Picross S3 annonceret - u...

Trailer for Konamis Arcad...

Vi streamer Katana Zero i...

Joker og version 3.0 komm...

N-cast: Yoshi's Crafted W...

BoxBoy! + BoxGirl vises f...

Ny Tetris 99-konkurrence ...

Switch version 8.0.0 ude ...

Yderligere tre figurer vi...

Streaming-tjenesten Disne...

TUB streamer til klubben!

Mest spillede spil - Swit...

Super Smash Bros. Ultimat...

Biograftur: Pokémon Dete...

Cuphead

Game Boy fylder 30. Jeres...

Reggie stopper - memes og...

Releasedatoer

Nintendo Switch

WoW: Classic

Tilbudstråden

Defekte N64 memorycards g...

S: N64 spil og tilbehør

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

Madden 10 (Wii)

N-club Juletema 2018

Celebrity Sports Showdown (Wii)

7 Billion Humans indtager Switch den 25. oktober

Skrevet af JOEP - 09-10-2018 19:52

Mange kender nok spillet Human Resource Machine, der er et spil, som lærer spilleren at programmere i et simpelt grafisk sprog, der udkom til nærmest alle platforme for nogle år siden, men som også ramte Switch kort inde i maskinens levetid. Tomorrow Corporation kunne helt tilbage i januar fortælle, at fortsættelsen 7 Billion Humans også er på vej til Switch, og det har nu fået en udgivelsesdato.

Det udkommer nemlig 25. oktober, som nedenstående trailer også kan fortælle dig:Spillet følger i forgængerens fodspor med et nyt programmeringssprog i samme grafiske stil, og det byder derfor på over 60 nye opgaver. Som med Human Resource Machine behøver du ikke andet end en smule logisk sans for at kunne være med, for spillet lærer dig alt, hvad du skal bruge.

Tomorrow Corporation står også bag spil som Little Inferno og World of Goo.

Har du interesse i 7 Billion Humans, og har du prøvet nogle af de øvrige spil fra firmaet?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

09-10-2018 20:02

Sjov trailer, og jeg ser bestemt frem til at prøve det her. Kan godt lide logiske opgaver, og ingen af Tomorrow Corporations tidligere udgivelser har skuffet mig Smiley
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 45 (Stone Talus)

09-10-2018 22:24

Jeg kunne nok også finde på at hoppe på dette engang. Fandt HRM meget sjovt, selvom det mindede lidt om min undervisning på universitetet til tider, men jeg savnede virkelig variable til at gemme ting i - og det er der i høj grad her efter alt at dømme.
0
1ups givet

#3 - Zondyke

Level: 10 (Bomchu)

10-10-2018 07:07

Uden at kende nogen af de forgangende spil/programmer, så syntes jeg det er svært at gennemskue ud fra den trailer hvad det lige er det går ud på.
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 45 (Stone Talus)

10-10-2018 07:45

^Det kan jeg godt forstå. Overordnet set har du en mængde arbejdere (i HSR havde du én), som kan gøre forskellige ting ud fra kommandoer, som du giver dem i højre side af skærmen. Det er det, der er programmeringsdelen af det, her kan du få dem til at holde en variabel, lægge tal sammen, eller gøre noget et vist antal gange (eller uendeligt mange gange). Du kan så få forskellige opgaver, som typisk er at give et bestemt output i form af nogle tal eller bogstavskombinationer til fabrikken, og det er det, der er det svære i spillet. Man skal kunne lide at knække logiske gåder for at få noget ud af spillet, ellers vil det hurtigt føles som gætværk.

Du kan læse min anmeldelse af HSR her, forhåbentlig kan den give dig en idé om, hvad det drejer sig om - og så huske på, at et af mine kritikpunkter er, at spillet ikke tilbyder ret meget hjælp, og det er noget, de har taget ved lære af i 7 Billion Humans, så vidt jeg kan forstå.
0
1ups givet