Kirby Fighters 2 officiel...

Co-op kommer til Untitled...

Nintendo udgiver Jump Rop...

Crown Trick udgives 16. o...

Super Mario 3D All-Stars ...

Game Boy event i Super Sm...

Microsoft køber Bethesda

Nintendo stopper produkti...

Ori and the Will of Wisps...

N-cast #63: Partner Direc...

Super Mario 3D All-Stars

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

LOL tråden (Video, bille...

Alternative nyheder

Switch - spilrygter og sp...

Nintendo Switch

Tilbudstråden

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Wii End

Shajita
Shajita

277
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

Skrevet 11-11-2012 15:23

Så har Wiien kun en uge tilbage i Amerika, og kun lidt under en måned tilbage her i landet.
I den andledning vil jeg gerne åbne denne tråd, som en sidste hyldest til Nintendos vidunder. Her snakker vi bare om Wiien, hvordan den har klaret sig de sidste 6 år, hvordan vi har det med konsollen i dag, hvad vi kunne lide, hvad vi hadede og så videre. Smid din mening om Wiien og dens 6 år på markedet.

Jeg kan lige så godt starte. Jeg var mega excited for motion controls, og de muligheder der kom med det. Specielt idéen om at mine forældre, som ikke har givet en shit for gaming siden Mario Kart 64, kunne komme tilbage i hobbyen, sammen med tonsvis af andre mennesker. Og selvfølgelig tilbagevendende Nintendo serier, som takket være Wiiens hardware ville have awesome online modes, spille bedre og være flottere end nogensinde før.

..Det skete ikke helt. I stedet har vi måtte blive spist af med måneder mellem kvalitets spillene, mens vi måtte sidde på sidelinjen og se til at minigame samlinger og musik/danse spil solgte millioner af kopier. Mange casual gamers sprang på New Mario Bros., men kom aldrig videre derfra. Og Motion Controls gik fra at være et uendeligt hav af muligheder, til at blive reduceret til at ryste Wiimoten i stedet for at klikke på en knap. Bare se Twilight Princess. Og jo mindre sagt om online, jo bedre...

Jeg var pænt skuffet over min Wii, og brugte næsten ingen tid på den sammenlignet med min PS3 og 360. Altså indtil for et år siden, hvor jeg fik et flip og besluttede mig for at samle de spil sammen som på et eller andet tidspunkt har interesseret mig, men som jeg aldrig fik købt fordi noget vigtigere var på PS360. Spil som Goldeneye, Mario Galaxy 2, No More Heroes spillene, Epic Mickey, bare for at nævne nogle stykker, og mange af dem er gået hen og blevet mine favoritter fra denne generation.

Så her står jeg, 6 år senere. Wiien levede ikke op til sine forventninger, men det var en solid konsol med nogle sande kvalitetsspil på den, i hvert fald hvor jeg står. Tak for mange gode stunder gamle ven, og undskyld at jeg blev en HD whore og glemte at du eksisterede.
Og hvad så med jer, mine kære fælles N-Clubbere? Hvad tænker I om Wiien?

I don't have a signatur at the moment.
Zalman
Zalman

129
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 11-11-2012 16:05

Jeg kan sagtens forstå kritikken til Wii. Der var alt for lang tid mellem de store spil, og third party supporten var ikke-eksisterende, men når jeg kigger tilbage på dens mange titler, er der faktisk rigtig mange perler. Jeg tvivlede i starten, men jeg synes nu helt sikkert, at Wii'en er den Nintendo-maskine med bedst spil. Det er ikke den, som jeg har haft de sjoveste minder med, men det har helt sikkert noget at gøre med min alder. Nostalgien kan man ikke bare ignorere. Alligevel vil jeg sige, at Nintendo leverede med Wii.

Efter min mening er Super Mario Galaxy-spillene nogle af de bedste nogensinde. (Ja, bedre end Super Mario 64.) De havde kreativitet og variation. Næsten fejlfrie begge to. Udover det har vi Donkey Kong Country Returns, Wario Land Shake og de to Kirby-spil, som genoplivede 2D-platformeren. Især det førstnævnte er et fantastisk spil.

Hvis man kigger på, hvad Nintendo gav os til GameCuben, så ser man spil som Super Mario Sunshine og Luigi's Mansion. Begge er virkelig fede, men under standard for Nintendo. Vi fik middelmådige Donkey Kong-spil, som gjorde brug af bongotrommerne, og vi fik et Kirby racing-spil. Ingen af de her matcher deres Wii-modparter. Ja, der var selvfølgelig det bedste Paper Mario-spil nogensinde, et godt Zelda-spil og mere, men generelt vil jeg sige, at Nintendo lavede bedre spil til Wii.

Det er måske fordi, at jeg alligevel rigtig aldrig brugte Nintendos maskiner til third party spil, bortset fra visse undtagelser som Viewtiful Joe til GameCube, men på spilfronten ser jeg intet galt ved maskinen. Det er hardwaren, som fejler. Outdated grafik og online fik mange til at sammenligne den med PS3 og X360. Det er også en fair sammenligning. Jeg synes dog, det er ærgerligt at vende rykken til den alene af de grunde, da der er så mange fantastiske spil til maskinen. Vi spiller jo stadig retrospil, ikke?

Hvad angår motion controls, så synes jeg, at udviklerne sjældent benyttede sig af potentialet. Skyward Sword gjorde det godt. Galaxy brugte dem i en mindre grad, men de var perfekte til spillet. Udover det ser jeg det desværre som en spildt mulighed.

Jeg har meget mere at sige om Wii, men for lige at runde det af vil jeg sige, at jeg virkelig synes godt om den. Nej, den var slet ikke perfekt, men inderst inde føler jeg, at det er spillene, der tæller mest. Af denne grund ser jeg mig også være mere interesseret i Wii end i min Xbox 360, som sidder og samler støv pga. den store mangel på eksklusive titler. PlayStation 3 synes jeg klarer det rigtig godt, og hvis jeg skulle påpege en vinder af denne generation, ville jeg nok vælge den. (På trods af salgstallene...)

Nintendo har klaret det fint med Wii, og jeg håber, at jeg kan sige det samme i fremtiden om Wii U.


Erik Madsen
Erik Madsen

181
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 11-11-2012 16:08

Om Wii'en kan jeg kun sige at den ikke lige var mig. Jeg har aldrig haft en konsol jeg har spillet så lidt på, som Wii.
Motion, ryste osv. er ikke noget jeg gider - min bedste ven var classic controller pro. Selvom den ikke kunne bruges i et hav af titler.
Wii'en var for mig blot et nødvændigt element for at kunne spille det nyeste Mario Kart. For at sige det meget meget groft.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 11-11-2012 20:05 - Redigeret 11-11-2012 20:08

Jeg er enig i at Wii har haft en hel række rigtig gode spil.
Galaxy 1 & 2 og Metroid Prime Trilogy er for mig alene nok til at retfærdiggøre konsolens eksistens. Udover det er der roste spil som Donkey Kong Country Returns, Kirby-spillene, New Super Mario Bros. Wii, Mario Kart Wii og Super Smash Bros. Brawl.
Spil der herinde har fået en ret lunken modtagelse, men som jeg selv synes er gode er Skyward Sword og Other M.
Kort sagt synes jeg sådan set ikke maskinen har manglet "rigtige" Nintendo-spil, selv om maskinens ry ofte har været det modsatte. Jeg er blevet så overvældet af mængden af gode Nintendo-spil at jeg nærmest fandt mig nødtvungen til at købe min anden Wii et par år efter jeg solgte min launch-udgave. Jeg købte en sort Wii og har været godt underholdt med en bred vifte af spil siden. Med andre ord er min tid med Wii endnu ikke forbi.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

37
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 11-11-2012 20:27

Jeg syntes stadig at Wii virker som et halvhjertet produkt.
Der er enkelte gode spil, men i en gamer verden har konsollen klaret sig rimelig dårligt hvis man spørger mig.


Moysen
Moysen

30
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 11-11-2012 22:04

Jeg har lige taget mig lidt tid til at skrive et lille resumé af min oplevelse med en Nintendo Wii. For og fremmest vil jeg da gerne sige, at Wii'en var min første hjemmekonsol fra Nintendo, og jeg gik over til den, fordi jeg var blevet meget hyped på Nintendo, da jeg havde mange barndomsminder med at spille N64 hos mine venner, og senere hen Gamecube hos min "gud-bror".
Og jeg vil da også gerne takke Nintendo Wii'en for at have ført mig til N-club, som jeg har nydt at være medlem af, i efterhånden nogle år. Det har til tider været meget sjovt at være herinde, og nogle gange knap så hyggeligt med nogle brugere som efter min mening helt dumt og hensynsløst har trolled folk med spørgsmål uden en egentlig grund. Smiley - Men det er noget tid siden, og siden har for mig været meget underholdende med en del gode og spændende nyheder. Siden har dog siden N-club 4 været lidt død, men sådan er det. Nu kommer Wii U snart, og mon ikke det får nye medlemmer til, mens andre som mig nok ikke kan følge så meget med mere, og desværre må trække sig lidt tilbage fra Nintendo. Så nu vil jeg da lige runde min nok første og sidste Nintendo-konsol (foreløbigt), af med mine oplevelser med den.

Hvordan den har klaret sig de sidste 6 år?

Det er lidt et stort spørgsmål. Jeg havde den næsten fra starten af, men jeg havde vidst kun Wii Sports og 1-2 andre spil, de første 1½ år. Konsollen havde imo. ikke et særligt stort eller spændende sortiment af spil i starten, men da SMG blev udgivet, begyndte jeg så småt at købe flere spil, grundet stigende interesse for flere gode spil. Jeg investerede også i Twilight Princess, og det spil elskede jeg også. Med tiden fik jeg dog investeret i alt for mange dumme og kedelige spil, og det endte med at jeg skråttede konsollen lidt. I slutningen har jeg desværre ikke oplevet nogle gode spil som sådan, og derfor vil jeg mene, at trods en lidt sløv start på Wii'en, nåede den op og være meget spændende, men faldt ned igen i de sidste par år, uden de helt store og gode udgivelser, hvilket har resulteret i et køb af en Xbox360 i stedet, hvilket jeg ikke har fortrudt som erstatning.

Hvordan har jeg det med konsollen i dag?

Konsollen er imo. rimeligt ubrugelig i dag, og jeg ærgrer mig lidt over hypen jeg havde for 5-6 år siden. Selvom jeg har haft nogle gode stunder med den, og masser af skæg med mine venner pga. den, så er den i dag kun på mit værelse til når jeg får min "gud-bror" på besøg og vi spiller Smash Bros, eller hvis jeg skulle få lyst til at lille gennemspil af SMG 1-2 eller TLoZ: TP. Ellers er den vidst lige til lossepladsen. Smiley

Hvad vi kunne lide?

Motion-controlles var sjovt i starten. Men det varede dog ikke længe.
Nogle af Nintendo Wii'ens eksklusive spil som SMG, Smash Bros og Zelda.
Gamecube controlleren var tilgængelig til at bruge og reddede lidt Wii'en i nogle spil, når man blev træt af de dumme motion-controlles.

Hvad hadede jeg ved Wiien?

Motion-controlles. De blev en dræber i sidste ende.
Den begrænsede mængde af gode spil.
Wii'ens muligheder - Grafikken var lort og Nintendo Wii'en kunne f.eks. ikke leve op til kravet for at spil som Assassin's Creed, Crysis eller Battlefield 3 kunne udgives på konsollen. Dens specs var simpelthen lort ligeud. Smiley

For at runde Wii'en af:

Wii'en var en god konsol i de første par år. Dog levede den med tiden dog hverken op til at kunne leverer et nogenlunde stort antal gode spil, samt dens ydeevne blev meget hurtigt outdated og overgået af både Playstation og Microsofts konsoller.
Nintendo har desværre igen været tvunget til at udgive deres konsol før Playstation og Microsoft, og selvom vi Nintendo-fans kun kan håbe at Nintendo's Wii-U ikke bliver udkonkurreret så hurtigt af modstanderne som Wii'en blev, så må vi nok igen om 1-2 år sande at de overgås af konkurrenternes til den tid udgivede konsoller.

Dermed vil jeg herfra gerne sige held og lykke til Nintendo, og ønske dem der skal have Wii-U nogle gode år, med forhåbenligt en bedre konsol en Wii'en og en bedre liste af spil til Nintendo's konsol, end vi har set de sidste 6 år. Smiley


Kestol
Kestol

36
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 12-11-2012 00:29

Jeg anskaffede mig primært Wii'en pga first party titles.
For at præcisere mere. Alle mario spillene og især Brawl.

Brawl var faktisk den primære grund til købet og jeg har ikke fortrudt dette.

Men må nok sige at Wii kommer til at dø får mig når Wiiu kommer. Så kan den stå i mit vitrine skab sammen med min Nes/snes/n64/ngc Smiley