Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Aksys Games bringer seks otome-spil til Switch i Europa

Skrevet af KJ85 - 08-07-2019 12:26

I Japan er de såkaldte Visual Novels et stort hit, og de findes i mange former. Nogle fokuserer på kærlighedshistorier, og under denne gren finder vi otome-spillene, der er henvendt mod et kvindeligt publikum. I spillene skal man foruden at følge historien som regel hjælpe en kvinde med at finde kærligheden blandt en flok tiltrækkende mandlige figurer, og under weekendens Anime Expo kunne Aksys Games afsløre, at de bringer seks af sådanne spil til Vesten på Switch i den nærmeste fremtid.

Code: Realize - Guardian of Rebirth er første spil på programmet, og det udkommer i december i år. Du kan se en trailer for spillet nedenfor.



I samme serie kommer næste år Code: Realize – Future Blessings, som tidligere er blevet udgivet i Vesten til PlayStation 4 og PlayStation Vita som del af Code: Realize - Bouquet of Rainbows sammen med netop Guardian of Rebirth. Det kan du se en trailer for herunder.



I 2020 kommer også Collar x Malice og fan-udgivelsen Collar x Malice: Unlimited, og for sidstnævnte er det første gang spillet udgives uden for Japan. Du kan se trailere for dem begge her, men den sidste er naturligvis japansk for nu.





Ligeledes på programmet for næste år er Cafe Enchante, som er et helt nyt otome-spil, der endnu ikke er udgivet i Japan. Her involveres heltinden efter sin bedstefars død i arbejdet på en café, hvor hun møder mystiske mænd fra en anden verden. Du kan se en trailer for spillet nedenfor.



Sidste spil på programmet er også planlagt til udgivelse i 2020, og det er ej heller udgivet udenfor Japan tidligere. Det drejer sig om Piofiore, som er en udvidet port af en PS Vita-udgivelse fra sidste år, og i spillet følger man kvinden Liliana i en syditaliensk by kort efter første verdenskrig. Her ender hun med at blive involveret i en organisation med tilknytning til mafiaen, og du kan se lidt fra spillet herunder.



Hvad siger du til denne nyhed? Har du prøvet kræfter med otome-genren før, eller kender du nogen der spiller disse spil?

0
1ups givet

Kommentarer: