Goldarmor er i fokus i n...

Children of Morta klar ti...

Snack World: The Dungeon ...

Munchkin: Quacked Quest u...

Nintendo løfter sløret ...

Ugens Downloads: Uge 47 2...

De nominerede titler til ...

Vi streamer Breath of the...

Ugens Tilbud: Uge 46 2019

Se åbningssekvensen i Mi...

Sonic

Er 3. parts opladning far...

Sony og Microsofts næste...

Pokémon Sword / Shield

My Nintendo

Mario Kart Tour

Luigi's Mansion 3

Spiller du stadig Gamecub...

Filmtråden

Mortal Kombat 11

Little samson og Flintsto...

S: Luigis Mansion 3 + Lin...

Tilbudstråden

Nintendo konsoller

S: The Legend of Zelda: L...

K: Club Nintendo magasine...

S: Masser af spil

S: Masser af spil

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

Hjælp til valg af earbud...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Auktionshus

1. Byd én optjent Coin for hver vinderchance
2. Vent på udtrækning af auktionens vinder
3. Vær vores nye glade vinder

Auktioner


SteamWorld Dig til Wii U
I SteamWorld Dig påtager spillere sig rollen som minerobotten Rusty – en enlig damprobot, der ankommer til minebyen Tumbleton, der er i stor nød. Udstyret med sin hakke må Rusty finde værdifulde mineraler i undergrunden, hvor en ældgammel fare samtidig ligger på skjul, hvis han vil redde byen. Efterhånden som han kommer længere og længere ned bliver jordlagene hårdere, men heldigvis bliver Rusty også udstyret med bedre ting undervejs.

Kan du mon komme til bunds i Tumbletons problemer og løse mysteriet om den oldgamle fare i undergrunden?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 20
Vundet af Frogman135 med 10
Super lækkert!! Det vil jeg glæde mig til at spille!!
Master Reboot til Wii U
Master Reboot er et hjemsøgende førstepersons science fiction-eventyr med horror-elementer. Handlingen udspiller sig i The Soul Cloud – et sted, hvor dine dyrebare minder kan gemmes og nydes igen og igen, og hvor din sjæl således kan leve i al evighed. Der er tale om et spil fokuseret på udforskning og indeholdende action- såvel som puzzle-elementer, men hvor er du? Hvem er du? Ja, hvordan er du egentlig død? Alt det skal du finde ud af.

Kan du løse spillets mysterier?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 17
Vundet af [8-Bit] MoNkEy med 42
Holy mother of God, hvor er det da lækkert! Et gyserspil lige op to allehelgensaften? Perfekt!! (=
Bayonetta 2 (Special Edition) til Wii U
I denne kulminerende efterfølger til det kritikerroste Bayonetta-actionspil vil spillerne have nerverne helt uden på tøjet fra start til slut. Struttende af fantastiske, episke scener og kampe der er mere berusende end nogensinde før, er der action hele vejen igennem. Bevæbnet med nye våben og evner, forbløffer Bayonetta sine fjender med hendes nye bevægelser og torturangreb. I bytte for magiske point, kan hun låse op for en helt ny evne kaldet Umbra Climax, med hvilken hun kan sætte dæmoniske monstre i stævne og aflevere det ene mægtige angreb efter det andet. Og det bedste af det hele – du får det første spil i serien med i denne Special Edition, så du ikke går glip af noget.

Formår du mon at finde din indre heks frem og tæmme dæmonerne?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 65
Vundet af JOEP med 400
Orh, det er jeg godt nok glad for!
MySims: Agents til Wii
I MySims Agents påtager spillere sig rollen som hemmelig agent hyret til at spolere de ondskabsfulde planer sat i værk af Morcubus, en hersker i den kriminelle undergrund. Ved at rekruttere forskellige MySims med hver deres specielle karakteristik, kan man som spillet opbygge sig helt eget drømmehold af kriminalitets-stoppere. Handlinger dækker over alt fra at følge fodspor, bruge kriminaltekniske metoder, dirke låse, hacke computere samt følge og opsamle spor, så spilleren er afhængig af sine evner, hvis mysteriet skal løses.

Kan du løse gåderne og stoppe Morcubus' onde planer?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 11
Vundet af Evie93 med 10
Jaaa! Sims er og bliver en guilty pleasure fra barndommen, og selvom jeg allerede har gennemført dette spil glæder jeg mig til at gøre det om igen!
Bit Boy!! ARCADE til 3DS
Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 8
Vundet af Lorvald med 10
Glæder mig til at prøve det! Smiley 60 kr. er lidt i overkanten synes jeg.
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Double Pack)
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS står på samme grund som tidligere spil i serien. Fire kæmper slås på en arena, og jo højere procent du har, desto lettere bliver du at slå ud. Procenten fungerer som en skadesmåler og alle begynder på 0. Figurerne og deres angreb er enten hentet fra Nintendo-spil eller fra tredjepartsspil som på et eller andet tidspunkt har været lanceret til et Nintendo-system. Nintendo 3DS-versionen har en anderledes grafikstil, hvor alle figurerne har en tyk, sort kontur omkring sig. Årsagen til dette er, at de skal kunne ses tydeligt, selv når kameraet zoomer ud.

Kan du mon vinde over alle de mange figurer og tilkæmpe dig alle spillets trofæer?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 67
Vundet af KJ85 med 365
Hold nu op! Det her må være den vildeste præmie jeg har vundet, og jeg ser virkelig frem til at kunne spille noget multiplayer med min bror Smiley
Fantasy Life til 3DS
Byg dit helt eget fantasiliv op og lev det i Fantasy Life. Rejs ud på dit livs eventyr, hvor du smeder, støber, fisker, graver, kæmper og udforsker som aldrig før! Med det innovative Life-system opgraderer du ikke kun din figur gennem dine valg, du former også din rejse. Udforsk et stort fantasilandskab sammen med mørke riddere, durkdrevne sørøverkaptajner, ædle prinsesser og andre, der delen forsmagen for det ukendte. Skift mellem 12 Life-klasser så godt som til hver en tid og få adgang til de mange forskellige færdigheder.

Hvordan går det mon dig i dit fantasiliv, og hvilke drømme får du udlevet?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 41
Vundet af Mimeer med 1
Wow - det havde jeg godt nok ikke regnet med når jeg loggede ind her i morges. Og jeg sad lige og tænkte jeg burde skaffe mig et nyt 3DS spil - glæder mig til at prøve det Smiley
Hyrule Warriors (Limited Edition) til Wii U
Nintendos The Legend of Zelda-serie og Tecmo Koeis Warriors-serie mødes i dette actionfyldte spil, hvor du i Zelda-universet er oppe mod dusinvis – nej, hundredevis af fjender i store områder og samtidig skal udføre forskellige opgaver mens horderne undgås. Hug bølge efter bølge af fjender ned som Link, Impa og andre figurer fra The Legend of Zelda-serien, der denne gang er udstyret med fantastiske Dynasty Warriors-manøvrer og specialangreb. Tænk taktisk og erobr opgaverne på den mest effektive måde for at redde Hyrule!

Kan du mon modstå presset og redde Hyrule med din favorit-karakter?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 66
Vundet af Thetof91 med 20
Sådan! Havde jeg sgu ikke regnet med! Så ved jeg da hvad skal holde mig varm til vinter Smiley
Need for Speed: NITRO til Wii
I Need for Speed: NITRO er der dømt ægte arkaderæs med hele 30 klassiske og moderne biler fordelt på tre klasser. Spillet sætter i den grad fart og spænding over realisme når der skal dystes i spillets syv forskellige typer af udfordringer, inkluderende Circuit, Team Circuit, Elimination, Drift Challenge, Speed Trap Challenge, Drag Challenge og Time Attack, hvad enten det er i spillets Career Mode eller Arcade Mode.

Under de forskellige ræs vil politiet jagte dig, så kan du slippe fra dem og vinde alligevel?

Vinderen modtager spillet med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 17
Vundet af Badstue med 11
Den havde jeg ikke lige set komme Smiley Jeg vil glæde mig til noget vildt arcade-ræs!!
Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl til 3DS
I Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl står den klassisk japansk rollespil med mangainspirerede karakterer og masser af kampe. Spillet er et remake samt en nyfortolkning af det første spil i serien, hvilket på vore breddegrader blev udgivet til DS i 2008. Nu har det så taget springet til 3DS, hvor fans af serien samt nykommere kan nyde godt at et fantastisk eventyr. Det der adskiller Etrian Odyssey Untold fra andre spil i serien er primært tilføjelsen af en Story Mode, men er man mere til den klassiske form, kan også det vælges.

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 19
Vundet af KJ85 med 645
Hvor lækkert - ud fra demoen at bedømme skal det helt sikkert nok blive godt Smiley
Bit Boy!! ARCADE til 3DS
Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 6
Vundet af Bota med 2
Fedt! Glæder jeg mig til at give mig i kast med.
Master Reboot til Wii U
Master Reboot er et hjemsøgende førstepersons science fiction-eventyr med horror-elementer. Handlingen udspiller sig i The Soul Cloud – et sted, hvor dine dyrebare minder kan gemmes og nydes igen og igen, og hvor din sjæl således kan leve i al evighed. Der er tale om et spil fokuseret på udforskning og indeholdende action- såvel som puzzle-elementer, men hvor er du? Hvem er du? Ja, hvordan er du egentlig død? Alt det skal du finde ud af.

Kan du løse spillets mysterier?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 18
Vundet af Grauling med 50
Det var da en fantastisk nyhed at få på en kold og våd fredag! Glæder mig til at prøve spillet, det virker ret interessant Smiley!
Swords & Soldiers HD til Wii U
Swords & Soldiers HD er en ny udgave af det polulære spil fra Ronimo Games, der oprindeligt udkom som et WiiWare-spil inden det via forskellige udgivere har fundet vej til adskillige platforme siden da. Det strategiske action-spil er blevet pudset af og har selvfølgelig fået tilføjet GamePad-funktionalitet for at gøre oplevelsen perfekt på Nintendos nye konsol. Kampene mellem vikinger, aztekere og kinesere er selvfølgelig lige så underholdende, som de altid har været det.

Kan du kæmpe dig vej gennem alle spillets tre kampagner inden 2’eren udgives?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 14
Vundet af Mr. Mario med 11
Nice, så blev det min tur! Smiley Det bliver spændende at prøve.
The Conduit til Wii
The Conduit er en eksklusiv førstepersons shooter til Nintendos hjemmekonsol fra den forrige generation. I spillet følger vi agent Michael Ford, der sendes til Washington for at stoppe en terroristorganisation, men det viser sig i stedet at være en invasion fra rummet, som han kommer op imod. Rumvæsnerne af racen The Drudge spreder sig hurtigt i hovedstaden, hvor du ved hjælp af et arsenal af våben og udstyr som The All-Seeing Eye har til opgave at nedkæmpe dem, og finde ud af, hvad deres formål med invasionen er.

Kan du mon stoppe invasionen fra rummet?

Vinderen modtager spillet i brev med posten senest 30 dage efter konkurrencens afslutning.
Deltagere: 14
Vundet af Lorvald med 45
Whoooooooah! IGEN?! Nice! Smiley
Bit Boy!! ARCADE til 3DS
Bit Boy!! ARCADE er en efterfølger til WiiWare-spillet Bit Boy!! fra 2009, hvor udvikleren forsøgte at undervise os i spilhistorie samtidig med at den firkantede helt Kubi skulle redde sine venner fra de mørke skyggefjender. Noget gik dog grusomt galt mod slutningen af det eventyr, og tiden er nu spolet tilbage for at forhindre det i at ske igen. Vi starter dog helt fra scratch, så spildesigneren bygger selvfølgelig et helt nyt spil til Kubi, der får sin sag for i spillets mere end 200 labyrintlignende baner, hvor forskellige objekter skal indsamles alt imens at fjenderne undgås eller besejres med de tilgængelige power-ups.

Kan du guide Kubi sikkert gennem spillet, og hvor mange Play Coins bruger du mon på det?

Vinderen modtager spillet som downloadkode til Nintendo eShop.
Deltagere: 10
Vundet af Dennis Høj-Suhr med 6
Nice ser jeg frem til at prøve Smiley

Vindere:

Vind Luigi's Mansion 3 til Nintendo Switch! vundet af AND
1202
Wow, hvor fedt. Stor tak til hele crewet bag N-club. I gør det fantastisk! :-)

Vind Link's Awakening håndklæde og skærmklud vundet af Timmermann
10
Det havde jeg ikke regnet med, første gange jeg vinder noget. Nu skal jeg bare ha købt spillet.

Link's Awakening til Switch vundet af Rauko
265
Bliver fedt at opleve et spil fra sin barndom i nyt design.

Detective Pikachu til 3DS vundet af Retrolasse
209
Den er dælme mægtig. Det havde jeg ikke regnet med :)

Miitopia til 3DS vundet af ThePatrickBay
50
Wow, det er længe siden, jeg har vundet noget! Glæder mig til at prøve Miitopia, som jeg har haft kigget lidt på :D

Bulb Boy til Switch vundet af RuzPwn
60
Uha, der kan man bare se! Så vinder jeg endelig :D Takker og bukker.

Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls til 3DS vundet af Rockarina
53
Når nu jeg ikke kunne vinde det på fb, så er det sgu da godt man har N-club <3 ;)

Project X Zone 2 til 3DS vundet af Ibsen2
20
Fedt at vinde nyt spil. Så må jeg se om jeg kan hitte ud af denne genre:-)

Poochy &amp; Yoshi’s Woolly World til 3DS vundet af aidbit
50
Wuhuu! Det er der 3 børn der bliver glade for... at se deres far spille imens de venter på det bliver deres tur xD

Rhythm Paradise: Megamix til 3DS vundet af Kalak Nuan
34
Wubba Lubba Dub Dub :fest: stor overraskelse, jeg ser frem til at få testet mine rytmer med dope sound-track til :D jeg takker og kaster 2x1-up ! :alien: