Super Mario Maker 2 (Swit...

Super Monkey Ball: Banana...

Ugens Tilbud: Uge 29 2019

Ugens Downloads: Uge 29 2...

Joy-Cons sendes på gaden...

Nye figurer annonceret ti...

Star Wars Pinball annonce...

Luigi's Mansion 3 udkomme...

Vær med i den sidste Spl...

Ny hardware-udgave af Swi...

Marvel Ultimate Alliance ...

Alle local 4+ player spil...

Super Mario Maker 2

Gamle dage på N-club

Releasedatoer

SMM2 feedback for feedbac...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Fire Emblem: Three Houses

Harry Potter: Wizards Uni...

Tilbudstråden

S: Masser af spil

K: Super Smash Bros Ultim...

S: super smash bros switc...

Wii U spil til salg

S: Starfox-samling & 3DS-...

Preorders. Hvor?

K: Bowser Amiibo

Solgt

K: Wii U spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

7 Billion Humans indtager Switch den 25. oktober

Skrevet af JOEP - 09-10-2018 19:52

Mange kender nok spillet Human Resource Machine, der er et spil, som lærer spilleren at programmere i et simpelt grafisk sprog, der udkom til nærmest alle platforme for nogle år siden, men som også ramte Switch kort inde i maskinens levetid. Tomorrow Corporation kunne helt tilbage i januar fortælle, at fortsættelsen 7 Billion Humans også er på vej til Switch, og det har nu fået en udgivelsesdato.

Det udkommer nemlig 25. oktober, som nedenstående trailer også kan fortælle dig:Spillet følger i forgængerens fodspor med et nyt programmeringssprog i samme grafiske stil, og det byder derfor på over 60 nye opgaver. Som med Human Resource Machine behøver du ikke andet end en smule logisk sans for at kunne være med, for spillet lærer dig alt, hvad du skal bruge.

Tomorrow Corporation står også bag spil som Little Inferno og World of Goo.

Har du interesse i 7 Billion Humans, og har du prøvet nogle af de øvrige spil fra firmaet?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

09-10-2018 20:02

Sjov trailer, og jeg ser bestemt frem til at prøve det her. Kan godt lide logiske opgaver, og ingen af Tomorrow Corporations tidligere udgivelser har skuffet mig Smiley
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 45 (Stone Talus)

09-10-2018 22:24

Jeg kunne nok også finde på at hoppe på dette engang. Fandt HRM meget sjovt, selvom det mindede lidt om min undervisning på universitetet til tider, men jeg savnede virkelig variable til at gemme ting i - og det er der i høj grad her efter alt at dømme.
0
1ups givet

#3 - Zondyke

Level: 10 (Bomchu)

10-10-2018 07:07

Uden at kende nogen af de forgangende spil/programmer, så syntes jeg det er svært at gennemskue ud fra den trailer hvad det lige er det går ud på.
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 45 (Stone Talus)

10-10-2018 07:45

^Det kan jeg godt forstå. Overordnet set har du en mængde arbejdere (i HSR havde du én), som kan gøre forskellige ting ud fra kommandoer, som du giver dem i højre side af skærmen. Det er det, der er programmeringsdelen af det, her kan du få dem til at holde en variabel, lægge tal sammen, eller gøre noget et vist antal gange (eller uendeligt mange gange). Du kan så få forskellige opgaver, som typisk er at give et bestemt output i form af nogle tal eller bogstavskombinationer til fabrikken, og det er det, der er det svære i spillet. Man skal kunne lide at knække logiske gåder for at få noget ud af spillet, ellers vil det hurtigt føles som gætværk.

Du kan læse min anmeldelse af HSR her, forhåbentlig kan den give dig en idé om, hvad det drejer sig om - og så huske på, at et af mine kritikpunkter er, at spillet ikke tilbyder ret meget hjælp, og det er noget, de har taget ved lære af i 7 Billion Humans, så vidt jeg kan forstå.
0
1ups givet