Ugens Downloads: Uge 46 2...

Gør klar til pakkelegen ...

N-Tonight #7: Super Mario...

N-Tonight #7: Ring Fit Ad...

Hvad kan vi forvente os a...

Vi streamer Breath of the...

Nintendo udgiver spillet ...

Shovel Knight: King of Ca...

Mere DLC på vej til A Ha...

Vi streamer Breath of the...

Filmtråden

Pokémon Sword / Shield

Sonic

Spiller du stadig Gamecub...

Fire Emblem Heroes

N-cast: Retro-spil

Luigi's Mansion 3

Pokémon GO

Nintendo-nyheder fra Japa...

Kan ikke skifte email.

S: Luigis Mansion 3 + Lin...

Tilbudstråden

Nintendo konsoller

S: The Legend of Zelda: L...

K: Club Nintendo magasine...

S: Masser af spil

S: Masser af spil

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

Hjælp til valg af earbud...

B: Super Mario Maker 2

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Aksys Games bringer seks otome-spil til Switch i Europa

Skrevet af KJ85 - 08-07-2019 12:26

I Japan er de såkaldte Visual Novels et stort hit, og de findes i mange former. Nogle fokuserer på kærlighedshistorier, og under denne gren finder vi otome-spillene, der er henvendt mod et kvindeligt publikum. I spillene skal man foruden at følge historien som regel hjælpe en kvinde med at finde kærligheden blandt en flok tiltrækkende mandlige figurer, og under weekendens Anime Expo kunne Aksys Games afsløre, at de bringer seks af sådanne spil til Vesten på Switch i den nærmeste fremtid.

Code: Realize - Guardian of Rebirth er første spil på programmet, og det udkommer i december i år. Du kan se en trailer for spillet nedenfor.I samme serie kommer næste år Code: Realize – Future Blessings, som tidligere er blevet udgivet i Vesten til PlayStation 4 og PlayStation Vita som del af Code: Realize - Bouquet of Rainbows sammen med netop Guardian of Rebirth. Det kan du se en trailer for herunder.I 2020 kommer også Collar x Malice og fan-udgivelsen Collar x Malice: Unlimited, og for sidstnævnte er det første gang spillet udgives uden for Japan. Du kan se trailere for dem begge her, men den sidste er naturligvis japansk for nu.

Ligeledes på programmet for næste år er Cafe Enchante, som er et helt nyt otome-spil, der endnu ikke er udgivet i Japan. Her involveres heltinden efter sin bedstefars død i arbejdet på en café, hvor hun møder mystiske mænd fra en anden verden. Du kan se en trailer for spillet nedenfor.Sidste spil på programmet er også planlagt til udgivelse i 2020, og det er ej heller udgivet udenfor Japan tidligere. Det drejer sig om Piofiore, som er en udvidet port af en PS Vita-udgivelse fra sidste år, og i spillet følger man kvinden Liliana i en syditaliensk by kort efter første verdenskrig. Her ender hun med at blive involveret i en organisation med tilknytning til mafiaen, og du kan se lidt fra spillet herunder.Hvad siger du til denne nyhed? Har du prøvet kræfter med otome-genren før, eller kender du nogen der spiller disse spil?

0
1ups givet

Kommentarer: