Elasto Mania Remastered u...

Hvad ønsker du fra Ninte...

Overblikstrailer for Pok...

A Memoir Blue udgives 24....

N-club Streams: Uge 4

N-cast #118: Årets spil ...

Første kig på Pocky & R...

Første trailer for GTA: ...

WRC 10 udgives 17. marts

Dying Light 2: Stay Human...

Triangle Strategy

Pokémon Legends: Arceus

Switch Online

Mario Kart Tour

Film med videospilsrefere...

Tetris 99

Bayonetta 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Wii U

Tilbudstråden

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Activision har stor tiltro til The Amazing Spider-Man

Skrevet af Lukas Skywalker - 09-04-2012 01:26

Da Spider-Man 2-videospillet i sin tid udkom, fik det en del ros. Det har stået sløjt til siden da, men skal man tro Doug Heder fra Activision, så bliver det kommende spil The Amazing Spider-Man (baseret på den kommende film af samme navn) det bedste Spider-Man-spil udgivet.

Doug Heder understreger at udviklingsteamet har taget sig den tid et sådan spil skal have, og at de har arbejdet på det i over to år. Spillet vil blandt andet have features som fans har efterspurgt.

"We’ve had some hits and misses but this is the best Spidey game yet. Development wasn’t rushed - we had the full two years to work on this. And we brought back what fans have been asking for."
Doug Heder - producer hos Activision


Filmen har premiere d. 3. juli, men The Amazing Spider-Man-spillet udkommer d. 26. juni 2012. Spillet kommer til Wii, Nintendo (3)DS, Xbox 360 og PlayStation 3.

Du kan se en trailer for The Amazing Spider-Man herunder:

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

09-04-2012 02:20

WUB WUB DUMCHI DUBBIDY WUB DUB DUB DUUUUUUUUUUUUUUUUB, WUUUUB WUB WUB.

Oh right, also Spiderman.
1
1ups givet

#2 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

09-04-2012 02:37

#1 Hehe, jeg syntes også det var lidt spøjst med det dubstep Smiley
0
1ups givet

#3 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

09-04-2012 02:39

Traileren så faktisk cool nok ud, hvis man så bort fra den meget underlige, og i øvrigt kedelige start. Men så begyndte wub wub, og så var jeg færdig. #NOPE
0
1ups givet

#4 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

09-04-2012 13:24

Hmm tjaa! Nu må vi se! Er sku altid lidt skeptisk når det gælder "Fra film til spil" titler... Men det kan til gengæld være at vi får noget fed combat, når nu de "låner gameplay" fra Batman: Arkham Asylum/City:

http://ps3.ign.com/articles/122/1220658p1.html
0
1ups givet

#5 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

09-04-2012 15:59

#4 Ud fra hvad jeg kan se, så ligner det i hvert fald i høj grad et spil lignende Arkham-spillene, altså hvor spillet er, eller i hvert fald tæt på at være, et sandbox-spil.
0
1ups givet

#6 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

09-04-2012 16:27

Jeg kunne godt lide de første Spiderman-spil til Playstation, men jeg tror ikke at det her bliver til noget. Slet ikke filmen Smiley
0
1ups givet

#7 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

09-04-2012 16:50

jeg spillede et godt et til GC i sin tid. Måske det var 2eren?
0
1ups givet

#8 - E

Level: 4 (Stalkid)

09-04-2012 16:52

Jeg kan huske at jeg spillede 2'eren voldsomt meget på min Gamecube! Det var et rigtigt fornuftigt spil Smiley Det kunne være fedt med et ordenligt gennemført Spiderman spil igen!
0
1ups givet

#9 - odensen

Level: 11 (Octorok)

09-04-2012 16:58

Togbis: det var også et nice spil.. elskede at skyde spin ud, og flyve gennem gaderne.. top nice..
Men filmen..Smiley bortset fra skuespillere man lige skal "vende sig til".. ser da i orden ud..
http://www.youtube.com/watch?v=atCfTRMyjGU
0
1ups givet

#10 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

09-04-2012 17:26

Togbis skrev:
[...] men jeg tror ikke at det her bliver til noget. Slet ikke filmen SmileyWhat? Reprisen her ser da ud til at dyrke Spider-Man-ånden meget mere end dem med Maguire. Hvor Maguire-filmene var lavet til hele familien ser jeg mere denne som lavet Spider-Man fans! (seriously, hvor lame var det ikke, at Maguire skød spin ud af håndleddet? Skulle hans krop generere det selv, burde han skyde det ud af røven, ikke pulsårene).

0
1ups givet

#11 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

09-04-2012 17:30

#12 Fuldstændig enig. The Amazing Spider-Man virker langt mere til at være en film for de lidt mere hardcore Spider-Man fans Smiley
0
1ups givet

#12 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

09-04-2012 18:17

Villy Søvndal skrev:

Togbis skrev:
[...] men jeg tror ikke at det her bliver til noget. Slet ikke filmen SmileyWhat? Reprisen her ser da ud til at dyrke Spider-Man-ånden meget mere end dem med Maguire. Hvor Maguire-filmene var lavet til hele familien ser jeg mere denne som lavet Spider-Man fans! (seriously, hvor lame var det ikke, at Maguire skød spin ud af håndleddet? Skulle hans krop generere det selv, burde han skyde det ud af røven, ikke pulsårene).I amazing spiderman traileren kommer der spin ud af nakken på ham, er det meget bedre? Smiley

Jeg synes Maquire var super cool som Spiderman.
Imodsætning til ham den nye, der mest af alt ligner en hipster. Spiderman skal være en usikker nørd, der pludseligt får superkræfter, ikke et eller andet usårligt boyband-medlem, der pludseligt er blevet endnu sejere.
Derudover, så er jeg træt af at se starten af Spiderman serien om og om igen. Jaja, han blev bidt og blev til spiderman, det har vi hørt fra tegneserien, tegnefilmen og spillefilmen, kom videre.

Men jeg ender nok med at se den i biffen alligevel Smiley

0
1ups givet

#13 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

09-04-2012 19:52

Det er da meget bedre, at det eneste sted hans krop producerer spin er ud af nakken. Jeg kan huske jeg læste en artikel da Spider-Man udkom, hvori filmens instruktør forklarede, han gerne ville lave spinskydere etc., men alt dette ville blive for tidskrævende og dermed alienate ikke-Spider-Man-fans, hvorfor man besluttede Tobey kunne skyde det ud af pulsårene. Det er f'ing lame uanset hvad du siger.
Synes du Gyllenhall virker som en hipster? Jeg synes tværtimod han passer perfekt i den usikre teenager rolle. Han ligner ikke så meget en stereotyp nørd, men han virker godt nok usikker på sig selv.
At Peter så også er vild med Gwen, dr. Conners bliver til firbenet osv. gør den bare tro mod Spider-Man universet.
Jeg f'ing hadede hvordan Sandman og Krybet teamede op i Spider-Man 3. Det er verdens dårligste superheltefilm (endnu dårligere end fantomet, den grønne lanterne, cat woman osv til sammen!).

Maguire filmene virker som filmatiseret fan-fiction, hvorimod de nye (der kommer flere) mere ligner filmatiseringer af den rigtige serie Smiley!
0
1ups givet

#14 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

09-04-2012 21:06

Angående filmene gad jeg godt se noget med spidermans alternative ego; Scarlet spider.
Jeg kender ham kun fra referencer og bonus skins fra tidligere spiderman spil, men han virker da som en lovende karakter.


Ang. spil serien har jeg spillet stort set alle siden ps1, dog med nogle gameboy versioner jeg sprang over. Jeg må sige at Spiderman 2 til ps2 var et af de bedste. Jeg ville i sin tid også have haft Spiderman 3, men jeg havde ikke klaret sidste bossen eller set filmen, før jeg ikke kunne finde spillet i butikerne længere. Jeg hørte også at det var ultra bugget. Så der midstede jeg interresen efterfølgende. Jeg håber de laver noget som virkelig sparker røv denne gang Smiley
0
1ups givet

#15 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

10-04-2012 15:34

@Villy, det er godt nok også nogle år siden jeg så originalerne, så det kan være jeg bare har glemt hvor mange fejl der tilsyneladende var i dem. Jeg mener dog at have læst at de solgte enormt godt(de to første), så helt dårlige kan de vel ikke have været, selvom de måske ikke var ligeså tro til historien.

@Dead Cheese
Måske du burde prøve dette?

Det skulle følge en masse forskellige udgaver af Spiderman.
0
1ups givet

#16 - Gradius

Level: 5 (Cheep)

10-04-2012 17:19

@dead cheese. Marvel har faktisk relaunched Scarlet Spider tegneserien for nyligt dog ikke med Ben Reilly (Peter Parkers klon.... Eller var han?) men med hans gamle fjende Kain bag masken. En spændende (anti)helt.
Vedr spillet så kan man kun håbe, der er langt mellem gode moviegames da de ofte bare er cashcows.
0
1ups givet

#17 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

10-04-2012 17:42

Togbis; Jeg har lige set et youtube klip. Det ser godt nok ikke særligt godt ud...
Conceptet er egentlig ok. Rigtig fedt at se flere spidermænd.
Men... Hvad skete der lige får kamp systemet? Animationerne er også langt ude... En fjende slået og de er spindet ind i 1½ sekund..? Jeg ved godt nok ikke. Det lever ikke op til deres tidligere spil.
Jeg må så tilføje til mit tidligere indlæg at jeg faktisk holdt op med at købe spilene efter re:launch af serien til ds. Derfra syntes jeg ikke at spillene har haft godt gameplay, grafik, system og at de var bugget. Ds versionen incl.

Gradius; Lyder egentlig meget fedt. Man kan sikkert læse det i deres android eller ios store. Der kan jeg vel prøve en smagsprøve håber jeg.
0
1ups givet