Ugens Downloads: Uge 29 2...

Ugens Downloads: Uge 28 2...

Vi streamer Super Mario M...

Fire Emblem: Three Houses...

Switch Lite officielt afs...

Preview: Dr. Mario World

Sommerudsalg på eShop st...

Fire Emblem: Three Houses...

Ny trailer udsendt for So...

Ugens Tilbud: Uge 28 2019

Harry Potter: Wizards Uni...

Super Mario Maker 2

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Astral Chain

Fire Emblem: Three Houses

Switch - spilrygter og sp...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Retro gear

K: Super Smash Bros Ultim...

Tilbudstråden

S: super smash bros switc...

Wii U spil til salg

S: Masser af spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

Preorders. Hvor?

K: Bowser Amiibo

Solgt

K: Wii U spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Aksys Games bringer seks otome-spil til Switch i Europa

Skrevet af KJ85 - 08-07-2019 12:26

I Japan er de såkaldte Visual Novels et stort hit, og de findes i mange former. Nogle fokuserer på kærlighedshistorier, og under denne gren finder vi otome-spillene, der er henvendt mod et kvindeligt publikum. I spillene skal man foruden at følge historien som regel hjælpe en kvinde med at finde kærligheden blandt en flok tiltrækkende mandlige figurer, og under weekendens Anime Expo kunne Aksys Games afsløre, at de bringer seks af sådanne spil til Vesten på Switch i den nærmeste fremtid.

Code: Realize - Guardian of Rebirth er første spil på programmet, og det udkommer i december i år. Du kan se en trailer for spillet nedenfor.I samme serie kommer næste år Code: Realize – Future Blessings, som tidligere er blevet udgivet i Vesten til PlayStation 4 og PlayStation Vita som del af Code: Realize - Bouquet of Rainbows sammen med netop Guardian of Rebirth. Det kan du se en trailer for herunder.I 2020 kommer også Collar x Malice og fan-udgivelsen Collar x Malice: Unlimited, og for sidstnævnte er det første gang spillet udgives uden for Japan. Du kan se trailere for dem begge her, men den sidste er naturligvis japansk for nu.

Ligeledes på programmet for næste år er Cafe Enchante, som er et helt nyt otome-spil, der endnu ikke er udgivet i Japan. Her involveres heltinden efter sin bedstefars død i arbejdet på en café, hvor hun møder mystiske mænd fra en anden verden. Du kan se en trailer for spillet nedenfor.Sidste spil på programmet er også planlagt til udgivelse i 2020, og det er ej heller udgivet udenfor Japan tidligere. Det drejer sig om Piofiore, som er en udvidet port af en PS Vita-udgivelse fra sidste år, og i spillet følger man kvinden Liliana i en syditaliensk by kort efter første verdenskrig. Her ender hun med at blive involveret i en organisation med tilknytning til mafiaen, og du kan se lidt fra spillet herunder.Hvad siger du til denne nyhed? Har du prøvet kræfter med otome-genren før, eller kender du nogen der spiller disse spil?

0
1ups givet

Kommentarer: