Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvilket spil mangler til Wii?

AND
AND

532
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 11-01-2011 22:06 - Redigeret 11-01-2011 22:06

Jeps - jeg er sikker på at jeg har set et lignende emne engang, men jeg tænkte at det var på tide at friske det op, så derfor har jeg oprettet et nyt...
Som overskriften hentyder til, så har dette emne til formål at skabe debat om spiludvalget til Wii, med særligt henblik på at fastslå, hvilke titler brugerne her på n-club godt kunne tænke sig at se til Wii.
Så kom med jeres forslag og vær søde at uddybe, da der ikke er noget mere kedeligt end et indlæg hvor der står tre spiltitler og intet anden Smiley
Kommenter også gerne på hinandens indlæg, da det er sjovere at sætte sig ned og bruge noget tid ved tasterne, hvis man også får lidt god respons bagefter.

Jeg lægger gerne selv ud:

Et ordentligt POKéMON-spil!
Nu har PKM-franchisen efterhånden en 10-15 (ca.?) år på bagen og det er mig altså fortsat en gåde, hvordan Nintendo kan have overset den stationære konsols muligheder med henblik på en komplet udgave af de spil som vi har nydt på de håndholdte konsoller i.
Jajaja, det er sikkert hulens besværligt og bla. bla. bla. - jeg er ligeglad, jeg vil have POKéMON på fladskærmen!
Alle de der halve løsninger, Gale of Darkness og hvad de ellers hedder, det er bare ikke godt nok. Og jeg er overbevist om at det ville have potentiale til at blive den største salgsmæssige succes i Wii'ens (for en konsol) forholdsvis lange levetid. Jeg snakker episke dimentioner på linie med Zelda-universet, folkens! ... Ikke de der halve løsninger som vi er blevet spist af med indtil nu.

Banjo-Kazooie Returns
Ren utopi, dels pga. Microsofts ejerskab af Rare og dels fordi det originale all star hold fra midt-sen '90erne alle er hoppet fra den synkende skude, men jeg savner altså Banjo-Kazooie spillene som vi kendte dem fra Nintendo 64-tiden, med deres uforlignelige platform-/adventure stil, den til tider lettere morbide humor og den fantastisk stemningsfulde charme som de spil indeholdt. Absolut Rare når de var allerbedst og hvem ved, måske opkøber Retro Studios rettighederne en dag og ansætter det gamle hold? Det ville være helt fantastisk Smiley


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 11-01-2011 23:00 - Redigeret 11-01-2011 23:04

Totalt enig med dine beslutningerne, men jeg nægter at tro på at vi nogensinde ser et Banjo-Kazooie spil på Wii.

Anyway, hvad mangler på Wiien IMO...? Hmm...
Well, hvis vi bare går med serier så jeg gerne F-Zero vende tilbage. Den hæsblæsende action kunne være pænt cool online. De skal bare have den samme fart og sværhedsgrad fra Gamecube spillet. Og nu vi snakker om Gamecube, Gamecube/Classic Controller support or GTFO.

Næste på ønskelisten er et cover-baseret third-person-shooter som Uncharted og Gears of War. Jeg elsker den slags gameplay hvor du bevæger dig fra skjul til skjul, og dræber modstandere på vejen. Blandt det med Wiiens ultra præcise pointer, og vi har et win. Så kunne vi også krydse en genre af som vi mangler når det kommer til online multiplayer på Wiien.

Sidst men ikke mindst, fighters. Og massere af dem. Giv mig Street Fighter, Tekken, Soul Calibur, Blazblue, mere Tatsunoko vs. Capcom, hele skidtet. Men skulle en af de kampserier finde sin vej til Wiien skulle den have noget de andre konsoller ikke har. En ny figur eller tre, en tag-team mode, et eller andet der giver mig grund til at købe dem igen. Og jeg ved godt at det her er et langt skud, men de burde virkelig investere nogle tid og kræfter på at gøre online moden så lagfri som muligt.

Så det var min personlige ønskeliste. Make it happen, somebody!

EDIT: Oh yeah, glemte lige. Andre end mig der er friske på en efterfølger til Mario Golf og Mario Tennis? 4 spillere, online mode, Wii motion plus support og lad hele lortet rende på Super Mario Galaxy's grafik motor. Og som prikket over i'et, remixes af klassiske Mario toner.


Grauling
Grauling

410
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 11-01-2011 23:01

Så vidt jeg ved er de fleste udviklere fra det gamle Rare faktisk ansat ved Nintendo i dag Smiley

I mine øje mangler Wii tre spil:

F-Zero...Hvor i alverden bliver du af? (for min skyld må det også gerne komme til 3DS ^^)

StarFox Wii...Ohh, hvor kunne det være epic med et StarFox spil til Wii'en Smiley

Pikmin 3...Ja vi ved jo det kommer på et eller andet tidspunkt, men hvornår?! Jeg savner Captain Olimar Smiley


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 11-01-2011 23:13 - Redigeret 11-01-2011 23:14

Lige nogle hurtige tanker inden lukketid:

- Kid Icarus
Det skal være en forsættelse af de to originale spil. Nintendo skal gøre ligesom med NSMBW. Tag det gamle og grundlæggende fundament og byg videre derfra.

- Zelda
Jeg tror Skyward Sword kommer til at skuffe mig. Nintendo skal én gang for alle droppe OoT-formlen og prøve at kigge på de tre originale Zelda-spil (især A Link to the Past) og udvikle et nyt Zelda-spil med større fokus på udforskning og action.

- Flere 2D platformspil
- Mario Tennis/Golf
- Tredjepersonsskydespil med covermekanisme
- Nye spilserier eller koncepter


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 11-01-2011 23:39 - Redigeret 11-01-2011 23:44

Et nyt Smash Bros., der minder mere om Melee. Brawl er et sjovt spil, men der er så mange ting, der trækker spillet ned i forhold til Melee.
Melee var måske ikke mindre defensivt eller campy end Brawl, men man havde mange flere offensive muligheder, så den defensive virkelig skulle tænke sig om og spille smart, fremfor bare at stå og shielde eller wall'e modstanderen med projektiler eller aerials. Desuden blev offensivt spil i højere grad belønnet af bedre combo- og edgeguarding-muligheder.

Alt i alt er Brawl et godt og dybt spil, men kun et jeg spiller, hvis jeg ikke lige er i humør til Melee, hvilket jeg er det meste af tiden. Noget siger mig dog, at vi ikke får et Melee-agtigt spil at se igen Smiley

Et nyt Wave Race! Jeg elsker simpelthen Wave Race-serien, og det kan ikke være rigtigt, at den allerede stoppede i 2001 med Blue Storm. Der er gået 10 år, og jeg er sikker på, at Nintendo kan lave nogle meget mere realistiske vandeffekter end før, så det ville bare være superlækkert med et nyt WR Smiley

Shajita
Sidst men ikke mindst, fighters. Og massere af dem. Giv mig Street Fighter, Tekken, Soul Calibur, Blazblue, mere Tatsunoko vs. Capcom, hele skidtet. Men skulle en af de kampserier finde sin vej til Wiien skulle den have noget de andre konsoller ikke har. En ny figur eller tre, en tag-team mode, et eller andet der giver mig grund til at købe dem igen. Og jeg ved godt at det her er et langt skud, men de burde virkelig investere nogle tid og kræfter på at gøre online moden så lagfri som muligt.



Jeg er nogenlunde enig, men jeg vil faktisk meget hellere have dem på PS3. For det første har Wii sindssygt dårlige online-muligheder, og for det andet er de fleste fighting-fans allerede på X360 og PS3, så her er der bedre mulighed for at finde nogen at spille med. Hvis et spil som Street Fighter x Tekken både kom til Wii og PS3, ville jeg klart vælge PS3-versionen.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 12-01-2011 01:36 - Redigeret 12-01-2011 01:53

Det kunne være spændende at se hvordan en konsolfortsættelse til Wind Waker ville se ud med Wii'ens bedre grafik og måske endnu mere centralt Nintendos større erfaring med den specielle designmæssige stil. Wind Waker er stadig smukt i mine øjneSmiley


Edit:
I øvrigt er der ufatteligt få spil, der gør brug af DS-Wii connectivity. Ja, jeg ved faktisk ikke om det bliver brugt i ét eneste spil, hvilket næsten er utroligt når man tænker på:
1) Den lethed det er at forbinde de to maskiner trådløst.
2) Selve mængden af solgte DS'er og Wii's som er enorm.
3) De mange ihærdige og rimelig vellykkede tilfælde af GBA-Gamecube connectivity i sidste konsolgeneration(Four Swords, Pacman Vs, Wind Waker, etc.)
4) De åbenlyse måder maskinerne kan supplere hinanden.


stelzig
stelzig

4770
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 12-01-2011 08:44

Ja de burde snart udgive et smash bros. til wii Smiley
Og også gerne et f-zero ja Smiley


Moses
Moses

90
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 12-01-2011 09:59 - Redigeret 12-01-2011 10:15

jeg kan simpelthen ikke se hvilket spil vi mangler Smiley til wii
jeg synes der er så mange at vi er ved at drukne i dem
det er alle de titler som jeg synes der har været noget ved Smiley
og der er mange spil på min ønske seddel endnu


super Mario galaxy
super Mario galaxy 2
New super Mario bros wii
super paper mario
mario party wii 8
mario kart wii
super smash bros brawl
The legend of Zelda Twilight Princess
Zack & Wiki Quest for Barbaros Treasure
Wario Land: The Shake Dimension
Super Monkey Ball: Banana Blitz
Epic Mickey
Metroid Prime Trilogy
Donkey kong returns
Metroid: Other M
Call of Duty: Modern Warfare: Reflex Edition
Bully: Scholarship Edition
Resident Evil 4: Wii Edition
Death Jr.: Root of Evil
Animal Crossing: Lets go to the City

men vi kunne nu godt bruge et donkey kong wii
diddy kong racing wii
eller GTA wii bare for at sige at det var til konsollen eller et ordenligt pokemon wii starfox adventure wii pikmin 3 hvor man skulle rede olimar med pikmin Smiley Solomon's Key wii wiiware


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 12-01-2011 12:13

Nyt Mario Party spil, og et Smash Bros. ville heller ikke skade. Det er nok det jeg vil se mest frem til. Smiley Elsker Smash Bros. Og så vil jeg se frem til det næste TLoZ spil. Smiley


HGC
HGC

7031
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 12-01-2011 12:57 - Redigeret 12-01-2011 12:58

Det meste jeg kan komme i tanke om er allerede sagt Smiley

Hassus skrev:
I øvrigt er der ufatteligt få spil, der gør brug af DS-Wii connectivity. Ja, jeg ved faktisk ikke om det bliver brugt i ét eneste spil, hvilket næsten er utroligt når man tænker på:
1) Den lethed det er at forbinde de to maskiner trådløst.
2) Selve mængden af solgte DS'er og Wii's som er enorm.
3) De mange ihærdige og rimelig vellykkede tilfælde af GBA-Gamecube connectivity i sidste konsolgeneration(Four Swords, Pacman Vs, Wind Waker, etc.)
4) De åbenlyse måder maskinerne kan supplere hinanden.


Der er i hvert fald Pokemon Battle Revolution og Animal Crossing: Let's go to the City. Men det er vist også de eneste, der har fået bare en smule opmærksomhed.


AND
AND

532
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 12-01-2011 13:39

Jeg er helt enig i at et nyt F-Zero ville være super fedt. Forbedret grafik og massere af intenst gameplay ala GCN versionen og så kunne det altså være svedigt hvis man kunne styre på samme måde som i Mario Kart Wii - det ville nok bare kræve en del højere bevægelsesfølsomhed, hvis man skulle klare de hårde svingSmiley

Starfox kunne ligeledes være fantastisk - især hvis Nintendo fik udviklet et ordentligt Adventures spil, så ville jeg være solgt. Star Fox Adventures til GCN er langt fra et elendigt spil, men det skuffede alligevel, med alt for meget backtracking og monotomi. Ideen er super og især hvis Nintendo kunne formå at lægge spillet op af N64 Rare Ware tidens trend med platform-/action-/adventurespil blandet med hyggelig stemning og små puzzles (ja, jeg er en sucker for Rare ala N64!).


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 12-01-2011 14:11 - Redigeret 12-01-2011 14:12

GC controller support til F-Zero Wii tak! Smiley
Wiimoten er overhovedet ikke præcis eller intuitiv i spil som Mario Kart og Excite Bike.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 12-01-2011 14:36

HGC fra Danmark skrev:
Der er i hvert fald Pokemon Battle Revolution og Animal Crossing: Let's go to the City. Men det er vist også de eneste, der har fået bare en smule opmærksomhed.



Ok, så der er lidt alligevel.


Wizz
Wizz

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 20-01-2011 10:25 - Redigeret 20-01-2011 10:26

En europæisk udgivelse af alle de dejlige Tales of spil kunne være nice.

Anyway, så ville jeg så ihjel for at få Mario: American Football!! Med alle de sportstitler Mario har været med i, så er det vel kun ved at være på tide, de får ham smidt ind i et Amerikansk Fodbold spil.

EDIT: Erklærer mig desuden enig i at der SKAL komme et ORDENLIGT stationært Pokemon spil


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 20-01-2011 12:54

Amen!

Mario og amerikansk fodbold Smiley


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 20-01-2011 14:30 - Redigeret 20-01-2011 14:31

Cheatamen 3!!!!!!
Det kunne være så "sejt".
Linket er til det første spil til nes, lavet af avgn.
EDIT: Worst game ever. Bare det kommer!