Juli måneds NES- og SNES...

Ugens Downloads: Uge 28 2...

Vi streamer Super Mario M...

N-cast #59: Hvad har vi s...

Nintendo åbner døren fo...

Vi streamer Zelda II i af...

Vind Paper Mario: The Ori...

Captain Tsubasa: Rise of ...

Endnu en stor opdatering ...

Fairy Tail får ny traile...

Super Mario Maker 2

Nintendo Direct

Spil på vej til Switch

Paper Mario: The Origami ...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Zelda: Breath of the Wild...

Animal Crossing: New Hori...

Pokemon Home siger forker...

Nintendo Switch

Pokémon Sword / Shield

K: Heart Gold/Soul Silver

Tilbudstråden

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

V/S: Naruto Gekitou Ninja...

S: Pikmin 2 & Punch Out f...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Auktionshus

1. Byd én optjent Coin for hver vinderchance
2. Vent på udtrækning af auktionens vinder
3. Vær vores nye glade vinder

Auktioner


Fossil Fighters: Frontier til 3DS
I Fossil Fighters Frontier indtager du rollen som den unge Fossil Warden, som skal beskytte de dyrebare Fossil Parks mod den stygge Dr. Baron von Blackraven, der er opsat på at regere verden med hjælp fra den genoplivelige, meget stærke og farverige dinosaur, Vivosaur! I spillet venter dig en stor 3D-verden med skjulte rigdomme, som du finder, når du rejser omkring på dit Bone Buggy-køretøj. Du skal finde dyrebare fossiler og udgrave dem, inden du ser dem blive genoplivet til Vivosaurer, og du skal herefter sende dem i turbaserede kampe mod dine fjender. Spillet indeholder over 80 Vivosaurer, og til at udgrave og rense de dyrebare fossiler bruger du Nintendo 3DS-systemets trykfølsomme skærm. Jo bedre udgravning, jo stærkere Vivosaurer i kamp fremover.

Kan du mon stoppe den onde Dr. Baron von Blackraven og samle alle Vivosaurer?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 16
Vundet af Scrapper med 35
Wuhuuu!! Lidt held i sprøjten er der da endnu. Jeg glæder mig til at prøve spillet, det ser vældig sjovt ud Smiley
Splatoon til Wii U
Splat fjenderne til og gør krav på territoriet som Inklings - blækskydende, blæksprutteagtige figurer - i Nintendos nye tredjepersons actionshooter Splatoon. Udfordr dine venner i kaotiske 4-mod-4-kampe, hvor målet er at sprede dit blæk over et så stort som muligt område for at kræve det som territorie, samtidig med at du strategisk dykker ned i dit lag med farve, sniger dig ind på modstanderne og angriber! Dette er en farverig og kaotisk online actionshooter i tredjeperson eksklusivt til Wii U. At dække mere territorie med blæk låser op for kraftige supervåben, der kan bruges til at angribe rivalerne eller dække endnu mere territorie. Strategi er alt; slå modstanderne ved at splatte dem til i en blækeksplosion, som også dækker mere territorie til dit hold. Men vælg varsomt, går du kun efter modstanderne, vil du måske ende med ikke at have noget territorie igen!

Går du efter at dække territorie eller distrahere modstanderne mens dit hold maler løs?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 38
Vundet af O-train med 163
Fantastisk!
Chariot til Wii U
Chariot er historien om en prinsesse, der skal sprede sin faders aske på et særligt sted. Med hjælp fra sin forlovede må hun transportere den tunge stridsvogn med kongens jordiske rester gennem underjordiske labyrinter for at komme dertil, og her kommer du selvfølgelig ind i billedet. Kongens spøgelse er dog lidt på tværs og vil begraves med rigdomme, hvorfor ruten ikke bliver direkte. Spillet byder på 25 baner og kan spilles både alene eller i co-op, men da der er tale om to vidt forskellige oplevelser med styringen, så bør begge dele prøves.

Kan du fragte kongens kiste til de royale katakomber og begrave den med masser af rigdomme?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 15
Vundet af AE35 med 30
Det er anden gang jeg vinder! Alle tiders Smiley
Code Name S.T.E.A.M. til 3DS
Hidkald S.T.E.A.M., en elitegruppe bestående af dampdrevne specialsoldater, for at redde verden fra en overjordisk trussel. I denne nye blanding af action og strategi bruger dine soldater dampkraft lagret i specielle rygsække til at positionere sig og affyre et arsenal af forskellige våben! Håndpluk dine teamkammerater og lad op, hvorpå du skal tænke strategisk over, hvordan du skal håndtere den steampunk-inspirerede slagmark. For at besejre rumvæsenerne skal du finde beskyttelse, arrangere bagholdsangreb og overleve frontlinjen i modangreb. En uventet gruppe figurer komme til live gennem stiliseret 3D-grafik og tegneserieagtige mellemsekvenser, har du amiibo-figurer fra Fire Emblem vil disse også være kompatible med spillet og låse op for figuren som gæst i spillet.

Kan du mon fordele arbejdet taktisk rigtigt og besejre fjenden fra rummet?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 25
Vundet af Mycroft med 71
Fantastisk. Det var en ganske herligt overraskelse, sådan efter en lang arbejdsdag.
Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition til 3DS
Rollespilelementer og match-tre puzzle-spil forenes i Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition, der altså indeholder hele to spil i et. Udforsk grotter, kommandér monstre og besejr horder af fjender i Puzzle & Dragons Z, eller rejs rundt i Mushroom Kingdom for at redde prinsesse Peach i Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition. Hvad enten du foretrækker strategisk mangfoldighed eller strømlinet Mario-spiloplevelser, så er Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition dobbeltpakket med spændende match-tre-action, der vil tilfredsstille både puzzle- og RPG-fans.

Hvilket spil kaster du dig over først?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 32
Vundet af KJ85 med 1025
Åh åh, må hellere tage dette spil i et roligt tempo, for ellers er der da vist chance for, at al min tid forsvinder. Ser frem til at tage hul på det Smiley
Kirby and the Rainbow Paintbrush til Wii U
Har du magiske fingre? Godt! For så kan du lede Kirby gennem et storslået eventyr i en håndlavet modellervoksverden i den spirituelle efterfølger til DS-spillet, Kirby: Canvas Curse. Tegn linjer på Wii U GamePad for at skabe regnbuefarvede modellervokstove, som Kirby trygt kan følge, eller tryk på Kirby for at angribe fjender eller knuse forhindringer. Kirby kan selvfølgelig transformeres, og transformationerne inkluderer denne gang en ubåd, en raket og en tankvogn. Der er masser af charme at komme efter, så i undervandsniveauer har Kirby små svømmebriller på, og hvis han kommer slemt til skade, så dukker der modellervoksplaster op på hans hoved.

Kan du mon lede Kirby sikkert gennem den smukke modellervoksverden?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 41
Vundet af Alaniata med 40
Hva dælan!? Så blev det min tur til at være heldig, og så endda et fysisk spil og en af mine yndlingsserier! YAY! *Du-du-dudududu-dudu-dudu-du* (Kirby tema)
PUZZLEBOX Setup til 3DS
PUZZLEBOX Setup tilhører puzzle-genren, men der er ikke tale om et spil, hvor der skal tænkes en masse. Nej, det er derimod et mere stille og hyggeligt form for puzzle-spil, hvor det allerhøjst er reflekserne, der sættes prøve. Konceptet er meget enkelt: Vend din konsol på hovedet, og send farvede firkanter fra den nu øvre touch-skærm ned på den større skærm, hvor de skal udgøre et mønster i stil med pixel-grafik. Hver gang du korrekt placerer fem firkanter i træk, så tildeles du en combo coin, og med disse åbnes der efterhånden nye baner.

Kan du mon skaffe alle combo coins, og klare spillets 60 baner til perfektion?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 8
Vundet af Lorvald med 1
Det havde jeg ikke lige regnet med da jeg kun bød 1 én coin. Det bliver sjovt at prøve! Smiley
Proun+ til 3DS
I Proun+ skal du guide en ræsende bold langs et rør alt imens, du undgår forhindringer. Fem forskellige hastigheder fra Relaxed til Speed of Light betyder, at spillet er egnet til både casual og hardcore spillere, hvorfor enhver kan nyde det. Banerne akkompagneres af god jazz-rock skrevet specielt til Proun+. Tag ikke fejl – spillet ser godt ud, men vil være dit livs udfordring på tophastigheden.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 9
Vundet af Rokit med 26
Hvor fedt! Det vil jeg glæde mig til at prøve Smiley
SDK Paint til Wii U
SDK Paint er tegneprogram, der tager en unik tilgang til kunstfremstilling på Wii U ved at stable 5 lag på kanvaset, og hvert af disse kan udnyttes til at kreere det næste mesterværk. Ved kombinering af forskellige stilarter, adskillige filtre, skygger, og en lang række værktøjer er mulighederne, for hvad stylus’en kan male på kanvaset, uendelige. Har du lavet en fejl, så kan du fortryde i 10 steps, og har du brug for præcision, så zoomer du bare ind. Vil du se dine kreationer i et andet lys, så er der også mulighed for at smide 18 malerier i ramme og se dem i galleriet. Når du er klar til fremvisning, så går du til deleområdet, hvorfra malerierne kan deles på Miiverse.

Bliver det dig, der skaber det næste mesterværk på Wii U?

Vinderen modtager spillet som downloadkode efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 8
Vundet af Emil959j med 10
Det Havde Jeg Ikke Regnet med !!!! =-)
Bit Boy!! ARCADE til 3DS
Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 11
Vundet af Scrapper med 5
Yes, det havde jeg godt nok ikke regnet med. Det skal nok blive sjovt at prøve det her spil Smiley
Paper Monsters Recut til Wii U
I en verden udformet at papir, pap og bomuld udfolder Paper Monsters Recut sig som en klassisk 2D-platformer med 3D-miljøer. Den ellers så idylliske verden er blevet invaderet af et ondt monster og dets undersåtter, og det skal vores paphelt selvfølgelig gøre noget ved. Banerne findes i spillets overworld, og på sin vej gennem spillet vil vores helt åbne op for adskillige hemmeligheder og finde seje power-ups til brug mod fjenderne.

Kan du mon besejre den onde Lord Papyrus og finde alle spillets hemmeligheder?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 17
Vundet af Scrapper med 10
Fedt, en gang imellem har man vel lov at være heldig. Jeg glæder mig til at prøve spillet Smiley
Chariot til Wii U
Chariot er historien om en prinsesse, der skal sprede sin faders aske på et særligt sted. Med hjælp fra sin forlovede må hun transportere den tunge stridsvogn med kongens jordiske rester gennem underjordiske labyrinter for at komme dertil, og her kommer du selvfølgelig ind i billedet. Kongens spøgelse er dog lidt på tværs og vil begraves med rigdomme, hvorfor ruten ikke bliver direkte. Spillet byder på 25 baner og kan spilles både alene eller i co-op, men da der er tale om to vidt forskellige oplevelser med styringen, så bør begge dele prøves.

Kan du fragte kongens kiste til de royale katakomber og begrave den med masser af rigdomme?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 15
Vundet af JOEP med 60
Fedest, siden anmeldelsen herinde har jeg gerne villet prøve det, men har ikke fået gjort noget ved det, så det her er helt perfekt!
SDK Paint til Wii U
SDK Paint er tegneprogram, der tager en unik tilgang til kunstfremstilling på Wii U ved at stable 5 lag på kanvaset, og hvert af disse kan udnyttes til at kreere det næste mesterværk. Ved kombinering af forskellige stilarter, adskillige filtre, skygger, og en lang række værktøjer er mulighederne, for hvad stylus’en kan male på kanvaset, uendelige. Har du lavet en fejl, så kan du fortryde i 10 steps, og har du brug for præcision, så zoomer du bare ind. Vil du se dine kreationer i et andet lys, så er der også mulighed for at smide 18 malerier i ramme og se dem i galleriet. Når du er klar til fremvisning, så går du til deleområdet, hvorfra malerierne kan deles på Miiverse.

Bliver det dig, der skaber det næste mesterværk på Wii U?

Vinderen modtager spillet som downloadkode efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 9
Vundet af jale2 med 2
Det havde jeg godt nok ikke regnet med men glæder mig til at spille : )
Xenoblade Chronicles 3D til New 3DS
Xenoblade Chronicles 3D er en genskabelse af det gigantiske rollespil, som oprindeligt blev lanceret til Wii, og dette er kun muligt takket være den ekstra maskinkraft i New Nintendo 3DS, så spillet vil kun kunne spilles på New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL, ikke på nogen af de andre konsoller i Nintendo 3DS-familien.

For tusinde af år siden, i en verden dækket af et vidtstrakt hav og en uendelig himmel, kæmpede to gigantiske guder mod hinanden. Den ene gud var af kød og blod, den anden af metal og tandhjul. I kampens sidste øjeblik gav de hinanden nådestødet, og således står de to kolosser den dag i dag frosset fast i dette øjeblik! I løbet af årene er to vidt forskellige verdener vokset frem på de to guder: Bionis, en verden der minder om vores, med frodige skove, vidtstrakte græssletter, blåt hav samt dyr og andet liv, og Mechonis, en verden med øde sletter fyldt med fabrikker, kraftværker og robotter. Civilisationer har udviklet sig i hver af disse verdener, mennesker på Bionis (Homs) og maskiner på Mechonis (Mechon), og disse civilisationer er nu i krig mod hinanden efter at Mechonis invaderede Bionis. Et mystisk sværd, kaldet Monado, blev skabt for at besejre de onde maskiner og redde den frodige verden. Og det er kun her historien i Xenoblade Chronicles begynder... Spørgsmålet er om det er dig, der kan redde verdenen.

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 44
Vundet af Thetof91 med 75
Nice! Smiley Sgu ikke regnet med.. Men skal nok blive sjovt nok at spille Smiley
PUZZLEBOX Setup til 3DS
PUZZLEBOX Setup tilhører puzzle-genren, men der er ikke tale om et spil, hvor der skal tænkes en masse. Nej, det er derimod et mere stille og hyggeligt form for puzzle-spil, hvor det allerhøjst er reflekserne, der sættes prøve. Konceptet er meget enkelt: Vend din konsol på hovedet, og send farvede firkanter fra den nu øvre touch-skærm ned på den større skærm, hvor de skal udgøre et mønster i stil med pixel-grafik. Hver gang du korrekt placerer fem firkanter i træk, så tildeles du en combo coin, og med disse åbnes der efterhånden nye baner.

Kan du mon skaffe alle combo coins, og klare spillets 60 baner til perfektion?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 8
Vundet af Eqe0509 med 11
Niiiiice! Flere spil!

Vindere:

Vind Xenoblade Chronicles merchandise! vundet af DragonTail
10

Vind Oxyjet til Nintendo Switch vundet af Energisten
30
Ej hvor fedt at have vundet! Tak for det :D Glæder mig til at prøve det af med nogle venner!

Vind Animal Crossing: New Horizons til Switch vundet af DragonTail
20
Så dejligt at have et sted som N-club i en svær tid :D Mange mange tak :D

Vind Luigi's Mansion 3 til Nintendo Switch! vundet af AND
1202
Wow, hvor fedt. Stor tak til hele crewet bag N-club. I gør det fantastisk! :-)

Vind Link's Awakening håndklæde og skærmklud vundet af Timmermann
10
Det havde jeg ikke regnet med, første gange jeg vinder noget. Nu skal jeg bare ha købt spillet.

Link's Awakening til Switch vundet af Rauko
265
Bliver fedt at opleve et spil fra sin barndom i nyt design.

Detective Pikachu til 3DS vundet af Retrolasse
209
Den er dælme mægtig. Det havde jeg ikke regnet med :)

Miitopia til 3DS vundet af ThePatrickBay
50
Wow, det er længe siden, jeg har vundet noget! Glæder mig til at prøve Miitopia, som jeg har haft kigget lidt på :D

Bulb Boy til Switch vundet af RuzPwn
60
Uha, der kan man bare se! Så vinder jeg endelig :D Takker og bukker.

Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls til 3DS vundet af Rockarina
53
Når nu jeg ikke kunne vinde det på fb, så er det sgu da godt man har N-club <3 ;)