N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

007 Legends kommer til Wii U

Skrevet af KJ85 - 18-09-2012 18:36

Under torsdagens store præsentationer af Wii U blev det afsløret, at Activisions fejring af James Bonds 50års jubilæum, 007 Legends, ikke blot udgives på PS3 og Xbox 360, men også kommer til Wii U. I dag har Activision løftet slørret for den sidste af spillets filmbaserede missioner, så derfor tager vi et kig nærmere på spillet.

Spillet starter med en bevidstløs 007 flydende på dybt vand. Hvorfor ved man ikke, men han kæmper for sit liv og tænker i øjeblikket tilbage på 50 års episke eventyr med alt hvad det indebærer – de vilde jagter, superskurkene, de eksotiske steder og selvfølgelig de dejlige damer. Som spiller kommer man således i skikkelse af Daniel Craig som Agent 007 til at opleve scenarier fra fem tidligere Bond-film inden det hele afsluttes med scener fra den kommende film, Skyfall. Hvilke film det drejer sig om, kan du herunder se i den nye trailer for spillet.


Der er dog ikke tale om en direkte digitalisering af scener fra filmene, for folkene bag spillet hos Eurocom har indført nye karakterer og nye plots i historierne, så det hele føles friskt, og med som forfatter på spillet har de Bruce Feirstein, der har været medforfatter på GoldenEye, Tommorow Never Dies og The World Is Not Enough.

For at gøre spillet til en vaskeægte Bond-oplevelse skal man selvfølgelig tilegne sig viden ved at hacke computere, åbne pengeskabe og gennemgå klassificerede dokumenter og sikkerhedsoplysninger. Derfor får man brug for 007s stealth-egenskaber, men det er selvfølgelig ikke alt. Spillet er fyldt med action-scener, hvor man med eller uden våben skal nedkæmpe fjender – der er vilde jagter og masser af våben, gadgets og køretøjer til rådighed. Alt sammen ting der kommer til nytte når man skal angribe, eliminere, spionere eller forsvare.

007 Legends har både single- og multiplayer. I kampagnedelen tildeles du XP på baggrund af din indsats og kan efterhånden komme til at opgradere våben og få adgang til nye gadgets. Denne del kan spilles sammen med en computerstyret partner, hvilket tilføjer varieret gameplay og ekstra historie til spillet. På de konkurrerende konsoller kan multiplayerdelen spilles med 12 personer online og tilbyder 4-player split-screen samtidig med at statistik samles på MI6 Ops Leaderboard.

Hvordan spillet kommer til at adskille sig fra de andre på Wii U vides endnu ikke, ligesom en udgivelsesdato ej heller er fastlagt. Hvad synes du om, det der hidtil er fremvist?

4
1ups givet

Kommentarer: