Medal of honor 2........ Og så er der jo stadig en del spil som jeg godt kunne tænke mig f.eks: Zack & Wiki, Boomblox, Super Smash Bros, Okami etc..... Ved ikke om vi bare skal slutte diskussionen med at konstatere at vi nok ikke er helt enige om hvem som har valgt det rigtige koncept (Nintendo/Sony). Ønsketænkning ville selvfølgelig være en ny super maskine med super grafik og innovativ styring og gameplay, men det er der ikke nogen af de nævnte maskiner som lever op til...... Mit valg har så været innovativ styring og gameplay mens dit har været grafik + mediemaskine. Vi er jo heldigvis forskellige, alt andet ville da også være kedeligt Smiley


TuXX
TuXX

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 16-08-2008 12:48

Hæhe du glemte at læse og forstå hvad jeg skrev Smiley