N-cast #40: Directmania

Lanceringstrailer for Odd...

Ny trailer for Samurai Sh...

Ugens Tilbud: Uge 4 2020

Vi streamer Alien: Isolat...

Spring Festival-opdaterin...

Ugens Downloads: Uge 4 20...

Pokemon Mystery Dungeon: ...

Ugens Downloads: Uge 3 20...

Med Nintendos julekalende...

Spil på vej til Switch

Pokémon Sword / Shield

Animal Crossing: New Hori...

Releasedatoer

3DS Friendcodes (den nye)

Juble-emnet

Dit seneste køb

Switch - spilrygter og sp...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Mortal Kombat 11

Tilbudstråden

">Sælger, min spil samling...

Dark Souls

S: Uåbnet Labo Variety K...

5 første norske nintendo...

Gamer rum idéer.

S: Xbox One S 1TB + 4 spi...

S: Luigis Mansion 3

S: Pokemon 3DS spil

Little samson og Flintsto...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Auktionshus

1. Byd én optjent Coin for hver vinderchance
2. Vent på udtrækning af auktionens vinder
3. Vær vores nye glade vinder

Auktioner


The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D (Special Edition) til 3DS
I denne opfølger til The Legend of Zelda: Ocarina of Time havner Link i den mystiske verden Termina og må sætte ud på et spændende eventyr for at redde landet, hvor klokken ubarmhjertigt nærmer sig den skæbnesvangre dag, hvor månen vil falde ned. Da Epona og Links ocarina bliver stjålet af en bemærkelsesværdig, maskeret figur, sætter Link ud på eventyr for at løse mysteriet bag månen, redde verdenen fra ødelæggelse og finde vej tilbage til det fredelige Hyrule. Her begynder et ræs mod tiden –figurer og hændelserne i spillet går nemlig i takt med dagens timer. Du kan dogskrue tiden tilbage i kapløbet om at standse månens ødelæggelse af verden, og spillets tre dage kan gentages igen og igen, mens du langsomt, men sikkert, ændrer Terminas skæbne.

Kan du redde Termina?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 73
Vundet af Rokit med 59
Hold da op! Selvom jeg gik all-in havde jeg bestemt ikke regnet med at vinde. Især ikke når nu der var så mange deltagere! Sikke en fantastisk start på weekenden, og på min debut som 3DS gamer! Glæder mig så meget til at komme igang med spillet på min nye N3DS! Hvor er jeg bare glad! Smiley
Monster Hunter 4 Ultimate til 3DS
I Monster Hunter 4 Ultimate indtager du rollen som en jæger og tager med en omrejsende karavane for at udforske nye lande og byer. Dette storslåede eventyr inkluderer hundredevis af opgaver og udfordringer med en lang række ekstraordinære væsener, som giver dig værdifulde ressourcer, der kan bruges til våben og udstyr. Spillet repræsenterer seriens største spring fremad nogensinde med meget mere nyt indhold og endnu flere spændende funktioner end i de tidligere spil, og for første gang i Monster Hunter-serien for håndholdte konsoller kan du slå dig sammen med venner så vel lokalt som online via Nintendo Network.

Hvor mange timer kommer du mon til at bruge i jagten på de storslåede monstre?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 46
Vundet af Dr N med 66
Så kan weekenden hvis ikke blive bedre! Glæder mig!
Pyramids 2 til 3DS
Pyramidemesteren er tilbage i en efterfølger til det succesfulde Pyramids fra efteråret 2011. Med 54 nye baner fordelt på tre verdener er der nok at se til i denne puzzle platformer, som selvfølgelig bringer nye gameplay-mekanikker på bordet i forhold til sin forgænger. Blandt andet er der nu mørke baner med lanterner og tre nye typer fjender. Oveni hatten inkluderer spillet en level editor, hvor baner kan deles med andre spillere gennem QR-koder.

Kan du mon indsamle alle skatte og klare spillets 54 baner til perfektion?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 14
Vundet af Evie93 med 5
Sejt! Der var ellers ikke mange coins på spil. Smiley Jeg kender ikke spillet, så det bliver rigtig fedt at prøve!
PUZZLEBOX Setup til 3DS
PUZZLEBOX Setup tilhører puzzle-genren, men der er ikke tale om et spil, hvor der skal tænkes en masse. Nej, det er derimod et mere stille og hyggeligt form for puzzle-spil, hvor det allerhøjst er reflekserne, der sættes prøve. Konceptet er meget enkelt: Vend din konsol på hovedet, og send farvede firkanter fra den nu øvre touch-skærm ned på den større skærm, hvor de skal udgøre et mønster i stil med pixel-grafik. Hver gang du korrekt placerer fem firkanter i træk, så tildeles du en combo coin, og med disse åbnes der efterhånden nye baner.

Kan du mon skaffe alle combo coins, og klare spillets 60 baner til perfektion?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 8
Vundet af Mizanin med 55
Fedest! Som ægte puzzlenørd skal det nok blive sjovt at prøve kræfter med sådan et alternativt puzzlespil
Tetrobot and Co. til Wii U
Tetrobot and Co. tilhører puzzle-genren, og er designet til at udfordre spillerens hjerneaktivitet. I spillet skal man guide en mikroskopisk robot med navnet Psychobot gennem Tetrobots tandhjul og kredsløb i en lang række baner, og for at gøre det må man benytte sig af adskillige forskellige egenskaber. For at komme til hver banes udgang og samtidig indsamle hukommelsesblokke undervejs må man således gøre godt brug af alle hjælpemidler.

Kan du mon løse samtlige af spillets udfordrende puzzles?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 8
Vundet af KJ85 med 175
Jubiii, det havde jeg håbet på at vinde, for jeg elsker puzzle-spil Smiley
Captain Toad: Treasure Tracker til Wii U
Captain Toad og hans finurlige niveauer dukkede for første gang op i Super Mario 3D World til Wii U , men nu sætter den modige Captain Toad for første gang af sted på sit helt eget eventyr gennem en række fjendeinficerede, labyrintlignende niveauer for at finde skjulte skatte og eksklusive guldstjerner. Captain Toad er sandelig klar, men han er ikke den eneste, der tager med på sjov og ballade i Captain Toad: Treasure Tracker, for den søde, rosa Toadette introduceres nu også som spilbar figur i udvalgte dele af spillet. De små helte er sammen på jagt efter den ultimative skat, en eftertragtet Power Star, men i starten af eventyret stikker Wingo, en gigantisk og grådig fugl, som gør livet svært for de let skræmte skattejægere, af med deres eneste Power Star og tager i samme ombæring Toadette med sig!

Kan du mon skaffe deres Power Star tilbage, og klare spillets mere end 70 baner?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 49
Vundet af [8-Bit] MoNkEy med 142
@__@ OHMAHGAAAWD...!! For en puzzlefanatiker som mig er dette intet mindre end FANTASTISK! Tusinde tak til N-Club und sponsor for denne lækre præmie! (=
Cosmophony til Wii U
I et døende univers skal du som spiller skal styre en slagen gudindes hjerte gennem en række baner til rytmerne af et Drum and Bass-soundtrack leveret af den franske DJ Salaryman. På en halvcirkulær bane med syv spor styrer du hjertet fra side til side for at undgå elementer, der suser mod dig i takt med musikken, og fra tid til anden vil nogle sorte trekanter, som du skal skyde, dukke op. Banerne er få, men sværhedsgraden er høj, og kun de allermest reaktionsdygtige kommer igennem spillet.

Tør du tage udfordringen op og begive dig ud i det musikalske univers?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 8
Vundet af Aneira med 125
Jeg tør godt, at begive mig ud i det musikalske univers! Up and Atom!
Bit Boy!! ARCADE til 3DS
Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 10
Vundet af MathiasBS med 3
Ja!! Hvor er det nice Smiley
Costume Quest 2 til Wii U
Slik eller ballade? I denne efterfølger til Double Fines anmelderroste RPG-eventyr, Costume Quest, skal kampen tages op mod de onde tandlæge-soldater, som er ude på at spolere Halloween. Som de heroiske og slikhungrende helte, Wren og Reynold, bliver det en nødvendighed at rejse gennem tiden og generobre deres ungdom, hvis Halloween skal reddes fra den onde Dr. Orel White. Udstyret med intet andet end sine kostumer og sine slikspande tager de kampen op, men det skulle også være en god start, da kostumerne lader dem transformere til Halo-krigere mens slikket er et godt våben mod tandlæger.

Formår du mon at redde Halloween og besejre den onde tandlæge?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 15
Vundet af The ultimate beast med 18
Wuhuu! Et julemirakel!!
Paper Monsters Recut til Wii U
I en verden udformet at papir, pap og bomuld udfolder Paper Monsters Recut sig som en klassisk 2D-platformer med 3D-miljøer. Den ellers så idylliske verden er blevet invaderet af et ondt monster og dets undersåtter, og det skal vores paphelt selvfølgelig gøre noget ved. Banerne findes i spillets overworld, og på sin vej gennem spillet vil vores helt åbne op for adskillige hemmeligheder og finde seje power-ups til brug mod fjenderne.

Kan du mon besejre den onde Lord Papyrus og finde alle spillets hemmeligheder?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 15
Vundet af Badstue med 13
Yessir - I'm on a roll, baby!!! Paper Monsters Recut ser jo helt fantastisk ud, så det bliver kanon at prøve i julen Smiley
SteamWorld Dig til Wii U
I SteamWorld Dig påtager spillere sig rollen som minerobotten Rusty – en enlig damprobot, der ankommer til minebyen Tumbleton, der er i stor nød. Udstyret med sin hakke må Rusty finde værdifulde mineraler i undergrunden, hvor en ældgammel fare samtidig ligger på skjul, hvis han vil redde byen. Efterhånden som han kommer længere og længere ned bliver jordlagene hårdere, men heldigvis bliver Rusty også udstyret med bedre ting undervejs.

Kan du mon komme til bunds i Tumbletons problemer og løse mysteriet om den oldgamle fare i undergrunden?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 16
Vundet af Retrolasse med 18
Alletiders - den er bare mægtig! Så blev det (omsider) min tur til at vinde noget. Fantastisk adventsgave at få
Tetrobot and Co. til Wii U
Tetrobot and Co. tilhører puzzle-genren, og er designet til at udfordre spillerens hjerneaktivitet. I spillet skal man guide en mikroskopisk robot med navnet Psychobot gennem Tetrobots tandhjul og kredsløb i en lang række baner, og for at gøre det må man benytte sig af adskillige forskellige egenskaber. For at komme til hver banes udgang og samtidig indsamle hukommelsesblokke undervejs må man således gøre godt brug af alle hjælpemidler.

Kan du mon løse samtlige af spillets udfordrende puzzles?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 18
Vundet af Badstue med 5
Uhhh - jeg glæder mig allerede til at lære Psychobot bedre at kende!! Smiley
Super Smash Bros. for Wii U + Mario amiibo til Wii U
Super Smash Bros. for Wii U står på samme grund som tidligere spil i serien. Fire kæmper slås på en arena, og jo højere procent du har, desto lettere bliver du at slå ud. Spillet har de samme kæmpere som 3DS-versionen, men baneudvalget er anderledes, og du kan spille det lokalt med helt op til otte spillere på en gang. Der er med andre ord lagt op til en sand nævekamp med dine favoritkarakterer fra Nintendos forskellige universer.

Kan du mon træne den medfølgende amiibo op til at udkonkurrere dine venner?

Vinderen modtager spil samt amiibo-figur med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 77
Vundet af AND med 220
Nøj, en super dejlig præmie at vinde - mange tak til n-club og sponsor Smiley
Sonic Boom: Rise of Lyric til Wii U
I Sonic Boom: Rise of Lyric til Wii U får du en helt anden oplevelse end i tidligere Sonic-spil. De detaljerede niveauer og et stærkt fokus på hver enkle figurs unikke færdigheder vækker følelsen af et rigtigt actioneventyr, hvor spillerne skal udforske mange forskellige valg, mens de samarbejder som et team for at standse den dødelige, slangelignende og ældgamle skurk, Lyric, i at sætte en hær op. Det normale fokus på fart og tempo er altså blevet erstattet af udforskning og opgaveløsning, for at gå bedre i spænd med den animerede Tv-serie.

Formår du at stoppe Lyric inden det er for sent?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 36
Vundet af AE35 med 102
Yay!! Endnu et awesome Sonic-spil til samlingen! Tænk at det skulle ske for mig Smiley
Cosmophony til Wii U
I et døende univers skal du som spiller skal styre en slagen gudindes hjerte gennem en række baner til rytmerne af et Drum and Bass-soundtrack leveret af den franske DJ Salaryman. På en halvcirkulær bane med syv spor styrer du hjertet fra side til side for at undgå elementer, der suser mod dig i takt med musikken, og fra tid til anden vil nogle sorte trekanter, som du skal skyde, dukke op. Banerne er få, men sværhedsgraden er høj, og kun de allermest reaktionsdygtige kommer igennem spillet.

Tør du tage udfordringen op og begive dig ud i det musikalske univers?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 10
Vundet af Lorvald med 24
Fedt! Er rimelig vild med EDM, så det skal nok blive fedt at prøve!Smiley

Vindere:

Vind Luigi's Mansion 3 til Nintendo Switch! vundet af AND
1202
Wow, hvor fedt. Stor tak til hele crewet bag N-club. I gør det fantastisk! :-)

Vind Link's Awakening håndklæde og skærmklud vundet af Timmermann
10
Det havde jeg ikke regnet med, første gange jeg vinder noget. Nu skal jeg bare ha købt spillet.

Link's Awakening til Switch vundet af Rauko
265
Bliver fedt at opleve et spil fra sin barndom i nyt design.

Detective Pikachu til 3DS vundet af Retrolasse
209
Den er dælme mægtig. Det havde jeg ikke regnet med :)

Miitopia til 3DS vundet af ThePatrickBay
50
Wow, det er længe siden, jeg har vundet noget! Glæder mig til at prøve Miitopia, som jeg har haft kigget lidt på :D

Bulb Boy til Switch vundet af RuzPwn
60
Uha, der kan man bare se! Så vinder jeg endelig :D Takker og bukker.

Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls til 3DS vundet af Rockarina
53
Når nu jeg ikke kunne vinde det på fb, så er det sgu da godt man har N-club <3 ;)

Project X Zone 2 til 3DS vundet af Ibsen2
20
Fedt at vinde nyt spil. Så må jeg se om jeg kan hitte ud af denne genre:-)

Poochy &amp; Yoshi’s Woolly World til 3DS vundet af aidbit
50
Wuhuu! Det er der 3 børn der bliver glade for... at se deres far spille imens de venter på det bliver deres tur xD

Rhythm Paradise: Megamix til 3DS vundet af Kalak Nuan
34
Wubba Lubba Dub Dub :fest: stor overraskelse, jeg ser frem til at få testet mine rytmer med dope sound-track til :D jeg takker og kaster 2x1-up ! :alien: