WayForward annoncerer Bak...

Nintendo Treehouse: Live ...

Switch-trailer udsendt fo...

Ugens Downloads: Uge 28 2...

Oplev Kenya i ny trailer ...

Vi streamer Crash Bandico...

Juli måneds NES- og SNES...

Vi streamer Super Mario M...

N-cast #59: Hvad har vi s...

Nintendo åbner døren fo...

Satoru Iwata er gået bor...

Spil på vej til Switch

Nintendo Direct

Paper Mario: The Origami ...

Animal Crossing: New Hori...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Maker 2

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Zelda: Breath of the Wild...

Pokemon Home siger forker...

K: Heart Gold/Soul Silver

Tilbudstråden

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

V/S: Naruto Gekitou Ninja...

S: Pikmin 2 & Punch Out f...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Auktionshus

1. Byd én optjent Coin for hver vinderchance
2. Vent på udtrækning af auktionens vinder
3. Vær vores nye glade vinder

Auktioner


Dementium Remastered til 3DS
Dementium Remastered tager indvoldene fra Renegade Kids prisvindende spil og leverer en ny og forbedret førstepersons survival horror-oplevelse med forbedret grafik, finpudset gameplay, lyd af høj kvalitet og fordybende kontrol-muligheder. Det er med andre ord genskabt fra bunden for at fuldt udnytte fordelene ved Nintendo 3DS, og spillet indeholder nye sværhedsgrader – heriblandt Demented mode, der er beregnet til hardcore fans af serien! Dementium Remastered fortæller historien om en mand, der vågner for blot at finde sig selv alene på et mystisk og forladt hospital, der er frosset fast i tiden. Konfronteret af de livsfarlige og groteske kirurgiske eksperimenter, der vader rundt i gangene, en række udfordrende puzzles og en gruppe mærkværdige karakterer må han stå ansigt til ansigt med sine værste mareridt, løse mysterierne om hospitalet og flygte med livet i behold.

Kan du slippe væk med livet i behold?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 9
Vundet af DaneWolf med 263
Ja jeg er lidt sent på den. Men herlig overraskelse!! Smiley
Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games til 3DS
I Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games samles to af spilverdenens mest kendte universer endnu en gang for at konkurrere i de olympiske lege. I spillet møder du alle de velkendte deltagere fra Marios og Sonics universer. Favoritter som Yoshi og Amy Rose er naturligvis med, men der er hele 20 nye figurer med denne gang, blandt andre Rosalina og Rogue, og i alt er der 40 forskellige figurer, som du kan vælge at spille med. Ud over tilbagevendende discipliner som bueskydning og svømning kan du se frem til at spille golf, der for første gang i 112 år er med i de olympiske lege, og en ny type udfordringer ser også dagens lys med Plus Events, hvor sportsgrenene ikke er helt som du kender dem. Du kan også vælge at spille med din Mii i spilfunktionen Road to Rio, og her oplever du rivaliseringen mellem Marios og Sonics hold. Det er op til dig, hvem du hepper på, og handlingen er forskellig, alt efter hvad du vælger, så test gerne begge valgmuligheder!

Formår du at kæmpe dig til tops og tage guldet med hjem fra Rio?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 22
Vundet af justpernille91 med 121
Fedt nok! Havde slet ikke regnet med det! Og jeg er så sjældent på b-club, så jeg håber ikke der er en tidsfrist for at reagere? Smiley
Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale til 3DS
Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale byder på en unik blanding af RPG og farming-simulator. Denne helt særlige blanding opnås ved at tage gameplay-elementer fra Marvelous’ gobale hit, Story of Seasons, og sætte dem sammen med karakterer og verdenen fra den populære japanske PopoloCrois-tegneserie. Som spiller tager man kontrollen over Prince Pietro – end ung helt på en farlig mission for at vende hjem. På sin vej møder han en masse farvefyldte karakterer, opdager en verden fyldt med underlige skabninger og redder i sidste ende landet fra et mystisk mørke, som truer fremtiden i hele hans kongerige.

Formår du mon at redde kongeriget fra det mystiske mørke?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 13
Vundet af kartoffelporresuppe med 21
tredje gang er lykkens gang Smiley
Hyrule Warriors: Legends til 3DS
Nedkæmp fjender i bunkevis med brug af overdådige angreb i Dynasty Warriors-stil med Hyrule Warriors til Nintendo 3DS-familien. Denne håndholdte version af spillet byder på nye story-elementer og spilbare figurer fra The Legend of Zelda: The Wind Waker samt The Legend of Zelda: Majora’s Mask. Figurerne Tetra, Toon Link, Kongen af Hyrule og Skull Kid med flere vil dukke op sammen med en helt ny, kvindelig figur, som hedder Linkle og er bevæbnet med to armbrøster. Nye funktioner som muligheden for at skifte mellem flere figurer undervejs betyder, at du strategisk kan placere figurer og bekæmpe fjender på helt nye måder, og foruden dette er der tilføjet yderligere kapitler i historien, som bringer de nye figurer i spil.

Er du strategisk nok til at klare dig gennem spillets historie og dets øvrige game modes?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 37
Vundet af Keepcalmandplay med 41
Whaat!!! Jeg vinder ellers aldrig noget! jeg siger mange tak Smiley
Iron Combat: War in the Air til 3DS
Iron Combat: War in the Air er et actionspil udviklet af japanske Amzy, og det foregår selvfølgelig primært i luften. Som spiller har du frivilligt meldt dig til at blive et levende våben i et sidste håb om at destruere en ondskabsfuld organisation ude på at gøre menneskeheden til slaver. Du jager fjenden i luften som et sofistikeret kampfly og kan derpå transformere dig til en højteknologisk mekanisk dræbermaskine. Sejre giver dig midler til nye våben og opgraderinger, så du kan tilpasse egenskaberne til dit behov i spillets kampagne-del såvel som Free Play.

Har du det, der skal til for at forhindre organisationen fra at føre sin onde plan ud i livet?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 11
Vundet af Scrapper med 20
Fedt. Det er altid dejligt at vinde noget Smiley
Freedom Planet til Wii U
Kæmp dig vej gennem himmelske verden, Avalice, hvor katte er grønne, motorcykler kan køre op ad væggene, og monsterpiger udfører det meste sparken røv! Freedom Planet er et tegneserieagtigt platform-eventyr, der sætter en modig dragonoid og hendes venner op mod angrebsstyrker fra det ydre rum. Hjælp Lilac og hendes venner med at redde deres verden fra krig i den engagerende Adventure mode med fuldt stemmebelagte mellemsekvenser, eller skip alt fyldet og spil gennem banerne i rækkefølge i Classic mode.

Har du hvad der skal til for at redde Avalice fra Lord Brevon og hans onde robotters vrede?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 17
Vundet af effen4645 med 12
Så blev det endelig mig til at vinde noget Smiley glæder mig til at komme igang med det.
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Limited Edition) til Wii U
Nye som gamle Zelda-fans kan se frem til adskillige opdateringer og forbedringer, når The Legend of Zelda: Twilight Princess HD lanceres til Wii U. Klassiske scener som Link og Epona på vej over Eldin Bridge samt Wolf Link, som hyler mod månen, har fået et fantastisk flot, nyt udtryk i high definition, mens andre tiltag påvirker spillets funktioner, inklusive nyt gameplay og Hero Mode. Med Wii U GamePad er det eksempelvis nu nemt at holde styr på sine genstande, finde kortet frem samt hurtigt forvandle sig til Wolf Link via den trykfølsomme skærm uden at sætte spillet på pause, og den nye genstand, Ghost Lantern, hjælper Link med at finde Poe Souls selv om dagen. Med til denne Limited Edition følger desuden soundtrack-cd og en Wolf Link amiibo, der kan bruges til at åbne for en eksklusiv udfordring i spillet.

Er du klar til atter at redde Hyrule fra de mørke kræfter?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 51
Vundet af KJ85 med 5000
Yes! Så blev det da en rigtig god weekend her i det nordjyske Smiley
Bravely Second: End Layer til 3DS
Historien i Bravely Second tager sin begyndelse, da den onde Kaiser Oblivion bortfører heltinden Agnès Oblige, som vi i forvejen kender fra det anmelderroste Bravely Default. Bodyguarden Yew Geneolgia begiver sig afsted for at redde hende fra kejserens uindtagelige fæstning Skyhold, der svæver højt over landet Eternia. Undervejs må Yew slå sig sammen med Magnolia Arch og andre nye ansigter, samt et par velkendte helte som Edea Lee og Tiz Arrior, for at overkomme ildevarslende grotter og bekæmpe frygtindgydende fjender. Spillere må som tidligere balancere mellem risiko og belønning i de turbaserede kampe: Figurerne kan foretage flere træk i en runde, men det betyder også, at de så ikke kan bevæge sig i de efterfølgende runder. En ny funktion i spillet lader spilleren sætte sine evner og nerver på den ultimative prøve ved efter at have vundet en kamp i et træk, da kan modige krigere straks påbegynde en ny, sværere kamp med chancen for endnu større gevinst. At kæde kampene sammen sådan er en hurtig måde at opgradere figurer og jobs på, men med et nederlag mister man alt, der eventuelt er optjent undervejs i kampene. Det gælder således om at være god til at vurdere situationen.

Har du hvad der skal til for at redde Agnès Oblige og besejre den onde Kaiser Oblivion?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 24
Vundet af JOEP med 400
Hurra, det glæder jeg mig til at komme i gang med!
Pokémon Super Mystery Dungeon til 3DS
Rejs ud på spændende eventyr for at redde verden i Pokémon Super Mystery Dungeon. Dette definitive Pokémon Mystery Dungeon-eventyr indeholder 720 typer Pokémon, utallige grotter fyldt med diverse udfordringer samt muligheden for at kæmpe sammen med nogle af seriens ikoniske legendariske og mytiske Pokémon. I starten af spillet, efter du har besvaret en række spørgsmål, bliver du til en af tyve populære Pokémon, heriblandt Pikachu og Riolu, og som Pokémon begiver du dig nu ud på din rejse sammen med en partner-Pokémon for at sætte en stopper for den mystiske kraft, der forvandler legendariske Pokémon til sten. For at komme frem til dette skal du rejse verden rundt og hjælpe andre Pokémon samt udforske de evigt foranderlige grotter og kæmpe mod andre Pokémon. Kampene er turbaserede med grundlæggende angreb, signatur-moves og genstande til din rådighed.

Kan du løse mysteriet om de forstenede Pokémon og redde verden?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 27
Vundet af Kristian-M med 20
Awesome!!! Glæder mig til at komme igang med at spille det Smiley
Blocky Bot til Wii U
I Blocky Bot skal du hoppe dig vej gennem en skør verden med robotter, troldmænd, ninjaer og den første spilbare kasse pomfritter i robotform! Spillet er udviklet af det samme hold, som gav os Paper Monsters Recut, og vi kan se frem til en splinterny actionfyldt mini-platformer til Wii U. Der er rig mulighed for at teste sine platformer-evner og -reflekser, når der skal indsamles Bits og Bytes for at åbne op for nye karakterer og temaer til spillet, så det er bare med at udfordre dig selv, så du kan opnå de bedste scorer og den firkantede ret til at prale!

Hvor mange point kan du mon få?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 4
Vundet af Bobby8210 med 20
Ej hvor fedt ! Første gang jeg vinder noget Smiley
Octodad: Dadliest Catch til Wii U
Octodad: Dadliest Catch er et spil om destruktion, bedrag og faderskab. Spilleren tager kontrol over Octodad, en blæksprutte udklædt som menneske, som han lever sit liv. Octodads eksistens er en konstant kamp, for han skal mestre alverdens opgaver med sine ustyrlige og benløse tentakler, mens han samtidig er nødt til at skjule sin rigtige natur for sin menneskelige familie. I denne efterfølger til succesen, Octodad, er vores havdyr endt i en knibe mellem sin kones stigende mistillid og en katastrofal udflugt til det lokale akvarium!

Er du far nok til at kontrollere den uheldige blæksprutte, mens han forsøger at skjule sin natur for familien og samtidig skal beholde sine filtrede tentakler intakte?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 7
Vundet af The ultimate beast med 6
Yes!!! Jeg er super glad, jeg havde sådan håbet på at vinde! Smiley
The Rivers of Alice: Extended Version til Wii U
Når Alice falder i søvn, så træder hun ind i en fantasiverden, hvor spilleren skal hjælpe Alice med at stå ansigt til ansigt med ting hun frygter – eksempelvis dovenskab, misundelse og løgn. Nyd det afslappende gameplay, smuk grafik baseret på vandfarver, blæk og grafit samt the originale lydspor komponeret af indie-rockgruppen, Vetusta Morla. Er du til eventyrspil, god musik, kunst og har du frem for alt ikke travlt, så er dette spillet for dig.

Kan du hjælpe Alice med at overvinde sin frygt?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 9
Vundet af kartoffelporresuppe med 18
Det var en dejlig nyhed.
Så bliver ens weekend bare lidt bedre.
Skylanders: SuperChargers til Wii U
Spark dit eventyr i femte gear og udvid din spiloplevelse med mere end 40 Skylandere og fartøjer at samle på. Skylands er i fare! Kaos har udløst sit mest ondskabsfulde våben til dato, Doomstation of Ultimate Doomstruction, og med hele Skylands på kanten af kollaps er et særligt hold af Skylandere kaldet SuperChargers blevet kaldt ind for at navigere en flåde af utrolige fartøjer og gøre det af med våbnet. Du og dine Skylandere må således tage på et episk eventyr over land, til vands og i luften for at stoppe Kaos og redde Skylands!

Er dine evner som portalmester gode nok til at klare opgaven?

Vinderen modtager spillet med post senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 24
Vundet af Mizanin med 32
Fedest! Den havde jeg ikke lige regnet med.. Glæder mig til at komme i gang, da jeg har hørt godt om spillet!
Octodad: Dadliest Catch til Wii U
Octodad: Dadliest Catch er et spil om destruktion, bedrag og faderskab. Spilleren tager kontrol over Octodad, en blæksprutte udklædt som menneske, som han lever sit liv. Octodads eksistens er en konstant kamp, for han skal mestre alverdens opgaver med sine ustyrlige og benløse tentakler, mens han samtidig er nødt til at skjule sin rigtige natur for sin menneskelige familie. I denne efterfølger til succesen, Octodad, er vores havdyr endt i en knibe mellem sin kones stigende mistillid og en katastrofal udflugt til det lokale akvarium!

Er du far nok til at kontrollere den uheldige blæksprutte, mens han forsøger at skjule sin natur for familien og samtidig skal beholde sine filtrede tentakler intakte?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 14
Vundet af Rockarina med 7
Hvor er det fantastisk Smiley traileren fik mig til at smile fra øre til øre, så det vil jeg se frem til at prøve Smiley
BADLAND: Game of the Year Edition til Wii U
Flyv og overlev på din rejse gennem BADLANDs prisbelønnede verden og opdag et overraskende antal af fantasifulde fælder og forhindringer på vejen. BADLAND er et side-scrollende action-eventyr med innovativt fysikbaseret gameplay og fantastisk atmosfærisk grafik og lyd, og spillets Game of the Year Edition er altså blevet re-designet til Wii U med de analoge styrepinde og forbedret grafik i fuld HD. Spillet indeholder 100 single player-baner, og der rig er mulighed for at spille multiplayer, for man kan både klare spillet sammen eller tørne ud mod hinanden i en af de 27 deathmatch-baner.

Kan du mon klare alle banerene?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 12
Vundet af GrevK med 30
Super fedt, der kom lige en ekstra julegave Smiley

Vindere:

Vind Xenoblade Chronicles merchandise! vundet af DragonTail
10

Vind Oxyjet til Nintendo Switch vundet af Energisten
30
Ej hvor fedt at have vundet! Tak for det :D Glæder mig til at prøve det af med nogle venner!

Vind Animal Crossing: New Horizons til Switch vundet af DragonTail
20
Så dejligt at have et sted som N-club i en svær tid :D Mange mange tak :D

Vind Luigi's Mansion 3 til Nintendo Switch! vundet af AND
1202
Wow, hvor fedt. Stor tak til hele crewet bag N-club. I gør det fantastisk! :-)

Vind Link's Awakening håndklæde og skærmklud vundet af Timmermann
10
Det havde jeg ikke regnet med, første gange jeg vinder noget. Nu skal jeg bare ha købt spillet.

Link's Awakening til Switch vundet af Rauko
265
Bliver fedt at opleve et spil fra sin barndom i nyt design.

Detective Pikachu til 3DS vundet af Retrolasse
209
Den er dælme mægtig. Det havde jeg ikke regnet med :)

Miitopia til 3DS vundet af ThePatrickBay
50
Wow, det er længe siden, jeg har vundet noget! Glæder mig til at prøve Miitopia, som jeg har haft kigget lidt på :D

Bulb Boy til Switch vundet af RuzPwn
60
Uha, der kan man bare se! Så vinder jeg endelig :D Takker og bukker.

Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls til 3DS vundet af Rockarina
53
Når nu jeg ikke kunne vinde det på fb, så er det sgu da godt man har N-club <3 ;)