Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

amiibo-funktioner i Twilight Princess HD afsløret - trailer viser det hele

Skrevet af KJ85 - 20-01-2016 22:08

Siden annonceringen af The Legend of Zelda: Twilight Princess HD i den seneste Nintendo Direct har vi vidst, at spillet ville blive amiibo-kompatibelt, og nu har man via Famitsu offentliggjort detaljerne. Det viser sig, at spillet ikke blot vil understøtte den kommende Wolf Link-amiibo, men også allerede eksisterende figurer fra serien – præcis som det har været skrevet om de seneste dage.

NintendoEverything fået fat i et eksemplar af det nye blad fra i dag, og hvis vi starter med Link og Toon Link, så kan du med disse figurer få fyldt Links kogger med pile en gang om dagen, mens Zelda og Sheik kan fylde dine hjerter op – ligeledes en gang om dagen. Scanner du Ganondorf-amiibo’en i dit spil, så vil Links normalvis røde hjerter derimod blive blå, og du vil modtage dobbelt skade. Her er der ingen begrænsning på antallet af gange, som figuren kan indlæses pr. dag, da effekten måske neutraliseres efter noget tid eller bare, når du afslutter spillet. Famitsu skriver, at det vil føles ekstra godt at klare spillets bosser med Ganondorfs amiibo scannet ind, men der er ikke nogen ekstra belønning for at gøre det.



Med ovenstående info er det altså både bekræftet og præciseret, hvad Amazons franske produktside skrev for en lille uges tid siden, og det samme kan vi sige om Wolf Link-amiibo’ens funktion. Med figuren i sin besiddelse kan man nemlig åbne op for en ny og eksklusiv grotte, som i Famitsu betegnes Trial of the Beast – måske bare Twilight Cave i den vestlige udgivelse. I denne grotte kan Link ikke forvandles til sin menneskelige form, så du kan hverken bruge sværd, bue, skjold eller healende items. Der vil være 40 niveauer i grotten, og klarer du det sidste niveau med Giant Wallet (max 1.000 Rupees) i din besiddelse, så vil du modtage Botomless Wallet, der kan holde op til 9.999 Rupees. På hvert niveau i grotten kommer der et antal fjender, som du skal gøre det af med, og på nogle niveauer skal du også undgå ting som lavaspyende fliser.

En ting, som stadig er lidt uklart, er desuden, at et nummer af en art kan gemmes på Wolf Link amiibo’en, og dette nummer tillader dig at fortsætte dit spil fra specifikke punkter, hvis du scanner den på titel-skærmen. Måske er der tale om en form for checkpoints, men den foreløbige oversættelse er altså ikke helt klar på det punkt. Hvad der derimod står klart er, at du med amiibo’en også kan heale Link med det antal hjerter, som du formår at have tilbage ved gennemførslen af Trial of the Beast.

Nedenstående trailer udsendt dagen efter Famitsus afsløringer gennemgår det hele på overskuelig vis.



The Legend of Zelda: Twilight Princess udgives d. 4. marts, men hvad synes du om amiibo-funktionerne i spillet? Lyder den nye grotte lidt for meget som Cave of Ordeals i ulve-form, eller er det en udmærket implementering til brug af den nye amiibo?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

20-01-2016 22:52

Der er ikke meget mere info her end det vi har haft oppe at vende i spillets tråd, men der er en smule, og tænkte, at det var værd at have den som nyhed, når det hele nu er officielt bekræftet Smiley
0
1ups givet

#2 - Hondo

Level: 5 (Cheep)

21-01-2016 08:15

det lyder godt nok uinteressant må jeg sige. har ikke fulgt så meget med i, hvordan amibo er implementeret i andre spil, men hvis dette er alt hvad de gør, så lyder det som rent bondefangeri at købe de plastik dimser. undskyld det sure opstød Smiley
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

21-01-2016 08:16



Så kom videoen, der forklarer det. Smiley

Edit: Ny video, skulle gerne virke nu.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-01-2016 10:04

^Men åbnbart for tidligt, for den kan da ikke ses nu. Jeg skulle ellers til at opdatere nyheden med den..
0
1ups givet

#5 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

21-01-2016 22:34

^Nå, den kunne ellers ses for et par timer siden, da jeg tjekkede. Det kunne godt se ud til at de der secret sword techniques man lærer kan blive overført til Zelda U med den wolf link amiibo.
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

22-01-2016 01:44

^JOEP har jo skiftet video undervejs, men jeg brugte bare den fra Nintendos britiske kanal, da de fik koordineret offentliggørelsen..
0
1ups givet