Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Åben beta for Dragon Ball FighterZ starter 10. august

Skrevet af JOEP - 03-08-2018 11:52

Under E3 blev det annonceret, at Dragon Ball FighterZ finder vej til Switch, og nu er det så yderligere blevet afsløret, at denne version indeholder to nye spiltyper, nemlig 2-mod-2- og 1-mod-1-kampe samt en hektisk Party Mode for op til 6 spillere - dog kun offline. I samme ombæring kunne Bandai Namco også afsløre, at der ville komme en åben beta for spillet i august måned, og denne er nu blevet fastlagt til at starte 10. august, hvor den også starter i de øvrige regioner, og det er klokken 6 om morgenen herhjemme, at du kan gå i gang med spillet, og betaen løber til 12. august klokken 9 om morgenen.

Du kan allerede nu "forudbestille" beta-udgaven på Switch eShop. Betaen omfatter 23 figurer, spiltyperne Arena Match, Ring Match og Ring Party Match sammen med Practice Mode.

Der er ingen nye trailere for spillet, men du kan se denne fra E3:



Vi ved også, at spillet udkommer 28. september. Har det din interesse?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

06-08-2018 09:01

Der er kommet en ny trailer for spillet for at promovere Cooler, der tilføjes til det, men kan ikke se, om det også kommer til Switch:


0
1ups givet

#2 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

06-08-2018 11:47

Dragon Ball har aldrig rigtigt sagt mig noget, men skal da klart prøve betaen når nu muligheden er der. Det skulle være et ret godt fighting spil, tilsyneladende et af de bedste i nyere tid. Smiley
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

10-08-2018 08:09

Det her bør være live nu.
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

11-08-2018 08:28

Fik prøvet dette lidt i går, og jeg er faktisk ret positivt stemt overfor det. Selve grundspillet var sjovt og havde en god arkade-følelse. Der var god OTT action, og kampene var flydende og meget Dragon Ball-agtige. Jeg er dårlig til den slags spil, så at spille det online var knap så sjovt, selvom jeg da vandt 2 af de 6 spil, jeg spillede.

Til gengæld var der ret lang ventetid generelt. Lobby-systemet gør, at man kun kan vælge at kæmpe mod 7 andre spillere, så det giver en del ventetid i kø til kampene, hvilket føles fjollet, når man nu er to, der venter i kø.

Efter at have spillet lidt online, gik jeg over til Practice, hvilket jeg nok skulle have gjort først. Det var en god omgang, men igen for langsom med en del loadingskærme før kampene, og så havde hver Practice-kamp kun enkelte instruktioner, så der var mange kampe, der skulle kæmpe for f.eks. at lære Dash.

Overordnet set var spillet dog sjovt, så jeg kunne godt finde på at samle det op, når det er faldet i pris. Det skal dog kun være for at spille det lokalt. For her kunne det godt være ret sjovt, da det ikke er alt for kompliceret til bare at samle op.
0
1ups givet

#5 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

13-08-2018 07:55

Jeg synes det var et elendigt lobby system de har lavet. Men udover det, så synes jeg det er et flot kamp spil grafisk. Jeg kan dog mærke at jeg ikke rigtigt bliver fanget af det, fordi jeg ikke kender noget til Dragon Ball universet. Der er jeg langt mere til kamp spil som Street Fighter eller Mortal Kombat, hvor jeg synes universet er fedt.
0
1ups givet